0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:💎🔸 نمای دور 🔸💎

لیام نیسون بازیگر 65 ساله انگلیسی از دنیای فیلم های اکشن خداحافظی کرد. این بازیگر 193 سانتی متری از 30 سالگی بازی در فیلم های اکشن را شروع کرد و همواره یکی از گزینه های جذاب برای ایفای نقش قهرمانان تنو مند بود.

پتی جنکینز رسماً برای کارگردانی قسمت دوم «زن شگفت انگیز» قرارداد بست. این قرارداد که بین هشت تا 10 میلیون دلار برآورد می شود، او را به یکی از گران ترین کارگردانان جهان تبدیل می کند. «زن شگفت انگیز 2» قرار است آذرماه 98 اکران شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«آن» رکورد «جن گیر» را شکست

ایسنا - فیلم «آن» با عبور از «جن گیر» رکورد پرفروش ترین فیلم ترسناک تاریخ سینمای آمریکا را به خود اختصاص داد. «آن» پیش از این با فروش 117.2 میلیون دلاری، رکورد فروش آغازین فیلم های ترسناک را در آمریکا به نام خود ثبت کرده بود که با رساندن فروش خود به بیش از 236 میلیون دلار، عنوان موفق ترین فیلم ترسناک تاریخ سینمای آمریکا در گیشه را از «جن گیر» ساخته کلاسیک «ویلیام فردکین» گرفت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 2 مهر 1396  10:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اسکارلت جوهانسون که سه سال قبل، در «لوسی» بازی کرده، با آغاز پیش تولید قسمت دوم این فیلم، ممکن است به آن بپیوندد. او مدتی است بازی در «انتقام جویان: جنگ بی نهایت» را به پایان رسانده و تابستان 2018 آن را روی پرده خواهد داشت.

میشل ویلیامز در حال مذاکره برای پیوستن به فیلم سینمایی «ونوم» است. «ونوم» از شخصیت های فرعی مجموعه کمیک های مرد عنکبوتی است که قرار است به زودی به فیلم سینمایی تبدیل شود. نقش اول «ونوم» را تام هاردی بازی خواهد کرد.

دوشنبه 10 مهر 1396  7:50 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آنتونی هاپکینز در فیلمی تلویزیونی که با اقتباس از داستان «شاه لیر» شکسپیر ساخته می شود، نقش «شاه لیر» را بازی خواهد کرد. این فیلم اثری مشترک از بی بی سی و آمازون است و اما تامپسون دیگر چهره مهم آن خواهد بود.

جان مالکوویچ به «جعبه پرنده» پیوست؛ وی در این فیلم، با ساندرا بولاک به عنوان بازیگر نقش اصلی همبازی خواهد بود. مالکوویچ به تازگی بازی در «ستیزه جو» را به پایان رسانده و در این فیلم با آنتونیو باندراس همبازی بوده است.

برد پیت این روز ها درگیر پروژه سینمایی «به سوی ستارگان» است که در سال 2019 روی پرده سینما ها خواهد رفت. کارگردانی این اثر را جیمز گری برعهده دارد که سال گذشته فیلم تحسین شده «شهر گمشده زد» را ساخته بود.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت جوجو مویز با «اسب رقصان»

رمان جدیدی از «جوجو مویز»، خالق آثار پرفروشی چون «من پیش از تو»، راونه بازار کتاب شد. این رمان را که با عنوان «اسب رقصان» منتشر شده است، مریم مفتاحی مترجم دیگر آثار مویز در نشر آموت به فارسی بازگردانده است. به گزارش مهر، داستان این اثر در گوشه‌ای از شهر لندن می‌گذرد، «هنری لاشاپل» که پنجاه سال پیش در فرانسه در یک آموزشگاه سوارکاری مخصوص نخبگان تعلیم دیده است، به نوه و اسبش می‌آموزد که چگونه بر نیروی جاذبه‌ زمین غلبه کنند و حرکات نمایشی انجام دهند. سپس مشکلاتی پیش می‌آید و سارای چهارده ساله مجبور می‌شود خود به تنهایی کار را ادامه دهد.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها