0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

درگذشت پیرترین بازیگر

درگذشت پیرترین بازیگر
درگذشت پیرترین بازیگر

«ولادمیر زلدین» بازیگر ۱۰۱ ساله روسی پس از ۷۱ سال فعالیت در تئاتر مسکو درگذشت و «پوتین» رییس‌جمهور روسیه، مرگ او را فقدانی برای فرهنگ این کشور خواند.این بازیگر باسابقه که زمان حکومت تزار نیکلاس دوم را درک کرده بود و لقب پیرترین هنرپیشه فعال را یدک می‌کشید تا ماه گذشته هم روی صحنه بازی می‌کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 آبان 1395  7:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جد بزرگ حضرت نوح

جد بزرگ حضرت نوح
جد بزرگ حضرت نوح

تام کروز پس از بازی در شماری از فیلم‌های علمی-تخیلی چون «فراموشی» و «لبه فردا» و بازی در فیلم‌های اکشن چون «ماموریت: غیرممکن» و «جک ریچر» اکنون بازی در فیلمی تاریخی را تجربه می‌کند. این بازیگر پرطرفدار قرار است در نقش شخصیتی تاریخی به نام «متوشالح» نقش‌آفرینی کند. این شخصیت انجیلی که نامش بر فیلم جدید برادران وارنر گذاشته شده است جد نوح پیامبر بود و ۹۶۹ سال زندگی کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 آبان 1395  7:37 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناکامی تام هنکس

ناکامی تام هنکس
ناکامی تام هنکس

«دوزخ» ادامه ماجراهای نشانه شناسی به نام لنگدان با بازی تام هنکس و به کارگردانی ران هاوارد با اکران در آمریکا، موفق نشد تا آنطور که انتظار می‌رفت مخاطبان را به سینماها بکشاند.«دوزخ» در نخستین آخر هفته اکرانش در آمریکا تنها ۱۵ میلیون دلار فروش کرد. این فیلم بازار را به کمدی ترسناک «اوه! هالووین مدآیی» ساخته تایلر پری واگذار کرد و این فیلم در دومین هفته اکرانش ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار فروخت تا مجموع فروشش را به ۵۲ میلیون دلار برساند.

چهارشنبه 12 آبان 1395  7:38 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آواتار غیر تکراری

آواتار غیر تکراری
آواتار غیر تکراری

جیمز کامرون سازنده مجموعه «آواتار» به مخاطبانش قول داد در ساخت ادامه‌های این فیلم نوآوری و ابتکار را فراموش نکند و به تکرار خودش نپردازد.کارگردان مشهور قول داده است که در ادامه‌هایی که بر «آواتار» می سازد ابتکار، خلاقیت و نوآوری حرف اول را بزند.«آواتار» موفق‌ترین فیلم تاریخ سینما است و کامرون که سازنده آن فیلم و ادامه‌های آن است گفت هم از نظر ابزاری و هم از نظر کادربندی‌، با کیفیت بالاتر در این پروژه ظاهر خواهد شد.

چهارشنبه 12 آبان 1395  7:39 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازی با هیولاهای خیالی

بازی با هیولاهای خیالی
بازی با هیولاهای خیالی

«جانی دپ» بازیگر۵۳ ساله «دزدان دریایی کارائیب» در فیلم اقتباسی «هیولاهای خیالی و زیستگاه آن‌ها» ایفای نقش می‌کند. کتاب «هیولاهای خیالی و زیستگاه آن‌ها» اثری از«جی.کی رولینگ» درباره دنیای جادوگری «هری پاتر» است. این فیلم درباره ماجراهای نویسنده کتابی است که «هری پاتر» ۷۰ سال بعد آن را درمدرسه جادوگری می‌خواند. «جانی دپ بیشتربرای بازی در فیلم‌های «چارلی و کارخانه شکلات‌سازی»، «آلیس در سرزمین عجایب»، «سویینی تاد»، ‌«توریست» ومجموعه فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» شناخته می‌شود.

پنج شنبه 13 آبان 1395  11:46 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برنده جایزه کمدی سال هالیوود

«رابرت دنیرو» برای فیلم جدیدش«کمدین» به عنوان برنده جایزه کمدی جوایز سینمایی هالیوود شناخته شد که 16 آبان در هتل بورلی هیلتون لس آنجلس برگزارمی‌شود.داستان این فیلم درباره کمدینی با بازی «دنیرو» است که تلاش می‌کند با بازی درنقش جدیدی خود را احیا کند اما در تصورمخاطبان هنوز در نقش یک گزارشگر تلویزیونی شناخته می‌شود. «تیلیور هکفورد» کارگردانی فیلم «کمدین» را بر عهده دارد و «لسلی مان»، «ادی فالکو»، «هروی کیتل» و «دنی دویتو»  دیگربازیگران این فیلم هستند.

پنج شنبه 13 آبان 1395  11:46 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تجلیل از جیمز باند در اروپا

تجلیل از جیمز بانددر اروپا
تجلیل از جیمز باند در اروپا

آکادمی فیلم اروپا از«پیرس برازنان »جیمز باند سابق سینما برای دستاوردهای فوق‌العاده هنری اودر طول یک عمرزندگی هم در برابر دوربین و هم پشت صحنه به عنوان تهیه‌کننده؛ تجلیل و جایزه دستاورد اروپایی درسینمای جهان را به وی اهدا می‌کند.«برازنان »اکنون سرگرم بازی درفیلم «تنها پسر زنده در نیویورک» در کنار «جف بریجز» است و پس از آن در اقتباسی ازرمان «از میان رود و داخل درختان» ارنست همینگوی به کارگردانی «مارتین کمپل» بازی خواهد کرد.

پنج شنبه 13 آبان 1395  11:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جدیدترین ابر قهرمان پرفروش

جدیدترین ابرقهرمان پرفروش
جدیدترین ابر قهرمان پرفروش

فیلم ابرقهرمانی «دکتر استرنج» درنخستین هفته نمایش بین‌المللی به فروش چشمگیر 86 میلیون دلاری دست یافت. با توجه به این که«دکتر استرنج» درمقایسه با دیگر شخصیت‌های داستان‌های مصور کمتر شناخته شده ، این میزان فروش بسیار قابل توجه است.« دکتر استرنج» به کارگردانی «اسکات دریکسون» و با نقش‌آفرینی «بندیکت کامبربچ» در نقش اصلی اکرانش را درکشورهایی چون فرانسه، بریتانیا، ایتالیا، آلمان، مکزیک، کره و هنگ‌کنگ آغاز کرد ودرهمه این بازارها در صدر گیشه فروش قرار گرفت.

پنج شنبه 13 آبان 1395  11:48 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درگیری با کوسه‌های گرسنه

درگیری با کوسه‌های گرسنه
درگیری با کوسه‌های گرسنه

«نیکلاس کیج »در درام جنگی تازه خود «یو اس اس ایندیاناپولیس: مردان دلیری»، چهره متفاوتی ارائه کرده است.فیلم نامه اقتباسی تلخ و تراژیک این فیلم، براساس یک ماجرای واقعی تاریخی نوشته شده  وداستان آن در باره خدمه جنگی یک ناو بد اقبال است که در دوران جنگ، با حمله مرگبار کوسه‌های خشمگین روبه رو شدند.نیکلاس کیج در این فیلم، در نقش کاپیتان و فرمانده کشتی بخت برگشته به نام باتلر مک آوی ظاهر شده است.

شنبه 15 آبان 1395  2:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت پرافتخارترین هالیوودی

«دنیل دی لوئیس» پرافتخارترین بازیگر مرد هالیوود با ۳جایزه اسکار، پس از۵ سال به سینما باز می‌گردد. وی قرار است در پروژه‌ای با موضوع تاریخچه مد درسال‌های ۱۹۵۰ لندن با «پل توماس‌اندرسون» همکاری کند. فیلم«خون به پا می‌شود» اسکار بازیگری را برای «دی لوئیس» به همراه آورد. وی تاکنون پنج بار نامزد اسکار شده و سه باربرای «لینکلن»، «خون به پا می‌شود» و «پای چپ من» آن رادریافت کرده است.

شنبه 15 آبان 1395  2:11 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب خبر ابتلا به سرطان

تکذیب خبرابتلا به سرطان
تکذیب خبر ابتلا به سرطان

وال کیلمر بازیگر ۵۶ ساله ادعای مایکل داگلاس مبنی برابتلا به بیماری سرطان را رد کرد. «داگلاس» چندی پیش در یک گفت و گوی سینمایی لندن گفته بود که «وال کیلمر» به سرطان دهان مبتلا است و حال خوبی ندارد«.کیلمر» در فیسبوک نوشت:‌ « مایکل داگلاس را دوست دارم اما به او خبر نادرست داده‌اند. دو سال پیش که می‌خواستم پزشکی برای ناراحتی گلویم پیدا کنم با داگلاس صحبت کردم تا مرا راهنمایی کند. من به هیچ‌وجه سرطان ندارم.»

شنبه 15 آبان 1395  2:15 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازی «آرنولد شوارتزنگر» برای روسیه و چین

بازی برای روسیه و چین
بازی «آرنولد شوارتزنگر» برای روسیه و چین

«آرنولد شوارتزنگر» به جمع بازیگران فیلم «سفر به چین:‌ راز نقاب آهنین» محصول مشترک سینمای روسیه وچین پیوست.  حضور «جکی چان» در این فیلم نیز قطعی شده است.نماینده آرنولد حضور او را در این اثر سینمایی تایید کرد.فیلم «سفر به چین:‌ راز نقاب آهنین» داستان ماجراجویی‌های یک جهانگرد انگلیسی به نام «جاناتان گرین » در قرن هجدهم میلادی است که ماموریت دارد نقشه روسیه در خاور دور را ترسیم کند و در این سفر ناچار به چین وارد می‌شود.

شنبه 15 آبان 1395  2:27 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خداحافظی «تارانتینو» از سینما

«کوئنتین تارانتینو» اعلام کرد پس ازساخت دوفیلم دیگر از سینما کناره‌گیری می‌کند.به گزارش ایسنا کارگردان  فیلم های«داستان عامه پسند» ،«سگ‌های انباری» و«بیل را بکش» ابراز امیدواری کردتا زمانی که از سینما بازنشسته می‌شود، اورا به عنوان یکی از بزرگترین کارگردانان تاریخ سینما در نظر بگیرند. «کوئنتین تارانتینو» که ازسال 2012 صحبت‌هایی در باره کناره‌گیری از عالم سینما و پرداختن به نگارش رمان و تئاتر  انجام داده بود، دریک کنفرانس در«سن‌دیه‌گو» با قطعیت این خبر را تایید کرد. تارانتینو که«هشت نفرت‌انگیز» جدید ترین فیلم وی است درباره جدیدترین پروژه سینمایی‌اش گفت: ایده‌ای درباره ساخت یک فیلم در استرالیا و درحال وهوای دهه 1930 میلادی دارم. این فیلم داستانی در سبک وسیاق «بانی و کلاید» دارد. «تارانتینو» فعالیت سینمایی خود را اوایل دهه ۱۹۹۰ آغاز کرد و در سال ۱۹۹۴با ساخت فیلم برنده نخل طلای «داستان عامه پسند» به اوج شهرت رسید.

یک شنبه 16 آبان 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود به زندگی سباستیان باخ

ورود به زندگی سباستیان باخورود به زندگی سباستیان باخ

«ژرار دپاردیو»بازیگر سرشناس فرانسوی درفیلمی زندگی نامه‌ای که بر مبنای زندگینامه آهنگساز بزرگ آلمانی ساخته می‌شود نقش‌آفرینی خواهد کرد. در فیلم «باخ» تلاش‌های زندگی و شور این آهنگساز سبک باروک تصویر می‌شود. دپاردیو گفت: مطمئنم این فیلم میلیون‌ها نفر را جذب خواهد کرد. من نیز همواره تحسین کننده باخ بوده‌ام.بهار امسال اعلام شد ژرار دپاردیو در سریالی بر اساس رمان مشهور «برادران کارامازوف» جلوی دوربین می‌رود و در نقش پدر کارامازوف‌ها نقش‌آفرینی می‌کند.

پنج شنبه 20 آبان 1395  10:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جشن 25 سال زندگی مشترک

جشن 25 سال زندگی مشترکجشن 25 سال زندگی مشترک

شاهرخ خان  که تا هفته پیش در بوداپست در حال ایفای نقش بود با پایان گرفتن فیلم برداری «ستاره بالیوود» بیست و پنجمین سالگرد ازدواجش را جشن گرفت. شاهرخ خان و همسرش« گائوری » زمانی زندگی مشترکشان را شروع کردند که شاهرخ خان هنوز به سلطان بالیوود بدل نشده بود.گائوری همچنان حامی همسرش است و کسی نمی‌تواند نقش او را در موفقیت همسرش کتمان کند.این زوج سه فرزند دارند.

پنج شنبه 20 آبان 1395  10:40 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها