0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«کلاه قرمزی» امسال به تلویزیون نمی آید
 ایرج طهماسب اعلام کرد به خاطرساخت فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و دوستان» مجموعه نوروزی «کلاه قرمزی» برای شبکه دو ساخته نمی شود. عوامل این برنامه هنوز طلب برنامه قبلی را دریافت نکرده اند و صداوسیما به آنها بدهکار است. طهماسب در نامه ای خطاب به هواداران این برنامه آورده است:امسال مجموعه «کلاه قرمزی» برای تلویزیون ساخته نخواهد شد وعوامل مجموعه در مرحله پیش تولید فیلم «کلاه قرمزی و دوستان» هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«دودکش 2» با داستانک های بیشتر
 سیما تیرانداز با اشاره به حضورش در سریال «دودکش 2» به کارگردانی محمدحسین لطیفی که برای  پخش درایام نوروز از شبکه یک سیما ساخته می شود، گفت: «دودکش 2» ادامه همان داستان قبلی است ولی داستانک های بیشتری دارد و شخصیت های قصه در شرایط جدیدی قرار گرفته اند. داستان درباره قالیشویی است که پیروز مشتاق به دلیل بدهی های خود از دست می دهد و اکنون دنبال موقعیت های جدید هست.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاباآپاندیس جلوی دوربین یک فیلم اولی
 آنا نعمتی  یکی از نقش های اصلی فیلم «آپاندیس» را ایفا می کند. ساخت این فیلم به عنوان نخستین فیلم بلند حسین نمازی در مقام کارگردان  به تازگی آغاز شده و  این روزها در لوکیشن خیریه توانبخشی «عمل» در حال فیلم برداری است. آنا نعمتی و امیرعلی دانایی شخصیت های اصلی فیلم سینمایی «آپاندیس» هستند که برای حضور در جشنواره فیلم فجر سال آینده آماده نمایش خواهد شد.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«زخمی»  در حال و هوای سفر سنگ
 پولاد کیمیایی از احتمال بازی در فیلم سینمایی «قاتل اهلی» به کارگردانی  پدرش مسعود کیمیایی خبر داد. وی گفت: پروژه «معکوس» همچنان متوقف مانده است و نیازمند هزینه بالایی است. یک فیلم نامه دیگر با نام «زخمی» دارم که سال آینده  آن راجلوی دوربین می برم. وی توضیح داد: فیلم نامه «زخمی» در حال و هوای «سفر سنگ» مسعود کیمیایی است و داستان دو یاغی است که با هم مشکل دارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 10 اسفند 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسینما محمل بازیگوشی ها
محمود کلاری در مراسم بزرگداشتش در جشن تصویر سال گفت:هر کار متفاوتی مرا قلقلک می دهد و ذهنم را درگیر می کند. وی دلیل موفقیت هایش را خوش شانسی و جدی نگرفتن فیلم برداری سینما در عین اهمیت دادن به آن دانست و گفت: همیشه در حرفه ام نوعی بازیگوشی دارم چون سینما  برایم محمل بازیگوشی است. هنوز هم هر جا زمینه بازیگوشی فراهم می شود خودرا به سمت آن می کشم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتوقف  درضبط نفس
فریبا کوثری گفت: آخرین کاری که در حال ایفای نقش در آن بودم مجموعه تلویزیونی «نفس »به کارگردانی جلیل سامان بودم که به دلایلی ضبط آن متوقف شدو در جریان ادامه تصویربرداری این سریال نیستم. داستان «نفس»درباره جوانی پر شر و شور است که در بحبوحه وقایع انقلاب رازی در زندگی اش فاش می‌شود. او برای رسیدن به حقیقت حوادث پیچیده ای را پشت سرمی‌گذارد. سرانجام انتخابی دشوار سرنوشت وی را رقم می‌زند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها مخالفت جدی با یک پیشنهاد
الناز شاکر دوست از 24 اسفند  با فیلم «تابو» ساخته خسرو معصومی به گروه سینمایی «هنر و تجربه»  می آید. داستان این فیلم  که مدت ها برای اکران مشکل داشت در باره سالار یکی از ملاکان بانفوذ است که در آرزوی فرزند قصد دارد برای چهارمین بار ازدواج کند. آق‌عمو می‌پذیرد در ازای پرداخت بدهی، دخترش بهار را به عقد سالار درآوردولی بهار در مقابل این پیشنهاد به شدت مخالفت می‌کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامیهمان هنر و تجربه با"نیمرخ‌ها"
 هومن سیدی بافیلم «نیمرخ‌ها» آخرین ساخته زنده‌یاد ایرج کریمی، از 24 اسفندماه  میهمان گروه سینمایی «هنر و تجربه» می‌شود.  این فیلم ملودرامی مدرن و عاشقانه و روایتگر زندگی زوج جوانی است که مرد به دلیل بیماری سرطان روزهای آخر عمر خود را سپری می کند و رقابتی بین مادر و همسر این مرد جوان رخ می‌دهد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:03 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتوصیه کیمیایی
مسعود کیمیایی مدیر کارگاه آزاد فیلم در اختتامیه هفتمین جشنواره کارگاه آزاد فیلمسازی از جوانان خواست سراغ موضوعات کمدی مبتذل نروند و به جای آن فیلم های اجتماعی بسازند .  وی از افخمی هم تجلیل کرد و گفت :افخمی را خیلی دوست دارم چون شجاع و جسور است و مهم تر اینکه هر کاری که دلش بخواهد، می‌کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هااصلانی ، قاتل اهلی
در حالی که فیلمنامه «قاتل اهلی» مسعود کیمیایی آخرین مراحل بازنویسی را می‌گذراند، فرهاد اصلانی برای بازی در فیلم جدید مسعود کیمیایی در حال مذاکره است. اصلانی پیش از این با کیمیایی همکاری نداشته اما با تهیه‌کننده «قاتل اهلی» منصور لشکری قوچانی در «عصر یخبندان» و «کوچه بی‌نام» همکاری داشته است. به جز وی، عبدا. . . اسکندری که سال ها پیش در «گوزن‌ها» همکار کیمیایی بود به عنوان چهره پرداز از دیگر گزینه های «قاتل اهلی»است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحسین یاری به سوئد می‌رود
فیلم سینمایی ˝آوا˝ به کارگردانی سیامک کاشف آذر در دومین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه فیلم های بلند سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم «باف» که با محوریت مسائل کودکان و جوانان، از 14 تا 19 مارس (24 تا 29 اسفند 1394) در شهر مالمو سوئد برگزار می‌شود ، حضور خواهد داشت. قرار است حسین یاری بازیگر این فیلم به نمایندگی از عوامل این اثر سینمایی در جشنواره فیلم «باف» حضور داشته باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشاید چرخ فلک
بهناز جعفری، اندیشه فولادوند ولیلا اوتادی از جمله بازیگرانی هستند که در تازه ترین محصول شبکه سه سیما با عنوان فعلی «ز کردارها تاچه آید به چنگ» به ایفای نقش می‌پردازند. تصویربرداری این مجموعه که احتمال دارد عنوان «چرخِ فلک» برای آن برگزیده شود از اواخر بهمن‌ماه آغاز شد. سریال مناسبتی «ز کردارها تا چه آید به چنگ» را عزیزا. . . حمیدنژاد و بهرام عظیم‌پور کارگردانی می‌کنند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:22 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامسعود جعفری جوزانی گفت: ساخت فیلم «کوروش کبیر» اواخر خرداد آغاز می‌شود و تمام لوکیشن های خارجی فیلم در ایران است. وی افزود: بخش اصلی فیلم توسط هنرمندان ایران انجام می شود اما جمع کردن کار در بزرگ ترین استودیوهای جهان انجام خواهد شد. در این فیلم بازیگران بین المللی هم حضور دارند اما نقش کوروش کبیر را قطعا یک ایرانی بازی می کند و این که از بازیگران مطرح است یا خیر جزو سورپرایز های پروژه است.

گلایه از خشونت در فضای مجازی

ستاره اسکندری که در جشنواره فجر امسال با فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» حضور داشت اظهار کرد: فکر می کنم نقش شاخصی را ایفا کردم و اتفاق خوبی برای حضورم در عرصه سینما بود. وی ضمن گلایه از برخورد های نادرست در فضای مجازی گفت: متأسفانه در فضای مجازی شاهد خشونت های زیادی هستیم، دوستان باید درک کنند همه مثل هم فکر نمی کنند و باید به سلایق یکدیگر احترام بگذاریم.

با«دو دزد و دو پری » میهمان جشنواره کودک

شقایق فراهانی بازی در فیلم «دو دزد و دو پری» را به پایان رساند و نسخه نهایی این اثر سینمایی به زودی آماده می‌شود. نخستین اکران «دو دزد و دو پری» در جشنواره کودک اصفهان خواهد بود وپس از حضور در این جشنواره اکران عمومی خواهدشد. «دو دزد و دو پری» روایت قصه دختر بچه هفت ساله ای است که پدرش از کودکی در عطاری پدربزرگش کار می‌کرد . او علاقه بخصوصی به  داروسازی پیدا می‌کند.

درخواستی حرفه ای از مدیران تلویزیون

مهدی هاشمی بازیگر سریال «زعفرانی» به کارگردانی حامد محمدی  که برای نوروز امسال شبکه دو سیما در حال ساخت است بیان کرد: از تلویزیون  می خواهم از کارگردانان بزرگ دعوت به همکاری کند و برایشان امکانات فراهم آورد و دستشان را باز بگذارد تا کارهای بزرگ ساخته شود نه طبل پُر سر و صدای توخالی باشد. لازم نیست  ماخود را هم‌قد پست ترین سلیقه ها کنیم، بلکه باید سطح سلیقه  آن ها را بالا بکشیم.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها مسعود کیمیایی گفت: تولید برخی از فیلم ها که باعث دفع مخاطب می‌شود امری تصمیم گرفته شده است. وی در خصوص برگزاری جشنواره فیلم به عناوین مختلف گفت: بیشتر جشنواره های ما حکم گردهمایی دارد و نمی‌توان از آن ها به معنای واقعی جشنواره یاد کرد. کیمیایی در خصوص رهایی از فیلم های آپارتمانی و تولید آثاری درخور شعور مخاطب امروز سینما خاطرنشان کرد:  بررسی وتحلیل این موضوع به وقت مناسب و زمان بیشتری نیاز دارد.

انتقام  از مردان به شیوه جدید

طناز طباطبایی بازی در جدیدترین فیلم عبدالرضا کاهانی با عنوان «ارادتمند نازنین، بهاره، تینا»  را به پایان رساند. شیما منفرد همسر کاهانی تدوین فیلم را انجام می دهد.  کاهانی زندگی سه دختر با خاستگاه های فکر متفاوت  را روایت می کند که از «بی همسری» رنج می‌برند و با حضور در مهمانی های مختلف  و خیابان گردی ازمردان  انتقام می گیرند. مهناز افشار، آیدا ماهیانی و مهران غفوریان دیگر بازیگران این فیلم هستند.

حضور کمرنگ برای پرهیز از پشیمانی

فریبا متخصص گفت: مشغول بازی در سریال 13 قسمتی «قرعه» به کارگردانی برزو نیک نژاد هستم که برای عید نوروز آماده می‌شود و به احتمال فراوان از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد. وی در خصوص علت  حضورکم‌رنگش در سینما گفت: نقش‌آفرینی در آثاری که کیفیت بالایی  ندارند منجر به پشیمانی می‌شود.  به خاطر این که پشیمانی به سراغم نیاید و پرونده هنری ام خدشه‌دار نشود، ترجیح می‌دهم در کارهای بی‌کیفیت بازی نکنم.

کارگردانی مقاومت مردم خرمشهر

محمد حسین لطیفی گفت: دوست دارم سریال «دوران پایداری» را که به دفاع 34 روزه مردم خرمشهر در دوران دفاع مقدس می‌پردازد کارگردانی کنم و از ب بسم ا. . . تا ت تمت این سریال را در سی و چهار قسمت بسازم. همه کارهای این سریال آماده شده است اما مرد میدان نیست که بیاید و سرمایه گذار کار شود. بازیگران سریال در ذهنم انتخاب شده اند وبیش از 400 بازیگر دارد.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:01 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت تاریخ چند هزار ساله ایران

پیش تولید مجموعه «ماه تی تی» به کارگردانی داوود میرباقری آغاز شد. این مجموعه فضایی متفاوت   نسبت به دیگر آثار وی دارد و تجربه تازه ای برای او به شمارمی‌رود. میرباقری در این سریال برای نخستین بار  به سراغ تاریخ چند هزار ساله ایران می رود که البته قصه اش تلفیقی با فضای معاصر دارد. مذاکره با عوامل پشت دوربین و بازیگران آغازشده ولی هنوز هیچ یک از عوامل قطعی نشده‌اند.

نقش وسوسه انگیز شرط بازگشت به سینما

کتایون ریاحی با اشاره به فیلم نامه هایی که این روزها می خواند بیان کرد: بیشتر این آثار تلخ هستند و جای موضوعات امیدبخش در آنها خالی است. وی درباره این که چه زمانی دوباره به عرصه سینما  و بازیگری بازمی گردد گفت: اگر نقش، گروه و کارگردان و در کل مجموعه یک کار به گونه ای باشد که بتواند مرا برای بازیگری وسوسه کند حتما به این حرفه بازمی گردم.

گلایه ازسینمای سطحی‌نگرامروز

مرجانه گلچین گفت: سینمای  امروزما در سطح باقی مانده  و ازسینمای پویای دهه 60 دور شده ایم. دیگر آن آدم های دهه های قبل نیستیم؛ اما اگر بخواهیم با همین سیستم پیش برویم اتفاقات ناگوارتری خواهد افتاد این روزها حواشی کارمان بیشتر شده و به جای این که به نفس کار برسیم، به مسائل دیگری می‌پردازیم . تا زمانی که با دیده دل به قضیه فرهنگ نگاه نکنیم، اتفاقات درستی نخواهد افتاد.

یک انتخاب دشوار و سرنوشت ساز

فرهاد اصلانی مشغول ایفای نقش در جدید ترین فیلم همایون اسعدیان با عنوان «یک روز بخصوص» است. این فیلم که اثری در ژانر اجتماعی است داستان زندگی حامد را روایت می کند که باید برای عمل قلب خواهرش دست به یک انتخاب بزند، انتخابی که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار داده است. مصطفی زمانی،، پری ناز ایزد یار و محسن کیایی دیگر بازیگران «یک روز بخصوص»   هستند.

سه شنبه 18 اسفند 1394  9:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

از کارگردانی بدم نیامد

پیمان قاسم‌خانی نخستین تجربه‌ کارگردانی اش «خوب، بد، جلف»  رابرای اکران عید فطر آماده می‌کند.  وی پس از سال‌ها نویسندگی ،فیلم نامه‌نویسی و چند تجربه‌ بازیگری می‌گوید: از کارگردانی خیلی بدم نیامد،‌ یعنی آن قدرها که به نظرم می‌آمد و برای خودم بزرگش کرده بودم پیچیده‌ نیست. همچنان فکر می‌کنم کار پردردسری است و شلوغی‌اش با روحیه من جور نیست. ولی  به احتمال زیاد کارگردانی را ادامه می‌دهم.

پیوستن به بازیگران خانم سادات

گلاره عباسی به گروه بازیگران «خانمْ سادات» پیوست و قرار است ایفاگر نقش نرگس فیلم باشد. وی در حال حاضر در سریال خانگی «شهرزاد»  نقش اکرم را ایفا می‌کند. «خانمْ سادات»   فیلم سینمایی زندگی نامه شهید حاجی‌حسنی‌کارگر به کارگردانی  مریم ابراهیم‌وند با برداشتی آزاد به شخصیت محسن حاجی حسنی کارگر قاری بین‌المللی که در فاجعه منا جان باخت  می پردازد. امین زندگانی، آفرین عبیسی و بهمن زرین پوردیگر بازیگران این فیلم هستند.

من هستم شما هم باشید

سحر دولت شاهی مشغول ایفای نقش در مستندی  با عنوان « من هستم شماهم باشید»به کارگردانی تینا پاکروان است. این مستند در مورد  یک بنیاد خیریه است .هنرمندان به آنجا می‌روند تا از فعالیت و روند کاری آنجا مطلع شوند وسپس در مقابل دوربین درباره فضا و اتفاقاتی که در آنجا مشاهده کرده‌اند صحبت کنند.پیمان معادی، مهناز افشار ،بهروز افخمی و تهمینه میلانی مقابل دوربین این مستند رفته اند.

چهارشنبه 19 اسفند 1394  7:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاتل اهلی با تغییراتی به روز شده

مسعود کیمیایی جدید ترین فیلمش «قاتل اهلی» را به تهیه کنندگی منصور لشکری قوچانی اواخر فروردین 95 جلوی دوربین می برد. فیلم داستانی سیاسی دارد و کیمیایی پس از پایان انتخابات در بخش های سیاسی فیلم تغییرات جدیدتری ایجاد و فیلم نامه را به روز کرد. «قاتل اهلی» قصه جوانی است که  همه راه های پولدار شدن را می رود اما در می یابد برای پولدار شدن باید نبوغی بیش از انیشتین داشته باشد.

منتظر پروانه نمایش برای مشکل گیتی

فیلم «مشکل گیتی»  با بازی رویا نو نهالی درخواست پروانه نمایش کردو سال آینده به اکران عمومی درمی آید  این  فیلم به یک معضل اجتماعی و خانوادگی  می پردازدکه امروز همه با آن دست و پنجه نرم می کنند . داستان فیلم درباره زوجی است که در آستانه فرو پاشی زندگی مشترکشان هستند،  چون بر اثر زندگی اینترنتی گیتی،  توهمی بر زندگی واقعی این دو  سایه انداخته است.

دخترم از حمایتت متشکرم

لعیا زنگنه که برای بازی در سریال «پشت بام تهران» در برنامه تلویزیونی «سه ستاره» نامزد جایزه شد گفت: از این که مردم به من رای بدهند خوشحال می شوم و از مردم تشکر می کنم که مرا حمایت می کنند. وی خاطرنشان کرد: از دختر عزیزم متشکرم که در تمام لحظات کار مرا حمایت کرد چراکه من نتوانستم بیشتر پیشش باشم و از همین جا می گویم دوستش دارم.

سینما مانکن نمی‌خواهد

علی نصیریان اظهار کرد: بخشی از کاربازیگری تمرین است. در کشورهای دیگر هر بازیگری مدت زمانی به کارگاه می‌رود و  روش های جدید بازیگری را فرا می گیرد  چون در این عرصه صورت زیبا کارساز نیست و سینما مانکن نمی‌خواهد.  مخاطب باید خود بازیگر را باور کند. وی افزود: هیچ وقت دوست نداشتم، الگو بگیرم زیرا می‌خواستم همه چیز ایرانی باشد به همین سبب همه نقش‌هایم را خودم خلق کردم.

شنبه 22 اسفند 1394  9:01 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار  در موردحذف گروهی از فیلم‌سازان

ابوالحسن داوودی هشدار داد اراده ای برای حذف فیلمسازان مستقل از جرگه تصمیم‌گیری های عرصه تولید درحال شکل گرفتن است. وی افزود: حضور قدرتمند نمایند‌گان کانون کارگردانان در شورای صنفی بیش از گذشته ضروری است. با وجود حسن نیت ایوبی درباره آزادی در سینما،  به خاطرکمبود تجربه و شناختشان در این زمینه بعضی ها بدشان نمی آید به نام آزادی و به دست ایشان، ته مانده عدالت نسبی را هم در سینما قربانی کنند.

مدیر یک موسسه قرآنی درخانمْ سادات

شهره لرستانی با ایفای نقش مدیر یک موسسه قرآنی عوامل فیلم «خانمْ سادات» به کارگردانی مریم ابراهیم‌وند را همراهی می‌کند. این فیلم درباره شهید حاجی‌حسنی‌کارگر  قاری بین المللی قرآن است که با برداشتی آزاد به شخصیت این شهید می پردازد.  این شهید  درمراسم رمی جمرات در منطقه منا دعوت حق را لبیک گفت. امین زندگانی، آفرین عبیسی و بهمن زرین‌پور به ترتیب نقش شهید حاجی حسنی کارگر و مادر و پدرش  را ایفا می کنند.

غول چراغ جادو برای فیلم سازان

علیرضا داوودنژاد ابراز امیدواری کرد سامانه نمایش درخواستی (VOD) غول چراغ جادو باشد و فیلم سازان را به آرزوهایشان برساند و از مخالفان این پروژه خواست دلایل خود را مطرح کنند. وی اظهار کرد :این که فضای دیداری و شنیداری را به محصولات وارداتی واگذار کنیم، جز ورشکستگی فرهنگی معنایی ندارد . کارشناسان بامهندسی درست فکری کنند تا این غول، خدمتگزار کسی باشد که او را از چراغ جادو بیرون می ‌آورد.

راهکاری برای کاهش استرس بازیگران

نرگس محمدی بازیگر سریال نوروزی «زعفرانی» خاطرنشان کرد: اگر فیلم نامه ها کامل باشند خیلی خوب است و برای ما بازیگران خیلی بهترمی شود چون بسیاری ازاسترس ها یمان کاهش می‌یابد و مدام  با تغییرات جدی در بازی  مواجه نمی شویم . فضای سریال های عید امسال با هم فرق می کند و اصلا قابل مقایسه نیست وسلیقه ای هستند .

سه شنبه 25 اسفند 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حاتمی‌کیا برگزیده پردیس کوروش

دوشنبه شب مراسم انتخاب بهترین‌های جشنواره فیلم فجر به انتخاب مخاطبان پردیس کوروش برگزار می شود که ابراهیم حاتمی‌کیا عنوان بهترین‌های جشنواره را به دست آورد.همچنین مخاطبان نوید محمدزاده را به‌عنوان بهترین بازیگر مرد، پریناز ایزدیار بهترین بازیگر زن، پیمان معادی ایفاگر بهترین نقش برای فیلم «ابد و یک روز» و «اژدها وارد می‌شود» را بهترین فیلم انتخاب کردند.

تحویل سال نو با صدای ژاله علو

با صدای ژاله علو در برنامه "موسم گل " سال نو در رادیو نمایش تحویل می‌شود"موسم گل" برنامه‌ای ترکیبی –نمایشی است که درآن نمایش‌هایی متناسب با آیین‌های نوروزی ، با حضور هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و پیام های نوروزی ایشان به روی آنتن رادیو نمایش می‌رود. بخش مهمی از این برنامه به گفت و گو با مردم کوچه و بازار درباره آیین‌های نوروزی و حال وهوای این ایام اختصاص دارد.

نگارش فیلم نامه گشت ارشاد2

سعید سهیلی گفت: مشغول نوشتن فیلم نامه «گشت ارشاد 2»، هستم و هنوز تکمیل نشده است. وی افزود:سال آینده ساخت فیلم را آغاز خواهم کرد. لوکیشن فیلم «گشت ارشاد 2» هم در تهران خواهد بود و سه بازیگر قسمت یک این فیلم در «گشت ارشاد 2» نیز حضور پیدا خواهند کرد اما چون فیلمنامه کامل نشده است حضور بازیگران  به طور قطعی مشخص نیست.

بلیت فروشی برای «بادیگارد»

مریلا زارعی بازیگر فیلم سینمایی «بادیگارد» جدیدترین اثر ابراهیم حاتمی کیا در سه روز پایانی آخر سال، در گیشه پردیس سینمایی کوروش بلیت های این فیلم را می فروشد.«بادیگارد» در جشنواره فیلم فجر حضور یافت و در دو بخش جلوه های بصری و بهترین بازیگر نقش اول مرد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. بادیگارد از امروز اکرانش را از 50 سینمای کشور آغازمی‌کند.

چهارشنبه 26 اسفند 1394  8:34 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معتمدآریا تجلیل می شود

در جشنواره سینما و فرهنگ خاورمیانه که در فلورانس و از ۵ تا ۱۰ آوریل برگزار می‌شود یک مستند ایرانی حضور دارد و با نمایش سه فیلم، از فاطمه معتمدآریا تجلیل می‌شود.درحالی که فاطمه معتمد آریا مهمان ویژه جشنواره است «رویاهای دم صبح» فیلم مستندی از مهرداد اسکویی که درباره کانون اصلاح و تربیت دختران جوان است و بیش از پنج سال زمان صرف تهیه آن شده، از فیلم‌هایی است که در این جشنواره به نمایش درمی‌آید.

سرباز تلویزیون

علیرضا خمسه بازیگر نقش نادر در سریال «بیمار استاندارد» گفت: احساس می کنم باید در هر سریال نوروزی حضور داشته باشم و خانواده‌ام نیز می‌دانند که من سرباز تلویزیون در نوروز هستم.در سال های قبل وقتی در سری های مختلف سریال «پایتخت» از من دعوت می کردند، همیشه استقبال می کردم. همچنین در نوروزهایی هم که «پایتخت» ساخته نمی شد از سایر پیشنهادها برای بازی در کارهای نوروزی استقبال می کردم.

چادر نشینی

به شمال خوزستان سفر کرد‌ه‌ام و این روزها را به صورت چادرنشینی در شمال خوزستان سپری می‌کنم، شمال خوزستان را به شمال کشور ترجیح می‌دهم آن هم  به این دلیل که در این ایام آنجا بسیار شلوغ است.در خوزستان اقوام زیادی دارم البته آنها در خود خوزستان نیستند در بخش‌های مختلف پراکنده هستند اما پیش آنها نمی‌روم، اما خودم به شمال خوزستان، اندیمشک و دزفول می‌روم و تمام مدت را به صورت چادرنشینی سپری می‌کنم.

احترام به مخاطب

عزت‌ا... مهرآوران که این روزها به عنوان بازیگر سریال نوروزی «بیمار استاندارد» مطرح است، درباره مجموعه‌های طنز معتقد است: مخاطب امروزی هوشمندانه می‌خندد. پس از این همه کار در سریال‌های تلویزیون دریافتم که نمی‌توان با کارهایی که لوده‌اند و از آنها به عنوان طنز یاد می‌شود، هوشمندی مخاطب را کاهش داد؛ بنابراین باید به هوشمندی مخاطب احترام گذاشت.فکر می‌کنم مردم دوست دارند اتفاق نو در داستان‌های طنز، کمدی و حتی تراژدی بیفتد که از این نگاه کهنه بیرون بیایند و سریال نو داشته باشند.

شنبه 14 فروردین 1395  7:43 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعا برای بهبودی کیارستمی

حجت ا... ایوبی رئیس سازمان سینمایی در پیام نوروزی‌اش برای عباس کیارستمی که به دلیل مشکلات گوارشی جراحی  شده و در بیمارستان به سر می‌بردآرزوی سلامتی کرد . وی در پیامی آورد: «در این فضای پر از شادی و امید دعا می‌کنیم برای بهبودی کامل جامِ جهان نمای فرهنگ و تمدن ایرانی. گلشنی از رازهای آسمانی و زمینی. بوستانی از سخن و گلستانی از تصویرهای زیبای انسانی. یک جهان صبوری ومهربانی: عباس کیارستمی. »

بزرگداشت مادر با مرگ ماهی

فیلم «مَرگِ ماهی» با بازی طناز طباطبایی و کارگردانی سیدروح ا...حجازی نیمه اردیبهشت‌ماه در سینماهای سراسر کشور اکران می‌شود.«مَرگِ ماهی» جزو گزینه‌های اکران اول نوروزی سال ۹۵ بود این فیلم تجلیلی از مقام والای مادر است که تاکنون در جشنواره‌های مونترال تورنتو ،هند، لندن، استرالیا حضور داشته است. نیکی کریمی، علی مصفا، طناز طباطبایی، ریما رامین‌‌فر، بابک کریمی، پانته‌آ بهرام، بابک حمیدیان و سحر دولتشاهی  دیگر بازیگرانی هستند که در «مرگ ماهی» ایفای نقش کرده‌اند.

دورخیز برای حضور در کن

هومن سیدی با فیلم «این جا کسی نمی‌میرد» پاییز میهمان «هنر و تجربه» می‌شود. حسین کندری کارگردان این فیلم برای حضور در جشنواره کن اقدام کرده‌و منتظر پاسخ این جشنواره است. در خلاصه داستان فیلم آمده است: اشکان با وجود یک امکان، خودخواسته به خدمت سربازی می رود. جایی که خانواده اش را از خود و بیماری خود در امان نگه دارد اما خرید این امنیت برای دیگران به قیمت نزدیک شدنش به سقوط است.

نخستین تجربه تئاتری

ماه چهره خلیلی برای نخستین‌بار در یک تئاتر به ایفای نقش می‌پردازد. وی بانمایش کمدی «دپوتات» به کارگردانی اتابک نادری از 21 فروردین  ماه جاری در ایوان شمس روی صحنه می رود.در این اثر هنری که بر اساس نمایش نامه‌ای از «دیمیتری پساتهاس »تولید شده است ، اتابک نادری، پندار اکبری، سوسن پرور، سامان دارابی، بهنام شرفی، یاشار نادری و قاسم روشنایی نیز در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. نمایش«دپوتات» تا 7 اردیبهشت روی صحنه خواهد بود.

یک شنبه 15 فروردین 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحالم خوب است
یدا... صمدی که اسفند ماه گذشته به دلیل ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری شده بود درباره وضعیت فعلی خود گفت: حالم خوب است و می‌خواهم کار کنم. حدود 10 روز دیگر باید دوباره چکاپ شوم اما فکر نمی‌کنم نیازی به بستری شدن داشته باشم.صمدی افزود: طرحی را به سیمافیلم داده‌ام و روی یک رمان کار می‌کنم. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هامیهمان جشنواره جهانی فجربا آبجی
  گلاب آدینه بافیلم «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده  میهمان جشنواره جهانی فیلم فجر به دبیری رضا میرکریمی می شود.داستان فیلم «آبجی» درباره طلا و عطی (آبجی) مادر و دختری است که سالیان سال است کنار هم زندگی می کنند؛ اما این وضعیت پایدار نیست و روزهای جدایی از راه می رسد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپس از 23 سال  با«طرب‌نامه»  در استنفورد
بهرام بیضایی 23 سال پس از نگارشِ  «طرب نامه» این نمایش را  در دانشگاه استنفورد انگلستان روی صحنه برده است. «طرب‌نامه» نمایشی موزیکال است با 40 بازیگر که نامِ آن از شعری از حافظ وام گرفته شده است. این نمایش 9 ساعته 16 داستان فرعی را دنبال می‌کند تا به داستانی واحد برسد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاهجوم عجیب و غریب بازیچه ها
افسانه بایگان  که در اختتامیه دومین جشنواره تلویزیونی جام جم مورد تقدیر قرار گرفت، گفت: به‌هیچ‌وجه مخالف حضور بازیگران جوان در عرصه سینما نیستم، اما این هجوم عجیب‌وغریبی که میان جوانان برای ورود به عرصه بازیگری به وجود آمده صرفا به دلیل عشق به سینما نیست و بیشتر از بحرانی نشات گرفته  که  متأسفانه گریبان‌گیر جامعه امروز شده است . ٩٠ درصد جوانانی که امروزبدون هیچ روند منطقی وارد سینما شده‌اند، بیشتر  «بازیچه»اند تا  «بازیگر».

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاممنوع‌المصاحبه شدن به خاطر دودکش
هومن برق نوردبازیگر سریال «قرعه» گفت: متأسفانه تلویزیون در سال‌های اخیر به افرادی بی‌صلاحیت میدان داده و اعتبار و آینده خود را زیر سؤال برده است .وی افزود: برای حضوردر سریال «پرده‌نشین» گفتنددرباره دریافت  نکردن دستمزدت در سریال «دودکش 1» صحبتی نکن و اگر مصاحبه‌ کنی نقش حاج‌آقا مهدوی را به تو نخواهیم داد و من هم ابتدا از بازی در این نقش انصراف دادم بهروز شعیبی نیز گفت تا نیمه‌‌های ضبط سریال مصاحبه نکن.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها حکایت زنی به نام ماحی
آناهیتا نعمتی با فیلم سینمایی «ماحی » به کارگردانی داوود خیام میهمان سینماهای کشور می شود. قصه  این فیلم، بین سال‌های 91 تا 92 می‌گذرد که روایتگر شرایط زن فیلم به نام «ماحی» است و این شرایط بازگوکننده معنای کلمه ماحی بوده که از آن به محو کننده یا نابود کننده یاد می‌شود. مهران احمدی، همایون ارشادی، احسان امانی و سپیده اعلایی از دیگر بازیگرانی هستند که در پروژه سینمایی «ماحی» ایفای نقش کرده‌اند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامجوز حیرانی پس از یازده سال
کتاب محمد علی سجادی، کارگردان سینما پس از11 سال از وزارت ارشاد مجوز نشر گرفت. وی با اشاره به وضعیت رمان خود با عنوان «حیرانی» گفت: این کتاب را سال 83 در دو جلد نوشتم و به اسطوره سیاوش می‌پردازد.وی افزود: هم‌اکنون ایراداتی که به رمانم توسط وزارت ارشاد وارد شده بود،  برطرف شده است. وزارت ارشاد به این نتیجه رسید که با یک بازبینی می‌توان کتاب را منتشر کرد و در اختیار مخاطبان قرار داد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هازنگ نمایش"ناگهان پیت حلبی"
پوران درخشنده زنگ افتتاح نمایش کمدی "ناگهان پیت حلبی" به کارگردانی کورش سلیمانی  را در تماشاخانه سنگلج با حضور پرشور مردم، هنرمندان و مسئولان به صدا درآورد. درخشنده به دلایل اصلی حضورش در این مراسم اشاره کرد و گفت به خاطر دیدار باهمه شما عزیزان امروز به این جا آمدم و همچنین موضوع نمایش که با نگاهی طنز آمیز به مسائل فرهنگی و اجتماعی پرداخته است چیزی که نیاز امروز جامعه ماست. 

سه شنبه 17 فروردین 1395  7:34 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاخوشحالی پرستویی از فروش بادیگارد
پرستویی بازیگر کشورمان در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:چه مسرت بخش که سال جدید با استقبال چشمگیرتان از سینما آغاز شد. خوشحالم که "بادیگارد" نیز در این ضیافت میمون سهمی دارد و خوشحالترم که من هم در " بادیگارد" سهیم هستم. امیدوارم همچنان که روال زندگی به روزهای پرمشغله خود بازگشته و فراغت نوروز رخت بربسته از خیال سینما فارغ نشوید.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها قرارداد ارجمند با ماه و پلنگ
مجموعه تلویزیونی «ماه و پلنگ»به کارگردانی احمد امینی در لوکیشنی واقع در تهران کلید خورد.در حال حاضر و تاکنون بازیگرانی چون داریوش ارجمند، شاهرخ استخری و پوراندخت مهیمن از بازیگرانی که با مجموعه ماه و پلنگ قرارداد بسته‌اند، جلوی دوربین این سریال رفته‌اند.  این سریال که یک ملودرام اجتماعی است،مسائل روز جامعه را به تصویر می‌کشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها آخرین وضعیت «ثریا حکمت»
«ثریا حکمت» همچنان در بیمارستان طالقانی در کما به سر می‌برد.مونا مجتهدی، دختر این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: علی‌رغم پیگیری که خود وزیر بهداشت داشتند‌ و تلفنی هم با خود من صحبت کردند‌، تنها تخت موقتی در بیمارستان شهدای تجریش در اختیار مادرم قرار گرفت و معاینات لازم انجام شد و بعد به بیمارستانی که قبلا در آن بودند‌، منتقل شدند.متاسفانه از صبح امروز (سه‌شنبه) دوباره حال مادرم  وخیم شده است و هم‌اکنون در بیهوشی کامل به سر می‌برد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسرزمین کهن بدون شهاب حسینی
تصویربرداری مرحله سوم سریال «سرزمین کهن» به کارگردانی کمال تبریزی کاری از شبکه سه سیما چند روزی است در دربند آغاز شده است.«سرزمین کهن» ساخته کمال تبریزی است که به وقایع اجتماعی سیاسی در فاصله زمانی بین دهه ۲۰ تا ۵۰ می پردازد، این سریال در ابتدای پخش با اصلاحاتی مواجه و بعد پخش آن متوقف شد. شهاب حسینی در مرحله سوم حضور ندارد و بازیگر دیگری جایگزین وی شده است.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها