0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

پاسخ به:چهره ها و خبر ها در فیلم قابل دفاع بازی می‌کنم
بهرام رادان بازیگر فیلم «بارکد» ساخته مصطفی کیایی  اظهار کرد: از اول کم کار بودم و ملزم   نیستم که حتما در طول سال در یک فیلم بازی کنم؛ بلکه نظرم این است در فیلمی قابل دفاع بازی کنم که بتوانم با افتخار در کنار آن بایستم. چرا که اگر فیلم ضعیفی را بازی کنم قطعا خودم اولین منتقد فیلم خواهم بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر پی متفاوت بودن نیستم
لیلا حاتمی بازیگر اصلی فیلم «من»  سهیل بیرقی که در بخش «نگاه نو» حضور دارد، گفت: با وجود این که بازی در نقش‌های متفاوت جذاب و اعتبار آور است  ولی دنبال متفاوت بودن نیستم و به آن فکر نمی‌کنم . وقتی پیشنهاد بازی در این فیلم به من داده شد، فرم کلاسیک قدیمی و سینمایی بودن فیلم نامه «من» برایم جالب بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحق قضاوت ندارم
مهناز افشار بازیگر فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» که در جشنواره حضور داردگفت:پس از این فیلم بیشتر از گذشته فهمیدم گذشت و بخشش بهترین و زیباترین کار است، اما به هیچ عنوان نمی‌توانم و نباید خودم را جای این افراد بگذارم و حتی قضاوت کنم که چرا گذشت کردید یا قصاص.حق قضاوت ندارم چون نمی‌توانم درد آن‌ها را لمس کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشبیه حاج کاظم نیستم
پرویز پرستویی گفت: "بادیگارد" تجربه لذت بخشی بود اما راه سخت و دشواری را پشت‌سر گذاشتیم و سعی کردم اتفاق خوبی بیفتد.وی در خصوص برخی شباهت‌های نقش وی در «بادیگارد» با حاج کاظم "آژانس شیشه‌ای" گفت:  به منتقدانی که به این موضوع اعتقاد دارند باید بگویم من این حرف را قبول ندارم آنها ذهنیت خودشان را دارند و چنین اتفاقی نیفتاده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 19 بهمن 1394  7:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتمجید اصلانی از «ایستاده در غبار»
فرهاد اصلانی گفت: در میان فیلم هایی که تا امروز در جشنواره سی و چهارم فیلم فجر مشاهده کردم می توانم از فیلم " ابد و یک روز" به عنوان یکی از بهترین فیلم ها نام ببرم. همچنین به عنوان علاقه شخصی خودم نیز می توانم از فیلم " ایستاده در غبار" نام ببرم که از دیدن آن لذت فراوانی بردم.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«هفت» بعداز جشنواره متنوع می شود
سردبیر و تهیه کننده برنامه «هفت» از تغییرات جدید این برنامه بعد از ایام جشنواره فیلم فجر سخن گفت و بیان کرد که موضوعات این برنامه بیشتر و آیتم ها متنوع تر می شوند.افخمی درباره واکنش منتقدان برنامه «هفت» که گستره بیشتری پیدا کرده است، گفت: خدا منتقدان برنامه ما را بیشتر کند. سینمای ایران ورشکسته شده است و این ورشکستگی را کسانی به وجود آورده اند که آن را اداره می کنند، از مدیران دولتی گرفته تا دست اندرکاران و فیلمسازان و بازیگران.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانیاز به تجربه داشتم
آزاده نامداری در پاسخ به این پرسش که پرویز شهبازی چگونه و با چه صحبت‌هایی استرس و نگرانی‌های شما را برطرف کرد گفت: او به من بسیار قوت قلب داد و تنها گفت همه چیز را به من بسپار. در واقع به بازی گرفتن وی از بازیگرانش ایمان دارم. با اینکه سال‌هاست در فضای رسانه هستم اما بازیگری نیاز به تجربه دارد و باید هدایت می‌شدم که پرویز شهبازی این کار را انجام داد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابه سیمرغ فکر نمی کنم
مجید مظفری بازیگرفیلم «کفش هایم کو؟»کیومرث پوراحمد می گوید:واقعیت این است که اصولا به سیمرغ فکر نمی کنم چون معتقدم سیمرغ گرفتن یا نگرفتن صرفا سلیقه داوری است و از ارزش های کار یک بازیگر کم نمی کند. به جرات می توانم بگویم بعد از کار با بیضایی و بزرگ نیا یکی از لذت بخش ترین فعالیت‌های سینمایی ام کار با کیومرث پوراحمد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 20 بهمن 1394  7:36 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هابه خودم تلنگر می زدم
حمیدرضا آذرنگ می‌گوید: از حضور در فیلم«گیتا»  به شدت لذت بردم. خانم  مریلازارعی که سال‌هاست در سینما می‌درخشد، حضور بابرکتی دارد و هر جا هست حضوری قابل ستایش دارد. من در فیلم«گیتا» با دیدن بازی زارعی ناخودآگاه به خودم تلنگر می‌زدم که مراقب باش. حضور حاشیه ها در سینما برایم بسیار تعجب‌برانگیز است هنوز سینما آنقدر جدی من را جذب نکرده و  برایم تبدیل به زندگی نشده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاخلع سلاح شدم
سحر دولتشاهی  که در این دوره از جشنواره درفیلم های«نیمرخ ها»ی زنده یاد ایرج کریمی،«بارکد» مصطفی کیایی و«وارونگی»  بهنام بهزادی بازی کرده است گفت: درباره«وارونگی» خیلی زود است که حرف بزنم از لحظه ای که فیلم نامه اش را خواندم، درگیر آن بودم و شاید سخت ترین نقشی است که تاکنون بازی کرده ام وباید اعلام کنم که بازی در این نقش مانند آن است که خلع سلاح شده باشم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسه فیلمی که بهتر بودند
مهتاب نصیرپور بازیگر«سینما نیمکت» به کارگردانی محمد رحمانیان بیان کرد: ایده و فیلم نامه جالب و نو بود و همین دو ویژگی مرا ترغیب به پذیرفتن نقش کرد.تفاوت زیادی در مضامین فیلم های سال گذشته و امسال ندیدم. امسال  چند فیلم در جشنواره هست که می توان  در باره آنها بحث کرد. فیلم های«لانتوری»،«ایستاده در غبار» و«نیمه شب اتفاق افتاد» بهتر از آثار دیگر بودند. 

پاسخ به:چهره ها و خبر ها یک همکاری افتخارآمیز
بازیگر«اژدها وارد می شود» درباره کسب سیمرغ بلورین  جشنواره گفت:  راستش را بخواهیدبه سیمرغ فکر نمی کنم و چنین تصوری هم ندارم. 
امیر جدیدی بازیگر نقش بابک حفیظی در فیلم«اژدها وارد می شود» در خصوص کار با مانی حقیقی گفت: کار با ایشان تجربه بسیار خوب و ارزنده ای بود که باعث افتخار من است و نتیجه کار بسیار خوب بود و فیلم خوبی از کار در آمده است .

چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپاسخ کارگردان بهترین فیلم فجر به یک حاشیه
کارگردان فیلم «ایستاده در غبار» با اظهار بی‌اطلاعی از اعتراض برادر احمد متوسلیان در حاشیه اختتامیه‌ فجر گفت: من در ساخت این فیلم با تعدادی از اعضای خانواده شهید متوسلیان که تمایل به همکاری داشتند در تماس و تعامل بودم، چرا که خانواده شان نماینده مشخصی برای این موضوع نداشت.  وی گفت: نگرانم که شیرینی اندک این جایزه مانع از خلوص نیتم در ادامه‌ راه فیلمسازی ام شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها داوری بدون  کوچک ترین کشمکش
نیکی کریمی عضو هیئت داوران جشنواره فجر اظهار کرد:داوران برگزیدگان جشنواره را بدون کوچک ترین کشمکشی انتخاب کرده‌اند. وی فضای حاکم بر داوری را توام با دموکراسی عنوان کرد و گفت: داوران  بااتحاد نظر به جمع بندی نهایی رسیدند و من یکی از راحت ترین تجربه های داوری را پشت سر گذاشتم و فضای به وجود آمده پس از معرفی نامزدها در انتخاب های نهایی  هیچ تاثیری نداشت.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها هیچ گلایه ای ندارم
بهروز شعیبی  که جدید ترین فیلمش «سیانور» هیچ سهمی از سیمرغ  ها نداشت در این باره اظهار کرد:  هیچ گلایه ای ندارم. وقتی به جشنواره آمدیم دیگر دلیلی برای نارضایتی ندارد. همان طور که به رای هیئت انتخاب وارد جشنواره شدیم به رای داوران هم احترام می گذاریم. وی گفت: اگر می خواستیم به فکر سیمرغ باشیم اصلا نباید فیلم می ساختیم. فیلم را برای دیدن با مردم ساختیم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسختگیر خواهم شد
 شبنم مقدمی که برای بازی در دو فیلم «نفس» و «زاپاس» سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل  جشنواره فجررا دریافت کرد گفت: هیچ گاه هنگام بازی در فیلم ها به جایزه و «سیمرغ» فکر نمی کنم. البته  گرفتن سیمرغ مرا بیش از پیش در انتخاب نقش هایم سختگیر می کند و با دقت بیشتری فیلمنامه های پیشنهادی را مطالعه و بازی در آثار را می پذیرم.

شنبه 24 بهمن 1394  7:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هااقبال جهانی  «فروشنده»
«فروشنده» فیلم جدید اصغر فرهادی با بازی ترانه علیدوستی و شهاب حسینی که ماجرایش در ایران می‌گذرد، توجه خریداران جهانی را جلب کرده است. کمپانی بین‌المللی فیلم مومنتو (MFI) که مرکز آن در پاریس است، با شرکت هایی از سوییس ، ایتالیا ، ژاپن ، کره جنوبی (چالان)، لهستان ، پرتغال ، یوگسلاوی سابق ، یونان و خاورمیانه برای پخش این فیلم قرارداد بسته است. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هامی‌خواهم بچه ها مرا بشناسند
بهنوش بختیاری که این روزها با مجموعه «محله گل و بلبل» روی آنتن تلویزیون است می گوید دلم می خواهد بچه ها هم من را بشناسند و نسل بعدی من را در خاطرات کودکی شان شریک بدانند. بختیاری نسبت به سال های پیش در تلویزیون کم کارتر شده است و تنها در یک برنامه کودک حضور دارد و آخرین کار وی در تلویزیون «محله گل و بلبل» شبکه دو است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاانتقاد تند پولاد کیمیایی
 پولاد کیمیایی با انتشار عکسی از مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر نسبت به نحوه برگزاری این مراسم و نوع پوشش بازیگران انتقاد کرد و نوشت:«تبریک میگم به تمام سینماگرانی که چه به حق، چه به نا حق سیمرغ گرفتن . . . متأسفانه با وجود این که قرار بود هنرمندان لباس رسمی بپوشن ولی باز هم اکثریت همکاران همان لباسهای روزمره را به تن داشتن و برخی دیگر با لباسهایی متظاهر تا جلب توجه کنند .  »

پاسخ به:چهره ها و خبر هااولین بازی «ایزدیار»پس از سیمرغ
محسن کیایی بازیگر سینما که در جشنواره فیلم فجر امسال با فیلم سینمایی «بارکد» حضور داشت، در جدید ترین پست اینستاگرام خود خبر از حضور در یک فیلم سینمایی جدید به کارگردانی همایون اسعدیان را داده است. در این فیلم سینمایی «پریناز ایزدیار» که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را برای فیلم سینمایی «ابد و یک روز» از آن خود کرد نیز حضور دارد.

یک شنبه 25 بهمن 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامنتظر صاحب نامان نباشیم
بهرام رادان  که در جشنواره فجر امسال با فیلم «بارکد» حضور داشت  می گوید: جشنواره امسال و شاهکار کارگردانان جوان نشان داد که دیگر نباید منتظر کارگردانان صاحب نام در جشنواره شد چون هر فیلمساز جوانی می‌تواند یک شاهکار هنری خلق کند. وی افزود: من بازیگر پرکاری نیستم و سعی می‌کنم انرژی های ذخیره شده ام را به خوبی در نقش هایی که برعهده می‌گیرم، به تصویر بکشم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاغوغای ابر و آسمان
 اندیشه فولادوند برای بازی در فیلم «مرداد» به کارگردانی بهمن کامیار قرارداد بست و قرار است در  این فیلم اجتماعی در یکی از نقش های کلیدی مقابل دوربین برود. فیلم سینمایی «مرداد» در حال حاضر  مراحل پایانی پیش تولید را می گذراند، در خلاصه داستان فیلم سینمایی «مرداد» چنین آمده است: چه مردادی شود بهمن کنار تو، من از غوغای ابر و آسمان می فهمم این جایی.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانقش خوب کم است
 ناصر هاشمی که پس از سال ها کم‌کاری امسال با فیلم «برادرم خسرو» در جشنواره فجر حضور داشت گفت: برای بازیگری احترام زیادی قائلم و نمی توانم هر نقشی را به راحتی قبول کنم. نقش خوب کم است اما امیدوارم این بی کاری دیگر ادامه پیدا نکند. چون سطح پیشنهادها نازل بود دوری از حرفه ام را به بازی در نقش های بی کیفیت ترجیح دادم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابرشی از 72 ساعت زندگی
 فیلم سینمایی «آزادی مشروط» با بازی هنگامه قاضیانی و کارگردانی حسین مهکام از چهارشنبه در سینماهای تهران و شهرستان ها به نمایش درمی‌آید. داستان فیلم برشی از 72 ساعت زندگی خانواده ای است که با مشکلی عمده مواجه هستند و سعی در برطرف کردن آن دارند؛ رامبد جوان، شاهرخ فروتنیان، حسین پاکدل  و علیرضا آقاخانی از دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش می کنند.

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاچهار دهه از زندگی آپاراتچی ها
 کامران تفتی  به گروه بازیگران نمایش «زنجیر شدگان » پیوست. موسیقی این نمایش در چهار اپیزود در یک سینما روایت می‌شود که چهار دهه از زندگی آپاراتچی های سینما را در دهه های 20، 50، 70 و 90 به تصویر می‌کشد. بین هر اپیزود گروه موسیقی ایدیو تک موسیقی مرتبط با نمایش را اجرا می‌کند. نمایش زنجیرشدگان به کارگردانی «مسعود ترابی» از 27 بهمن  در برج آزادی روی صحنه می‌رود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسال تحویل در بهمن ماه
 رویا نونهالی جلوی دوربین فیلم سینمایی «سال تحویل» به کارگردانی سیاوش اسعدی رفت. نقش های محوری  این فیلم را دو پسر و دختر نوجوان ایفا می کنند که از بین تعداد زیادی متقاضی انتخاب شده‌اند. رویا نونهالی ، مهدی هاشمی ومهدی سلطانی  نیز در این فیلم حضور دارند. سیاوش اسعدی دیگر نقش های این فیلم را به بازیگران شناخته شده عرصه تئاتر سپرده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسال آینده  فقط بازیگری
 هومن سیدی که امسال فیلم «خشم و هیاهو »را برای جشنواره فجر کارگردانی کرد در خصوص شباهت های این فیلم با یکی از سریال های آمریکایی گفت:پس از دیدن سریال متوجه  این شباهت ها شدم. اگر می‌دانستم چنین سریالی ساخته شده کارراطور دیگری پیش می‌بردم . وی اعلام کرد: قصد دارم تمام تمرکز خود را در سال آینده برای بازیگری بگذارم بنابراین سال آینده برنامه ای برای ساخت فیلم ندارم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانسلی پر از اضطراب و ناامیدی
 پوران درخشنده گفت : موضوع  نبود مهرورزی در جامعه امروز باید به چالش کشیده شود و زیر ذره‌بین قرار گیرد. نسلی که متعلق به دهه 70 است از قالب خود بیرون زده  وبه دلیل  نبودعشق‌ورزی و مهرورزی، به هیچ چیزی پایبند نیست. این نسل پر از اضطراب و استرس هایی است که روی هم تلنبار شده ونسلی گم گشته و پر از یاس و ناامیدی است.

سه شنبه 27 بهمن 1394  7:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاموضع «رضا کیانیان» درباره انتخابات مجلس
رضا کیانیان با اعتقاد به این که «رای ما در انتخابات مجلس شورای اسلامی تاثیرگذار است"، به اظهار نظر درباره انتخابات پیش رو پرداخت. این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در صفحه شخصی خود درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی نوشت: «دستاورد امروز ما نتیجه انتخاب دیروزمان است، کسی را مقصر ندانیم. معتقدم با وجود تمام زیر و بم های اجتماعی رای ما تاثیرگذار است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاکنایه تند شعیبی
نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «سیانور» در دانشگاه تهران همراه با نمایش فیلم با حضور بهروز شعیبی و پدرام شریفی بازیگر«سیانور» برگزار شد. کارگردان فیلم «سیانور» در خصوص نادیده گرفتن این فیلم توسط داوران فیلم فجر گفت: متاسفانه آن کسانی که اسلحه دستشان بود، فکر نکردند به چه کسی نباید شلیک کنند. برای آنها حذف کردن بهترین راه بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشهرزاد اولین تجربه سریالی
ترانه علیدوستی بازیگر نقش «شهرزاد» درباره اولین تجربه حضورش در یک سریال گفت: اصولا سریال کار نمی‌کنم ولی مجموعه عواملی باعث شد تا نگرانی ام برای اولین حضور در یک سریال کمتر شود. صد در صد همه عوامل در انتخاب این نقش تاثیر گذار بودند، اما در این میان از همه مهمتر نامِ حسن فتحی برایم دلگرمی بزرگی بود چراکه در این سال ها هر سریالی را کارگردانی کرده اند،‌ محبوب ترین سریال های دوران خود شده و حتی مردم با گذر زمان آنها را به خوبی به خاطر می‌آورند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپیمان معادی در موزه صلح
هنرمندان فیلم «ابد و یک روز» که رکورددار 9 سیمرغ بلورین جشنواره اخیر فجر شد، به جانبازان شیمیایی موزه صلح تهران ادای احترام کردند. پیمان معادی بازیگر نقش اول «ابد و یک روز» که برای بار دوم به بازدید از این محل آمده بود، در سخنانی مطرح کرد: من بار دوم است که با اشتیاقی بیشتر از بار اول به اینجا می آیم، چون بار اول دوستان جانبازم مانند آقایان سعدی و تقی‌پور را از نزدیک نمی‌شناختم ولی الان به شوق دیدار دوباره آنان اینجا هستم.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  7:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامشغول به شغل شریف بیکاری
بازیگر سریال «فاصله ها» گفت: فعلا هیچ فعالیتی نمی کنم و مشغول به شغل شریف بیکاری هستم. حسن جوهرچی افزود:چند پروژه سینمایی و تلویزیونی به من پیشنهاد شد اما با توجه به این که در ایام جشنواره قرار داشتیم و به سال نو هم نزدیک می شویم، راغب به حضور در آن پروژه ها نبودم. وی افزود: در واقع این روزها از روی بیکاری و بیشتر در حال خواندن فیلم نامه هایی هستم که برایم فرستاده می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپیگیر طلاق عاطفی
پوران درخشنده گفت: مدتی است مشغول تحقیق درباره طلاق عاطفی هستم. تاکنون چهارنسخه از فیلم نامه نوشته شده اما هیچ کدام راضی کننده نبوده است . وی با بیان این که نام موقت این فیلم نامه «طلاق عاطفی» است، افزود: همراه دانشجویان مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی دانشگاه تهران مشغول تحقیق و پژوهش هستیم. پرسش‌نامه هایی را آماده کرده ایم و گفت‌وگوهایی با نسل های مختلف به ویژه دهه 70 داشته ایم .

پاسخ به:چهره ها و خبر هادرگذشت قوام شیرازی«معمای شاه»
 سیروس تقی نژاد بازیگرپیشکسوت سریال های «مختارنامه» و «معمای شاه» درگذشت. علی لدنی تهیه کننده سریال «معمای شاه» درباره فوت این بازیگر گفت: سیروس تقی نژاد چهارشنبه 28 بهمن ماه بر اثر تصادف در اتوبان تهران- کرج فوت کرد. تقی نژاد پیش از این در سریال هایی چون «مختارنامه»، «راز شیوا»، «تاکسی برگشتی» و. . . بازی کرده است. وی در سریال «معمای شاه» ایفا گر نقش قوام شیرازی بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هایک هشدار محیط زیستی
سریال «شیوع»  با بازی لاله اسکندری از امشب روی آنتن شبکه یک سیما می رود. این سریال 12 قسمتی  به کارگردانی محمود معظمی درباره حملات زیست محیطی به کشوربه مخاطبان آگاهی و هشدارمی‌دهد. در خلاصه داستان این سریال امنیتی-جاسوسی  آمده است: «حمله بیولوژیکی طراحی شده توسط آمریکا از مسیر کشور های همسایه، ایران را تهدید می‌کند...»

شنبه 1 اسفند 1394  8:16 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاایتالیایی ها مشتری اژدهای مانی حقیقی
یک شرکت توزیع کننده فیلم های هنری در ایتالیا «Academy Two»حق اکران فیلم «اژدها وارد می‌شود» ساخته جدید مانی حقیقی را پیش از نمایش رسمی در جشنواره برلین خرید.   این فیلم به نمایندگی از سینمای ایران در بخش اصلی جشنواره فیلم برلین حضور دارد. داستان فیلم «اژدها وارد می‌شود» درباره سه جوان است که تحقیقات‌ بدون مجوزشان درباره یک پدیده عجیب در گورستانی  در یک جزیره، آن ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامیهمان دو جشنواره جهانی با یک فیلم
هومن سیدی با فیلم «بوفالو»  به بخش رقابتی جشنواره «تیبورن» سانفرانسیسکو و «جاده ابریشم» دوبلین راه یافت . فیلم سینمایی «بوفالو» دومین ساخته کاوه سجادی حسینی است که پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی و پانته‌آ پناهی ها، در آن به ایفای نقش پرداخته اند.   فیلم  داستان زوج جوانی را روایت می کند که مرتکب دزدی شده اند و به بندر انزلی می‌روند تا شخصی را ملاقات کنند غافل از این که طمع شان پرخطر است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحکایت واردات  قاچاق برنج های مسموم
لیلا اوتادی درسریال «برادر» به کارگردانی جواد افشار که برای پخش  ازشبکه دوم در ماه رمضان سال آینده تهیه و تولید می‌شودمقابل دوربین می رود. داستان این سریال  درباره حاج کاظم پهلوان مردی خیر و از تجار سرشناس برنج ایران است که با تأکید بر حمایت از تولید ملی، فقط در زمینه تجارت برنج ایرانی فعالیت  وبر ضد واردات قاچاق برنج های تاریخ گذشته و مسموم به ایران مبارزه می‌کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجنگ را با «کیمیا» شناختم
گلوریا هاردی بازیگر  مجموعه تلویزیونی«کیمیا» می گوید:پس از بازی در این مجموعه با روزهای جنگ در ایران بیشتر آشنا شدم و از نزدیک با مردمی که اعضای خانواده شان شهید شده اند برخورد داشته ام. وی با اشاره به این که پس از بازی در سریال «کیمیا» هنوز پیشنهادی برای بازی نداشته است، بیان کرد: پیش از این تجربه هم در فرانسه دنبال بازیگری نبودم و موسیقی را دنبال می کردم.

یک شنبه 2 اسفند 1394  9:30 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامهرجویی با 4 کتاب جدید می آید
کتاب های «خاطرات پاریس»، «عوج کلاب»و رمان های تالیفی «به خاطر آن رسید لعنتی»و «سفر به سرزمین فرشتگان»  به قلم داریوش مهرجویی روانه بازار ادبیات می شود. «عوج کلاب» مربوط به دورانی است که مهرجویی برای یک پروژه سینمایی راهی اروپا می‌شود و «به خاطر آن رسید لعنتی»نیزبه پیچ و خم های بوروکراسی اداری می‌پردازد. کتاب «سفر به سرزمین فرشتگان» هم  نحوه برخورد با مهاجران  رادر کشورهای اروپایی روایت می کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانقش آفرینی بر صحنه تئاترایتالیا
لادن مستوفی با پیوستن به گروه بازیگران نمایش «پدران، مادران و فرزندان» به کارگردانی آرش عباسی در تئاتر ایتالیا روی صحنه می‌رود. اپیزودی که لادن مستوفی در آن بازی می کند درباره یک ورزشکار ایرانی است که به زبان فارسی    و     زیرنویس ایتالیایی و انگلیسی اجرا می‌شود. موضوع اصلی این پروژه مشترک ایران وایتالیا بحران مهاجران در اروپا و شرایط ناگوار انسانی در اردوگاه های مهاجران و وضعیت بسیاری از پناهجویان است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هااجبار کارگردان به استفاده از بازیگر تجاری
بازی ویشکا آسایش  در فیلم «خوب، بد، جلف» به کارگردانی پیمان قاسم‌خانی به روزهای پایانی خود نزدیک شد. نخستین تجربه کارگردانی پیمان قاسم‌خانی درباره یک کارگردان سینماست که از طرف تهیه کننده تحت فشار است تا از دو بازیگر تجاری برای بازی در نقش های اصلی فیلمش استفاده کند.  مانی حقیقی، حمید فرخ نژاد، پژمان جمشیدی و سام درخشانی دیگر بازیگران فیلم «خوب، بد، جلف» هستند  که جلوی دوربین رفته اند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها کارگردانی نسخه رادیویی«گوریل پشمالو»
اکبر زنجانپور بازیگر تئاتر که چند سال است در رادیو نمایش به عنوان بازیگر حضور نداشته است نمایشنامه «گوریل پشمالو» اثر یوجین اونیل را برای رادیو نمایش کارگردانی و خودش هم در نقش اصلی آن بازی می کند. وی گفت: قرار است تا چندی دیگر نمایشی را که پیش از این روی صحنه برده و کارگردانی کرده ام در رادیو نمایش کارگردانی و  در آن بازی کنم.

دوشنبه 3 اسفند 1394  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاناگفته های اجتماعی و سیاسی 
فیلم سینمایی «قاتل اهلی» به کارگردانی مسعود کیمیایی 6 فروردین جلوی دوربین می رود.  مسعود کیمیایی تلاش دارد در این پروژه سینمایی که فضای جدید و متفاوتی نسبت به دیگر آثار او دارد، ناگفته های اجتماعی و سیاسی خود را بیان کند. «قاتل اهلی» قصه جوانی است که تمام راه های پولدار شدن را می رود اما در آخر می فهمد که برای پولدار شدن باید نبوغی بیش از انیشتین داشته باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هالذت تماشای «ایستاده در غبار"
نیکی کریمی با انتشار پوستر فیلم« ایستاده در غبار» در صفحه اینستاگرامش نوشت: چقدر خوب است آدم درباره فیلم چیزی نداند و به یک باره با یک شاهکار  رو به رو شود و چقدر لذت بخش است دیدن این فیلم با این زیبایی شناسی. این فیلم خوب دوباره به ما یادآور می شود سینما زنده است و سالم و درست بدون ادا و بدون تظاهر می تواند تاثیر گذار باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانگران نیستم
 تینا پاکروان که با فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» در جشنواره فجر امسال حضور داشت گفت:  تلاش می کنم فیلم عید سعید فطر روی پرده سینماها برود. وی افزود: کسی را ندیدم هنگام تماشای فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» احساس کسالت و ناخوشایندی کند.  هیچ نگرانی و دغدغه ای بابت بازگشت سرمایه اش ندارم و مطمئنم اکران خوبی را تجربه خواهد کرد؛ چون فضای فیلم می تواند افراد جامعه را جذب کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاروایت تاریخچه آب از زمان قاجار
کیومرث پوراحمد این روزها به شدت در حال تلاش است بتواند در سال آینده سریال  تاریخی«آب» را کلید بزند تا برای پخش از یکی از شبکه های تلویزیون آماده شود. وی قرار است  این سریال تاریخی راباهمکاری محمود فلاح تهیه‌کننده «مختارنامه» بسازد . متن  این سریال با عنوان «آب» توسط گوران و چند نویسنده دیگر در حال نگارش است . سریال «آب» درباره تاریخچه آب از زمان قاجار تا کنون است.

سه شنبه 4 اسفند 1394  7:46 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هافیلمی در حال و هوای بوتیک
حمید نعمت ا.  . .  درباره فضای فیلم جدیدش «رگ خواب» گفت: فضای کار اجتماعی است ولی از آغاز تصمیم گرفتیم داستان فیلم را اعلام نکنیم و ترجیح می‌دهم به بیان همین نکته بسنده کنم که فیلم وجوه اجتماعی و روانشناسانه دارد وبیشتر به فضای نخستین فیلمم «بوتیک» نزدیک است. لیلا حاتمی، کوروش تهامی، الهام کردا و حمیدرضا آذرنگ  بازیگران «رگ خواب» هستند که قصه آن درباره اضمحلال یک زن است .

پاسخ به:چهره ها و خبر هامیهمان ونکوور کانادابا بادیگارد
«بادیگارد» جدیدترین فیلم ابراهیم حاتمی کیا 5 فروردین ماه در ونکوور کانادا اکران خواهد شد.  این فیلم با بازی مریلا زارعی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و اکران های دانشگاهی برایش در نظر گرفته شده است. همچنین صحبت هایی برای نمایش فیلم در خارج از ایران هم انجام شده است. «بادیگارد»درباره یک محافظ شخصی است که از جان یکی از شخصیت های مهم نظام محافظت می کند اما در مقطعی دچار تردید می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپاسخ قهرآمیز لیلا حاتمی به سوال خبرنگاران
لیلا حاتمی بازیگر «رگ خواب» جدید ترین فیلم حمید نعمت‌ا... به پرسش نمایندگان چند رسانه که برای تهیه گزارش در لوکیشن فیلم حضور یافته بودند با حالتی منتقدانه پاسخ داد. وی گفت :  خبرنگاران سوال می پرسند ولی چیز دیگری می نویسند، من نمی فهمم شما چه می گویید. شما چیزهای فرامتن را با متن قاطی می کنید. سوالی را که باید از یکی دیگر بپرسید از من می پرسید. من از حرکات نابه جا عصبانی می شوم نه در مورد خودم در مورد هر کس. ببخشید، آدم باید سوال جالب و مربوط به طرف را بپرسد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادراکولا منتظرپروانه نمایش
 رضا عطاران در انتظار گرفتن پروانه نمایش  عمومی «دراکولا»  است . این فیلم که قصه تازه ای را در سینمای ایران به تصویر کشیده متفاوت ترین اثر رضا عطاران در مقام کارگردانی است. بازیگران فیلم ترکیب متنوعی دارند و هر کدام تجربه جدیدی ارائه کرده اند.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  8:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها دندان درد عباس کیا رستمی در «گنجینه »
شبکه مستند سیما مستند «دندان درد» ساخته عباس کیارستمی را در قالب «گنجینه» با اجرای پریوش نظریه امروزساعت 15 روی آنتن می‌فرستد. این مستند سال 59  ساخته شده وفیلمی آموزشی در راستای توجه به رعایت بهداشت دهان و دندان است که حول داستان کم توجهی محمدرضا عسگری، دانش آموز کلاس دوم دبستان، به این مسئله و در نتیجه دندان درد او شکل می‌گیرد و با مراجعه به دندان پزشک پایان می‌یابد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هارایزنی برای حضور در جشنواره های خارجی
فیلم سینمایی «برادرم خسرو» با بازی بیتا فرهی که امسال در جشنواره فجر به نمایش درآمد برای  حضور در رقابت های جهانی  آماده می شود. کارگردان و تهیه کننده فیلم مشغول رایزنی هستند  ونسخه زیرنویس انگلیسی این اثر به کارگردانی احسان بیگلری  و تهیه کنندگی سعیدملکان به زودی آماده می‌شود. «برادرم خسرو» قصه دو برادر است که مجبور هستند مدتی را کنار هم سپری کنند. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هادلتنگی های عاشقانه در شبکه نمایش خانگی
  میترا حجار با فیلم «دلتنگی های عاشقانه» به کارگردانی رضا اعظمیان میهمان شبکه نمایش خانگی شد. این فیلم داستان زندگی منوچهر و همسرش فرشته را روایت می کند که هنگام بازگشت از ماه عسل زندگی عاشقانه‌ شان دستخوش تغییراتی می‌شود. دی وی دی «دلتنگی های عاشقانه» شامل پشت صحنه فیلم و گالری عکس های فیلم است. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هاروایت جنگ جهانی دوم بر صحنه تئاتر
فرهاد قائمیان  در نمایش ««اکتبر 1942، پاریس» به کارگردانی مسعود موسوی در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر  روی صحنه می رود. داستان این نمایش درباره جنگ جهانی دوم است . یکی از اعضای یک گروه مقاومت در پاریس دستگیر و اعدام می‌شود و اتفاقاتی برای خانواده این فرد رخ می‌دهد. این نمایشنامه مضمونی شبیه به نمایش نامه «آنتیگونه» سوفوکل دارد اما ساختار قصه کاملا متفاوت از داستان «آنتیگونه» روایت می شود.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامادری متفاوت
«افسانه ناصری» گفت: مادر سحر در سریال «بیمار استاندارد » ویژگی های مادرانه خود را حفظ می کند. نقشی که من ایفا می کنم، در رابطه میان دختر و دامادش، از فرزندش دفاع می کند و به او حق می دهد. اما فضای متفاوت و حاکم بر کلیت سریال، این نقش را متفاوت کرده است و ما نوروز امسال اثری جذاب را شاهد خواهیم بود. ضمن این که سریال «بیمار استاندارد » به دلیل استفاده از فانتزی کاملا رئال نیست و به فضای سورئال هم نزدیک می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاده نمکی به مردم نامه می نویسد
مسعود ده نمکی قصد دارد با نگارش نامه ای خطاب به مردم نسبت به اکران نشدن فیلم «رسوایی 2» در نوروز توضیحاتی ارایه کند. در روزهای اخیر اسامی فیلم هایی که در اکران نوروزی سال 95 به نمایش در می آیند به صورت غیر رسمی در رسانه های مختلف منتشر شده است که در آن نام فیلم سینمایی «رسوایی 2» به کارگردانی مسعود ده نمکی قرار ندارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشریفی‌نیا در نقش یک شیخ عرب
 فیلم کمدی «آس و پاس» را آرش معیریان کارگردانی می‌کند. محمدرضا شریفی‌نیا در این فیلم نقش یک شیخ عرب را بازی می‌کند. محمدرضا هدایتی، حسام نواب صفوی، لیلا بلوکات، بهاره رهنما، سحر قریشی و مهران غفوریان هم در فیلم ایفای نقش کرده‌اند. فیلمبرداری «آس و پاس» بعد از پایان جشنواره فیلم فجر آغاز شده است ویک کمدی-فانتزی است که رویارویی یک پسرک آس و پاس با شیخی عرب را بازگو می‌کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاامین زندگانی در نقش شهید حادثه منا
فیلم سینمایی شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر قاری بین‌المللی قرآن کریم که در فاجعه منا به درجه رفیع شهادت نایل شد، با نام «خانم سادات» و ایفای نقش این شهید توسط امین زندگانی پروانه ساخت دریافت کرد. «خانم سادات» عنوان فیلم سینمایی زندگینامه شهید حاجی‌حسنی‌کارگر است که به کارگردانی مریم ابراهیم‌وند در حال ساخت است و با برداشتی آزاد به تصویرسازی شخصیت این شهید می‌پردازد.

شنبه 8 اسفند 1394  7:29 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها