کتلت یک نوع غذای ایرانی است که می توان آن را به سادگی درست کرد و ما ایرانی ها شاید به صورت میانگین هفته ای یک شب از آن را درست کنیم و در وعده غذایی خودمون قرار بدیم .
طرز تهیه کتلت مرغ
مواد اولیه برای درست کردن کتلت مرغ
مرغ (چرخ شده) 500 گرم
نان تست (معادل حدود اونیم فنجان آرد سوخاری) 2 ورق
شیر 1/2 تا 1/3 فنجان
خامه ترش (جایگزین: ماست غلیظ به همین اندازه) 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز (کوچک / رنده شده) 1 عدد
نمک 1 ق چ
فلفل 1/2 ق چ
آرد (برای روکش کتلت ها) 1/2 فنجان
نان تست ها رو برشته می کنیم و در غذاساز خوب خورد می کنیم یا اینکه از آرد سوخاری آماده استفاده می کنیم. شیر رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که روی آرد سوخاری رو بپوشونه ممکنه همه شیر استفاده نشه.5 دقیقه صبر می کنیم تا سوخاری در شیر خیس بخوره. بقیه مواد به جز آرد رو اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
خمیر باید کاملا" شل باشه.
دستمون رو مرطوب می کنیم و از خمیر کتلت هایی به شکل بیضی درست می کنیم و در آرد می چر خونیم.
در تابه نچسب روغن می ریزیم تا داغ بشه و کتلت ها رو در اون سرخ می کنیم.
در ظرف رو میگذاریم 5 دقیقه یک طرف و 3 دقیقه طرف دیگه ش سرخ بشه.
نکته برای درست کردن کتلت مرغ
در دستور اصلی خامه ترش. استفاده شده لینک دستور خامه ترش:
و همانطور که در مواد اولیه نوشتم میتونید ماست جایگیزین کنید
ماستتون شل نباشه و حتما غلیظ باشه. بنظرم با ماست خامه ای هم میشه ولی موسیر و.... نباشه
آردی که در مرحله قبل از سرخ کردن استفاده میشه آرد سفید معمولی میباشد.