0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

پاسخ به:چهره ها و خبر هابریدن کیک جشن تولد
ایرج‌راد شمع ۷۱ سالگی اش را با حضور لوریس چکناواریان در موزه هنرهای دینی امام علی (ع)خاموش کرد و کیک جشن زادروز خود را برید. ایرج راد گفت: هر آدمی می‌تواند یک بار زندگی را تجربه کند اما ما بازیگران با هر نقشی زندگی را به نوعی دیگر تجربه می‌کنیم. خوشحالم که در این ۷۰ سال بیش از ۷۰ بار تجربه زندگی کردن را پشت سر نهاده‌ام و این برایم خیلی ارزشمند است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسفیر محیط زیست
فاطمه معتمدآریا سفیر محیط زیست جشنواره بین المللی فیلم سبز شد که از24 تا 31 اردیبهشت در سراسر کشور برگزار می‌شود. وی برنده بیش از 15 جایزه معتبر داخلی و بین المللی از جشنواره‌های ونسن، مونترال، دفاع مقدس، فیلم فجر، ترکیه، قزاقستان ، وین، آسیا پاسیفیک، استرالیا و...  بوده و  سابقه داوری در جشنواره‌های بین المللی مراکش، مونیخ ، استانبول، ، بریزبن استرالیا ، کرالای هند، قاهره، فرانسه و... را دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هالذت بخش ترین تفریح
یکتا ناصر گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب اتفاق خوبی است اما کتاب خواندن ما نباید به برگزاری نمایشگاه گره بخورد. وی   افزود: از دوران نوجوانی لذت بخش ترین تفریحم کتاب خواندن بوده است، مطالعه باعث پیشرفت من شد، شاید خیلی از دوستان این جمله من را نوعی شعار تفسیر کنند اما به جرات می گویم که هر چه در زندگی کسب کرده ام به دلیل مطالعه و کتاب خواندن بوده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاغیبت کیفیت  در تلویزیون
فرهاد جم که به گفته‌ خودش چهار سال است پس از اجرای مسابقه «از کی بپرسم» از تلویزیون دور است، به برخی سیاست‌های صداوسیما انتقاد کرد و خواستار اتفاقات خوب در تلویزیون در آینده شد. وی گفت:‌ مردم آنچه  رادر خور شأنشان است  در تلویزیون نمی‌بینند. دیگر در کارهای تلویزیون بنا به دلایل مختلف کیفیت لازم وجود ندارد.نمی‌دانم چه اصراری است با همین کیفیتی که می‌دانند مناسب نیست کارها را پیش می‌برند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هااکران «دختر»میرکریمی  با پایانی متفاوت
جدید ترین فیلم رضا میرکریمی عید فطر اکران می شود. این فیلم که در جشنواره فجر سال گذشته به نمایش درآمد با واکنش های زیادی همراه شد . براساس این بازخوردها، سازندگان « دختر » تصمیم به ایجاد تغییراتی در نسخه نهایی فیلم گرفتند. فیلم دختر که با جمع شدن گروهی از دوستان آغاز و به پایان می رسد برای اکران، ‌پایان متفاوتی خواهد داشت و میرکریمی تصمیم گرفته پایان بندی فیلمش را برای اکران تغییر دهد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادردسر های سرقت لپ تاپ
تاریخ اکران جدید ترین فیلم نیکی کریمی مشخص شد. فیلم «ربوده شده»  جدیدترین ساخته بیژن میر  باقری با بازی نیکی کریمی تابستان امسال و پس از پایان اکران «سلام بمبئی» به سینماها می‌آید.  تهیه کنندگی این فیلم را جواد نوروزبیگی بر عهده دارد .«ربوده شده »داستان بازیگر زنی را روایت می‌کند که لپ تاپ شخصی‌اش سرقت شده و دردسرهای فراوانی را برایش رقم می‌زند. سروش صحت و مارال فرجاد دیگر بازیگران فیلم هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامیهمان خانه ها با  ماهی سیاه کوچولو
مریلا زارعی با فیلم سینمایی «ماهی سیاه کوچولو» ساخته مجید اسماعیلی  میهمان شبکه نمایش خانگی شد. وی در این فیلم  یکی از متفاوت ترین نقش هایش را بازی کرده ودر نقش یک چریک ظاهر شده است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: اگر ناگهان پرنده‌ها به پرواز درآمدند، یعنی دشمن پشت بوته‌هاست اما اگر پرنده‌ای پرید شاید پی دانه‌ای می‌رود. مصطفی زمانی و همایون ارشادی دیگر بازیگران فیلم«ماهی سیاه کوچولو»  هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر تدارک ساخت شعله ور
حمید نعمت ا... فیلم جدیدش با عنوان«شعله ور» را امسال  جلوی دوربین می برد. پیش از این یکی از رسانه ها از همکاری وی با موسسه اوج برای ساخت این فیلم خبر داد. نعمت ا... با تکذیب این خبر محمدرضا شفیعی را تهیه کننده فیلمش اعلام  و اظهار کرد:  فیلم با هزینه بخش خصوصی تهیه و بخش  هایی از  آن در تهران و شمال و بقیه در سیستان و بلوچستان فیلم برداری می شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 9 اردیبهشت 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هانگارش فیلم نامه زن شوهردار
سیروس الوند این روز ها مشغول نگارش فیلم نامه «زن شوهردار» است. براساس برنامه ریزی ها با پایان نگارش فیلم نامه و دریافت پروانه ساخت الوند این فیلم را تابستان جلوی دوربین خواهد برد. فیلم «زن شوهردار» مضمونی اجتماعی دارد و قصه ای با حال و هوای امروز جامعه را روایت می کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابازی در فیلم جدید کیمیایی
فریماه فرجامی بازیگر پر سابقه سینمای ایران که در پرونده کاری اش آثار خاطره انگیزی چون «پرده آخر»، «نرگس» ،، «اجاره نشین ها» و«سرب» دیده می شود از بازی در فیلم جدید مسعود کیمیایی خبر داد. این بازیگر که سال هاست فعالیتی مقابل دوربین نداشته است درباره این روز هایش گفت: حالم خیلی خوب است و در کنار خانواده ام بسیار خوش هستم. بیشتر دوست دارم سفر بروم و قرار است به زودی با مسعود کیمیایی کار کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتکذیب بازی در ماه گرفتگی
بابک حمیدیان حضور همسرش مینا ساداتی وخود را در فیلم «ماه گرفتگی» به کارگردانی مسعود اطیابی تکذیب کرد. وی گفت: فیلم نامه به دست ما رسیده ولی تاکنون هیچ توافقی میان همسرم مینا ساداتی و من با کارگردان انجام نشده است. ساداتی این روز ها به همراه همسرش بابک حمیدیان مشغول بازی در فیلم «شیب» به کارگردانی مانی باغبانی است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابزرگداشت در جشنواره فیلم سبز
بزرگداشت خسرو معصومی کارگردان سینما در جشنواره بین المللی فیلم «سبز» برگزار می شود. باتوجه به این که خسرو معصومی تاکنون فیلم ها و آثار بسیاری چون«رسم عاشق کشی»، «جایی در دوردست» و «باد در علفزار می پیچد» را درباره قطع درختان و حفاظت از محیط زیست ساخته است این بزرگداشت برای این کارگردان سینمای ایران در آیین گشایش جشنواره فیلم «سبز» برگزار می شود و فیلم هایش درباره محیط زیست در جشنواره نمایش ویژه خواهد داشت.

شنبه 11 اردیبهشت 1395  7:48 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هایک بغض  ودغدغه شخصی
شهاب حسینی گفت: تربیت نسل ما بر عهده‌ خودشان بودو دغدغه‌ فیلم «ساکن طبقه‌ وسط» که هویت است، دغدغه شخصی و حتی بغض من بوده است. وی افزود: در هر دوره‌ای از زندگی‌ام دوست داشتم جای یک نفر باشم. دوره ای دوست داشتم جای فوتبالیست‌های بزرگ باشم. یک دوره خودم را جای یک بازیگر می‌گذاشتم. شایدهم روزی به دانشگاه برگشتم و روانشناسی را ادامه دادم. شخصیت اصلی این فیلم  نیزبرخی خصوصیات شخصی مرا دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانمایش زوال تدریجی یک زن
رویا نونهالی بازی در فیلم «والس سال های خاکستری» را به پایان رساند . این فیلم به کارگردانی علی حسینی و راحیل بوستانی روایتی معکوس از زوال تدریجی یک زن را به نمایش می‌گذارد. رویا نونهالی، آرش آبسالان و راحیل بوستانی بازیگران اصلی فیلم هستند. رویا نونهالی که این روز هافیلم «کفش هایم کو ؟»  با بازی وی بر پرده سینماهای کشور است.فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» را در نوبت اکران دارد .

پاسخ به:چهره ها و خبر هانقشی متفاوت در فیلمی طنز
الهام حمیدی گفت: مشغول بازی در فیلم سینمایی «ثبت با سند برابر است» به کارگردانی بهمن گودرزی هستم . در این فیلم که طنز موقعیت است،نقشی متفاوت را بازی می کنم . وی افزود: متاسفانه کارها از لحاظ سطح کیفی ضعیف شده است و نتوانستم با نقش‌هایی که پیشنهاد شده،ارتباط برقرار کنم ترجیح می‌دهم صبر کنم و با کاری شایسته درتلویزیون حاضر شوم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتوقیف حماسه آراد
بهزاد فراهانی معتقد است تلویزیون در این سال‌ها افت بیننده نداشته بلکه حذف بیننده داشته است . اگر کسی به تماشای تلویزیون می‌نشیند به این خاطر است که چیز دیگری برای دیدن ندارد. فراهانی با اشاره به سریال «حماسه آراد» که بخشی از آن را تصویربرداری کرده ولی به دلایلی تولید آن نیمه‌تمام باقی مانده است. اظهار کرد: سریال مرا توقیف کرده‌اند و کسی هم به من پاسخ نمی‌دهد که ایراد این 250 دقیقه چیست.

یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  7:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هانوشتن یادداشت برای روانشناس
محمدرضا فروتن به بهانه روز روانشناس یادداشتی را به نگارش در آورد. وی که دهم اردیبهشت ماه طی مراسمی از سازمان نظام روانشناسی تندیس افتخار دریافت کرد، جوانترین فردی است که موفق به دریافت این تندیس شده است. فروتن که دانشجوی دکترای روانشناسی است، طی یادداشتی روز روانشناس را تبریک گفت و نوشت:«روز روانشناسی مبارک باد دارد، چراکه روز مبحث شفای اصل انسانی است. لذت روانشناسی در کشف خویشتن در تکثر آیینه‌های روبه رو است.»

پاسخ به:چهره ها و خبر هانمایش یک داستان واقعی  
سحر دولتشاهی بافیلم «دونده زمین» کمال تبریزی از 15 اردیبهشت میهمان گروه «هنر و تجربه » می‌شود.این فیلم بیانگر داستانی واقعی در مورد «هازاما کامپه »هنرپیشه مشهور ژاپنی است که نذر کرد در ۶۰ سالگی دور دنیا را بدود. پس از یک سال و اندی آمریکا و اروپا را دوید و در ترکیه متوجه شد به سرطان لنفاوی مبتلا است. پس از آن به ایران آمد و پس از ۷۵۰ روز دوندگی، به ژاپن رسید.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاباسه خواهر و دیگران در تئاتر شهر
بهناز جعفری  درنمایش «سه خواهر و دیگران»  به کار گردانی حمید امجدایفای نقش خواهد کرد .حمید پس از ۱۲ سال دوری از کارگردانی تئاتر این نمایش  را که از متون نمایشی خودش است تابستان در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه خواهد برد. در حال حاضر تمرین‌های این اثر نمایشی در مجموعه تئاتر شهر آغاز شده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادریافت مدالیوم ویژه خانه تئاتر
حمید جبلی در هفته گرامیداشت تئاترو نهمین جشن شب عکاسی تئاتر تقدیر و مدالیوم ویژه خانه تئاتر به پاس سال‌ها تلاش  جبلی در زمینه‌ ثبت تصویر تئاتر ایران به این هنرمند اهدا خواهد شد. حمید جبلی سال‌ها در این حوزه کار کرده، در داوری‌ها شرکت داشته و دبیر مسابقات بوده است. جشن 13 اردیبهشت‌ماه ساعت 19 در تالار شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار و از چند عکاس فعال تئاتر نیز تقدیر خواهد شد.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  9:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجستجوی بازیگر از میان تئاتری‌ها
سیروس الوند با اشاره به این که قرارنیست کارگردانی نمایشی را برعهده داشته باشد، عنوان کرد از بازیگران با استعداد تئاتر برای حضور در سریالش با عنوان «پدران و فرزندان» استفاده خواهد کرد. وی گفت: ساخت این سریال البته فعلا در مرحله عقد قرارداد باقی مانده و به دلیل کمبود بودجه هنوز وارد مرحله پیش تولید هم نشده ایم. 

پاسخ به:چهره ها و خبر ها میهمانی در دانشگاه تهران
هدیه تهرانی در اکران دانشجویی فیلم سینمایی «آآآآدت نمی کنیم» به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان  میهمان دانشگاه تهران می شود. این فیلم در تالار فردوسی دانشگاه تهران برای دانشجویان این دانشگاه  به نمایش در می آید. در خلاصه داستان آآآآدت نمی کنیم» آمده است وقتی همه چی خوب  و خوشه زندگی کردن هنر نیست.محمدرضا فروتن، ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، حدیث میرامینی، پانته آ پناهی ها و شیرین یزدان بخش نیز در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابا«آیینه‌های پرغبار» در رادیو نمایش
نمایش رادیویی «آیینه‌های پرغبار» به کارگردانی آشا محرابی امروزساعت12:15  از رادیو نمایش پخش می‌شود. این نمایش رادیویی را هاجر کوشکی نوشته که به فرازی از زندگی  امام موسی کاظم (ع) می‌پردازد.در «آئینه‌های پرغبار» هنرمندانی چون بهادر ابراهیمی، مرضیه صدرایی، مهرخ افضلی، مهرداد مهماندوست و  ایوب آقاخانی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامجری جوان دیوار شیشه‌ای
فریدون محرابی به عنوان بازیگر ثابت  سریال«دیوار شیشه ای» معرفی شد.محرابی در این سریال نقش یک مجری را بازی می کند. این سریال داستان تهیه کننده و مجری جوانی است که با تهیه یک برنامه تلویزیونی درگیر روایت افراد مختلفی از ماجراهای گوناگون زندگی خود می شوند و همچنین خود نیز قصه ای مستقل در متن اثر دارند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاکتاب‌های بیضایی در نمایشگاه
حدود 40 کتاب از آثار بهرام بیضایی در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.«دیوان نمایش» هم جزو این آثار است. نمایشنامه‌های جلد اول این مجموعه نیز به صورت مجزا چاپ شده است. نمایشنامه «چهار صندوق» این نمایشنامه‌نویس در ادامه‌ ترجمه نمایشنامه‌های ایرانی به زبان کُردی ترجمه شده و به‌زودی توسط موسسه چاپ و پخش «ایدیا» در شهر سلیمانیه عراق منتشر می‌شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«خان بزرگ» یک ده خیالی
مهدی هاشمی که به تازگی برای ایفای نقش در سریال جدید سیروس مقدم انتخاب شده و قرار است نقش یک خان بزرگ را ایفا کند، از حضورش در پروژه «علی‌البدل» ابراز رضایت کرد و گفت:‌ به نظرم «علی‌البدل» یک کار عریض‌وطویل و پرماجراست. امیدوارم شور و شوقی که در گروه حاکم است تا پایان کار همراه باشد.تا این لحظه هم که دو قسمت از متن کار نوشته شده و تست گریم‌ها انجام شده، همه چیز خوب پیش رفته است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابازی در دو تله‌فیلم
رضا رویگری به تازگی بازی در دو تله فیلم «دو خواستگار» و «شوکا» را به پایان رسانده است.وی گفت: به تازگی بازی در تله فیلم «دو خواستگار» به کارگردانی علیرضا اتفاقیان را به پایان بردم. این تله‌فیلم موضوعی خانوادگی و اجتماعی دارد و من نقش بزرگ خانواده‌ای را بازی می‌کنم که چند نوه آماده ازدواج دارد.بازی در تله‌فیلم دیگری به نام «شوکا» به کارگردانی شهرزاد سالمی از دیگر کارهای جدید من است. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتصویربرداری در شهرک چشمه
تصویربرداری ششمین اپیزود سریال «در قصه ها زندگی می کنند» به کارگردانی داوود بیدل در شهرک چشمه تهران آغاز شد.در جلسه تصویربرداری از این سریال، شهرزاد کمال زاده، امیرمحمد زند ، بهار ارجمند امید زندگانی  همچنین نیلوفر شهیدی در نقش رعنا و شهرام عبدلی  ایفای نقش کردند.داستان ششمین اپیزود» به تعهد اخلاقی و رابطه های کاری در عین روایت یک قصه ملودرام مربوط است.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:37 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نشستن روی کاناپه عیاری

جدیدترین فیلم کیانوش عیاری با عنوان «کاناپه» حدود دوماه دیگر کلید می خورد وبازی شهاب حسینی در این فیلم قطعی شده است. پیش تولید این فیلم 40 روز دیگر آغاز می‌شود و سایر بازیگران هنوز مشخص نشده‌اند. "کاناپه" درامی است که زندگی دو خانواده از سطوح مختلف اقتصادی را به تصویر می‌کشد و در دل خود شرایط اقتصادی که در سال های اخیر طبقه متوسط را تحت تأثیر قرار داده  است بررسی می‌کند.

سیمرغ زود هنگام

پریناز ایزدیار اظهار کرد: به نظرم سیمرغ دیر و زود دارد . اگرچه فکر می کنم روند کاری ام درست طی شد ولی شاید  گرفتن سیمرغ برای من به خاطر بازی در فیلم «ابد و یک روز» زودبود. وی افزود:من ازدواج را دوست دارم چون در سیر تکامل زندگی بخش مهمی تشکیل خانواده و بچه دار شدن است. هر وقت ازدواج کنم به گونه ای برنامه ریزی می کنم  که بتوانم به زندگی شخصی هم برسم.

آقای کمدین در بیمارستان

اکبر عبدی برای انجام عمل پیوند کلیه در بیمارستان بستری شد. وی چند روزی بود به خاطر ناراحتی کلیه و انجام عمل پیوند در بیمارستان بستری شده بود.عمل پیوند کلیه بر روی عبدی،  روز گذشته با موفقیت انجام شد و در حال حاضر حال عمومی این بازیگر خوب است عبدی مدت ها از بیماری دیابت رنج می‌برد و به همین دلیل کلیه‌های وی دچار نارسایی و مشکلاتی شده و نیازمند فوری پیوند کلیه بود.

سر هم بندی کردن کار

فقیهه سلطانی گفت : کم کار هستم ولی بیکار نیستم. در 8-9 سال اخیر سر هرکاری می‌رفتم خیلی عصبی می‌شدم. حس می‌کردم یک سری آدم آمده‌اند که فقط کار را بگیرند و بروند. من می‌گویم یا کاری را انجام نمی‌دهم یا باید از انجام آن لذت ببرم. یک سری آدم هستند که گویا آمده‌اند فقط کار را سرهم بندی کنند و بروند. من متخصص و تحصیلکرده این حرفه هستم و توقع دارم رفتار حرفه‌ای  ببینم.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:30 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگارش «سراسر شب» برای تابستان

فرزاد موتمن این روزها مشغول نگارش فیلم نامه «سراسر شب» است و قصد دارد تابستان امسال این فیلم را جلوی دوربین ببرد. وی گفت: قصد دارم امسال فیلمی بسازم که فیلم نامه‌اش را خودم نوشته‌ام. امیدوارم بتوانم با پایان نگارش فیلم نامه «سراسر شب»  آن را در تابستان امسال جلوی دوربین ببرم.جدید ترین فیلم موتمن «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» در جشنواره فجر سال گذشته به نمایش درآمد  واکنون در گیر تدارک اکران  آن است.

سرگرم بررسی پیشنهاد های بازیگری

نیکی کریمی که این روزها مقابل دوربین کمال تبریزی است اظهار امیدواری کرد سال آینده فیلم جدیدش را کلید بزند.این بازیگر و کارگردان گفت: همراه علی اصغری مشغول کار روی فیلم نامه‌ای هستیم که اقتباسی از یکی از کارهای ادبیات ایران است.کریمی که مشغول بازی در سریال «سرزمین کهن» است، افزود: یکی، دو پیشنهاد بازیگری هم داشته‌ام که مشغول بررسی آن‌ها هستم.

گلایه از وضعیت تئاتر

هدایت هاشمی که این روزها با «افسانه ببر» روی صحنه است گفت: تئاتر ایران این روزها وضعیت عجیبی دارد؛ تصمیم‌گیرندگان که می‌دانند بودجه‌ای برای اداره تئاتر ندارند، هنرمندان را مقابل یکدیگر قرار داده و توپ مشکلات را به زمین آنان انداخته‌ اند. وی با بیان این که هیچ بودجه‌ای برای بخش  فرهنگ و هنردر نظر گرفته نمی‌شود، گفت: برنامه‌های خوبی مانند نمایش‌های محیطی تئاتر شهر که سودآور هم بود، از چرخه فعالیت‌ها حذف شد.

بی اطلاع از سری دوم« شهرزاد»

فریبا متخصص بازیگر سریال «شهرزاد» می‌گوید: صداوسیما به خاطر مردم فعالیت می‌کند اگر می‌خواهد از سوی مردم حفظ شود باید آنها را راضی نگه دارد و خوراک خوب به مخاطبانش بدهد.وی درباره ادامه‌دار بودن سریال «شهرزاد» و لو رفتن پایان داستان این مجموعه توضیح داد: من به عنوان یک بازیگر هنوز هیچ اطلاعی از سری دوم «شهرزاد» ندارم.

یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رونمایی مشاهیر موسیقی از پرتره‌هایشان
پاسخ به:چهره ها و خبر هاشهرام ناظری، مجید درخشانی، شهرداد روحانی، کیوان ساکت، ارسلان کامکار ،هانا کامکار، بیژن کامکار و... در حضور هنرمندان و علاقه مندان در فضای باز فرهنگسرای نیاوران  وهمزمان با زادروز استاد غلامحسین بنان،  در آیین رونمایی پرتره مشاهیر صاحب نام موسیقی ایران  حضور یافتند و از پرتره های خود رونمایی کردند.

«دراکولا»دوباره راهی شورای پروانه نمایش شد

فیلم «دراکولا» که  اخیرا به اداره ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ارایه شده بود برای گرفتن پروانه نمایش با اصلاحاتی مواجه شد. کارگردان با قبول اصلاحات ارایه شده از سوی شورای پروانه نمایش، ظرف زمانی کوتاه اصلاحات را انجام داد و فیلم را برای بازبینی مجدد شورای پروانه نمایش به اداره کل ارزشیابی و نظارت سپرد.

ساخت سریال «پایتخت 5» در بابل

علیرضا خمسه جمعه شب در ششمین جشنواره ملی بهار نارنج بابل با اشاره به این که بابل مهد فرهنگ و موسیقی کشور است گفت:بابل در آثار سینمایی و تلویزیونی مورد توجه برنامه سازان قرار نگرفته است. وی با انتقاد از این بی توجهی  از ساخت سریال پایتخت 5 در بابل خبر داد .

«نهنگ عنبر۲»  سرانجام پروانه   ساخت گرفت

سامان مقدم  پروانه ساخت فیلمنامه «نهنگ عنبر ۲( سلکشن رویا)» راگرفت. سال گذشته قسمت اول «نهنگ عنبر» به نمایش درآمد و از فیلم‌های پرفروش بود. سازندگان این اثر قصد دارند بخش دوم این فیلم را به سرعت ساخته و آماده کنند و به اکران سال 95 برسانند.

اختلاف رابعه اسکویی با شبکه جم

رابعه اسکویی بازیگرایرانی مهاجرت کرده به شبکه جم با مدیران این شبکه اختلافات جدی پیدا کرده و تصمیماتی مبنی بر جدایی از این شبکه گرفته است.  به گزارش سینما ژورنال وی اخیرا در فیلمی به نام «پیاده‌روهای خالی » در نقش یک مادر عراقی که حرف نمی‌زند، با دانیال احمدی، چکامه چمن‌ماه و … همبازی شده است.

یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منع حضور نوازندگان زن در کنسرت ناظری

زنان عضو ارکستر حافظ ناظری اجازه‌ حضور در کنسرت اصفهان را پیدا نکردند. دور سوم تور کنسرت «ناگفته» اثر حافظ ناظری 30 و 31 اردیبهشت‌ماه از شهر اصفهان شروع می‌شود. با وجود تلاش‌هایی که انجام شدبانوان  نوازنده ای که عضو ارکستر بودند اجازه حضور روی صحنه را نیافتند.

رامبد جوان تکذیب کرد

رامبد جوان در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد :« هیچ حساب کاربری در شبکه اجتماعی توئیتر ندارم ». در چند روز اخیر خبرهایی به نقل از جوان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که از واکنش وی به سخنان آیت ا... احمد خاتمی - امام جمعه تهران - در توئیتر حکایت داشت.

نقد فراستی به رییس جمهور

فراستی در برنامه «هفت» گفت: فیلمی از رئیس جمهورمان دیدم که با  خودروی آخرین مدل ژاپنی سیاه وارد سالن یک کارخانه و جمع کارگران می شود و از درون خودروبه سوی  کارگران دست دراز می کند.فیلم مرا متعجب کرد. اگر رئیس جمهور عزیزمان این نقد را بپذیرد که این رفتار واقعا اشتباه بوده  و از دست شان در رفته، خیلی خوب است و اگر بی اعتنایی کند و نپذیرد  که باخودروی آخرین مدل ژاپنی سیاه و کمی ترسناک نمی شود پیش کارگران، رفت نشان می دهد نقدپذیر نیست.

پروانه نمایش  برای «ایستاده در غبار»  

فیلم «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان  که سیمرغ بهترین فیلم سی و چهارمین جشنواره فجر را از آن خود کرد پروانه نمایش گرفت و یکی از گزینه‌های اکران عید فطر است .این فیلم قرار بود از اول اردیبهشت‌ماه اکران خود را آغاز کند اما برخی مشکلات مانع نمایش آن شد. «ایستاده در غبار» با مدت زمان 97 دقیقه‌  گوشه هایی از زندگی جاوید الاثر احمد متوسلیان را روایت می کند.

اکبر عبدی در قرنطینه بیمارستان

اکبر عبدی  که به تازگی تحت عمل جراحی پیوند کلیه قرار گرفته حال عمومی خوبی دارد، اما به مدت چهار ماه ممنوع الملاقات است. مسعود ده نمکی گفت: بنا بر آخرین خبر می دانم حال اکبر عبدی خوب است اما به دلیل وضعیت فعلی اش در بخش قرنطینه بیمارستان به سر می برد.

یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  8:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیکاری پیامد حذف تله فیلم

نیما شاهرخ شاهی گفت: سال گذشته شرایط خوبی داشتم و پر کار بودم اما بسیاری از دوستانم فقط یکی دو فیلم داشتند.وی افزود:حذف تله فیلم شرایط را برای بازیگران سخت کرده است، چرا شرایط  تولیدات تلویزیونی باید به سمتی برود که ۳۰ بازیگر خانم مجبور شوند نامه اعتراضی بنویسند؟ حذف تله فیلم از تولیدات رسانه ملی خیلی هارابیکار کرد و اگر روند به همین شکل پیش برود بازیگران شرایط سخت تری را تجربه می کنند.

روزهای بی قراری درکهریزک

الهام حمیدی  برای بازی درسریال «روزهای بی قراری» به کارگردانی کاظم معصومی در آسایشگاه خیریه کهریزک جلوی دوربین رفت.این  سریال  ملودرام دربستری ملودرام به قصه‌ای در باره حفظ و تحکیم خانواده می‌پردازد .الهام حمیدی به همراه دیگر بازیگران این سریال از جمله پژمان بازغی، کامران تفتی، بهنوش بختیاری و ابوالفضل پورعرب از بخش‌های مختلف آسایشگاه کهریزک بازدید و لوح سفید کهریزک را امضا کرد.

سوار بر چرخ و فلک

لیلا اوتادی در اپیزود دوم سریال «چرخ  و فلک» به کارگردانی بهرام عظیم پور ایفای نقش می کند.  درخلاصه داستان «بیتا» جدیدترین اپیزود سریال مناسبتی «چرخ و فلک» آمده است: بیتا به طور اتفاقی با پسر نوجوان کارتن خوابی آشنا می شود و سعی می کند به او کمک کند اما در همین حین پسرک خودروی گران قیمت بیتا را به سرقت می برد و...

کشیک قلب بیمارستان

مصطفی کیایی درمینی سریال «کشیک قلب» به کارگردانی حسین مهکام مقابل دوربین رفت.این مینی سریال که نخستین تجربه تلویزیونی مهکام محسوب می شوددر۵ قسمت برای پخش در شب های قدر تهیه و تولید می شود. در خلاصه داستان «کشیک قلب»  که پیش از این با نام موقت «یوسف» مطرح شده بود، آمده است: یک پزشک جوان در بیمارستان و در شب ۱۹ ماه مبارک رمضان با یک بیمار عجیب مواجه می شود.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عذر خواهی فرزاد حسنی ازمردم

فرزاد حسنی مجری برنامه« اکسیر» به خاطر توهین به  یکی از شرکت کنندگان از مردم عذرخواهی کرد. وی گفت:  برای من حساب مردم ایران با حساب چند کاربر بی‌نام و نشان و هدایت‌شده طبق یک برنامه، جداست. در مورد مسائل شخصی‌ام سکوت کردم اما این جا پای مردم در میان است. همه کسانی را که ناآگاهانه وارد این حیطه شدند، حلال می‌کنم اما از کسانی که از قصد دروغ گفتند و جو ایجاد کردند نمی‌گذرم و حساب ما سر پل صراط خواهد بود .

دستفروشی در مترو

نوروزی فر بازیگر سینما و تلویزیون گفت: یکی از آقایانی که زمانی در سینما جزو بچه ‌های صحنه بود، از 40 نفر از بچه‌های سینمایی کلاهبرداری کرد. از من هم ملکی به ارزش 3 میلیارد تومان برد. مینا نوروزی فر گفت: ماه هاست که مشغول خانه داری هستم و از کارهای تئاتری و تلویزیونی هیچ خبری نیست. همین می شود که 30نفر از بانوان سینما که بیکار شده اند نامه می نویسند. من هم به دنبال این هستم که از مترو اجازه بگیرم و بروم داخل یکی از واگن ها دستفروشی کنم.

حواشی زندگی خوانندگان مطرح

ساخت مجموعه موسیقایی«گپ» به کارگردانی سید یاسر فقیهی و سامان مقدم آغاز شد. محمد کلهر موسیقی‌دان و کارشناس این برنامه گفت:« این مجموعه برای نخستین بار در خصوص حواشی کار و زندگی خصوصی خوانندگان مطرح کشور در ۱۲ قسمت ساخته و تابستان ۹۵ عرضه می‌شود. تا به امروز قسمت‌های زیادی از مجموعه موسیقایی «گپ» با حضور هنرمندان مشهورعرصه موسیقی ضبط شده و این ضبط تا ماه‌های آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد. مجموعه موسیقایی "گپ" برای رسانه خانگی تهیه و تولید می‌شود .»

محسن چاوشی: پیگیری قضایی می کنم

خواننده پاپ برای چندمین بار دچار یک سری حواشی موسیقایی قرار گرفت. دو شب گذشته یکی از سایت‌های موسیقی قطعه‌ای با نام "زمستون دنیا" را به اسم محسن چاوشی و یک خواننده تازه‌کار روی خروجی خود قرار داد و این آهنگ به‌عنوان جدیدترین قطعه "آقای خاص" به سرعت در تمامی سایت‌ها تکثیر شد. چاوشی با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی خود ضمن تکذیب این قطعه گفت: قطعه‌ای که با نام محسن چاوشی و همخوانی فرد دیگری منتشر شده است متعلق به محسن چاوشی نیست. این داستان را قضایی پیگیری می‌کنم.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شریفی‌نیا تهیه‌کننده شد

پروانه ساخت مجدد برای فیلم سینمایی «حتی یک کلمه هم نگفت» به کارگردانی علی ژکان و  تهیه کنندگی محمدرضا شریفی‌نیا صادر شد.محمدرضا شریفی‌نیا پیش از این سابقه تهیه‌کنندگی برنامه تلویزیونی داشته و همین امر موجب موافقت وزارت ارشاد برای تهیه‌کنندگی اثر سینمایی شده است.فیلم سینمایی «حتی یک کلمه هم نگفت» در راستای کارهای قبلی علی‌ژکان در گونه اجتماعی است و نغمه ثمینی آن را نوشته است.

انتقاد جبلی به طراحی تقلیدی پوسترها

حمید جبلی با انتقاد از نبود المان‌های ایرانی در طراحی پوستر گفت: متاسفانه گاهی در بخش پوستر شاهد هستیم طراحان به جای اینکه به سمت ایرانی بودن بروند و کارشان معرف نمایش ایرانی باشد، تقلید از کارهای اروپایی و آمریکایی است.اگر فیلم‌های کیارستمی موفق هستند به این دلیل است که در ایران ساخته شده‌اند ‌و حال ایرانی دارند.

امسال فیلم بازی می‌کنم

امیرعلی نبویان می گوید امسال می خواهد فیلم بازی کند.او از زیاد دیده شدن می‌ترسد به همین  دلیل هم پیشنهادهای مجری‌گری روتین را قبول نمی کند. او می گوید:مهندسی برق خوانده ام ولی واقعیت این است که من بیشتر برای احترام به پدر و مادرم مهندسی خواندم، نه برای علاقه خودم و امسال احتمالا کمی برای دل خودم و برای تفنن بازی خواهم کرد، واقعیت این است که من ظرفیت های خودم را خیلی خوب می شناسم.

«دودکش 2» تمام شد

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «پادری» (دودکش 2) به کارگردانی محمد حسین لطیفی و تهیه‌کنندگی سید محمود رضوی به پایان رسید.سکانس پایانی این  مجموعه یکشنبه شب، 19 اردیبهشت ماه در لوکیشن اصلی این مجموعه در خیابان وصال با حضور هومن برق نورد، امیر حسین رستمی، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، نگار عابدی، مجید یاسر و ... به پایان رسید.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساکن روستایی ناکجا آباد

مهدی هاشمی برای بازی در سریال«علی البدل» جدیدترین اثر سیروس مقدم درروستایی حوالی همدان جلوی دوربین خواهد رفت. این روستا در قصه  سریال نامی ندارد و ناکجا آباد است. «علی البدل»  که ماه رمضان از شبکه یک سیما پخش می شودقصه ای مردانه دارد و در خلاصه  داستان آن آمده است: «من علی البدل هستم، فرعی، رزرو و جانشین عضو اصلی؛ حرف نزنم میگن مگه لالی.»

میهمان جشنواره «سانفورد» آمریکا

ساره بیات بافیلم «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی میهمان بخش مسابقه جشنواره «سانفورد» آمریکاخواهد شدکه از پنجم تا دهم خرداد در فلوریدا برگزار می شود. ساره بیات  فروردین امسال به خاطر بازی در این فیلم جایزه معتبر بهترین بازیگر زن را از جشنواره کویینز نیویورک گرفت این فیلم داستان زندگی زنی است که گذشته نامتعارفش سایه بر زندگی عاشقانه اش انداخته است.

مسافرت به بازار کن

جمشید هاشم پور بافیلم «هاری» به کارگردانی امیراحمد انصاری مسافر بازار فیلم کن می‌شود.این فیلم به عنوان یکی از نمایندگان  سینمای ایران در این بازار عرضه خواهد شد. بازار فیلم  کن به عنوان مرکز مبادله آثار سینمایی به مدت ۱۱ روزدر فرانسه برگزار می‌شود. در خلاصه داستان فیلم«هاری»  آمده است: «من خطر کردم که همه چی درست شه یا هیچی! هر کاری می‌کنم واسه خاطر بچه مونه...»

دچارشدن به یاس و ناامیدی

تهمینه میلانی کارگردان سینما در مراسمی با حضور فاطمه تندگویان (خواهر شهید تندگویان) و مدیر بنیاد نیکوکاری «رایحه» تقدیر شد. میلانی گفت: به دلیل شغلم از نزدیک با آسیب‌های اجتماعی از جمله  زنان و مردان معتاد و بچه‌های کار و دیگر اقشارآسیب پذیر جامعه روبه رو می‌شوم و همین موضوع قلبم را مالامال از غم می‌کند.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها