0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

اصرار ظلی پور به پرسش درباره گلزار

برنامه «من و شما» مدتی است که با حرف های جنجالی مهمانانش، خبرساز می شود. بخشی از این حرف ها هم معمولاً درباره محمدرضا گلزار است و علاقه مندان این بازیگر و خواننده 40 ساله را به واکنش وامی دارد. این بحث که تا به حال یکسره درباره سوپراستار بودن یا نبودن گلزار بوده، از حرف های پژمان بازغی در برنامه دو ماه پیش «مردم گرام» شروع شد. او در آن برنامه با استناد به چند فیلم محمدرضا گلزار که فروش چند میلیاردی نداشته اند، مدعی شده بود که سینمای ایران سوپراستار ندارد. از آن زمان به بعد، آرش ظلی پور از چند مهمانش درباره گلزار سوال کرده؛ میلاد کی مرام، جمشید مشایخی و این هفته هم هومن سیدی. ظلی پور اصرار دارد تا برنامه اش را با استفاده از برند محمدرضا گلزار خبرساز کند؛ اصراری که تاکنون هم جواب داده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 20 شهریور 1396  8:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سه هفته بلیت نیم بهای سینما قطعی است

ایسنا - سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره این که آیا طبق نظر انجمن سینماداران، قرار است طرح فروش بلیت نیم بها در یک هفته ارزیابی شود و پس از خوب بودن استقبال ادامه پیدا کند، بیان کرد: «مصوبه شورا همان چیزی است که پیش از این اعلام شده و تا پایان هفته دفاع مقدس بلیت ها نیم بها خواهد بود و تصمیم دیگری در این باره گرفته نشده است.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهتاب کرامتی از هفته گذشته با فیلم «ماجان» به سینما ها آمده است. او که از پاییز سال 94 و اکران «جامه دران» فیلم دیگری روی پرده نداشته، به تازگی بازی در مستند-داستانی «مراسم ویژه» را به پایان رسانده است.

مهدی پاکدل در اولین همکاری با مصطفی کیایی، در باز سازی حادثه ساختمان پلاسکوی تهران، بازی می کند. او همچنین امشب آخرین اجرای کنسرت-نمایش را تجربه می کند؛ نمایشی که با استقبال فوق العاده مخاطبان مواجه شد.

میلاد کی مرام که در دو سال اخیر، کم کار بوده، از فردا فیلم «مَلی و راه های نرفته اش» اثر تهمینه میلانی را روی پرده سینما ها خواهد داشت. وی از ابتدای سال 96، تنها در یک تئاتر، آن هم به صورت افتخاری بازی کرده است.

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمید نعمت ا... فیلمِ کنسرت « سی » را می سازد

مهر - حمید نعمت ا... که این روزها فیلم تحسین شده «رگ خواب» را روی پرده سینما دارد، فیلمی بر اساس کنسرت-نمایش «سی» خواهد ساخت. پروژه موسیقایی «سی» کاری مشترک از همایون شجریان و سهراب پورناظری است که  به تازگی روی صحنه رفته و با استقبال فوق العاده مخاطبان مواجه شده است.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامزدهای معرفی به اسکار مشخص شدند

ایلنا - هیئت معرفی فیلم ایرانی به فرهنگستان علوم و هنر های سینمایی، فهرست کوتاه ده فیلمی را که برای بررسی بیشتر در نظر گرفته است، اعلام کرد. این فهرست شامل «برادرم خسرو»، «بیست و یک روز بعد»، «خانه ای در خیابان چهل و یکم»، «رگ خواب»، «لاک قرمز»، «ماجرای نیمروز»، «مالاریا»، «نفس»، «وارونگی» و «ویلایی ها» است. سال گذشته «فروشنده» نماینده ایران بود که موفق به دریافت اسکار هم شد.

دوشنبه 27 شهریور 1396  11:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رامبد و پویش تبلیغاتی برای فیلم «نگار»

یکی، دو هفته ای هست که رامبد جوان و نگار جواهریان برای اکران مردمی فیلم «نگار» به سینماهای مختلف و مخصوصاً پردیس کوروش (با مدیریت علی سرتیپی) می روند و به نوعی پویش تبلیغاتی مهران مدیری و فیلم «ساعت 5 عصر» را تکرار می کنند. رامبد در این راه از «خندوانه» هم استفاده کرده و در گفت وگو با رسول صدر عاملی در روز ملی سینما، دقایقی درباره «فیلمیران» پخش کننده فیلمش هم صحبت کرد. او همچنین از سیدغلامرضا موسوی، علی سرتیپی و محمدرضا تخت کشیان که شرکای دیگر صدر عاملی در «فیلمیران» هستند هم نام برد. رامبد در آخرین برنامه «خندوانه» هم میزبان نگار جواهریان خواهد بود. همه این اتفاقات به اضافه حرف هایش در برنامه «من و شما» شبکه شما، او را به چهره پررنگ این روزهای سینما و تلویزیون تبدیل کرده است.

دوشنبه 27 شهریور 1396  11:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 mty1378
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیر آقایی مدتی است درگیر سریال پلیسی «نوار زرد» است که در هفته نیروی انتظامی روی آنتن می رود. آقایی نقش اصلی این سریال را بازی می کند. او در فیلم تحسین شده «بدون تاریخ، بدون امضا» هم حضور داشته است که احتمالاً تا سال آینده اکران نمی شود.

پریناز ایزدیار که این روز ها «تابستان داغ» را روی پرده سینما ها دارد، در فیلم «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی هم بازی کرده است. این فیلم که در سکوت خبری ساخته شده است، پروانه ویدئویی دارد و احتمالاً در سینما نمایش داده نمی شود.

سروش جمشیدی با پایان برنامه «دورهمی» به سریال «شب عید» اثر سعید آقاخانی پیوسته است و در این مجموعه بازی می کند. او پیشتر هم با آقاخانی در سریال «خروس» همکاری داشته است. «خروس» در رمضان سال 92 روی آنتن رفت.

ارژنگ امیرفضلی این روز ها در دو سریال بازی می کند. او همزمان در فصل دوم «محله گل و بلبل» برای شبکه دو و «افسانه هزارپایان» برای شبکه نسیم حضور دارد. امیرفضلی به تازگی با حضور مداوم در «خندوانه»، به روز های پرکاری بازگشته است.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکلیف نامشخص اکران فیلم ها در محرم

در حالی که مطابق سیاست هر سال، سازمان سینمایی از اکران فیلم های سینمایی کمدی در ایام عزاداری جلوگیری می کند، امسال وضعیت عجیبی بر اکران حاکم شده است. تکلیف برخی از فیلم ها هنوز مشخص نیست که کمدی هستند یا نه. ظاهراً «ساعت پنج عصر» و «من و شارمین» کمدی در نظر گرفته نشده اند ولی در سایت سینماتیکت، رده «کمدی» گرفته اند. ضمن این که بسیاری از سینما ها بلیت فیلم های کمدی را در روز های ابتدایی محرم پیش فروش اینترنتی کرده اند و حالا دیگر پس گرفتن آن از مخاطبان، ممکن نیست.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح بلیت نیم بها دایمی می شود؟

طبق آمار های فروش سینما، از 19 شهریور که بلیت سینما های سراسر کشور نیم بها شد، فروش اغلب فیلم ها بیشتر از قبل شده و تعداد مخاطبان این آثار هم رشد قابل توجهی داشته است. حتی تعداد تماشاچیان برخی فیلم ها مانند «نگار» و «من و شارمین» به حدود دو برابر رسیده است. این اتفاق می تواند شورای صنفی نمایش و سیاست گذاران قیمت بلیت سینما را به ادامه طرح نیم بها تشویق کند. رئیس کانون پخش کنندگان هم به تازگی از احتمال اجرای این طرح در روز های شنبه تا چهارشنبه، تا پایان سال، خبر داده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکست سخت ژن خوب در اکران

شکست سخت ژن خوب در اکران

شکست سخت ژن خوب در اکران

فیلم «فصل نرگس» را به خاطر دارید؟ همان فیلمی که با سرمایه گذاری حمیدرضا عارف ساخته شده بود و ماجرا های «ژن خوب» را به وجود آورد. «فصل نرگس» با وجود بازیگران چهره ای مانند یکتا ناصر، ریما رامین فر، امیر آقایی، پژمان بازغی، محمدرضا هدایتی و گوهر خیراندیش، بعد از شش هفته اکران، تنها 226 میلیون تومان فروخته است! جالب آن که از ابتدای سال، 20 فیلم به فروش یک میلیاردی دست یافته اند و فروش پایین این اثر، با وجود این همه بازیگر چهره، آن را به شکست خورده ترین فیلم سال تبدیل می کند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تصویربرداری «پایتخت 5» به پایان رسید

تصویربرداری «پایتخت 5» به پایان رسید

آی سینما - تصویربرداری پنجمین فصل از مجموعه «پایتخت» ساخته سیروس مقدم که از 19 اردیبهشت در استان مازندران آغاز شده بود، به پایان رسید. در طول این مدت عوامل این مجموعه به جز تصویربرداری در استان مازندران، بخش هایی از این سریال را در شهر تهران و کشور ترکیه جلوی دوربین بردند. پیش بینی می شود این مجموعه در نوروز 97 روی آنتن شبکه یک سیما برود.

دوشنبه 10 مهر 1396  7:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حامد بهداد به زودی فیلم توقیف شده «خانه دختر» را روی پرده سینما ها خواهد داشت. او فیلم «سد معبر» را هم در نوبت اکران دارد که به خاطر بازی در آن، از جشن منتقدان سینمای ایران، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد را گرفته است.

سیدبهرنگ علوی به سریال جدید شهرام شاه حسینی پیوسته است و در آن بازی می کند. «آسمان هوای باران دارد» نام این مجموعه تلویزیونی است که پس از «هشت و نیم دقیقه» دومین همکاری علوی و شاه حسینی محسوب می شود.

دوشنبه 10 مهر 1396  7:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهیدی فرد به اجرای تلویزیونی بازگشت

محمدرضا شهیدی فرد بعد از پنج سال، از چهارشنبه شب با دو برنامه تلویزیونی به عرصه اجرا برگشت. برنامه اول، در هفتمین قسمت «هزار داستان» بود که شهیدی فرد روبه روی استاد محمود فرشچیان نشست و در یکی از معدود گفت وگو های تلویزیونی استاد، یک ساعت با او گپ زد. شهیدی فرد در «هزارداستان» تنها همین یک قسمت را اجرا کرده، ولی برنامه دوم «چهل چراغ» است که از پنج شنبه، روی آنتن شبکه سه رفته و قرار است تا چهل شب، درباره آثار هنری مرتبط با عاشورا صحبت کند. او در این برنامه با هنرمندان و صاحبان آثار هنری عاشورایی گفت وگو می کند.

دوشنبه 10 مهر 1396  7:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گلایه های میرباقری از بی توجهی به «سلمان»

داوود میرباقری کارگردان سریال «مختارنامه» در برنامه «چهل چراغ» شبکه سه حاضر شد و از برخورد مسئولان با فیلم نامه سریال جدیدش «سلمان فارسی» انتقاد کرد. او در این باره گفت: «چقدر باید به خاطر «سلمان» روح و زندگیم زخم بخورد؟ این زخم ها زمانی اجر دارد که نتیجه داشته باشد. من 15 سال پیش «سلمان» را نوشته ام و آماده است، دیگر خسته شده ام از این نوع کار کردن، یعنی شما سال ها زحمت می کشی ولی آخر کار با آن چه که فکر می کردی تفاوت دارد و موضع گیری ها، کمبود امکانات و یک تغییر مدیریت این همه لطمه به کار وارد می کند.»

دوشنبه 10 مهر 1396  7:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهاب حسینی دوباره شهید بابایی می‌شود!

فارس - سریال 25 قسمتی «کارگاه 48» درباره تولید قطعه‌ای مهم از هواپیمای F14 است که یکی از مهم ترین هواپیماهای جنگنده در دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق بود. ماجرای این مجموعه، به سال‌های 60 تا 64 برمی‌گردد و با شهادت شهید بابایی به پایان می‌رسد. از شهاب حسینی هم که پیشتر در سریال «شوق پرواز» در نقش شهید عباس بابایی به ایفای نقش پرداخته بود، برای بازی در این سریال دعوت به همکاری شده است.

پنج شنبه 13 مهر 1396  12:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها