طرز تهیه کتلت تن ماهی
آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 4 نفر
سیب زمینی (بزرگ) 4عدد
تن ماهی 1قوطی
فلفل دلمه ای نیم عدد
تخم مرغ 1عدد کامل +1عدد زرده
پیازچه 15ساقه
ریحان (خرد شده و تازه) 2قاشق غذاخوری
سیر 1حبه
ماست 1قاشق غذاخوری
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از اینکه پخت پوست بکنید و درظرفی رنده کنید (نباید به صورت پوره نرم شود). روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. سپس به سیب زمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکاتی برای تهیه کتلت با تن ماهی
1)در صورتی که می خواهید سیب زمینی هنگام رنده شدن به صورت پوره در نیاید باید بعد از اینکه خنک شد آن را رنده کنید.
2)این کتلت را با سس فلفل و آبلیمو سرو کنید.
3)منظور از تن ماهی یک قوطی 180گرمی است.