0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:💎🔸 نمای دور 🔸💎

«گری اولدمن» ستاره محبوب هالیوود این روز ها در حال بازی در نقش «وینستون چرچیل» سیاستمدار انگلیسی در فیلم سینمایی درباره زندگی این شخصیت، به نام «تاریک ترین ساعت» است. او از چهره های مشهوری است که موفق به دریافت جایزه اسکار نشده اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 24 تیر 1396  10:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«لئوناردو دی کاپریو» در ششمین همکاری اش با «مارتین اسکورسیزی»، در پروژه بعدی با او همکاری خواهد کرد. اسکورسیزی این روز ها مشغول تولید «مرد ایرلندی» است و پس از این فیلم، به سراغ اقتباسی سینمایی از یک رمان جنایی خواهد رفت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 تیر 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«مارک روفالو» از نقش های اصلی فیلم های سوم و چهارم سری «انتقام جویان» خواهد بود. او که در این مجموعه فیلم ها نقش «هالک» را بازی می کند، این روز ها در حال بازی در «انتقام جویان: جنگ بی نهایت» است و بازی در «ثور: راگناروک» را هم به تازگی به پایان رسانده است.

سه شنبه 27 تیر 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اثر جدید «کریستوفر نولان» منتقدان را شگفت زده کرده است

ایسنا - آغاز اکران عمومی «دانکرک» با تمجید جهانی منتقدان از این ساخته جدید «کریستوفر نولان» به عنوان یک شاهکار سینمایی همراه بوده است. این فیلم جنگی که باز سازی یک واقعه جنگی در سال 1940 میلادی است، با نظر موافق اکثر منتقدان سینمایی نشریات معتبری چون هالیوود ریپورتر، امپایر، ایندی وایر و گاردین، بهترین فیلم نولان است که نام خود را از حالا به عنوان شانس اصلی اسکار 2018 سر زبان ها انداخته است.

چهارشنبه 28 تیر 1396  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«سیلوستر استالونه» این روز ها در حال نوشتن فیلم نامه سینمایی «کرید 2» است. او در این فیلم هم نقش «راکی» مشت زن معروف دهه هفتاد و هشتاد هالیوود را بازی می کند که حالا به کسوت مربی گری درآمده است. استالونه هم اکنون 71 ساله است.

«جنیفر لارنس» به زودی با فیلم سینمایی «مادر!» اثر جدید «دارن آرنوفسکی» به سینما می آید. به تازگی هم تصویر او روی پوستر سوررئال و خشن این فیلم، سروصدای زیادی به پا کرده است. «جنیفر لارنس» مدتی ا ست که درگیر دنباله «مردان ایکس» بوده است.

شنبه 31 تیر 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«کوین اسپیسی» که به تازگی برای ششمین بار نامزد جایزه «امی» شده است، در فیلم زندگینامه «گور ویدال» نویسنده آمریکایی نقش این نویسنده فقید را ایفا می کند. این فیلم که با نام «گور» ساخته می شود، به زندگی این نویسنده و فعال سیاسی خواهد پرداخت که 5 سال قبل درگذشت.

«شارلیز ترون» ابراز علاقه کرده تا در دنباله فیلم سینمایی «مکس دیوانه» هم بازی کند. تا به حال در دنباله این فیلم، فقط حضور «تام هاردی» در نقش اصلی تأیید شده است. «مکس دیوانه: جاده خشم» در سال 2015 ساخته شد و مورد استقبال منتقدان و مخاطبان قرار گرفت.

«مایکل شانون» به جمع بازیگران سریال بدون نام «دیوید اوراسل» پیوست. او در این سریال با «رابرت دنیرو» و «جولین مور» همبازی خواهد بود. «دیوید اوراسل» پیشتر فیلم های «حقه بازی آمریکایی» و «مشت زن» را ساخته و برای هر دو نامزد اسکار بهترین کارگردانی شده بود.

دوشنبه 2 مرداد 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«تام‌ها ردی» بازیگر انگلیسی که چند روزی است با نقش اصلی «دانکرک» روی پرده سینماهاست، در فیلمی با موضوع جنگ بوسنی بازی خواهد کرد. او بازی در قسمت دوم «مکس دیوانه» را هم در برنامه دارد.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«ساموئل ال جکسون»، بازیگر نقش اصلی سریال «پیرمرد» خواهد بود. او در 68 سالگی هنوز آمادگی جسمانی خود را حفظ کرده و در اکشن «انتقام جویان: جنگ بی نهایت» بازی کرده است. او این نقش را در «کاپیتان مارول» هم ادامه خواهد داد.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«ژن مورو» بازیگر نامدار فرانسوی درگذشت

ایسنا - «ژن مورو» بازیگر سرشناس فرانسوی که سابقه همکاری با بزرگ ترین کارگردانان سینما را داشت در 89 سالگی درگذشت. او در دوران فعالیت سینمایی خود، بازی در فیلم های مهمی چون «شب» و «آن سوی ابرها» به کارگردانی «میکل آنجلو آنتونیونی» و «خاطرات زن خدمتکار» ساخته «لوئیس بونوئل» را در کارنامه داشت. او یک بار هم برنده جایزه بهترین بازیگر جشنواره «کن» فرانسه شده بود.

سه شنبه 10 مرداد 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«چیوتل اجیوفور» بازیگر نیجریه ای تبار انگلیسی که برای «12 سال بردگی» به شهرت رسید، در باز سازی پویانمایی مشهور «شیرشاه» صداپیشگی شخصیت منفی فیلم یعنی «اِسکار» را برعهده گرفته است. او سال گذشته در «دکتر استرنج» بازی کرده بود.

«تسا تامسون» که به تازگی بازی در «ثور: راگناروک» را به پایان رسانده است، این روز ها در حال بازی در فصل جدید سریال «وستورلد» است که سال آینده میلادی پخش خواهد شد. او همچنین ممکن است در «کرید 2» هم حضور داشته باشد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دنیای فیلم های لگویی توسعه می یابد

سینما گیمفا - «خورخه گوتیه رز» انیماتور مکزیکی در حال تولید یک فیلم جدید از سری فیلم های لگو است که نام آن «مسابقه میلیارد ها آجر» اعلام شده است. سری فیلم های لگویی در سال 2014 با «فیلم لگویی» شروع شد و امسال با «بتمن لگویی» ادامه یافت. این در حالی است که هنوز فیلم های لگویی آینده یعنی «نینجاگوی لگویی» و «فیلم لگویی 2» هنوز اکران نشده اند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«جورج کلونی» راوی و یکی از تهیه کنندگان مجموعه مستندی به نام «هنر قتل سیاسی» برای آمازون خواهد بود. او که در سال های اخیر بیشتر به عنوان تهیه کننده دیده می شود، به تازگی اولین فیلمش را با فیلم نامه ای از برادران «کوئن» ساخته که هنوز اکران نشده است.

«ژولیت بینوش» در فیلم جدید «الیویه آسایاس» کارگردان فیلم «خریدار شخصی» بازی می کند. این دومین همکاری بازیگر و کارگردان مشهور فرانسوی بعد از «ابر های سیلز ماریا» است. فیلم سینمایی «کتاب الکترونیک» نام این فیلم جدید است.

«روان اتکینسون» یا همان مستربین، بازی در قسمت سوم فیلم کمدی جاسوسی «جانی انگلیش» را شروع کرد. این فیلم ادامه ای بر دو قسمت قبلی است که در سال های 2003 و 2011 ساخته شد. این فیلم اواخر سال 2018 به نمایش درخواهد آمد.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«جری لوییس» و «رابرت دنیرو» در شبکه نمایش

فیلم سینمایی کمدی «سلطان کمدی» اثر «مارتین اسکورسیزی» کارگردان مشهور آمریکایی، امشب ساعت 21 از شبکه نمایش پخش می شود. داستان این فیلم درباره «رابرت پاپکین» با بازی «رابرت دنیرو» است که می خواهد به یک کمدین تلویزیونی تبدیل شود. او برای رسیدن به این هدف، سعی می کند به کمدین محبوبش نزدیک شود و وقتی نمی تواند، او را می رباید. کمدی سیاه «سلطان کمدی» در سال 1982 ساخته شده و در جشنواره کن، نامزد نخل طلا شد. این فیلم همچنین جایزه بفتای بهترین فیلم نامه را گرفت.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«آخرین مرد مقاوم» در شبکه نمایش

فیلم سینمایی «آخرین مرد مقاوم» ساخته سال 1996، ساعت 16:30 امروز از شبکه نمایش پخش می شود. این فیلم با بازی «بروس ویلیس» درباره جاسوسی دوجانبه در دو گروه گنگستری است که سعی می کند این دو گروه را به جان هم بیندازد. «آخرین مرد مقاوم» برداشتی از فیلم کلاسیک «یوجیمبو» اثر «آکیرا کوروساوا» کارگردان نامدار ژاپنی است که در سال 1961 ساخته بود. این فیلم در ساعت 3 بامداد سه شنبه هم از شبکه نمایش تکرار خواهد شد.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«من نفرت انگیز» پرفروش ترین پویانمایی تاریخ سینما شد

ایسنا - قسمت سوم پویانمایی «من نفرت انگیز» با فروش 21 میلیون دلاری این هفته در گیشه، فروش این مجموعه را به سه میلیارد و 528 میلیون دلار رساند و پرفروش ترین مجموعه پویانمایی تاریخ سینما نام گرفت. «من نفرت انگیز 3» که هم اکنون در سینما های جهان روی پرده است، تا به امروز پرفروش ترین پویانمایی سال 2017 بوده است. پیش از این «شرک» با فروش 3510 میلیون دلاری، پرفروش ترین مجموعه پویانمایی تاریخ سینما بود.

سه شنبه 17 مرداد 1396  8:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها