0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دلیل تاخیر یک روزه در پخش سریال «هاتف»

مهر - نعمت چگینی تهیه کننده سریال «هاتف» علت پخش نشدن این مجموعه طبق برنامه قبلی در روز 14 مهر را موارد فنی اعلام کرد و در این باره گفت: «پنج قسمت از سریال بازبینی شد که ما هم برای پخش به شبکه تحویل دادیم اما قسمت اول سریال هنوز از کمی مشکلات فنی و صداگذاری برخوردار بود و از طرفی هم ما آن را دیر به شبکه تحویل دادیم و شاید به همین دلیل با مشکل مواجه شده است.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 مهر 1396  11:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

بهمن فرمان آرا نام جدیدترین فیلمش را به «حکایت دریا» تغییر داد. در این فیلم که پیشتر «دل دیوانه» نام داشت، ستاره های زیادی چون فاطمه معتمدآریا، علی نصیریان، لیلا حاتمی، صابر ابر، علی مصفا و پانته آ پناهی ها حضور دارند.

سیامک انصاری این روز ها در فیلم «خوک» اثر جدید مانی حقیقی بازی می کند و در اوایل تابستان هم بازیگر فیلم سینمایی «بمب» به کارگردانی پیمان معادی بود. هر دو فیلم احتمالاً در جشنواره فجر امسال، رونمایی خواهند شد.

ترلان پروانه با گذشت پنج سال از ساخت قسمت اول فیلم سینمایی «آهوی پیشونی سفید»، این روز ها در قسمت دوم این فیلم به کارگردانی جواد هاشمی حضور دارد. او در «فراری» علیرضا داوودنژاد هم بازی کرده که در نوبت اکران است.

سعید روستایی کارگردان جوان «ابد و یک روز» پس از بازنویسی فیلم نامه، یک بار دیگر برای دریافت مجوز «شیش و نیم متر» اقدام کرده است. با این حال طبق گفته ساداتیان تهیه کننده اثر، این فیلم برای جشنواره امسال فجر، آماده نخواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 مهر 1396  11:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیما شعبان نژاد: برای سپردن نقش جدی، منت می گذارند!

نیما شعبان نژاد بازیگری که با مجموعه «خندوانه» مشهور شده است، در گفت وگویی با خبرآنلاین، از پیشنهاد های تکراری که بازیگر را کلیشه می کند، گلایه کرد و گفت: «بسیار پیش آمده که برای بازی در نقشی جدی دعوت شده ام و صحبت های اولیه را کرده ایم اما موقع قرارداد بستن، منت گذاشته اند که ما به تو نقش جدی داده ایم! مگر من در روزنامه آگهی داده ام که لطفا بیایید به من نقش جدی بدهید! من فقط کِرمِ تجربه کردن دارم و می خواهم کار کنم که نگویند نمی تواند یا نمی شود.» او درباره برخی سینماگران هم صحبت کرده که در برابر ورود چهره های تلویزیونی به سینما، گارد دارند.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️مهر - بهروز افخمی در نظر دارد فیلم سینمایی «رویای فرانسوی» را بسازد که این روزها فیلم نامه آن در مرحله بازنویسی نهایی قرار دارد. این فیلم حال و هوای کمدی دارد و بخشی از آن، در کشور ارمنستان فیلم برداری می شود. نویسنده فیلم نامه «رویای فرانسوی» پدرام کریمی است.

صبا - بهمن فرمان آرا در اوایل سال 97، سریالی 24 قسمتی برای عرضه در شبکه نمایش خانگی، براساس رمان «داستان جاوید» اثر اسماعیل فصیح خواهد ساخت. او همچنین احتمالاً فیلم سینمایی «دلم می خواد» را به زودی روانه اکران و «حکایت دریا» را در جشنواره جهانی فجر رونمایی می کند.

خبرآنلاین - علی مصفا در فیلم سینمایی «واسطه» به کارگردانی آرش لاهوتی نقش مقابل هدیه تهرانی را ایفا می کند. اولین اثر سینمایی آرش لاهوتی درباره آبان زنی 45 ساله است که واسطه استخدام کارگران فصلی است. به گفته تهیه کننده، این فیلم احتمالا برای اولین بار در جشنواره فجر اکران شود.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیدعلی ضیا مجری برنامه تحویل سال شبکه یک

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعلی ضیا با اجرای ویژه برنامه «یکِ یک» برای چهارمین بار تحویل سال نو را مهمان خانه های مردم خواهد بود. او که نخستین بار در نوروز 92 اجرای ویژه برنامه تحویل سال را در شبکه سه سیما تجربه کرد، در سال های 94 و 95 نیز مجری برنامه های تحویل سال شبکه یک سیما با نام های «این جا آینده» و «یک یک» بود.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رضا یزدانی که در یکی دو سال اخیر، چند تجربه بازیگری از جمله فیلم «تیک‌آف» و سریال «از یادها رفته» را در کارنامه دارد، این روزها در سریال «تعطیلات رویایی» علیرضا امینی بازی می‌کند که ممکن است نوروز روی آنتن برود. او ترانه تیتراژ این سریال را هم خوانده است.

پریناز ایزدیار به جمع بازیگران فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» سعید روستایی پیوست. او که پیشتر همکاری موفقی را با این کارگردان در «ابد و یک روز» داشت، این بار هم با پیمان معادی و نوید محمدزاده همبازی خواهد بود. او «شهرزاد» را هم در شبکه نمایش خانگی دارد.

محمدحسین لطیفی کارگردانی برنامه تلویزیونی «شبی با عبدی» شبکه نسیم را به عهده گرفت. او به تازگی کارگردانی فیلم کمدی «به وقت خماری» را به پایان رسانده و سریال «سر دلبران» را نیز در صف پخش دارد که احتمالاً در ماه رمضان سال 97، به روی آنتن خواهد رفت.

هادی حجازی‌فر این روزها در حال بازی در اولین فیلم کمدی کارنامه خود با نام «کاتیوشا» است. علی عطشانی این فیلم را کارگردانی می‌کند و حجازی‌فر در آن با احمد مهران‌فر و میترا حجار همبازی شده، او در سریال شبکه نمایش خانگی «ممنوعه» هم بازی خواهد کرد.

امیر آقایی بازی در «روسی» را به پایان رساند. این دومین همکاری او با امیرحسین ثقفی کارگردان فیلم، بعد از «مرگ کسب و کار من است» بود. آقایی این روزها فیلم تحسین‌شده «بدون تاریخ، بدون امضا» را روی پرده سینما دارد و با این فیلم، فروش خوبی را تجربه می‌کند.

الناز شاکردوست که به تازگی با حادثه‌ای سر فیلم برداری «دو طبقه روی پیلوت» مواجه شده بود، به فیلم جدید نرگس آبیار با عنوان «شبى که ماه کامل شد» پیوست. او امسال در «سراسر شب» فرزاد مؤتمن هم بازی کرده که در جشنواره جهانی فیلم فجر، رونمایی خواهد شد.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجموعه «خداوند رخش» هوشیار خیام رونمایی می‌شود

مجموعه «خداوند  رخش» هوشیار خیام رونمایی می‌شود
مجموعه «خداوند رخش» هوشیار خیام رونمایی می‌شود

مجموعه «خداوند رخش» که به بازخوانی شاهنامه می‌پردازد، به تازگی توسط هوشیار خیام آهنگ ساز و نوازنده پیانو با روایت امیرحسین ماحوزی به صورت آلبوم تولید شده و قرار است به زودی در موزه هنرهای معاصر رونمایی شود. به گزارش فارس، مجموعه «خداوند رخش» به کوشش لیلی ماحوزی با نقش‌های علی اکبر صادقی، نقاش پیش کسوت توسط انتشارات «موسیقی امروز تهران» منتشر شده است و برنامه رونمایی از آن به همراه نقالی شاهنامه فردوسی و اجرای قطعاتی توسط آهنگ ساز و برخی از نوازندگان اثر خواهد بود.  رونمایی از این آلبوم روز سه شنبه 15 اسفندماه در موزه هنرهای معاصر از ساعت 16 تا  18 برگزار می شود.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فریاد اعتراض خانواده آهنگ ساز سرشناس؛ لطفا سرقت نکنید

خانواده زنده‌یاد همایون خرم با انتشار متنی، ضمن گلایه از سرقت‌ها در عرصه موسیقی، از این حرکت «غیرقانونی و غیراخلاقی» انتقاد کرد. رضا خرم (فرزند زنده‌یاد همایون خرم) متنی را منتشر کرد که در آن، او و خانواده‌اش به روند سرقت‌ آثار پدرش توسط برخی از اهالی موسیقی اعتراض کرده‌اند. در بخشی از این پیام آمده است: متاسفانه اخیرا به کرات دیده شده که آثار پدر این جانب " همایون خرم " بدون اطلاع و اجازه بازخوانی شده! در بسیاری موارد اجراها بسیار ضعیف، تنظیم‌ها نامناسب، ارکستراسیون نامطلوب، ایجاد تغییرات در اصل آهنگ به طرز ناشیانه، حذف یا کوتاه کردن مقدمه و جواب‌های ارکستر، اعمال سلیقه‌های شخصی و غیره می‌باشد. بعد از این تاریخ به طور جدی و قانونی و بدون تعارف با سارقین هنری که به هر شکلی از این آثار سوء استفاده می‌نمایند، شدیدا برخورد خواهد شد.

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جریان انحصارطلب در کنسرت‌های شهرستان‌ها

محمد معتمدی، در پی انتشار مواضع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان درباره لغو کنسرت 17 اسفند ماه خودش  در اصفهان، به خبرنگار مهر گفت: «بنده برای تک‌تک مواردی که در متن پاسخ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان منتشر شده است، توضیحات مبسوطی دارم که در صورت نیاز این مجموعه به آن ها ارسال خواهم کرد.» وی افزود: «من با اداره ارشاد اصفهان مشکل شخصی ندارم بلکه مشکل من در این است که غفلت آن ها باعث شکل گیری جریان هایی شده است که اجازه ورود خوانندگان و گروه هایی را که در خارج از تیم آن ها باشند، نمی دهند و باید فکری به حال این مشکل کرد.»

یک شنبه 13 اسفند 1396  11:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پشت صحنه «پایتخت 5» عید مبعث پخش می شود

پشت صحنه مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» روز شنبه همزمان با مبعث پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) از شبکه یک روی آنتن می رود. طبق اعلام روابط عمومی شبکه یک، پشت صحنه این مجموعه، ساعت 16 روز شنبه پخش خواهد شد. «پایتخت 5» به کارگردانی سیروس مقدم، نوروز 97 از شبکه یک روی آنتن رفت و با استقبال مخاطبان نیز مواجه شد.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اکران «به وقت شام» و «فیلشاه» ویژه شهرهای بدون سینما

فیلم سینمایی «به وقت شام» و پویانمایی «فیلشاه» از پرمخاطب ترین آثار جشنواره سی و ششم فیلم فجر در شهرهای بدون سینما، نهادها، مجموعه های فرهنگی و... اکران می شود.

به گزارش تسنیم، بنا به اعلام «راوی فیلم»، در پی استقبال از اکران فیلم سینمایی «به وقت شام» و پویانمایی «فیلشاه» در سینماهای کشور و تقاضای بی شمار هموطنان عزیز در شهرهای بدون سینما، راوی فیلم با هماهنگی تهیه کنندگان آثار، اقدام به اکران این فیلم ها در سراسر کشور می کند. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر، هماهنگی و اطلاع از نحوه اکران و شیوه بلیت فروشی می توانند با شماره تلفن های 4-02188510473 تماس بگیرند یا از طریق سایت Ravifilm.ir ثبت نام کنند.

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آثار کمدی روز پنج شنبه اکران نمی شوند

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش اعلام کرد: سینماهای سراسر کشور به دلیل شهادت امام موسی کاظم (ع) در روز پنج شنبه 23 فروردین فیلم کمدی اکران نمی کنند.غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت وگو با مهر درباره تعطیلی سینماها در روز پنج شنبه 23 فروردین گفت: «فیلم های کمدی شامل «لونه زنبور» ساخته برزو نیک نژاد و «مصادره» ساخته مهران احمدی روز پنج شنبه 23 فروردین برابر با شهادت امام موسی کاظم (ع) تا ساعت 17 در سینماهای سراسر کشور به نمایش در نمی آیند اما فیلم های دیگر در این روز اکران می شوند.» وی در پایان گفت: «اکران فیلم های کمدی از ساعت 17 به بعد در روز پنج شنبه از سر گرفته می شود.»

پنج شنبه 23 فروردین 1397  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها