0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶نیکلا دویک عضو سابق مجلس ملی و حزب جمهوری‌خواه فرانسه در حساب توئیتری خود با اشاره به سفر ولیعهد عربستان به این کشور، ضمن مقایسه مزیت های ایران در برابر عربستان نوشت: «برای دیپلماسی ما منطقی‌تر خواهد بود که ایران را فراموش نکند»./ ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار شدید‌ هند به اتباع خود راجع به ورود غیرقانونی به آب‌های ایران

فارس- دولت هند دربیانیه شدید‌‌اللحنی به اتباع مهاجر خود ضمن تاکید بر اقدام قانونی کارکنان نیروی دریایی سپاه در حراست از آب‌های ایران، به اتباع جویای کار خود راجع به حضور در قایق‌های ماهی گیری اماراتی، عربستانی و بحرینی که ممکن است وارد آب‌های ایران شوند، هشدار داد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سخنگوی جریان صدر: روابط مقتدی صدر هم با ایران و هم با عربستان خوب است

ایسنا - جعفر الموسوی، سخنگوی جریان صدر با بیان این که روابط مقتدی صدر هم با  ایران و هم با عربستان خوب است ، گفت: او به دلیل بی طرفی و مقبولیتش نزد دو کشور ایران و عربستان توانایی حل بحران این دو کشور را دارد.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر کشور : امنیت مرزی با پاکستان از اهداف راهبردی ایران است

ایسنا - رحمانی فضلی وزیر کشوربا بیان این که  امنیت مرزی و توسعه اقتصادی دو کشور ایران و پاکستان از اهداف راهبردی ماست، گفت: گشایش گذرگاه‌های مرزی جدید، افزایش ظرفیت بازارچه‌های مرزی ، گروه‌های تروریستی و... از مهم ترین موارد همکاری در این زمینه است.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارجاع پرونده روزنامه جمهوری اسلامی به هیئت نظارت بر مطبوعات

مهر - دربندی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی طی نامه ای خطاب به مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با توجه به درج مطلبی در 15 فروردین و بی توجهی به تذکر شفاهی این اداره ، پرونده این روزنامه برای رسیدگی به هیئت نظارت بر مطبوعات ارجاع شد.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس دانشگاه علامه: ۳۰ استاد که در دولت دهم خانه نشین شدند به کار باز گشتند

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از بازگشت ۳۰ استادی که در دولت دهم از دانشگاه رانده شده بودند، به این دانشگاه خبر داد.حسین سلیمی  در گفت‌و‌گو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که در گذشته انتقاداتی راجع به رانت خواری علمی و نحوه استخدام استادان مطرح بود؛ آیا هم اکنون همچنان این روند وجود دارد یا جلوی آن گرفته شده‌است؟ اظهار کرد: حدود ۱۷۰ نفر عضو هیئت علمیِ جدید در چهار سال گذشته به دانشگاه علامه اضافه شدند؛ در مجموع در میان استادان جدیدی که وارد دانشگاه شدند، می‌توانم ادعا کنم که حتی یک نفر با رانت، باندبازی و دلایل غیرعلمی وارد دانشگاه نشد، بلکه همگی از طریق فراخوان آمدند، در گروه‌های علمی سنجش شدند و دوباره یک گروه متخصص دیگر به لحاظ علمی آن‌ها را مورد سنجش قرار دادند و وقتی از توانایی آن‌ها مطمئن شدیم، وارد دانشگاه شدند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اعلام این که در طول چهار سال گذشته ۱۴۰ استاد جدید وارد دانشگاه علامه طباطبایی شدند، از بازگشت ۳۰ استادی که در دولت دهم از دانشگاه رانده شده بودند، به این دانشگاه خبر داد. وی همچنین درباره دانشجویان محروم از تحصیل در این دانشگاه و علت محرومیت آن‌ها گفت: هم اکنون آماری ندارم؛ اما عمدتا علت محرومیت تمام دانشجویان محروم از تحصیل علامه، دلایل آموزشی است.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگرانی یک نماینده از ماست مالی شدن قوانین

نگرانی یک نماینده از ماست مالی شدن قوانین

علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس با انتقاد از ثبت دریافتی مدیران در سامانه تعیین شده مطابق برنامه ششم توسعه طی تذکری گفت:‌ بسیاری از قوانین تصویب شده اجرایی نمی‌شود و در نهایت با اصلاح در مجلس به نوعی "ماست مالی" می‌شود و این روش، روش مجلس برای حمایت از دولت شده است. وی همچنین با بیان این که باید هر چه سریع تر طرح "اعاده اموال نامشروع مسئولان" در دستور کار مجلس قرار گیرد تصریح کرد:‌ این طرح با بیش ۲۰۰ امضا به هیئت رئیسه مجلس داده شده اما هنوز در دستور کار صحن علنی قرار نگرفته است. در ادامه علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: طرح دو فوریتی اعاده اموال نامشروع مسئولان در نوبت رسیدگی است، طرح های دوفوریتی برای بررسی در مجلس در نوبت قرار می گیرند، اگر می خواهید این طرح سریع تر بررسی شود با دیگر نمایندگان که طرح های شان در نوبت رسیدگی قرار دارد، صحبت کنید.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جاسبی به گزینه های شهرداری تهران اضافه شد

خبرگزاری آنا دیروز مدعی شد:در بحبوحه‌ای که اولین استعفای شهردار تهران در جلسه روز یک شنبه 19 فروردین‌ با مخالفت اعضای شورای شهر مواجه شد، در همان روز، برخی اعضای شورای شهر شروع به رایزنی با گزینه‌های جدیدی برای تصدی شهرداری تهران کردند.عصر روز یک شنبه برخی اعضای شورای شهر تهران در دفتر عبدا... جاسبی، رئیس سابق دانشگاه آزاد از وی خواستند تا برنامه خود را برای تصدی شهرداری تهران ارائه کند.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمایت خانه کتاب از مؤلفان در سال «حمایت از کالای ایرانی»

مدیر مؤسسه خانه کتاب‌، ضمن تشریح ظرفیت‌های این مؤسسه، تأکید کرد که مؤسسه خانه کتاب در سال جدید با توجه به شعار سال، از پدید‌آورندگان آثار مکتوب حمایت می‌کند. به گزارش ایبنا، نیکنام حسینی‌پور افزود: امید‌وارم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی کمتر از چهار سال آینده نیز با پشتیبانی نویسندگان،‌ هنرمندان، ناشران و دیگر اهالی فرهنگ و هنر، اتفاقات قابل توجهی رخ دهد.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زنگنه: اجناس جدید زیادی از اختلاس‌گر شرکت نفت پیدا شده است

وزیر نفت گفت: روز شنبه قاضی سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور به من اعلام کرد که مقدار زیادی اجناس جدید از دزد اکتشافات وزارتخانه پیدا شده است. بیژن نامدار زنگنه در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، اظهار کرد: این فرد هنوز دستگیر نشده اما اموال جدیدی از وی کشف شده است. وزیر نفت افزود: تا زمانی که حکم قاضی داده نشده این اموال توقیف است.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طیب نیا: شایعه از قول من درباره بازار ارز، کذب محض است

فارس - علی طیب نیا، وزیر اقتصاد دولت یازدهم شایعه نقل شده از وی  در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد. مضمون شایعه مذکور به نقل از وی بیان می کند: سه موسسه مالی و اعتباری قبل از عید ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ارز خریداری کرده‌اند. طیب نیا افزود: (حتی) چند روز پیش، در جلسه‌ای عده‌ای گفتند که برخی نهادها می‌خواهند اختلال ارزی ایجاد کنند که بنده خطاب به آن جمع گفتم این حرف‌ها چیست که می‌زنید؟ تمام این اتفاقات، منطق اقتصادی دارد.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افت همزمان ارزش پول ایران، روسیه و ترکیه

تسنیم - آسیا تایمز نوشت: با گذشت یک هفته از نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در استانبول درباره موضوع سوریه، ارزش پول ملی این سه کشور به صورت همزمان شاهد نوسانات شدیدی بوده و افت قابل توجهی کرده است.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  9:03 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon
karim1989
karim1989
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 41

تردید بانک های خارجی با مبادله با ایران

روزنامه هندلزبلات: بانک‌های مرکزی کشورهای اروپایی برای مبادلات بانکی با ایران تردید جدی دارند.
این بانک‌ها نگران افتادن به دام “تأمین مالی تروریسم” و مجازات‌های احتمالی آمریکا هستند.

تردید بانک های خارجی با مبادله با ایران

چهارشنبه 9 خرداد 1397  6:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

♦️زنگنه از موفقیت نفتی ایران در اوپک می‌گوید: هیچ نکته‌ای مبنی بر افزایش یک میلیون بشکه‌ای تولید اوپک در بیانیه نیامده و مطرح نیست

شنبه 2 تیر 1397  11:20 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

♦️اخبار کوتاه

🔺یک مقام ارشد دولت هند از نهایی شدن مکانیزم‌هایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا برای خرید نفت ایران و پرداخت پول آن خبر داد

🔺وزارت دفاع آمریکا بامداد شنبه از قرارداد 1 میلیارد و 12 میلیون دلاری شرکت «لاکهید مارتین» برای ساخت جنگنده های اف 16 برای بحرین خبر داد

🔺مدیرعامل توتال: هیچ شرکت بین‌المللی نمی‌تواند در کشوری که امریکا تحریم ثانویه کرده فعالیت کند

🔺هواشناسی: در جنوب غرب، جنوب و شرق کشور به ویژه در زابل وزش باد و گردوخاک پیش بینی می‌شود/ خلیج فارس امروز مواج است

شنبه 2 تیر 1397  11:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها