0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور

تارانتینو روی صندلی کارگردانی «ددپول»

در حالی که همین آخر هفته تیم میلر با اعلام انصراف از ساخت قسمت بعدی «ددپول» موجب حیرت هواداران این فیلم شد، اکنون بازار اظهار نظرها برای انتخاب جایگزین برای وی بسیار داغ شده است.گفته شده رایان رینولدز بازیگر اصلی این فیلم می‌گوید هیچ کس به جز کوئنتین تارانتینو شایسته نشستن روی صندلی کارگردانی «ددپول ۲» نیست.کارل شامپیون از دست‌اندرکاران این پروژه نیز می‌گوید حضور تارانتینو به عنوان کارگردان این فیلم به معنی تثبیت فروشی میلیارد دلاری خواهد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 6 آبان 1395  12:25 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تونی سرویلو در فیلم «پینوکیو»

نسخه لایو اکشن یا جان بخشی زنده به «پینوکیو» با حضور تونی سرویلو بازیگر مشهور ایتالیایی انجام خواهد شد. تونی سرویلو که بازیگر «زیبایی بزرگ» بود قرار است در نقش پدر ژپتو جلوی دوربین برود. کارگردان این فیلم نیز متئو گارونی است که کارگردانی «گومورا» و«قصه قصه‌ها» را در کارنامه دارد.کارگردان این فیلم با همکاری بسیاری از اعضای تیم سازنده درام فانتزی «قصه قصه‌ها» محصول ۲۰۱۵، که در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد ترکیبی از فیلم زنده و ساخت رایانه‌ای را مدنظر دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 6 آبان 1395  12:27 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سری جدید «بره ناقلا»

تولید قسمت دوم پویانمایی سینمایی معروف «بره ناقلا» یا «شان د شیپ» دو ماه دیگر آغاز می‌شود. ریچارد استارزک کارگردان سری اول این فیلم، کارگردانی بخش دوم را نیز برعهده دارد.ریچارد استارزک کارگردانی دنباله داستان قبل را نیز عهده‌دار است هرچند مارک بارتن که همکاری کارگردانی را در مجموعه اول داشت در بخش دوم حضور نخواهد داشت. سال 2015 نیز فیلم سینمایی آن اکران شد که با فروش 106 میلیون دلاری در جهان به موفقیتی چشمگیر رسید.

پنج شنبه 6 آبان 1395  12:27 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک تصمیم عجیب

فیلمنامه‌ای از اینگمار برگمان که تا همین چند وقت پیش ناشناخته بود و این اواخر کشف شد در قالب فیلمی سینمایی روی پرده می‌رود. فیلمنامه ‌اینگمار برگمان کارگردان مشهور سوئدی که به نظر می‌رسد بخشی از پروژه مشترک اجرا نشده او با فدریکو فلینی و آکیرا کوراساوا بود، برای صدمین سال تولد او ساخته خواهد شد.برگمان این فیلمنامه را با عنوان «۶۴ دقیقه‌ای با ربکا» سال  ۱۹۶۹ نوشت و داستان درباره آموزگار کودکان ناشنوا است که باردار شده و نگران فرزندش است.

یک شنبه 9 آبان 1395  9:10 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیرمرد و تفنگ

رابرت ردفورد و کیسی افلک در فیلمی با عنوان «پیرمرد و تفنگ» در کنار هم بازی می‌کنند که ردفورد در کنار آنتونی ماسترومائورو و بیل هولدرمن تهیه کننده آن است.کار پیش‌تولید رسمی این فیلم اوایل بهار ۲۰۱۷ در اوهایو شروع خواهد شد.این فیلم بر مبنای مقاله‌ای تهیه شده که سال ۲۰۰۳ در نشریه نیویورکر منتشر شد و دیوید گرین نویسنده آن بود. به همین دلیل فیلم بیان کننده یک ماجرای واقعی است که شخصیت اصلی آن فارست تاکر (با بازی ردفورد) است.

یک شنبه 9 آبان 1395  9:11 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

با دی‌کاپریو شام بخورید

دوستداران دی کاپریو می‌توانند با پرداخت ۵ پوند با بازیگر محبوبشان در ادینبورگ شام بخورند .کسی که برنده این رقابت شود می‌تواند از سر شب تا وقت شام در هتل جرج با دی کاپریو به گفتگو بپردازد و پولی که از این بابت جمع می شود صرف خرید غذا برای افراد بی‌خانمانی خواهد شد که به پناهگاه‌های بی‌خانمان‌های ادینبورگ مراجعه می‌کنند. سال پیش این برنامه با حضور جرج کلونی برگزار شد.

یک شنبه 9 آبان 1395  9:12 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بایکوت 10ساله

کارگردان - بازیگر مشهور در گفت‌وگویی به مسایلی که ۱۰ سال پیش موجب شد تا خط سیاهی بر زندگی حرفه‌ای او کشیده شود پرداخته و معتقد است هرگز قصد بی‌احترامی به کسی را نداشته است. مل گیبسون در گفت‌وگویی جدید درباره ماجراهایی که سال ۲۰۰۶ علیه او به راه افتاد حرف زده و می‌گوید احساسات ضدیهودی ندارد و با مردمی که یهودی هستند، مشکلی ندارد.این بازیگر که سال ۲۰۰۶ برای رانندگی تحت تاثیر الکل بازداشت شد طبق اظهارات پلیس هنگام بازداشت مطالب متعددی را علیه یهودی‌ها مطرح کرد.

یک شنبه 9 آبان 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال کارگردانی «ددپول»

احتمال کارگردانی «ددپول»
احتمال کارگردانی «ددپول»

در حالی که« تیم میلر» کارگردان فیلم ابرقهرمانی «ددپول» از ساخت قسمت بعدی انصراف داده است هواداران «کوئنتین تارانتینو» تلاش دارند تا او روی صندلی کارگردانی این فیلم بنشیند. « رایان رینولدز» بازیگر اصلی این فیلم می‌گوید هیچ کس به جز کوئنتین تارانتینو شایسته نشستن روی صندلی کارگردانی «ددپول ۲» نیست.دست اندرکاران این پروژه نیز می‌گویند حضور تارانتینو به عنوان کارگردان این فیلم به معنی تثبیت فروشی میلیارد دلاری خواهد بود.

دوشنبه 10 آبان 1395  1:42 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایفاگر نقش «آل کاپون»

ایفاگر نقش «آل کاپون»
ایفاگر نقش «آل کاپون»

«تام هاردی» بازیگر 39 ساله انگلیسی برای بازی در نقش «آل کاپون» تبهکار معروف و بدنام آمریکایی انتخاب شد.فیلم جدید «فونزو» به کارگردانی «جاش ترنک» به زندگی «آل کاپون» از معروف‌ترین تبهکاران آمریکایی و سردمدارجرائم سازمان یافته می‌پردازد.« تام هاردی» بازیگرفیلم «دونکرک» کریستوفرنولان وسریال هشت اپیزودی «تابو» ،سال گذشته با فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم» و «بازگشته» درنقش مقابل دی کاپریوحضوردرخشانی داشت و نامزد جایزه اسکارنقش مکمل مرد نیز شد.

دوشنبه 10 آبان 1395  1:43 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت به سینما پس از 11 سال دوری

«روبرتو بنینی» کارگردان وبازیگر مطرح و برنده اسکار ایتالیایی از ساخت یک فیلم جدید پس از 11 سال دوری از سینما خبر داد. «روبرتو بنینی» که سال 1999 با ساخت فیلم تحسین شده «زندگی زیباست» موفق به کسب سه جایزه از جمله بهترین فیلم و بازیگری مرد اسکار شد، در جشنواره فیلم رم اعلام کرد  که اکنون مشغول نگارش یک فیلم جدید است و دوباره به ژانر کمدی باز خواهد گشت.

دوشنبه 10 آبان 1395  1:44 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اقبال مردمی برای میزبانی اسکار

در حالی که آکادمی اسکار هنوز مجری مراسم اسکار سال را تعیین نکرده یک نظرسنجی مردمی مشخص کردآنها علاقه زیادی به «هیو جکمن »دارند. وی که در مراسم اسکار ۲۰۰۹ آواز خواند و مجری آماده‌ای برای اسکار بود بیش از ۶۳ درصد آرا برای میزبانی را از یک نظرسنجی کسب کرده است.کریس راک درباره این که بار دیگرمیزبانی اسکار را برعهده می گیرد گفت : فرد دیگری بایداین کار را انجام دهد.

دوشنبه 10 آبان 1395  1:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکست از یک زن سیاه پوست

شکست از یک زن سیاه پوست

شکست از یک زن سیاه پوست

فیلم جدید «تایلر پری »با عنوان «هالووین مادی » در کمال شگفتی بیشتراز قسمت دوم «جک ریچر» با بازی تام کروز فروخت.در حالی که همه انتظارداشتند فیلم «جک ریچر: هرگز بازنگرد» عنوان پرفروش‌ترین فیلم سینمای آمریکا را ازآن خود کند، فیلم کمدی «هالووین مادی» گوی سبقت را از جک ریچر ربود. مادی یک زن سالخورده اما تنومند سیاه‌پوست، شخصیتی خیالی و آفریده «تایلر پری» است که خود نقش او رابازی می‌کند.

سه شنبه 11 آبان 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب مسیحیت در ژاپن

تکذیب مسیحیت در ژاپن
تکذیب مسیحیت در ژاپن

« لیام نیسون » با «سکوت»جدیدترین فیلم «مارتین اسکورسیزی »به سینما می آید. داستان این فیلم بر اساس رویدادی واقعی و درباره یک مُبلغ آئین مسیحیت (لیام نیسون) در قرن هفدهم است که به ژاپن سفر می‌کند و آنجا مجبور می‌شود دین مسیحیت را تکذیب کند و از آن رو برگرداند. «پارامونت» ۲۳ سپتامبر را برای اکران محدود «سکوت» اعلام کرد تا فیلم شرایط حضور در اسکار را به دست آورد.

سه شنبه 11 آبان 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت احتمالات غیر ممکن

ساخت احتمالات غیر ممکن
ساخت احتمالات غیر ممکن

در حالی که هنوز «سالی» جدیدترین فیلم «کلینت ایستوود» برپرده سینماهای جهان است وی این روزها درحال آماده کردن مقدمات فیلم جدیدش است. برادران وارن قصد دارند ساخت فیلم ازکتاب «احتمالات غیر ممکن» را به «ایستوود» بسپارند. این کتاب روایتگر وقایعی است که بر سر «جسیکا بیوکنن » آمده است. « بیوکنن»یک فعال خیریه است که سال 2012 توسط دزدان دریایی سومالی گروگان گرفته شد ودرنهایت توسط نیروی دریایی آمریکا نجات پیدا کرد.

سه شنبه 11 آبان 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تهیه کنندگی «موتورهای مرگبار»

چند سالی است «هابیت» تمام شده و«پیترجکسون» می خواهد پروژه «موتورهای مرگبار» را بسازد که اقتباسی ازرمانی به همین نام نوشته« فیلیپ ریو» است وقسمت اول یک چهارگانه به شمارمی آید. فیلم نامه توسط «پیتر جکسون»،« فرن والش »و «فیلیپا بوینز» نوشته شده و فیلم برداری در نیوزیلند انجام می شود.« جکسون» در این پروژه فیلم نامه نویس و تهیه کننده خواهد بود و کارگردانی به «کریستین ریورز» واگذار شده است.

سه شنبه 11 آبان 1395  11:00 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها