0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور

آدمکشِ مزدور یک فیلم کمدی

آرنولد شوارتزنگر به جمع بازیگران کمدی «چرا گانتر را می‌کشیم» پیوست.به گزارش خبرآنلاین، تاران کیلام نویسنده فیلمنامه و کارگردان این اثر سینمایی است. این فیلم نخستین تجربه کارگردانی کیلام است.داستان فیلم درباره گروهی از آدمکش‌های بین‌المللی است که از مشهورترین آدمکش مزدور دنیا به نام گانتر با بازی آرنولد شوارتزنگر عصبانی هستند. گانتر که از قضا فردی خودنما و مغرور است در تمام مدت داستان یک گام جلوتر از این گروه حرکت می‌کند و همیشه مایه شرمساری آن‌ها می‌شود.آرنولد شوارتزنگر سال گذشته با فیلم‌های «نابودگر : سفر پیدایش» و «مگی» برپرده های سینما بود.

قاتل سریالی

«مایکل فاسبندر» نقش یک قاتل سریالی را در یک پروژه اقتباسی ایفا می‌کند. «ورود به هیدز» نام پروژه جدید سینمایی است که «مایکل فاسبندر» هنرپیشه فیلم‌های «12 سال بردگی» و «استیو جابز» قرار است در آن، نقش اصلی را ایفا کند.این فیلم بر اساس رمان «جان لیک» درباره «جک آنتروگر» اتریشی است که روزها یک زندگی عادی را به عنوان روزنامه‌نگار و نویسنده آثار پرفروش سپری می‌کند و شب‌ها دست به قتل‌های سریالی می‌زند.

با دست های سنگی در کن

فیلم «دست‌های سنگی» رابرت دنیرو برای نخستین بار در جشنواره کن به نمایش درمی‌آ‌ید و به همین بهانه از این بازیگر تجلیل هم می‌شود. «دست‌های سنگی» ساخته جاناتان یاکوبوویچ یک درام ورزشی در رشته بوکس است به این ترتیب رابرت دنیرو بار دیگر به جشنواره فیلم کن بازمی‌گردد و این فیلم نیز نخستین نمایش جهانی‌اش را در جشنواره کن تجربه می‌کند.

تجلیل در موسسه فیلم آمریکا

جشنواره فیلم مستند موسسه فیلم آمریکا از «ورنر هرتزوگ» کارگردان نامدار آلمانی به پاس نقش تاثیرگذار در سینمای غیرداستانی تقدیر‌می‌کند.سمپوزیوم‌فیلم مستند «چارلز گاگینگهام» موسسه فیلم آمریکا، «ورنر هرتزوگ» آلمانی را به عنوان دریافت کننده جایزه افتخاری این رویداد سینمایی معرفی کرد.در این مراسم که روز 24 ژوئن برگزار می شود؛ کلیپ‌هایی از برترین آثار مستند «هرتزوگ» به نمایش گذاشته می‌شود و پس از آن رامین بحرانی کارگردان و فیلمنامه‌نویس ایرانی-آمریکایی گفتگویی با این کارگردان کهنه‌کار خواهد داشت و پس از آن فیلم «حقیقت رو ببین» جدیدترین ساخته «هرتزوگ» به نمایش گذاشته خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:31 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زورو وارد دنیای مدرن می‌شود

بازسازی فیلم «زورو» با بازی گائل گارسیا برنال در دست اجرا قرار گرفت.گائل گارسیا برنال بازیگر مکزیکی با یوناس کوارون کارگردان در بازسازی فیلم‌ «زورو» همکاری می‌کند.لاتین میدیا با تامین مالی این پروژه ساخت «Z» را ممکن کرده است. این فیلم به زودی فیلمبرداری خود را در استودیوی پاین‌وود در جمهوری دومینیکن شروع می‌کند. سوبیونی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم نیز گفت:معتقد است این بازیگر مکزیکی می‌تواند این قهرمان کلاسیک را وارد دنیای مدرن کند.

خشم بن افلک

نقدهای ضعیفی که برای فیلم «بتمن در برابر سوپرمن» نوشته شده، موجب عصبانیت بن افلک بازیگر نقش اول این فیلم شده است.حال گفته می‌شود بن افلک به شدت از عکس‌العمل‌هایی که نسبت به این فیلم ابراز شده، ناراحت است. بن افلک نارضایتی خود را از نقدهای منفی ابراز کرده و این گفتگو در شبکه‌های اجتماعی به سرعت دست به دست چرخیده و پربیننده شده است.خشم او را وقتی بهتر می‌توان درک کرد که بدانیم افلک در نوشتن فیلمنامه فیلم «بتمن در برابر سوپرمن» نیز نقش داشته و حتی سر صحنه فیلمبرداری نظرهایی می‌داد.

نقد فیلم هایم را نخوانده ام

«وودی آلن» گفت: تاکنون چیزی درباره خودم نخواندم، نه مصاحبه‌هایم و نه دیگر مطالب و هیچ وقت نقد فیلم‌هایم را نیز نخوانده‌ام و همیشه وسواس داشته‌ام که درگیر دل مشغولی به خودم نشوم. زمانی که ابتدای کارم بودم این طور نبود اما الان تنها به کارم توجه می‌کنم و درباره این که چقدر عالی و یا چقدر احمقم چیزی نمی‌خوانم. باید از انجام دادن پروژه‌ام لذت ببرم. وقتی این کارها تمام شود شما بهترین فیلمتان را ساخته اید. من هرگز فیلم هایم را مجددا تماشا نمی‌کنم و چیزی درباره آنها نمی‌خوانم.

پنجمین افتتاحیه بزرگ آمریکا

«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» به عنوان پنجمین فیلم پرفروش طی سه روز افتتاحیه در تاریخ آمریکا نام گرفت.«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» فیلمی که متشکل از ابرقهرمانان است توانست مردم زیادی را در سه روز اول اکرانش به سینماها بکشاند.«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» محصول دیزنی و مارول، سیزدهمین فیلم کمپانی مارول از جهان ابرقهرمانان است. این فیلم بر مبنای آماری که دیروز اعلام شد به عنوان پنجمین فیلم پرفروش در سه روز اول اکرانش در تاریخ آمریکا شناخته شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باد سرزنش  سمت وودی آلن

وودی آلن  از سوی «سوزان ساراندون» بازیگر فیلم «تلما و لوییز» سرزنش شد.
ساراندون در نشستی که به مناسبت ۲۵ ساله شدن  این فیلم  در پنجمین شب کن برگزار شد  به سرزنش کردن «وودی آلن»، «دونالد ترامپ» و حتی «هیلاری کلینتون» پرداخت و آن ها را نکوهش کرد. وی که از دموکرات‌های جدی است از «برنی ساندرز» حمایت کرد و گفت: درباره «کافه سوسایتی» فیلم جدید وودی آلن چیز خوبی ندارم بگویم و بنابراین فکر نمی‌کنم لازم باشد به این موضوع بپردازیم.

یک قاتل  بازنشسته خطرناک

با معرفی فیلم جدید «ژان رنو» با عنوان «آخرین قدم»، فروش امتیاز جهانی آن در جشنواره کن آغازشدو امتیاز پخش خود را به آلمان فروخت.
داستان این فیلم که« فردریک پتیجین »آن را کارگردانی کرده است در سرزمین‌های وحشی شمال کانادا رخ می‌دهد و«ژان رنو» نقش یک قاتل خطرناک جهانی را ایفا می‌کند که اکنون بازنشسته شده و خود را مخفی کرده است و با ورود زنی زخمی و در حال مرگ ماجراهای جدیدی رخ می‌دهد.

استقبال منتقدان و اشک تماشاگران

«کن لوچ» کارگردان نامدار بریتانیایی پس از نمایش  جدید ترین  فیلمش باعنوان «من، دانیل بلیک» در جشنواره کن درباره اتحادیه اروپا و جایگاه کشورش سخن گفت. این درام خشمگین درباره مردی است که از حمله قلبی رنج می‌برد و در عین حال مادر تنهایی که باید برای کسب مزایای اجتماعی خود تلاش کند. نمایش فیلم «من، دانیل بلیک» با  استقبال منتقدان روبه رو وموجب شد برخی با چشمان اشکبار از سالن بیرون بیایند.

کارگردانی «شاه لیر»در ۹۰ سالگی

«ریچارد لینکلیتر» کارگردان «پسربچگی» از پروژه«شاه لیر» که قرار است آخرین فیلمش پیش از بازنشستگی باشد پرده برداشت و گفت این فیلم را با همکاری «اتان هاواک» بازیگر  خواهد ساخت . وی گفت: وقتی بازنشسته شوم احتمالا 90 سال دارم و هاواک 80 ساله می شود   .ما خیلی وقت پیش با هم جور درآمدیم، همکارهای طبیعی هستیم. به هم ایده‌ می‌دهیم و زمانی که با هم ارتباط برقرار می‌کنیم، جالب است. فکر می کنم لیر فیلم جالبی از کار در آید.چون پیش از این با «اتان هاواک» نیز در پروژه های دیگری همکاری داشتیم. فکر می کنم اگر  همه چیز طبق روال پیش رود این فیلم تعجب بر انگیز خواهد شد.

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترس جانی دپ از ترامپ

جانی دپ ستاره مشهور و نامزد اسکار سینمای آمریکا هم مثل بسیاری دیگر از همکاران هالیوودی اش بر ضد دونالد ترامپ اظهار نظر کرد. او که در مراسم افتتاحیه فیلم جدیدش، «آلیس در سرزمین عجایب 2» حاضر شده بود از خطر دونالد ترامپ اظهار نگرانی کرد. دپ به مردم آمریکا هشدار داد:« اگر شما به دونالد ترامپ رای دهید، کشور از هستی ساقط می شود.» او به شبکه پنج لندن گفت:« چرا که ما آخرین رئیس جمهور واقعی ایالات متحده را خواهیم دید. این (کشور) بعد از ترامپ دیگر زنده نخواهد بود.»

آنجلینا جولی ناامید است

بازیگر و کارگردان آمریکایی که برای شرکت در نشستی درباره بحران مهاجرت در لندن حضور دارد، از سیاست‌های کشورش در این باره اظهار ناامیدی کرد.وی به ویژه بر پاسخ دونالد ترامپ نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان به این مسئله تاکید و از آن ابراز ناامیدی کرد. آنجلینا جولی به نقاط مختلف جهان سفر کرده است تا از حقوق مهاجران دفاع کند. او در یکی دو سال اخیر بیش از هر چیز برای کمک به مهاجران سوری تلاش کرده است.

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ سینمای سنتی

کارگردان نام آشنای سینمای آمریکا در جشن بزرگ سینمای هنری جهان از مرگ این هنر صحبت کرد.اسپیلبرگ می گوید: «من فکر می کنم با فناوری Virtual Reality ما وارد یک مدیوم خطرناک می شویم.» او دلیل این خطر را این می داند که فناوری مذکور آزادی عمل زیادی به مخاطب می دهد و او می تواند با انتخاب خودش جاهای مختلفی را از تصویر ببیند و با خط داستان جلو نرود. استیون اسپیلبرگ امسال با فیلم «غول بزرگ دوست داشتنی» در جشنواره بین المللی فیلم کن حاضر بود.

حمله به ترامپ

هالیوودی ها همه تلاششان را می کنند تا ترامپ رای نیاورد. این بار نوبت به اعتراضات کوین اسپیسی و شان پن رسید.کوین اسپیسی بازیگر نام آشنا و برنده جایزه اسکار که برای شرکت در یک مراسم خیریه برای بیماران مبتلا به HIV به جشنواره کن رفته، در مراسمش با اظهاراتی به دونالد ترامپ تاخت. او در این مراسم   در مورد حضورنیافتن  شارون استون گفت که وی به یک بیماری مبتلا شده و اسم این بیماری «دونالد ترامپ» است.

گذر از مرز یک میلیارد دلار

«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» با فروش خوبش تا اینجا پر فروش ترین فیلم سال ۲۰۱۶ جهان است.کاپیتان آمریکا و مرد آهنی به راحتی توانسته اند بتمن و سوپرمن را شکست دهند. در حالی که فیلم جدید «بتمن در برابر سوپرمن: سپیده دم عدالت» با انتقادات تند منتقدان مواجه شد، فیلم تازه کمپانی مارول، «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» توانسته هم نظر مثبت نسبی منتقدان را جلب کند و هم در گیشه درخشان ظاهر شود. به طوری که تا اینجا پر فروش ترین فیلم سال 2016 لقب گرفته است.

بخش نوعی نگاه به فنلاند رسید

فیلم فنلاندی ˝شادترین روز زندگی اولی ماکی˝ به کارگردانی یوهو کوسمانن جایزه اصلی بخش نوعی نگاه این دوره جشنواره کن را دریافت کرد. جایزه داوران بخش نوعی نگاه به ریاست مارت کلر بازیگر سوییسی به فیلم ژاپنی "هارمونیوم" (Fuchi Ni Tastu) به کارگردانی فوکادا کوجی اعطا شد. بخش نوعی نگاه به استعدادهای نو اختصاص دارد. امسال 18 فیلم در این بخش حضور داشتند که "وارونگی" به کارگردانی بهنام بهزادی از ایران یکی از آن‌ها بود.

دوشنبه 3 خرداد 1395  8:15 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرزنش برای بی‌توجهی به محیط زیست

«لئوناردو دی کاپریو» که همواره از احترام به محیط زیست دفاع کرده، این بار خود برای نقض چنین موضوعی مورد پرسش واقع شده است. وی که بارها برای حفاظت از اقیانوس‌ها، زمین و حیوانات خبر ساز شده این بار متهم شده که برای یک سفر ۸۰۰۰ مایلی با جت خصوصی پرواز کرده و به زمین آسیب زده است.او این مسیر را با جت شخصی خودش طی کرد تا جایزه سبز را برای تلاش‌های زیست محیطی‌اش دریافت کند.

دست به یقه شدن با مومیایی

«تام کروز» در نسخه جدید فیلم «مومیایی» که داستان آن در دوران معاصر اتفاق می‌افتد در نقش «تیلور کولت» ظاهر می‌شود که برای انجام ماموریتی مهم، به کشور جنگ‌زده عراق فرستاده می‌شود. او باید گروهی از تروریست‌های خطرناک را دستگیر کند. «کولت» بدون اجازه وارد گورستانی مخفی متعلق به دوران باستان  می شودو خودش را با یک مومیایی دوران باستان رودررو می‌بیند  و برای گریز از دست وی  به ناچار با او دست به یقه می شود.

دانشمندی آشفته حال در پی مدل های تکراری

«کیانو ریوز» بازیگر لبنانی تبار هالیوود در درام علمی تخیلی «مدل های تکراری» بازی می کند. کارگردانی این فیلم دلهره آور را «جفری ناچمانوف» به عهده دارد. «ریوز» می گوید بازی در فیلم را به این دلیل پذیرفته که شخصیت محوری آن حال و هوای تازه ای دارد. «جفری ناچمانوف »کارگردان فیلم  نیزدلیل انتخاب «کیانوریوز» را برای نقش دانشمندی آشفته حال شباهت ظاهری چهره این بازیگر با روحیات شخصیت اصلی داستان اعلام کرده است.

باارواح سرزمین در هم شکسته در مرز مکزیک

«ریدلی اسکات »کارگردان سرشناس سینمای جهان، پروژه‌ بعدی‌اش را معرفی کرد.وی اعلام کرد فیلم «ارواح سرزمین در هم شکسته» را پس از ساخت فیلم «بیگانگان: پیمان» کلید خواهد زد.اسکات که سال پیش با فیلم «مریخی» موفقیت زیادی به دست آورد فیلم جدیدش را در فضایی کاملا متفاوت با «مریخی» خواهد ساخت. داستان«ارواح سرزمین در هم شکسته» در مکانی نزدیک مرزهای مکزیک و در اواخر قرن نوزدهم می‌گذرد و درباره گروهی از افراد است که دور هم جمع می‌شوند تا خواهران اسیر خود را آزاد کنند.

چهارشنبه 5 خرداد 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کوبریک وآرزوی ساخت پینوکیو

استنلی کوبریک کمی پیش از مرگ تصمیم داشته اولین فیلم کودک خود و اثری درباره جنگ جهانی دوم بسازد.دوست و همکار «استنلی کوبریک»، خالق آثاری چون «چشمان کاملا بسته» و «درخشش» فاش کرد که این فیلمساز مطرح پیش از مرگش در سال 1999 قصد داشته داستان «پینوکیو» را جلوی دوربین ببرد.اگر این پروژه عملی می‌شد، «پینوکیو» اولین کار «کوبریک» در حوزه سینمای کودک به حساب می‌آمد.

سم مندس وکناره گیری از جیمز باند

سم مندس کارگردان بریتانیایی اعلام کرد فیلم بعدی جیمز باند را نخواهد ساخت.مندس پس از کارگردانی دو ادامه بر مجموعه «جیمز باند» که پشت سر هم ساخته شدند، اعلام کرد قطعا سازنده جیمز باند بعدی نخواهد بود.کارگردانی که ‌«اسکای فال» و «اسپکتر» را ساخت در جشنواره فرهنگی «هی» تایید کرد سازنده جیمز باند بعدی نخواهد بود.او گفته است دوست دارد سراغ موضوعی جدید با شخصیت‌هایی جدید برود.  

ناراحتی جک اوکانل از شوخی جرج کلونی

جک اوکانل هم‌بازی جرج کلونی در مصاحبه‌ای آشکار کرد که کلونی سر صحنه فیلمبرداری این پروژه با شوخی‌هایش باعث «تحقیر» او شد، اما در عین حال فکر می‌کند تا حدودی از دست او قسر در رفته است. اوکانل که در این تریلر جدید نقش کایل بادول را بازی می کند، اقرار کرد که «گیرم آورد. البته در مقایسه با شوخی های دیگر که شنیدم واقعا می‌تواند مردم را سورپرایز کند، من تا حدی قسر در رفتم.»

تام کروز قصد داشت فضانورد شود

تونی میرز کارگردان فیلم «ایستگاه فضایی» که سال ۲۰۰۲ ساخته شد و تام کروز بازیگر «ماموریت غیرممکن» راوی داستان آن بود، می‌گوید کروز به صورت مخفیانه نزد ناسای فلوریدا تحصیل می‌کرد و تا آن زمان با تمرین راه رفتن در مخزن آب، یاد گرفته بود که چگونه در حالت بی‌وزنی فضا راه برود.وی افزود: تام می‌خواست فضانورد باشد و با جت شخصی خودش با کیفیت یک خلبان ماهر پرواز می‌کرد.اما یک تصادف نقطه پایانی بر همه برنامه‌های او شد.

چهارشنبه 12 خرداد 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لیام نیسون یاد محمدعلی کلی را گرامی داشت

لیام نیسون بازیگر سرشناس ایرلندی در گفت و گوی خبری از محمدعلی کلی که در ۷۴ سالگی درگذشت، یاد کرد. نیسون که خودش زمانی به بوکس‌ علاقه داشت از عشق و تحسین خودش به محمد علی کلی به عنوان «بزرگ‌ترین» و نیز «غول بشریت» یاد کرد.نیسون گفت: وقتی من جوان و یک بوکس باز آماتور بودم، او قهرمان من بود. این سابقه به زمانی باز می‌گردد که این بازیگر هنوز وارد دنیای هنری نشده بود و در زادگاهش ایرلند زندگی می‌کرد. 

نبرد هواداران «هابیت» در جنگل‌های چک

هواداران تالکین و جهان داستانی او یک جنگل کوچک نزدیک دوکسی در جمهوری چک را انتخاب کردند و یکشنبه را که روز تعطیل آخر هفته بود در آنجا در نبردی به شیوه دنیای داستانی «هابیت» گذراندند.در این تعطیلات آنها بار دیگر نبرد پنج لشکر را از فیلم «هابیت» زنده کردند و جمعی از اورک‌ها، وارگ‌ها، مردان دیل، الف‌ها و دیوارو‌ها را مورد هجوم خود قرار دادند. شمشیرها و نیزه‌های حماسی این دنیای اسطوره‌ای هم در میدان نبرد موجود بودند. 

عذرخواهی «فاکس قرن بیستم»
کمپانی فیلمسازی فاکس قرن بیستم به دلیل انتشار بیلبوردی که در آن شخصیت میستیک در فیلم «اکس-من: آپوکالیپس» با نقش آفرینی جنیفر لارنس را در حال خفه شدن توسط شخصیتی دیگر به نمایش می گذارد، عذرخواهی کرد.در بعضی از پوسترها، زیر تصویری که شخصیت آپوکالیپس با بازی اسکار آیزک را در حال خفه کردن میستیک نشان می دهد، شعار «تنها قوی‌ها زنده خواهند ماند» آورده شده است. این استودیو عذرخواهی کرد و گفت به سرعت تمام پوسترهایی که این تصویر را دارند، برداشته می‌شوند. 

ژرار دوپاردیو در «برادران کارامازوف»

بازیگر سرشناس فرانسوی که از سال ۲۰۱۳ شهروند روسیه شده است در نقش پدر کارامازوف‌ها نقش‌آفرینی می‌کند.کمپانی تولید مارس میدیا، با اعلام خبر ساخته شدن یک سریال با اقتباس از رمان مشهور «برادران کارامازوف» نوشته فئودور داستایوسکی، از رمانی که سال ۱۸۷۹ نوشته شده با بازی دوپاردیو در این مجموعه خبر داد.این سریال هشت اپیزود خواهد داشت و فیلمبرداری آن سال ۲۰۱۷ انجام می‌شود.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:55 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقش آفرینی جیمز باند در یک کمدی

«دانیل کریگ »به گروه بازیگران فیلم جدید«استیون سودربرگ »با عنوان «لوگان خوش شانس»  پیوست. این فیلم که در ژانر کمدی ساخته خواهد شدداستان دو برادر را روایت می کند که در جریان یک رقابت ورزشی قصد سرقت دارند.«هیلاری سوانک»  و«مایکل شنون» و«کاترین هیگل» دیگربازیگرانی هستند که در این فیلم بازی خواهندکرد.دانیل کریگ چندی پیش اعلام کرد دیگر در نقش جیمز باند که تا کنون چندین بار آن را ایفا کرده بازی نخواهد کرد.

ستاره کم فروش در سینماهای انگلستان

فروش ناامیدکننده افتتاحیه فیلم پر از ستارۀ «سوءرفتار / Misconduct» در انگلستان مایه شگفتی شد.«سوءرفتار» یک تریلر حقوقی با بازی ستارگان سرشناس دنیای سینما آل پاچینو و آنتونی هاپکینز در سینماهای انگلستان به نمایش درآمد و با فروش ناامیدکننده کمتر از ۱۰۰ پوند به کار خود پایان داد.این فیلم که با بودجه‌ای ۱۱ میلیون دلاری ساخته شده است، تنها بر پنج پرده سینما نمایش داده شد و در مجموع ۹۷ پوند فروش داشت.

متهم کردن وال استریت به دزدی

«مت دیمون »در یک سخنرانی وال استریت را متهم به دزدی پول مردم کرد وبا تشویق روبه رو شد. وی در  یک سخنرانی    با حضور ۳ هزار نفر از دانشجویان و دانش آموختگان مطالبی سیاسی را مورد توجه قرار داد .وی با اشاره به بحران مالی ۲۰۰۸ به عنوان بزرگ‌ترین دزدی در تاریخ، به موسسات مالی هشدار داد که متوجه اعمال شان باشند و آنها را کلاهبردار خواند.

سه شنبه 25 خرداد 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خط و نشان جکی چان

جکی چان برای هالیوود خط و نشان کشیده است.او که در جشنواره فیلم شانگهای حضور دارد در مراسم امضا دادن به هوادارانش درباره پیامد چنین واکنشی برای چین صحبت کرد.وی گفت: «وارکرافت» ۹۱ میلیون دلار در دو روز در چین فروخت و این موجب هراس آمریکایی ها شده است. اگر ما بتوانیم فیلمی بسازیم که ۱.۵ میلیارد دلار فروش کند، آن وقت به جای این که ما بخواهیم انگلیسی یاد بگیریم، همه مردم سراسر جهان که دنبال سینما هستند باید چینی یاد بگیرند. 

جرج کلونی رو دست خورد

برد پیت و جرج کلونی در زندگی واقعی دوستان نزدیکی هستند و در فیلم‌های مهم هم با هم بازی کرده‌اند از فیلم کمدی‌های برادران کوئن گرفته تا سه گانه «یاران اوشن» اما پیش از همه اینها جرج کلونی یک نقش را از دست داد و برد پیت آن نقش را گرفت و آنقدر خوب بازی کرد که از همان‌جا درهای شهرت به رویش باز شد.چند دهه پیش و خیلی پیش از آن که برد پیت نقش تیلر داردن یا نقش بنجامین باتن را بازی کند او در نقش یک دزد خوش‌قیافه در فیلم «تلما و لوییز» ساخته ریدلی اسکات ظاهر شد. 

دنیرو پدربزرگ می‌شود

رابرت دنیرو پیشنهاد بازی در فیلم «جنگ با پدربزرگ» را دریافت کرد و برای نقش‌آفرینی در این فیلم وارد مذاکره شد.«جنگ با پدربزرگ» محصول تازه شرکت دایمنشن فیلم به کارگردانی تیم هیل است. این فیلم داستان چالش‌های هم‌خانه شدن یک پدربزرگ و نوه است.در این داستان نوه با اینکه پدربزرگش را بسیار دوست دارد، اما در عین حال علاقه‌ای به هم‌خانه شدن با او ندارد. اما پدربزرگ داستان با درگذشت همسرش با نوه‌اش همخانه می‌شود.  

«وارکرافت» در چین «ارواح» در آمریکا

«وارکرافت: هنر نبرد» ظرف چهار روز در چین ۱۴۰ میلیون دلار فروخت تا مجموع فروشش را به رقم ۱۵۶ میلیون دلار برساند و رکوردبیشترین فروش افتتاحیه یک فیلم خارجی در این کشور را به نام خودش کند. در بازار داخلی آمریکا فیلم «احضار روح ۲» در ژانر فیلم ترسناک، فروش قابل توجه ۴۰/۴ میلیون دلاری را به دست آورد. 
این فیلم ساخته جیمز وان کارگردان «اره» است. در این فیلم یک زن و شوهر متخصص در مسائل ماوراء الطبیعی قصد دارند تا خانه‌ای تسخیرشده در خارج از لندن را پاک‌سازی کنند.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اسب برنز استکهلم  برای خالق پدر خوانده

«فرانسیس فورد کاپولا» که ساخت فیلم های ماندگاری چون سه گانه «پدرخوانده» و «اینک آخرالزمان» را در کارنامه دارد، جایزه اسب برنز جشنواره فیلم استکهلم را به پاس یک عمر دستاورد سینمایی دریافت خواهد کرد. 
«کاپولا» در واکنش به این خبر گفت: در طول عمرم هرگز لذت سفر به سوئد را نداشتم و همیشه می‌خواستم این کار را انجام دهم. رئیس جشنواره فیلم استکهلم نیز عنوان کرد: حضور پدرخوانده سینما در جشنواره رویایی است که به حقیقت می‌پیوندد.

نویسندگی وکارگردانی سقوط ماه

« رونالد امریش» کارگردان نامدار آلمانی امتیاز فیلم نامه علمی-تخیلی «سقوط ماه» به قلم خودش را به یونیورسال فروخت و کارگردانی این اثر را پذیرفت. «سقوط ماه» بر یک فضانورد و گروهش متمرکز است که به ماموریتی فراخوانده می شوند که شامل مقابله با خروج ماه از مدار است واحتمال برخورد ماه با زمین نیز وجود دارد. «روز استقلال: تجدید حیات» جدیدترین فیلم امریش در سینماهای آمریکای شمالی در حال اکران است.

پیوستن به «پاور رنجرها»

«برایان کرانستون »به فیلم «پاور رنجرها» پیوست تا در نقش مرشدی که جان گروهی از مبارزان جوان را نجات می‌دهد، ظاهر شود. 
«پاور رنجرها» گروهی از بچه های مدرسه هستند که قدرت های ویژه ای دارند و با کمک هم دنیا را نجات می‌دهند. «برایان کرانستون »که برای بازی در سریال «برکینگ بد» بسیار تحسین شده به زودی با بازی در فیلم «نفوذی» دیده خواهد شد. وی با انتشار توییتی اعلام کرد در فیلم«پاور رنجرها»  حضور خواهد داشت.

دریافت جایزه افتخاری بفتا

«ساموئل ال جکسون» جایزه «آلبرت بروکولی» بریتانیا را برای مشارکت جهانی در صنعت سرگرمی دریافت می‌کند. جایزه بفتا/ لس‌آنجلس به افرادی اهدا می شود که با استعداد و شیوه های نوآورانه خود به گسترش صنعت سرگرمی در سراسر جهان کمک می‌کنند. 
«کران برن »رئیس این جایزه گفت: ساموئل ال جکسون مشارکت غیرقابل انکاری در صنعت فیلم جهان داشته واین توانایی را با خلق شماری از به یاد ماندنی ترین فیلم های تاریخ سینما به اثبات رسانده است.

پنج شنبه 10 تیر 1395  8:11 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سازنده «شکارچی گوزن» درگذشت

«مایکل چیمینو »کارگردان منزوی و برنده اسکار که ساخت‌ فیلم تحسین‌شده «شکارچی گوزن» را در کارنامه داشت و از تهیه‌کنندگان فیلم نیز بود، در 77 سالگی درگذشت. چیمینوی ایتالیایی تبار ساخت هفت فیلم« تاندربولت و لایت‌فوت»، «شکارچی گوزن»، «دروازه بهشت»، «سال اژدها»، «سیسیلی»، «ساعات ناامیدی» و «به دنبال آفتاب» را در کارنامه اش ثبت کرده است. سال پیش جایزه یک عمر دستاورد جشنواره بین‌المللی فیلم لوکارنو به وی اهدا شد. 

کیدمن 20سال پیر شد

«نیکول کیدمن» برای بازی در نقش جدیدش در تریلر جنایی «بالای دریاچه» در نقشی 20 سال بالاتر از سن خودش ظاهر  می شود. این سریال را جین کمپیون کارگردانی  می کندو موضوع آن در نیوزیلند می‌گذرد.  «کیدمن» در فصل اول سریال هم حضور داشت اما به دلایل نامعلوم ایفای آن را به اتمام نرساند و حالا پذیرفته تا نقشش را ادامه دهد. 

ماجرای دستکش دانیل کریگ

دستکش« دانیل کریگ »که در صحنه ای از فیلم «اسکای فال» به دست داشت، نزدیک بود میلیون ها دلار خسارت به این فیلم وارد کند. وی گفته بود در سکانس بعدی باید دستکش چرمی اش را به دست داشته باشد. همان سکانسی که باند به کازینو می‌رود و با گروهی از سرسپردگان مقابله می‌کند. هنگام تدوین متوجه شدند کریگ با پوشیدن این دستکش ها، همه سکانس  راخراب کرده است.

ساخت نسخه هندی فیلم «قرمز»

«آنیل کاپور» بازیگر فیلم «زاغه نشین میلیونر»‌  قصد دارد نسخه هندی فیلم اکشن «رد» یا «قرمز» را که با بازی «بروس ویلیس» و «مورگان فریمن» ساخته شده است  بسازد. کاپور به جز حضور پررنگش در بالیوود در شماری از پروژه های هالیوودی نیز حضور داشته است که بازی در «میلیونر زاغه‌نشین»، «ماموریت غیرممکن: پروتوکل شبح» و سریال «24» از جمله آنهاست. کاپور معتقد است مخاطبان هندی ساخت نسخه هندی «قرمز»  را که ترکیبی از درام، کمدی و اکشن است دوست دارند.

دوشنبه 14 تیر 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وداع کمدی ساز محبوب با زندگی

«گری مارشال» کارگردان فیلم معروف «زن زیبا» در 81 سالگی بر اثر ذات‌الریه ناشی از یک سکته در نیویورک درگذشت. وی ساخت محبوب‌ترین و معروف‌ترین کمدی‌های دهه 1970 تلویزیون آمریکا از جمله «روزهای خوش»، «زوج عجیب و غریب»، «لاورن و شرلی»،  «مرک و میندی»  و فیلم‌های بلند موفقی از جمله «زن زیبا» را در کارنامه دارد. از دیگر فیلم‌های «گری مارشال» می‌توان به «خاطرات شاهزاده»، «عروس فراری»، «بچه فلامینگو» «روز ولنتاین» و «روز مادر» اشاره کرد.

کاهش وزن در پی افسردگی

هنرپیشه شهیر هالیوود در هفته‌های اخیر دنیایی از حاشیه را پشت سر گذاشت و 14 کیلو وزن کم کرد. جانی دپ هنرپیشه 53 ساله و ستاره مجموعه فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب »اخیرا درگیر پرونده طلاق و البته مضروب کردن همسرش یعنی «امبر هرد» قرار داشت.
پس از اینکه او به دلیل مضروب کردن همسرش تحت توجه و البته انتقاد شدید رسانه‌ها قرار گرفت افسرده شد و 14 کیلو وزن  کم کرد. چیزی که در سال‌های اخیر بارها آن را تجربه کرده است.

انتقادات تند و تیز از جیمز باند

«مت دیمون » از شخصیت جیمز باند به عنوان یک شخصیت منفی زن ستیز یاد کرد و او را زیر سوال برد. وی گفت: «دانیل کریگ » شخصیت «جیمزباند »را به روزرسانی کرد اما باند شخصیتی زن ستیز است که دوست دارد مردم را بکشد و هیچ جا هم رد پایی نگذارد.
جدیدترین فیلم «جیسون بورن» با بازی« مت دیمون » به کارگردانی «پل گرین گراس» اواخرمرداد اکران جهانی خود را آغازمی‌کند.

کلانتر ویلیس در پی نجات پسر

بروس ویلیس، که بیشتر طرفدارانش وی را به خاطر ایفای نقش در فیلم‌های اکشن به یاد می‌آورند، به عنوان نقش اول فیلم و در مقام کلانتر در پروژه " First Kill " بازی خواهد کرد.داستان فیلم در مورد پدر و پسری است که ناخواسته با گروهی که در دزدی بانک نقش داشتند، درگیر می‌شوند و به تبع آن، پسر به عنوان گروگان گرفته می‌شود و کلانتر به دنبال نجات پسر بر می‌آید.

پنج شنبه 31 تیر 1395  7:44 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارگردانی پرهزینه ترین فیلم اروپایی

لوک بسون  کارگردان مشهور فرانسوی که فیلم برداری جدیدترین فیلمش با عنوان «والرین و شهر هزار سیاره» را پنج هفته پیش به اتمام برد، می‌گوید ۲۷۳۴ شات از فیلم دارد که برای تکمیل فیلمش که انتظار می‌رود ظرف ۱۰ ماه آینده تمام شود، از آنها استفاده می‌کند. فیلم «والرین» با بودجه‌ای ۱۸۰ میلیون دلاری، پرهزینه‌ترین و بزرگترین فیلم اروپایی تاریخ خواهد بود. این فیلم با نقش‌آفرینی کارا دلوینی، کلایو اوون و دین دهان ساخته خواهد شد.

با یک درام ورزشی در تلویزیون

«آرنولد شوارزنگر» راهی رسانه تلویزیون می شود تا در یک مجموعه درام بازی کند.این درام ورزشی با نام «قلب» جلوی دوربین می رود و شبکه تلویزیونی سی بی اس تهیه کننده آن است.خط اصلی داستان مجموعه در سال 1973 اتفاق می افتد و در باره گروهی از جوانان بدن ساز است که در یک باشگاه، به تمرین می پردازند.آرزوی این ورزشکاران جوان، شرکت در مسابقات حرفه ای و کسب عنوان آقای جهان در مسابقات بدن سازی است.

کاپیتان کرک یک جوان مرموز

«کریس پاین »کاپیتان کرک جوان سینما، در «واندر وومن/ زن سرگردان» در نقش جوان مرموز داستان ظاهر شده است.داستان این اکشن فانتزی درباره شاهزاده خانم ماجراجویی است که کاخ خود در یک جزیره را ترک می کند، تا دنیا را کشف کند. شاهزاده با  جوان مرموزی به نام استیو ترور( با بازی کریس پاین)آشنا می شود و از کمک های او بهره مند می شود.پتی جنکینز امر کارگردانی آن را بر عهده دارد.

در جست  وجوی طلادر جنگل های اندونزی

«متیو مک‌کانهی» در فیلم «طلا»  درنقش یک جوینده طلا ظاهر می‌شود اما این جوینده در دنیای جدید زندگی می‌کند. او برای پیدا کردن طلا به یک زمین‌شناس مشتاق می‌پیوندد و به دل جنگل‌های اندونزی گام می‌گذارد.استیون گیگان کارگردانی این اثر سینمایی را برعهده دارد. گیگان کارگردان «سیریانا» یک بار برای نوشتن فیلمنامه «قاچاق» جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی را از آن خود کرده است. فیلمنامه «طلا» را پاتریک ماسیت و جان زینمن نوشته‌اند.برایس دالاس هاوارد، ادگار رامیرز، کوری استال، توبی کبل و بروس گرین‌وود دیگر بازیگران «طلا» هستند.

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کلید زدن پروژه «سینمای زنده»

«فرانسیس فورد کاپولا» پروژه بزرگ «چشم‌انداز دور» را به عنوان تجربه «سینمای زنده» در دانشگاه کالیفرنیا آغاز کرد. «کاپولا» پس از همکاری با 75 نفر از استادان و  دانشجویان جزییات بیشتری از پروژه سینمایی چند ساله خود با نام «چشم انداز دور» رونمایی کرد.«چشم‌انداز دور» روایتگر زندگی خیالی چهار نسل از یک خانواده ایتالیایی است و به گفته «کاپولا» در سبک «سینمای زنده» که ترکیبی از اجرای زنده و سینمای سنتی است، ساخته خواهد شد.

«شاهرخ خان» هم شاعر شد

«شاهرخ خان» با انتشار قطعه شعری، خود را نویسنده‌ای پرتکاپو توصیف کرد.وی شعری را با الهام از حرف‌های «زین مالک» خواننده سابق گروه «وان دایرکشن» سروده و ‌منتشر کرده و گفته است: هنوز نتوانسته‌ام صدایم را به طور جدی به گوش دیگران برسانم . «زین مالک» حرف فوق‌العاده‌ای درباره دخترها زده بود که من آن را خواندم. واقعا دلم می‌خواست به خاطر دخترم آن را عملی کنم  وحالا تحت تاثیر افکار و نوشته‌های او، شعر نوشتم.

باز هم «دانیل کریگ »گزینه «جیمز باند»

جیمز باند تا دو سال دیگر راهی پرده‌های نقره‌ای می‌شود و به احتمال زیاد بار دیگر دانیل کریگ این نقش آفرینی را انجام می‌دهد. با وجود شایعات متنوع دانیل کریگ هنوز به صورت رسمی از این نقش کناره‌گیری نکرده و با وجود این که از قول وی گفته شد که ترجیح می‌دهد مچ دستش بریده شود و این نقش را بازی نکند، اما هنوز گزینه اصلی برای مامور ۰۰۷ است و حق انتخاب با اوست.

«جکی چان »صدرنشین باکس آفیس چین

جکی چان با فیلم جدیدش با عنوان «ردیابی» به کارگردانی رنی هارلین در راس باکس آفیس چین نشست.این کمدی اکشن که پنجشنبه راهی سینماها شد در همان روز 14.7 میلیون دلار فروش کرد و جمعه و شنبه با فروش ۴۴ میلیون دلاری به راه خود ادامه داد.موفقیت این فیلم نشان دهنده آن است که این بازیگر علاوه بر این که هنوز می‌تواند مخاطبان را به سینما بکشاند، به عنوان تهیه کننده در پشت صحنه نیز موفق ظاهر می شود.

سه شنبه 5 مرداد 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها