طرز تهیه کتلت عدس
مواد اولیه برای درست کردن کتلت عدس
عدس نصف لیوان
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک نصفه
پیاز 1عدد
تخم مرغ 2عدد
پودر آویشن 1 ق چ
فلفل٬ نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
آرد 1 ق غ
- ابتدا باید عدس رو سه چهار ساعت قبل خیس کنیم تا سریع بپزد. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
- عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود
- پیاز را رنده می کنیم.
- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده و آرد وادویه ها را مخلوط می کنیم.
- بعد کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم .
- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم.
- وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود.