به خودم تلنگر می زدم
حمیدرضا آذرنگ میگوید: از حضور در فیلم«گیتا» به شدت لذت بردم. خانم مریلازارعی که سالهاست در سینما میدرخشد، حضور بابرکتی دارد و هر جا هست حضوری قابل ستایش دارد. من در فیلم«گیتا» با دیدن بازی زارعی ناخودآگاه به خودم تلنگر میزدم که مراقب باش. حضور حاشیه ها در سینما برایم بسیار تعجببرانگیز است هنوز سینما آنقدر جدی من را جذب نکرده و برایم تبدیل به زندگی نشده است.
خلع سلاح شدم
سحر دولتشاهی که در این دوره از جشنواره درفیلم های«نیمرخ ها»ی زنده یاد ایرج کریمی،«بارکد» مصطفی کیایی و«وارونگی» بهنام بهزادی بازی کرده است گفت: درباره«وارونگی» خیلی زود است که حرف بزنم از لحظه ای که فیلم نامه اش را خواندم، درگیر آن بودم و شاید سخت ترین نقشی است که تاکنون بازی کرده ام وباید اعلام کنم که بازی در این نقش مانند آن است که خلع سلاح شده باشم.
سه فیلمی که بهتر بودند
مهتاب نصیرپور بازیگر«سینما نیمکت» به کارگردانی محمد رحمانیان بیان کرد: ایده و فیلم نامه جالب و نو بود و همین دو ویژگی مرا ترغیب به پذیرفتن نقش کرد.تفاوت زیادی در مضامین فیلم های سال گذشته و امسال ندیدم. امسال چند فیلم در جشنواره هست که می توان در باره آنها بحث کرد. فیلم های«لانتوری»،«ایستاده در غبار» و«نیمه شب اتفاق افتاد» بهتر از آثار دیگر بودند.
یک همکاری افتخارآمیز
بازیگر«اژدها وارد می شود» درباره کسب سیمرغ بلورین جشنواره گفت: راستش را بخواهیدبه سیمرغ فکر نمی کنم و چنین تصوری هم ندارم.
امیر جدیدی بازیگر نقش بابک حفیظی در فیلم«اژدها وارد می شود» در خصوص کار با مانی حقیقی گفت: کار با ایشان تجربه بسیار خوب و ارزنده ای بود که باعث افتخار من است و نتیجه کار بسیار خوب بود و فیلم خوبی از کار در آمده است .