نگارش «سراسر شب» برای تابستان

فرزاد موتمن این روزها مشغول نگارش فیلم نامه «سراسر شب» است و قصد دارد تابستان امسال این فیلم را جلوی دوربین ببرد. وی گفت: قصد دارم امسال فیلمی بسازم که فیلم نامهاش را خودم نوشتهام. امیدوارم بتوانم با پایان نگارش فیلم نامه «سراسر شب» آن را در تابستان امسال جلوی دوربین ببرم.جدید ترین فیلم موتمن «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» در جشنواره فجر سال گذشته به نمایش درآمد واکنون در گیر تدارک اکران آن است.
سرگرم بررسی پیشنهاد های بازیگری

نیکی کریمی که این روزها مقابل دوربین کمال تبریزی است اظهار امیدواری کرد سال آینده فیلم جدیدش را کلید بزند.این بازیگر و کارگردان گفت: همراه علی اصغری مشغول کار روی فیلم نامهای هستیم که اقتباسی از یکی از کارهای ادبیات ایران است.کریمی که مشغول بازی در سریال «سرزمین کهن» است، افزود: یکی، دو پیشنهاد بازیگری هم داشتهام که مشغول بررسی آنها هستم.
گلایه از وضعیت تئاتر

هدایت هاشمی که این روزها با «افسانه ببر» روی صحنه است گفت: تئاتر ایران این روزها وضعیت عجیبی دارد؛ تصمیمگیرندگان که میدانند بودجهای برای اداره تئاتر ندارند، هنرمندان را مقابل یکدیگر قرار داده و توپ مشکلات را به زمین آنان انداخته اند. وی با بیان این که هیچ بودجهای برای بخش فرهنگ و هنردر نظر گرفته نمیشود، گفت: برنامههای خوبی مانند نمایشهای محیطی تئاتر شهر که سودآور هم بود، از چرخه فعالیتها حذف شد.
بی اطلاع از سری دوم« شهرزاد»

فریبا متخصص بازیگر سریال «شهرزاد» میگوید: صداوسیما به خاطر مردم فعالیت میکند اگر میخواهد از سوی مردم حفظ شود باید آنها را راضی نگه دارد و خوراک خوب به مخاطبانش بدهد.وی درباره ادامهدار بودن سریال «شهرزاد» و لو رفتن پایان داستان این مجموعه توضیح داد: من به عنوان یک بازیگر هنوز هیچ اطلاعی از سری دوم «شهرزاد» ندارم.