0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

توکلی: طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان مطالبه مردم است

تسنیم - احمد توکلی رئیس سازمان عدالت و شفافیت ضمن حمایت از طرح مجلس برای اعاده اموال نامشروع مسئولان، گفت: این طرح خواسته جدی مردم است. این نماینده مجلس با تشریح تلاش های نافرجام مجلس نهم برای تحقق این موضوع، افزود: شفاف‌سازی دارایی‌های مسئولان کاری ضروری است. برخی دارای آلودگی‌هایی هستند که اگر شفاف شود، آلودگی‌شان معلوم می‌شود. همزمان با این اظهارنظر، احمد همتی عضو فراکسیون امید هم اعلام کرد، اعضای این فراکسیون به حامیان این طرح اضافه می شوند. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶اعزام ۸ هیئت برای بازدید از سفارتخانه‌های ایران در کشور‌های مختلف

میزان - محمدمهدی برومندی نماینده مردم مرودشت و نایب رئیس اول «کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس گفت: تقریباً هفت تا هشت هیئت تاکنون برای بازدید از سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مختلف، به کشور‌های خارجی اعزام شده‌اند و می‌توان گفت گزارش ۱۵ تا ۱۶ سفارتخانه آماده رسیدگی است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶روزنامه «استار»:اختلافات ایران و عربستان محتمل‌ترین جنگ در آینده  است

ایلنا - روزنامه استار کانادا مدعی شد: با وجود این که بروز یک درگیری هسته‌ای با کره شمالی محتمل است اما جنگی که بیش از همه نزدیک است در خاورمیانه رخ خواهد داد. دشمنی میان دو قدرت منطقه‌ای خاورمیانه یعنی ایران و عربستان محتمل‌ترین جنگ در آینده نزدیک است.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶سفیر ایران در روسیه: تهران آماده خروج آمریکا از برجام است

فارس -  مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه با بیان این که ایران باوجود بدبینی به غرب، روند مذاکرات برجام را پیش‌ برد، افزود: تهران همواره به بدعهدی‌های غرب واقف بوده و خود را برای خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام آماده کرده است.دیروز الجزیره مدعی شد ایران در واکنش به خروج آمریکا از برجام، از این توافق خارج می شود. 

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فوق العاده ویژه مدیریت بحران" هم داریم؟

خراسان - با توجه به ابهامات و سوالاتی که برخی مدیران دولتی در خصوص نحوه پرداخت "فوق العاده ویژه مدیریت بحران" به زیرمجموعه های خود داشته اند، یک مقام مسئول با ارسال بخشنامه ای به تعدادی از سازمان ها و اداره ها، تاکید کرده است، پرداخت فوق العاده مذکور تنها در واحدهای سازمانی که طبق قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران و در سقف مقرر تشکیل شده اند، مجاز خواهد بود و کارکنان و مدیران آن بخش ها در طول مدت تصدی مسئولیت مرتبط، علاوه بر دیگر فوق العاده های قانونی، از این مبلغ برخوردار می شوند.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ذره بین جدید روی انتصاب بازنشستگان در مسئولیت های ورزشی

خراسان - طبق نامه جدید یک نهاد مسئول به تعدادی از مسئولان ورزشی، به آن ها تذکر داده شده ، با توجه به قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان مصوب ۱۳۹۵، اگرچه فعالیت در برخی مسئولیت های ورزشی، افتخاری است و شغل تلقی نمی شود اما از آن جا که بعضی نهادهای مهم ورزشی کشور از جمله دستگاه های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری محسوب می شوند، بنابراین مشمول رعایت احکام قانون ممنوعیت به ‌کارگیری بازنشستگان در انتصاب برخی مسئولان در این مشاغل خواهند بود.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احمد خاتمی:طرح اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس خبرگان قراردارد 

سخنگوی هیئت‌ رئیسه مجلس خبرگان رهبری ،از برگزاری اجلاسیه  این مجلس در روزهای 22 و 23 اسفند خبر داد و گفت: اصلاح قانون انتخابات خبرگان رهبری در دستور کار این اجلاس قراردارد.به گزارش تسنیم آیت‌ا... سید احمد خاتمی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده در این اجلاسیه گفت: نمایندگان خبرگان 24 اسفند به زیارت مرقد امام خمینی (ره) می روند و بعد از آن با رهبر معظم انقلاب دیدار می کنند.امام‌جمعه موقت تهران به اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری در اجلاسیه دو روزه خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: با توجه به خلأهایی که در روند انتخابات گذشته مجلس خبرگان رهبری مشاهده شد، طرح اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس خبرگان قرار گرفت.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶حسن رسولی عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان با اشاره به مشکل سوخت رسانی به هواپیمای وزیر خارجه گفت: اتحادیه اروپا تا رسیدن به استقلال کامل سیاسی فاصله زیادی دارد.آلمانی‌ها و بسیاری از اروپایی ها برای راضی نگه داشتن آمریکا بعضاً دست به چنین اقدامات کم وزن سیاسی می‌زنند./ باشگاه خبرنگاران

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به این که به طور اجمالی در جریان برخورد با معترضان مدنی خوزستان قرار دارد، گفت: باید سعی کنیم در مقابله با مشکلات، علاج‌های اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی پیدا کنیم نه علاج‌های امنیتی./ ایسنا

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آل اسحاق عضو جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب گفت: شرط و شروط ترامپ برای ماندن در برجام بهانه‌ است و جمهوری اسلامی زیر بار این حرف‌ها نمی‌رود./ باشگاه خبرنگاران 

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت کاروان‌های حج از ۱۳۵ تا ۱۸۵ میلیون ریال

قیمت کاروان‌های حج  از ۱۳۵ تا ۱۸۵ میلیون ریال

قیمت کاروان‌های حج  از ۱۳۵ تا ۱۸۵ میلیون ریال

فارس - مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت درباره قیمت کاروان‌های حج آینده تصریح کرد: پایین‌ترین قیمت کاروان‌های حج سال 97، حدود ١٣ میلیون و 500 هزار تومان و گران‌ترین کاروان حج سال آینده، حدود ١٨ میلیون و  500 هزار تومان است. وحید اسکندری عصر دیروز از ثبت نام قطعی حدود ۳۵ هزار نفر در کاروان‌های حج ۹۷ خبر داد.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رضا یزدانی «پیانیست» را منتشر کرد

رضا یزدانی در جدیدترین فعالیت هنری خود تک آهنگ «پیانیست» را منتشر کرد. به گزارش ایلنا، کار آهنگ سازی و خوانندگی تک‌آهنگ «پیانیست» را رضا یزدانی انجام داده و تنظیم‌کنندگی آن را نیز محمد خرمی‌نژاد برعهده داشته است. شعر این قطعه را   مهدی ایوبی سروده است.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:40 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ عجیب وزیر جهاد کشاورزی به یک سوال

فارس - محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال که چرا هنوز قیمت خرید تضمینی گندم مشخص نشده است، خاطر نشان کرد: به من این موضوع ربطی ندارد. وی همچنین در پاسخ به این که مگر شما عضو شورای اقتصاد نیستید؟  تصریح کرد: عضو که نمی‌تواند کاری کند.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:50 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر اقتصاد: ورشکستگی بانک‌ ها دروغ است

روزنامه ایران - مسعود کرباسیان در خصوص انتشار اخباری مبنی بر ورشکستگی یکی از بانک های کشور گفت: «این که درفضای مجازی خبری از ورشکستگی یکی از بانک‌ها منتشر شد به هیچ عنوان صحت ندارد. بانکی که دراین اخبار به دروغ ورشکسته اعلام شده است یکی از بزرگ ترین بانک‌های کشور است که دارایی و سرمایه کلانی در اختیار دارد و تنها با یک تجدید ارزیابی دارایی، سرمایه آن چندین درصد افزایش می‌یابد و ثروت کلانی در اختیار دارد».

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایتالیایی‌ها در ایران نیروگاه خورشیدی می‌سازند

ایرنا - قرارداد ساخت نیروگاه برق خورشیدی بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و شرکت «کارلو ماسکا»ی ایتالیا عصر دیروز (شنبه) در تهران امضا شد. این نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 100 مگاوات در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار ساخته می شود.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها