0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

برندگان «ادابازی» چقدر جایزه می گیرند؟

سوالی که در پایان «ادابازی» ویژه نوروز، برای مخاطبان «خندوانه» پیش آمد و هیچ گاه پاسخی به آن داده نشد، مبلغ جایزه نقدی برنده ها بود. این موضوع احتمالاً در «ادابازی» جدید هم تکرار می شود و جایزه برندگان رسماً اعلام نمی شود. با این حال به تازگی روزنامه صبح نو در گزارشی درباره این مسابقه، خبر از جوایز 40، 20 و 10 میلیون تومانی برای هر عضو گروه های اول تا سوم این مسابقه داده که اسپانسر تأمین می کند. نکته جالب آن است که شرکت کننده ها برای حضور در مسابقه هم دستمزد می گیرند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:41 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

نقل قول khodaeem1

سوالی که در پایان «ادابازی» ویژه نوروز، برای مخاطبان «خندوانه» پیش آمد و هیچ گاه پاسخی به آن داده نشد، مبلغ جایزه نقدی برنده ها بود. این موضوع احتمالاً در «ادابازی» جدید هم تکرار می شود و جایزه برندگان رسماً اعلام نمی شود. با این حال به تازگی روزنامه صبح نو در گزارشی درباره این مسابقه، خبر از جوایز 40، 20 و 10 میلیون تومانی برای هر عضو گروه های اول تا سوم این مسابقه داده که اسپانسر تأمین می کند. نکته جالب آن است که شرکت کننده ها برای حضور در مسابقه هم دستمزد می گیرند.

واو
پس یه جوری باید برم تو برنامه خندوانه
خیلی پوله surprise

دوشنبه 13 شهریور 1396  9:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هومن برق‌نورد به فیلم کمدی «لونه زنبور» پیوست. او در دو فیلم سینمایی «بن‌بست وثوق» و «راه رفتن روی سیم» حضور داشته که هنوز اکران نشده‌اند. برق‌نورد به تازگی به عنوان بازیگر نمایش «آینه‌های روبرو» روی صحنه رفته است.

سام قریبیان این روزها در فیلم «هایلایت» اصغر نعیمی، با جمشید هاشم‌پور و پژمان بازغی همبازی شده است. او مینی‌سریال پلیسی «عالیجناب» را کارگردانی کرده که در آستانه عرضه در شبکه نمایش خانگی قرار دارد.

ماهور الوند در فیلم جدید مصطفی کیایی به نام «چهارراه استانبول» که به حادثه پلاسکو می‌پردازد، حضور خواهد داشت. او فرزند سیروس الوند کارگردان قدیمی سینماست و با فیلم «دختر» سیدرضا میرکریمی به سینما معرفی شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمد معتمدی و آشتی با تلویزیون

سیدمحمد معتمدی خواننده بی‌حاشیه موسیقی سنتی، یک شنبه‌شب بعد از 8 ماه، دوباره در قاب تصویر تلویزیون ظاهر شد. او که اتفاقاً دانش آموخته دانشگاه صداوسیما هم هست، آخرین بار در ویژه‌برنامه شب یلدای سال گذشته، مهمان فرزاد حسنی بود و پس از آن دیگر در تلویزیون ظاهر نشده بود. معتمدی حتی فردای برنامه جنجالی، نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما نوشت و اعلام کرد که دیگر در هیچ برنامه تلویزیونی ظاهر نمی‌شود. دلیل این اتفاق نیز حذف گفت‌وگوی او از آنتن بود که در نامه‌اش آن را بی‌احترامی دانسته بود. با این حال معتمدی یک شنبه‌شب به «خندوانه» رفت و به نوعی با تلویزیون آشتی کرد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمله پدرام کریمی به همه!

پدرام کریمی که چندی پیش با اظهارنظر جنجالی‌اش در «دورهمی» درباره کار کردن بانوان، خبرساز شده بود، دیروز مصاحبه‌ای مفصل با خبرگزاری فارس داشت و در این گفت‌وگو عملاً به همه اهالی سینما حمله کرد. او در این مصاحبه بدون نام بردن از فیلم‌ها، با اشاراتی واضح که مشخص بود به کدام فیلم‌ها اشاره می‌کند، به جوایز «ماجرای نیمروز» و «برادرم خسرو» در جشنواره فیلم شهر انتقاد کرد و «برادرم خسرو» را یک فیلم «روانی» خواند! کریمی همچنین درباره فیلم تحسین‌شده «تابستان داغ» هم گفت: «یک فیلم نامه تکراری، یک فیلم تکراری با موضوع تکراری با حفره‌های فیلم نامه، بعد در 12 رشته کاندیدا می‌شود؟»

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حذف «نفس» و «برادرم خسرو» از رقابت بهترین فیلم جشن خانه سینما

طبق اعلام مسئولان جشن خانه سینما، نام دو فیلم به دلیل مغایرت با اساسنامه جشن، از رقابت بهترین فیلم حذف شده است. در اساسنامه جشن آمده که فیلم هایی می توانند نامزد عنوان بهترین فیلم شوند که حداقل در یک بخش از میان بهترین کارگردانی یا بهترین فیلم نامه نامزد شده باشند ولی به دلیل آن که «نفس» و «برادرم خسرو» در میان نامزد های بهترین کارگردانی یا بهترین فیلم نامه حضور ندارند، نام آن ها از میان نامزد های بهترین فیلم حذف می شود.

چهارشنبه 15 شهریور 1396  8:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مخالفت سینمادار ها با طرح نیم بها

دیروز و پس از انتشار خبر ارائه بلیت نیم بها در سینما ها برای 20 روز متوالی، برخی رسانه ها از مخالفت سینمادار ها با این تصمیم و معلق شدن آن خبر دادند. سینمادیلی از نارضایتی مدیران سینما ها از این طرح  ومذاکره آن ها با شورای صنفی نمایش برای تجدید نظر در این تصمیم بی سابقه، خبر داده است. ظاهراً حتی برخی از سینمادار ها، نمی خواهند این تصمیم را اجرا کنند. به نوشته این رسانه، قرار است در هفته آینده پس از مذاکرات با مدیران سینما ها، تصمیم نهایی برای این طرح گرفته شود.

چهارشنبه 15 شهریور 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جواد عزتی و امیر جدیدی وارد «تنگه ابوغریب» شدند

عوامل فیلم سینمایی «تنگه ابوغریب» به کارگردانی بهرام توکلی مشخص شدند و جواد عزتی و امیر جدیدی از جمله بازیگران این اثر خواهندبود. به گزارش مهر، فیلم سینمایی «تنگه ابوغریب» که روایتی است از دفاع گردان عمار در برابر لشکرکشی رژیم بعث به فکه و شرهانی، رشادت و مظلومیت بچه های گردان عمار در روز های آخر دفاع مقدس در منطقه حساس تنگه ابوغریب را به تصویر می کشد.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«آماده باش» با اجرای کامبیز دیرباز

پخش مسابقه «آماده باش» شبکه امید از روز شنبه آغاز خواهد شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، تصویربرداری این مسابقه با اجرای کامبیز دیرباز از اواسط مردادماه در جزیره کیش آغاز شد و براساس برنامه ریزی های انجام گرفته، تولید این مسابقه تا اواسط ماه آینده به طول می انجامد. در «آماده باش» شرکت کنندگان پسر با محدوده سنی 12 تا 18 سال با یکدیگر رقابت می کنند.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سینا سرلک پس از جدایی از «شهرزاد» به «هزار داستان» پیوست

سینا سرلک که پس از حواشی ایجاد شده در فصل دوم سریال «شهرزاد» قطع همکاری خود را با این مجموعه اعلام کرده است، تیتراژ فصل دوم برنامه «هزار داستان» را می‌خواند.به گزارش ایسنا این اولین تجربه سینا سرلک در زمینه اجرای تیتراژ برنامه تلویزیونی به صورت انفرادی است.او که تاکنون ۲۴ آلبوم به بازار عرضه کرده، مدتی خواننده ارکستر موسیقی ملی به رهبری فخرالدینی بود و زمانی که نادر مشایخی به عنوان رهبر در ارکستر سمفونیک تهران فعالیت داشت، با این ارکستر همکاری می‌کرد.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهدی کرم پور مجری «هفت» می شود

برخی رسانه ها از انتخاب قطعی مهدی کرم پور برای اجرای «هفت» خبر داده اند. کرم پور کارگردان فیلم مشهور «چه کسی امیر را کشت؟» است و در کارنامه سینمایی اش «پل چوبی» هم دیده می شود. او سال گذشته هم «سوفی و دیوانه» را در جشنواره فیلم فجر داشت که البته هنوز موفق به اکرانش نشده است. مهدی کرم پور که فعلاً واکنشی به این شایعات نشان نداده، این روز ها در «ونیز» است و فیلم های جشنواره ونیز را می بیند.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهانی: ممیزی ارشاد را اعمال نکردم!

تابناک - عبدالرضا کاهانی کارگردان سینما به تازگی در گفت وگویی مفصل با فرانس 24، درباره دور زدن ممیزی ارشاد برای فیلم «بی خود و بی جهت» گفته: «...نسخه ممیزی شده را روی یک دی وی دی به آن ها (وزارت ارشاد وقت) ارائه دادم، پس از بازبینی اعلام کردند که این نسخه از فیلم مشکلی ندارد، از آن ها درخواست کردم که آن دی وی دی را به من بدهند که تا من این تغییرات را در نسخه اصلی فیلم هم اعمال کنم چون نسخه دیگری ندارم. آن ها قبول کردند و من هم وقتی از دفتر آن ها خارج شدم آن دی وی دی را شکستم و فیلم را همان طور که بود برای اکران به سینما ها فرستادم؛ فیلمی که مردم دیدند بدون سانسور بود و آن ها نیز هیچ وقت متوجه نشدند!»

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیوشا ضیغمی بادیگارد دارد؟

انتشار تصاویر حضور نیوشا ضیغمی در یک اکران مردمی، حاشیه هایی را برای او به همراه داشته. او به همراه چند سلبریتی دیگر از جمله هدیه تهرانی، در اکران مردمی فیلم سینمایی «اکسیدان»، حضور داشت و حالا تصاویر جنجالی شده است. در عکس هایی که از این مراسم منتشر شده، خانمی در کنار نیوشا ضیغمی حضور دارد و سعی می کند علاقه مندان خانم بازیگر را از اطراف او دور نگه دارد. برخی رسانه ها هم با استناد به این تصاویر، او را محافظ خانم بازیگر معرفی کرده اند و حالا تصاویر این دو نفر در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود. با این حال گفته می شود فرد مد نظر، مسئول تشریفات سالن سینما بوده و ارتباطی با خانم بازیگر ندارد.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اشکان خطیبی هفته آینده در کنسرت ناصر چشم آذر قطعاتی را اجرا خواهد کرد و دو روز بعد، آخرین اجرای «راک د پن» را خواهد داشت. خطیبی در فیلم سینمایی «نگار» هم بازی کرده که از چهارشنبه هفته گذشته در سینما ها اکران شده است.

لعیا زنگنه نقش اصلی فیلم سینمایی «زنانی که با گرگ ها دویده اند» را بازی خواهد کرد. او که در سال های اخیر حضور کمرنگی در سینما و تلویزیون داشته، نقشی فرعی در «قاتل اهلی» مسعود کیمیایی هم دارد که به زودی اکران می شود.

بیژن بیرنگ خالق مجموعه های تلویزیونی مشهوری مانند «خانه سبز» و «همسران» پس از هفت سال به تلویزیون برمی گردد. او قرار است اجرای یکی از بخش های برنامه «چشم شب روشن» را به صورت هفتگی برعهده داشته باشد.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«لیلا» در بیستمین سالگرد اکران روی پرده سینما می رود

فیلم «لیلا» اثر داریوش مهرجویی در بیستمین سالگرد اکران آن، از فردا 21 شهریور در سینما ها به روی پرده می رود. این فیلم در سالن های گروه سینمایی هنر و تجربه در شهر های تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، بابل و کرمان به نمایش درمی آید. «لیلا» اولین فیلم لیلا حاتمی است که در سال 75 ساخته شد و با استقبال مخاطبان و منتقدان، به یکی از محبوب ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران تبدیل شد.

دوشنبه 20 شهریور 1396  8:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها