0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

elham9069
elham9069
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

بیمه مجانی شد!

بیمه مجانی شد!

در جشنواره بیمه بازار روزی یک ساعت بیمه مجانی شد!

برای اطلاعات بیشتر به سایت بیمه بازار مراجعه کنید! کلیک کنید

بیمه بازار

چهارشنبه 11 بهمن 1396  3:47 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

نقل قول umbera7

ببخشید این اطلاعات درست است؟

کدوم اطلاعات؟؟؟؟

شنبه 28 بهمن 1396  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

اگر زیاد با گوشی یا لپتـاپ در روز مشغولید ممکن است دچار تاری دید و خشکی چشم بشوید.

برای جلوگیری؛ پس از هر20دقیقه , 20ثانیه به 20متر دورتر خیره بشوید.

شنبه 28 بهمن 1396  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

سم قارچ‌کش برنج باسماتی مانع ورود محصول به اتحادیه اروپا/ چشم امید هندی‌ها به افزایش صادرات برنج باسماتی به ایران

🔹رئیس انجمن صادرکنندگان برنج هندی صادرکنندگان برنج هندی امیدوار هستند با توجه به موانع موجود بر سر راه صادرات باسماتی به اتحادیه اروپا ناشی از کشف بقایای سم ضدقارچ باز شدن بازار ایران به روی این محصول کشاورزی صادرات آنها را افزایش دهد. 
🔹ایران هر سال ۳.۲ میلیون تن برنج مصرف می‌کند که تولیدکنندگان داخلی ۲.۲ میلیون تن آن را تأمین می‌کند.
fna.ir/a3unbu

شنبه 28 بهمن 1396  10:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

توصیه‌های غذایی برای کسانی که نگران کبدشان هستند

مفید: سوپ جو دوسر
مضر: همبرگر
مفید: کلم بروکلی
مضر: شکلات
مفید: چای سبز

شنبه 28 بهمن 1396  10:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

❌ یک تیم ۵ نفره ضدانقلاب مامور تعقیب آزاده نامداری در خارج از کشور شدند

❌ یک تیم ۵ نفره ضدانقلاب مامور تعقیب آزاده نامداری در خارج از کشور شدند

سردار جلالی‌ رییس سازمان پدافند غیرعامل:  یک تیم 5نفره مأمور شدند تا در طول سفر این خانم را تحت نظر گرفته و از آن فیلم و عکس تهیه کنند و در قالب یک پروژه در کانال‌های خود موضوع حجاب اجباری را راه‌اندازی کنند و این یعنی تولید محتوا. این موارد و امثال آن نشان می‌دهد ما اشراف کامل بر فضای مجازی خود نداریم.

شنبه 28 بهمن 1396  10:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

ظلمی که بر اهالی منطقه ثامن رفت

ظلمی که بر اهالی منطقه ثامن رفت

🔻حجت الاسلام نظافت در واکنش به تخریب هویت در بافت پیرامون حرم مطهر:
🔹داستان تحقیر انسان و ترجیح منافع شخصی بر مصالح عمومی در اطراف حرم مطهر جاری است.
🔹اول بزرگ محله را کوچ می‌دادند و بعد منطقه را به همان صورت مخروبه نگه می‌داشتند. ملک‌های مخروبه به قدری زیاد شد که امنیت پایین آمد و بیماری سالک در منطقه شیوع پیدا کرد.
🔹از نظر قیمت‌گذاری ابتدا اجازه خرید و فروش به کسی ندادند، شرکت مسکن سازان تک خریدار بود و قیمت را کارشناسی می‌کرد، از طرف دیگر مردم را به خاطر نبود امنیت و مشکلات بهداشتی مجبور به کوچ می‌کردند.
🔹آنچه بیشتر دردناک بود، این بود که همه اقدامات در بافت اطراف حرم به نظام منتسب می‌شد، به مسئولان طرح گفتم شما سبب می‌شوید باور مردم که سرمایه بزرگی است از دست برود که از دست هم رفت./ فارس

تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

مرزبان مفقود میرجاوه کجاست/ چشم به‌راهی‌ خانواده را چه کسی پاسخ می‌دهد؟

🔹 ۲۸۲ روز از حادثه تلخ تروریستی میرجاوه گذشت؛ حادثه‌ای که به شهادت و مجروحیت ۱۱ نفر از مرزبانان غیور هنگ مرزی میرجاوه منتهی شد؛ حادثه‌ای که یک مفقود داشت، «سعید براتی» همان که وضعیتش در هاله‌ای از ابهام مانده است.

🔹سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی نیروی انتظامی در اولین موضع‌گیری نسبت به حادثه تروریستی میرجاوه،‌ مسئولیت آن را متوجه دولت پاکستان دانست و اعلام کرد: تروریست‌ها از خاک پاکستان، مرزبانان را با سلاح‌های دوربرد به شهادت رسانده‌اند.

🔹گمانه‌زنی‌ها شروع شد، شایعه‌ها قوت گرفت؛ شاید سعید براتی اسیر شده باشد؛ شاید..

🔹پیگیری‌های فارس ادامه داشت تا اینکه مرکز اطلاع‌رسانی ناجا اعلام کرد که پیگیری‌های دیپلماسی و انتظامی برای آگاهی از وضعیت سعید براتی در حال انجام است و تا الان خبر موثقی در مورد وضعیت این سرباز در دست نیست.

تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

افشاگری علیه روح الله زم در کانال آمدنیوز

به دنبال بالاگرفتن اختلافات در شورای سردبیری کانال صهیونیستی آمد نیوز، سردبیر این کانال از ساعاتی قبل اقدام به انتشار اسنادی در این کانال کرد که از ارتباط زم با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) حکایت دارد.

شنبه 28 بهمن 1396  10:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

سردار حاجی زاده: تهاجم دشمن منتفی است/ دشمن انفجار یک کپسول گاز را هم به موشک سپاه ربط می‌دهد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
🔹آگاه‌سازی در برابر عملیات روانی دشمن اهمیت دارد، این اغتشاشات اخیر، شروع آن اعتراض به موسسات مالی بود اما در ادامه قرارگاه دشمن با هدایت از طریق فضای مجازی تجمعات را هدایت می کردند و دقیقا نقش اتاق جنگ را بر عهده داشتند.
🔹آنها با همین خبرپراکنی گاهی زلزله‌ها را به هارپ وصل می‌کنند! اگر آمریکا این قدرت را دارد چرا جلوی حوادث طبیعی خود را نمی گیرد؟  
🔹در جای دیگر انفجار یک کپسول گاز را به انفجار موشک‌های سپاه ربط می‌دهند! ما در موارد گذشته آنها را صراحتاً اعلام کردیم. هدف دشمن از این حرکات ایجاد اضطراب در ملت و حمله به سپاه است.
🔹در جای دیگر تصادف کشتی سانچی که چندی پیش ناو آمریکایی نیز در آنجا تصادف کرد ایجاد شبهه کردند تا ذهن ملت را مشغول کنند و این ابزار عملیات روانی علیه مردم ایران است و سر منشاء این کانال ها به سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، انگلستان، آمریکا و عربستان سعودی متصل هستند که هدفشان ایجاد ناامیدی از داخل کشور است.
🔹بخاطر توانمندی نیروهای مسلح ما است که بحث تهاجم دشمن منتفی است. امروز اهمیت دشمن در حوزه اقتصادی است.
🔹امروز باید اختلافات سیاسی که مختص زمان انتخابات است را کنار گذاشته و دست به دست هم دهیم تا مشکلات حل شود.
fna.ir/a3u96u

تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

رحیم‌پور:جواب اغلب پرسش‌های نظری را دارم ولی جواب بی‌عرضگی‌ها را هرگز/ شرمنده‌ام که اینجا هیچ مدیری عزل و بازداشت نمی‌شود

استاد حسن رحیم‌پور ازغدی که به عنوان یکی از مسافران گرفتار در فرودگاه حضور داشت در جمع معترضین گفت:
🔹ناکارآمدی بخشی از مدیران و پاسخگو نبودن ایشان، عملی ضدانقلابی است‌.
🔹مردم تفاوت برف سنگین با پاسخ‌های دیروقت و متلک‌های سنگین را می‌فهمند . اوّلی را درک و تحمّل می‌کنند اما مشکل در دوّمی است.
🔹حقانیت انقلاب اسلامی را ناکارآمدی برخی مسئولان، مخدوش کرده است و شخصا معتقدم آنان‌که نمی‌توانند و مسئولیت می‌پذیرند، آنان‌که غیرمتعهد و غیرپاسخگو و بی‌نظم در مدیریت‌ها هستند، آنان‌که بجای عذرخواهی از قصور و تقصیرها و رعایت حق‌الناس، به مردم، توهین می‌کنند و آنان را سرکار می‌گذارند، فاقد مشروعیت در حاکمیت می‌شوند. من به شما حق می‌دهم. نهی از منکر را بچسبید و رها نکنید.
🔹مردم متاسفانه بنده را هم جزء این مسئولین دانسته و به من شکایت می‌کنند. جواب اغلب پرسش‌های نظری را دارم ولی جواب بی‌عرضگی‌ها و بی‌ادبی‌های مدیران را هرگز.
🔹شرمنده‌ام که در چند کشور سکولار‌، مسئولیت‌پذیری مدیران در برابر حقوق شهروندی را تاحدّ خودکشی دیده‌ایم و اینجا هیچ‌کس عزل و بازداشت هم نمی‌شود. خودکشی پیشکش.

تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

خیاطی می گفت:

اگر شبها جیبهای لباسها را خالی کنید، لباس ها زیباتر به نظر می رسند و بیشتر عمر خواهند کرد.
بنابراین من قبل از خواب اشیایی مانند خودکار و پول خرد و دستمال را از جیبم درمیآورم و آنها را مرتب روی میز می گذارم، و چیزهای زائد را به درون سطل زباله میریزم.
یک شب وقتی که مشغول اینکار بودم، به نظرم رسید که ممکن است خالی کردن ذهن نیز مانند خالی کردن جیب باشد ...

همه ی ما در طی روز مجموعه ای از آزردگی، پشیمانی، اضطراب را جمع آوری می کنیم. اگر اجازه دهیم که این افکار انباشته شوند، ذهن را سنگین می کنند: پس ذهنمان را پاک کنیم تا دنیای زیباتری بسازیم ...

شنبه 28 بهمن 1396  10:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مراسم دومین سالگرد ارتحال آیت ا... واعظ طبسی در حرم رضوی برگزار می‎شود

مراسم گرامی داشت دومین سالگرد ارتحال آیت ا... واعظ طبسی؛ تولیت فقید آستان قدس رضوی در حرم مطهر رضوی برگزار می‏‌شود.  به گزارش آستان نیوز، این ویژه برنامه همزمان با دومین سالگرد درگذشت آیت‌ ا... واعظ طبسی، روز دوشنبه 14 اسفند در رواق امام خمینی(ره) برگزار می‌‏شود. مراسم سالگرد ارتحال آیت‌ا... واعظ طبسی از ساعت 9 صبح با قرائت قرآن و مدیحه سرایی آغاز خواهد شد سپس حجت‌الاسلام والمسلمین راشد یزدی به سخنرانی خواهد پرداخت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افشاگری واشنگتن پست درباره ملانیا ترامپ

بانوی اول کاخ سفید در سال 2001 با "ویزای انیشتین" که به افرادی داده می شد که توانایی های خارق العاده داشتند، وارد آمریکا شده است.به گزارش واشنگتن پست، همسر رئیس جمهور آمریکا یکی از پنج نفری است که از کشور اسلوونی در مارس 2001 با ویزایی موسوم به ویزای انیشتین وارد آمریکا شد و در حالی که توانایی خارق العاده ای نداشت، از امتیازی که آمریکا به خارجی های دارای توانایی های خارق العاده برای مهاجرت به آمریکا می داد، استفاده کرد. در سال 2001 بیش از یک میلیون گرین کارت برای مهاجران آمریکایی صادر شد که تنها سه هزار و 376 مورد از این گرین کارت ها برای افراد با توانایی های خارق العاده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمریکایی ها انقلاب ۲۵ ژانویه را طراحی کردند

رئیس‌جمهور مخلوع مصر در فایل صوتی منسوب به وی، آمریکا را عامل شکل‌گیری انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ موسوم به «بهار عربی» دانست. به گزارش القدس العربی، حسنی مبارک در این فایل صوتی درز شده مدعی شده است آمریکایی‌ها برای شکل‌گیری انقلاب ژانویه از سال 2005 تلاش می‌کردند، آن ها از همان زمان در پی حذف من بودند. من همین موضوع را احساس می‌کردم از این‌رو در نشستی در سپتامبر 2010 گفتم که آمریکایی‌ها مرا هدف قرار داده‌اند؛ چرا که من هیچ امتیازی به آن ها از جمله پایگاه یا بندر یا تماس‌ها یا هر چیز دیگری ندادم. بنابراین آن ها برای کنار زدن من به هر قیمتی تمایل داشتند. من نیز به آن ها گفتم که در سال 2011 حکومت را واگذار خواهم کرد و قدرت را برای پسرم موروثی نخواهم کرد. اما، آمریکایی‌ها دروغگو هستند، آن ها شایعه ارثی بودن (قدرت در مصر) را تبلیغ کردند ! به آن ها گفتم ای مردم، نظام ما یک نظام جمهوری است ! ولی بی‌‌فایده بود چرا که دستگاه رسانه‌ای آمریکا از ما قوی‌تر بود.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها