0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور

پاسخ به:نمای دوراجرای موسیقی روی صحنه

«بندیکت کامبربچ » بازیگر انگلیسی ایفاگر نقش شرلوک هولمز با یک اجرای پیش‌بینی نشده در رویال آلبرت هال لندن درکنار« دیوید گیلمور» ستاره گروه پینک فلوید به اجرای موسیقی پرداخت. ستاره فیلم «بازی تقلید» که ۴۰ سال دارد، هواداران حاضر در این سالن معروف و بااهمیت را شگفت‌زده کرد و به نوازنده70 ساله پینک فلوید پیوست تا نسخه ای از آهنگ کلاسیک این گروه متعلق به سال ۱۹۷۹ را اجرا کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دریافت جایزه سینمایی «چاپلین»

مرکز فیلم لینکلن، «رابرت دنیرو» را به عنوان دریافت کننده امسال جایزه دستاورد سینمایی «چاپلین» معرفی کرد.این بازیگر 73 ساله این جایزه را 18 اردیبهشت 96 به پاس40 سال حضور درحرفه بازیگری در آثاری چون «خیابان‌های پایین شهر»، «گاو خشمگین»،«پدر خوانده 2» تا آثارجدیدتری چون «کتابچه بارقه امید» دریافت می‌کند، «دنیرو» اخیرا درفیلم ورزشی «دست‌های سنگی» جاناتان جاکوبوویچ بازی کرد که در جشنواره کن رونمایی شد و«کمدین» جدیدترین فیلم اوست.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 مهر 1395  7:28 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نپذیرفتن پیشنهادکارگردانی «مولان»

شرکت دیزنی چندی پیش ازعلاقه خود به ساخت نسخه سینمایی بر مبنای پویانمایی«مولان» خبرداد و اعلام کرد تمایل دارد« آنگ لی» مشهورترین فیلمساز آسیایی هالیوود که دو جایزه اسکار در کارنامه دارد روی صندلی کارگردانی این فیلم بنشیند، اکنون او این پیشنهاد را رد کرده است. به نظرمی‌رسد این کارگردان دوست ندارد خودش را در فیلم‌هایش تکرار کند و فیلم «مولان» می‌تواند به نوعی یادآورفیلم «ببر غران، اژدهای پنهان» باشد.

سه شنبه 27 مهر 1395  7:28 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اولتیماتوم برای پرونده فساد

یک بنیاد خیریه از «لئوناردو دی کاپریو» خواست تکلیف خود را با پرونده سوء‌استفاده مالی در صندوق اقتصادی مالزی روشن کند یا عنوان سفیر صلح سازمان ملل برای تغییرات آب وهوایی که از سال ۲۰۱۴ به وی داده شده از وی گرفته شود. این پرونده سوء‌استفاده به موضوع حل نشدنی برای لئوناردو دی کاپریو بدل وهمچنین متهم شده برای ساخت فیلم «گرگ وال استریت» ۱۰۰ میلیون دلار از این پول استفاده کرده است.

سه شنبه 27 مهر 1395  7:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گام نهادن به دنیای سیاه وب

جوئل و اتان کوهن با امضای قراردادی ، فیلم نامه «شبکه وب تیره» را می‌نویسند.این پروژه بر مبنای یک مقاله دو قسمتی  وبر قصه کارتل مواد مخدر متمرکز است و می‌گوید چگونه «راس ویلیامز اولریخت » 29 ساله یک بازارآنلاین راه‌اندازی کرد تا از آن برای فروش کالاهای غیرقانونی استفاده کند. اولریخت درحال حاضر برای فروش مواد مخدرو پولشویی به حبس ابد بدون استفاده از آزادی مشروط محکوم شده است.

سه شنبه 27 مهر 1395  7:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیوستن به «بازگشت مری پاپینز»

«کالین فرث »بازیگرمطرح و برنده اسکاربرای بازی در «سخنرانی پادشاه» درفیلم«بازگشت مری پاپینز»به کارگردانی«راب مارشال» نقش مقابل«امیلی بلونت» را ایفا می کند.«بازگشت مری پاپینز»محصول موزیکال سال 1964دیزنی است. «کالین فرث» در فیلم نقش «ویلیام ویلکینز» رییس جمهورمحبوب وبا وفایی را بازی می کند. فیلم «بازگشت مری پاپینز»25سال بعد ازنسخه اولیه را روایت می کند که هر دوکودک بزرگ شده وزندگی آنها روایت خواهد شد. نسخه دوم این فیلم   دسامبر2018 اکران می شود.

یک شنبه 2 آبان 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عذرخواهی  «جیمز باند»از مردم هند

پیرس برازنان از بازیگران نقش «جیمز باند» گفت از جنجالی که سر یک آگهی تبلیغاتی در هند به پا شده شوکه شده و عذرخواهی می‌کند.وی هفته پیش به دلیل حضور در یک آگهی تبلیغاتی موجب شد جنجالی در هند به پا شود و مردم خشمشان را برای این کار وی ابراز کنند.وی با ابراز عذرخواهی گفت بسیار متاسف است که تبلیغ محصولی که در هند تولید شده و به نوعی به بیماری سرطان مربوط می‌شود، موجب ناراحتی مردم شده است.پیرس برازنان به تازگی در یک آگهی تبلیغاتی خوش‌بوکننده دهان شرکت کرد که با عنوان «پان بهار» تولید شده و در واقع ریشه در محصولی دارد که به صورت جویدن تنباکو در جنوب شرقی آسیا متداول است.

یک شنبه 2 آبان 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فروشنده مطرح مواد مخدر

«خاویر باردم» درفیلم "بهشت گمشده" در نقش دلال و فروشنده مطرح مواد مخدر به نام "اسکوبار" بازی می کند و "پیتر سارسگارد" نقش مامور مخفی را ایفا خواهد کرد.در خلاصه داستان "بهشت گمشده" آمده است: یک خبرنگار طی اتفاقی به یکی از خطرناک ترین دلالان مواد مخدر علاقه مند می شود. نکته جالب درمورد این فیلم همکاری« خاویر باردم» و« پنه لوپه کروز»است که امسال در پروژه جدید اصغر فرهادی همبازی شده اند.

یک شنبه 2 آبان 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اظهار نظر عجیب درباره یک فیلم

«ون دیزل »بازیگر مطرح فیلم های اکشن هالیوودازشانس بالای دریافت اسکاربرای فیلم «سریع و خشن 8» خبرداد و گفت: فکرمی کنم "سریع وخشن 8" بتواند اسکاررا ازآن خود کند .وی به معرفی فیلم "راه رفتن بیلی لین" پرداخت و گفت: این فیلم بی نظیراست و با درایت و هوش بالا ساخته شده است. "راه رفتن بیلی لین" یکی از بهترین فیلم هایی است که بازی کردم و مطمئنم در اسکار غوغا می کند و این را خودتان می بینید.

یک شنبه 2 آبان 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دهمین همکاری مشترک با« اسکورسیزی»

«رابرت دنیرو» ماه فوریه در«ایرلندی» فیلم جدید اسکورسیزی بازی خواهد کرد. قراراست « رابرت دنیرو» و «آل پاچینو» دراین فیلم کناریکدیگر دربرابر دوربین قرارگیرند. این دو بازیگرمحبوب با فیلم «قتل عادلانه» جان آونت در سال ۲۰۰۸ برابر هم بازی کردند. فیلم«ایرلندی»اقتباسی ازکتاب «شنیدم خانه‌ها رارنگ می‌کنی» چارلز برنت است و دنیرو نقش شخصیت «فرانک شیران» را بازی می ‌کند. این فیلم دهمین همکاری مشترک «دنیرو» با« اسکورسیزی» را رقم می‌زند.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:08 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازی در یک فیلم هندی!

نشریه « ایندیا تایمز» اعلام کرد «آل پاچینو» بازیگر نامدار هالیوود به بازی در یک فیلم بالیوودی که هنوز عنوانی برای آن انتخاب نشده، نزدیک شده است. در ابتدا قرار بوده«مورگان فریمن» دراین فیلم به کارگردانی مشترک «کارتیک سابوراج» و «دانوش» ایفای نقش کند اما در نهایت «آل پاچینو»را برای این نقش مد نظر قرار داده‌اند و در حال مذاکره برای تعیین زمان و دیگر جزئیات همکاری با بازیگر «صورت زخمی» هستند.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:09 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغازی نو و موفق در سینما

«مل گیبسون» بازیگرو کارگردان مشهورپس ازچند سال خاموشی و کم تحرکی که محصول «حاشیه»های زندگی ،بازتاب های منفی اعتقادات اجتماعی و مذهبی و مخالف خوانی برخی رسانه های عمده غربی با وی بود، با ارائه فیلمی جدید به نام «کاربر ریج » به ایام رکود پایان می بخشدو شروعی موفق در سینما را تجربه خواهدکرد.خالق «شجاع دل» در فیلم جدیدش از دردسرهای اجتماعی اخیرش دوری جسته و دوباره یک داستان گوی متبحرشده است.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:09 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رو آوردن به موسیقی

«دی کاپریو» در فیلمی با اقتباس از رمان «سم فیلیپس: مردی که راک اندرول  را اختراع کرد» علاوه بر بازیگری، تهیه‌کنندگی را نیز برعهده خواهد داشت. «سم فیلیپس» تهیه‌کننده موسیقی بود و نقش مهمی درایجاد« راک اند رول» به عنوان یک سبک موسیقی پرطرفدار در دهه ۱۹۵۰ داشت. از طریق وی هنرمندان بااستعداد زیادی کشف شدند و اوج موفقیت او در راه‌اندازی حرفه‌ای «الویس پریسلی» در سال ۱۹۵۴ بود.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«متحدین» با بازی «برد پیت» اکران می‌شود

«متحدین» درامی با موضوع جنگ جهانی دوم است که برد پیت هنرپیشه ۵۲ ساله آمریکایی و ماریون کوتیارد ۴۱ ساله فرانسوی در نقش زوجی تشکیلاتی ظاهر می‌شوند.به گزارش فارس، فیلم سینمایی «متحدین» نوشته «استیون نایت» و کارگردانی رابرت زمه‌کیس و بازی برد پیت23 نوامبر اکران می‌شود.«متحدین» درامی با موضوع جنگ جهانی دوم است.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیتر جکسون و فیلم اقتباسی

پیتر جکسون اعلام کرد قصد دارد برای پروژه‌ بعدی‌اش کتاب «موتورهای مرگبار» از انتشارات اسکولاستیک را جلوی دوربین ببرد.گفته شده این فیلم قرار است بهار ۲۰۱۷ در نیوزیلند کلید بخورد.خود جکسون با همکاری فران والش و فیلیپا بوینس که در فیلم «ارباب حلقه‌ها» و «هابیت» نیز با وی برای نوشتن فیلمنامه همکاری کرده بودند، رمان فیلیپ ریو را در قالب فیلمنامه پیاده می‌کند.کارگردانی این فیلم را کریستین ریورز برعهده خواهد داشت که طراح جلوه‌های ویژه «ارباب حلقه‌ها» بود.

پنج شنبه 6 آبان 1395  12:24 PM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها