0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور

اعتراض به رییس‌جمهور مکزیک

«آلخاندرو ایناریتو» برنامه دیدار رییس جمهور مکزیک با «دونالد ترامپ» را خیانت خواند.این کارگردان مکزیکی که با فیلم «بازگشته» برنده اسکار شد خشمش را نثار رییس جمهور کشورش کرد که پذیرای نامزد جمهوریخواهان شد و  گفت: «پرزیدنت انریکه پنا نیتو» دیگر رییس جمهور من نیست.ترامپ که چهارشنبه سفری جنجالی به مکزیک داشت با خشم و انتقاد شدید هالیوودی‌ها و چهره‌های مشهور مکزیک روبه رو شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 16 شهریور 1395  1:00 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شخصیتی سرسخت و خودرأی

دو اپیزود اول سریال ˝پاپ جوان˝ به کارگردانی «پائولو سورنتینو» با بازی «جودلاو» در جشنواره ونیز به نمایش درآمد. «جود لاو» در این مجموعه تلویزیونی نقش مردی جوان به نام «لنی بلاردو »را بازی می‌کند که رهبر کلیسای کاتولیک می‌شود. یک شخصیت سرسخت و خودرأی که می‌خواهد ترس از خدا را به مردم برگرداند و در همین حال تمام کسانی را که اطرافش هستند مجزا کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 16 شهریور 1395  1:03 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود کارآگاه به«هزارتو»

«جانی دپ» بازیگر مجموعه فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» در فیلم جدید «هزارتو» بازی می‌کند. «اسکرین دیلی» نوشت: «جانی دپ» هنرپیشه مشهور هالیوودی که اخیرا به خاطر طلاق پرحاشیه از «ایمبر هرد» خبرساز شده، قرار است در فیلم «هزارتو» نقش یک کارآگاه معروف را ایفا کند.این فیلم درباره «راسل پوُل» کارآگاهی لس‌آنجلسی است که اواخر دهه ۱۹۹۰ پرونده ترور «توپاک شکور» و «بیگی اسمالز» دو چهره مشهور موسیقی رپ را بررسی می‌کرد. جانی دپ در سال های اخیر و پس از بازی در مجموعه فیلم های «دزدان دریایی کارائیب» حاشیه های بسیاری برای خود رقم زد. وی چندی پیش قرار بود در یکی از فیلم های کارگردانی اروپایی ایفای نقش کند که به خاطر همین حواشی قید بازی در این  فیلم  را زد.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  12:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ردپایی در جنایت‌های واقعی

فیلم جدید «جیم کری» که اثری جنایی است در جشنواره سینمایی ورشو اکران می‌شود. جشنواره فیلم ورشو با اعلام اسامی فیلم‌های حاضر در دور جدید این جشن سینمایی، اعلام کرد فیلم جدید «جیم کری» نخستین اکران جهانی‌اش را در این جشنواره تجربه می‌کند. این فیلم داستان پرونده قتلی را روایت می‌کند که پس از انتشار یک رمان، پس از مدت‌ها دوباره گشوده می‌شود تا شاید بتوان این پرونده راکد را دوباره به جریان انداخت و پرده از راز یک قتل برداشت.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  12:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سوژه جدید « سورنتینو»

«پائولو سورنتینو» کارگردان برنده جایزه اسکار قصد دارد پس از سریال «پاپ جوان» که در شبکه اچ‌بی‌او پخش می‌شود، فیلمی درباره سیلویو برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا بسازد.این کارگردان آثارش  رامعمولا با تمرکز بر شخصیت افراد تنها و پرقدرت می سازد. وی در حال کار روی فیلم نامه «لورو» است که ممکن است اوایل تابستان ۲۰۱۷ در ایتالیا جلوی دوربین برود. فیلم قبلی وی با عنوان «جوانی»سال پیش اکران شد .

پنج شنبه 18 شهریور 1395  12:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راهنمای گردشگری

شاهرخ خان با  فیلم های «سال نو مبارک» ساخته فرح خان و « دیلواله» ساخته «روهیت شتی» نتوانست چندان منتقدان را راضی نگه دارد.«طرفدار» نیز فقط ستایش منتقدان را درپی داشت.این روزها شاهرخ خان در بوداپست مشغول نقش آفرینی در «حلقه» ساخته« امتیار علی»  است. او دراین فیلم نقش یک راهنمای گردشگری را دارد. شاهرخ خان فیلم «رئیس» و «ای دل؛ سخت است» ساخته کرن جوهر را آماده نمایش دارد .

پنج شنبه 18 شهریور 1395  12:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نماینده اسکار با «جولیتا »

«پدرو آلمادوار» با فیلم جدیدش «جولیتا»، نماینده سینمای اسپانیا دررقابت های بهترین فیلم خارجی اسکار شد. فیلم «جولیتا» ساخته «پدرو آلمادوار» که در جشنواره کن امسال رونمایی شد، بر اساس داستان‌هایی نوشته «آلیس مونرو»، نویسنده کانادایی برنده نوبل ادبیات ساخته شده و به سه دهه از زندگی یک زن اسپانیایی می‌پردازد که از دهه 1980 در مادرید آغاز می‌شود. در این فیلم «اما رامیرز» و «آدریانا اوگارت» بازی می‌کنند .

شنبه 20 شهریور 1395  9:16 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

با«سالی» در نیویورک

تام هنکس در نخستین اکران فیلم «سالی»  در شهر نیویورک حضور یافت.فیلم سینمایی «سالی» به کارگردانی «کلینت ایستوود» با بازی «تام هنکس» دیروز در شهر نیویورک برای نخستین بار با حضور تام هنکس و «چسلی سالنبرگر » اکران شد.«تاد کومارنیکی» نویسندگی این فیلم را برعهده دارد که روایتگر پرواز شماره 1549 خطوط هوایی ایالات متحده و خلبان پرواز« چسلی سالنبرگر» و بر اساس زندگینامه «سالنبرگر» و « جفری سازلو» است.

شنبه 20 شهریور 1395  9:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زندگی یک خانواده مکزیکی

«آلفونسو کوارون »کارگردان برنده جایزه اسکار اعلام کرد فیلم بعدی‌اش زندگی یک سال از یک خانواده طبقه متوسط مکزیک خواهد بود.وی گفت در این فیلم که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده، زندگی یک خانواده متوسط مکزیکی در اوایل دهه ۱۹۷۰ در شهر مکزیکوسیتی در مرکز قصه قرار می‌گیرد.این کارگردان، فیلم نامه این درام را نیز خودش نوشته و تهیه این فیلم را از پاییز در کشور زادگاهش مکزیک شروع می‌کند.

شنبه 20 شهریور 1395  9:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت با نسخه سوم "سه ایکس"

نسخه سوم فیلم اکشن و هیجان انگیز سه ایکس (بازگشت زاندر کیج) با نقش آفرینی "ون دیزل" بیستم ژانویه 2017 اکران خواهد شد. فیلمنامه این نسخه را "اسکات فریزر" نوشته و "دی جی کاروسو" کارگردانی این فیلم را برعهده گرفته است.  «سه ایکس »داستان "زاندر کیج" مامور مخفی آمریکایی است که به باند مافیای مواد مخدر نفوذ کرده و به همراه یکی از قاچاقچیان باعث انهدام این گروه می شود.

شنبه 20 شهریور 1395  9:18 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ نویسنده«محرمانه لس آنجلس»

پیکر بی‌جان کارگردان آمریکایی« کرتیس هنسون»71 ساله برنده جایزه اسکار برای فیلم «محرمانه لس‌آنجلس»، سه‌شنبه درخانه اش در کالیفرنیا پیدا شد. براساس اعلام پلیس این کارگردان براثر مرگ طبیعی درگذشته است.او در سال‌های اخیر با بیماری آلزایمر دست و پنجه نرم می‌کرد. «هنسون» به همراه «برین هلگلند» اسکاربهترین نویسنده فیلم نامه را درسال 1997 دریافت کردند. این دو نویسنده، فیلم نامه «محرمانه لس‌آنجلس» را براساس رمان «جیمز الوری »نوشته بودند.

پنج شنبه 1 مهر 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پایان زندگی مشترک سینمایی

«آنجلینا جولی »تقاضای طلاق از«برد پیت »را مطرح و وکیلش این موضوع راتایید کرد. «رابرت آفر» گفت این بازیگر تقاضای طلاق را برای «مشکلات لاینحل» طرح کرده و افزوده است این تصمیم را برای سلامت خانوادگی می‌گیرد.وکیل جولی افزود:  وی نمی‌خواهد توضیح بیشتری در این زمینه بدهد و می‌خواهد خانواده اش بتوانند در این مقطع آرامش خصوصی داشته باشند.این زوج از سال ۲۰۰۴ زندگی مشترک داشتند و ۶ فرزند دارند.

پنج شنبه 1 مهر 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرار از چنگ سرطان

«بن استیلر»کمدین سرشناس هالیوودو بازیگر «زولندر» که سال ۲۰۱۴ پی برد سرطان دارد، اکنون با علنی کردن ماجرا قصد دارد از آزمایشی بحث‌برانگیز حمایت کند که به تشخیص به موقع بیماری او کمک به سزایی کرد و جان او را نجات داد.استیلرگفت: بیماری من ۱۳ ژوئن سال ۲۰۱۴ تشخیص داده شد و پس از درمان در ۱۷ سپتامبر نتایج آزمایشات نشان می‌داد که اثری از سرطان در بدن من باقی نیست.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیتزا خوردن با مردم

بن افلک ستاره مشهور هالیوود برای جمع آوری پول خیریه، بلیت یک برنامه را که شامل خوردن پیتزا با او و«مت دیمون »و «تام بردی» است، می‌فروشد. آن ها برای این که بتوانند در این کار رکوردی بر جای بگذارند و کارشان کاملا موفق باشد، ویدئویی پیش از این کار تهیه  و خیلی بامزه کارشان را تبلیغ و معرفی کرده‌اند.میان خریداران بلیت قرعه‌کشی می‌شود و برنده با این سه ستاره پیتزا می‌خورد.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکمیل مسافران قطار شرق

«قتل در قطارسریع‌السیرشرق» که اقتباسی جدید ازرمان پلیسی «آگاتا کریستی» است، با پیوستن «جانی دپ» به این پروژه مسافرانش را کامل کرد. «میشل فایفر»، «دیزی ریدلی»،« مایکل پینا» و «جودی دنچ »از دیگرچهره‌های سینمایی هستند که به این فیلم پیوستند. «جانی دپ » در « قتل درقطارسریع‌السیرشرق» نقش « راچت»، میلیونر آمریکایی را ایفا می کند که مقتول فیلم است. «کنت برانا»کارگردان فیلم نیزخودش نقش هرکول پوآرو را ایفا خواهد کرد.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:21 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها