پاييز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهانياش. خورش به و تاس کباب از قدیمیترین غذاهایی هستند که با به طبخ میشوند و همه آنها را میشناسیم، ولی با به میشود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.
مجله سیب سبز: پاييز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهانياش. خورش به و تاس کباب از قدیمیترین غذاهایی هستند که با به طبخ میشوند و همه آنها را میشناسیم، ولی با به میشود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.
مواد لازم براي 4 نفر
-
2 عدد به متوسط
-
200 گرم گوشت تکهای درشت
-
1 عدد پياز متوسط خرد شده
-
4 پيمانه برنج
-
2 قس پيازداغ
-
10 تا 15 عدد آلوخورشي
-
4 قس زعفران دمكرده
-
به ميزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. به را خوب بشوييد و ورقه ورقه برش بزنيد. در تابهاي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. به را در روغن تفت دهيد و كناري بگذاريد. برنج را بشوييد و در مقداري آب بخيسانيد.
2. پیاز را پوست بکنید و بعد از خردکردن در قابلمهای بریزید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و همراه با مقداری آب بگذارید گوشت بپزد. در انتهای پخت به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید.
3. آلوها را بشوييد و همراه با زعفران به گوشت بيفزاييد. وقتي كه آب گوشت تمام شد و به صورت سس درآمد، آن را از روي حرارت برداريد.
4. برنج را طبق روش معمول آبكش كنيد و بعد در قابلمه مورد نظر كمي روغن بريزيد. برنج را لايه لايه بريزيد. به این ترتیب که لابهلاي آن گوشت، آب گوشت و آلو ریخته و با كمي پيازداغ و چند ورقه «به» روي برنج را تزیین کنید.
5. وقتي مواد را لابهلاي برنج ريختيد، آن را به مدت سه ربع دم کرده در ظرف مورد نظر سرو كنيد.