0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

پاسخ به:چهره ها و خبر هاقرارداد برای سال تحویل
مهدی هاشمی، رویا نونهالی، مهدی سلطانی و بهاره کیان افشار چهار بازیگری هستند که تاکنون برای بازی در فیلم سینمایی «سال تحویل» قرارداد بسته اند. «سال تحویل» عاشقانه ای است در ستایش پدر و قرار است اولین نمایش آن در جشنواره بین المللی فجر باشد.

کنسرت  در جشنواره  فجر
کاوه یغمایی خواننده سبک پاپ-راک که در چند سال گذشته موفق به اخذ مجوز برای برگزاری کنسرت نشده بود ، در سی‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کنسرت برگزار می‌کند. این کنسرت  در 26 بهمن  ساعت 18:30 در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی اجرا خواهد شد .

رو به بهبودی
فرزند فرج ا. . . سلحشور اعلام کرد که پزشکان از روند درمان این کارگردان سینما ابراز رضایت کرده اند ولی وی هنوز در بخش مراقبت های ویژه بستری است. بصیر سلحشور درباره وضعیت فعلی پدرش گفت: پدرم همچنان بستری است و از دستگاه های تنفسی استفاده می کند.

گلایه های رامبد جوان
رامبد جوان نسبت به کامنت های ناخوشایند برخی مخاطبانش در اینستاگرام ، ابراز ناراحتی کرد. او نوشت: «رفقا سلام.  به نظرم دیگه وقتشه با ادعای فرهنگ و نوع دوستی و تمدن و احترامی که داریم، به این روحیه نامهربون و پرخاشگر و بی دلیل معترض فکر کنیم. . .  فکر کنیم. این همه خشم به همه چی جای نگرانی داره. دوستتون دارم. با اینکه یه عده واقعاً شورش رو در میارن. »

از شخصیت های اصلی دودکش
مجید یاسر حدود یک هفته است که با مجموعه تلویزیونی «دودکش2» با نام قبلی «فروشگاه بزرگ» به کارگردانی محمدحسین لطیفی قرارداد بسته است. او می گوید: در مورد کلیات این سریال صحبت کردیم، اما درباره نقشم زیاد نمی‌دانم چراکه فیلم‌نامه هنوز کامل نیست. فقط این را می‌دانم که نقش یکی از شخصیت های اصلی قصه را به عهده دارم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 بهمن 1394  7:37 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجایزه بهترین بازیگر زن
«فاطمه معتمدآریا» بازیگر تلویزیون، تئاتر و سینما در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «داکا بنگلادش» برای فیلم «نبات» به کارگردانی«الچین موسی‌اوغلو»، عنوان بهترین بازیگر نقش اصلی زن را به دست آورد؛ با کسب این جایزه، «معتمدآریا» چهارمین افتخار بین‌المللی را برای این فیلم، در عنوان بازیگر به دست آورد.

تجلیل پاکدل از نجفی
مهدی پاکدل در نوشته ای اینستاگرامی به معرفی زنده یاد ابوالحسن نجفی به مخاطبانش پرداخت. پاکدل نوشت:روح استاد نجفی شاد و سایه اساتید ادبی و ترجمه فارسی مستدام باد. این بزرگواران تمام عمر خود را صرف ادب و زبان فارسی می کنند تا کمی سطح مطالعه و آگاهی را در جامعه ایرانی افزایش دهند.

انتقاد از تخریب بافت تاریخی
کارگردان «شیار 143» با انتقاد از تخریب بافت تاریخی روستای «ابرندآباد» یزد تأکید کرد: این موضوع نه تنها از لحاظ میراث فرهنگی مهم است بلکه از بین بردن باغات جنبه محیط زیستی هم دارد. ابرندآباد نام روستایی است که دوره تاریخی آن به زمان ساسانیان برمی‌گردد.

کلاه قرمزی نداریم
حمید جبلی در پاسخ به سوالی درباره پخش برنامه کلاه قرمزی در نوروز سال 95 گفت: «امسال کلاه قرمزی نداریم چون تلویزیون پول پارسال را هنوز نداده است. البته ما به کسی بدهی نداریم اما تلویزیون پول را پرداخت نکرده و علاقه مند نیست که این برنامه اجرا شود. »اوایل آبان هم ایرج طهماسب خبر داد که امسال قصد ندارد مجموعه‌ کلاه قرمزی را برای تلویزیون آماده کند.

اولین بازیگر «مرداد»
رعنا آزادی ور به عنوان اولین بازیگر فیلم سینمایی «مرداد» به کارگردانی بهمن کامیار با این پروژه قرارداد خود را ثبت کرد. رعنا آزادی‌ور  در این اثر نقش زن جوانی به نام رویا را برعهده دارد که پس از حدود یک دهه زندگی مشترک با همسرش دچار اختلاف شده و این ماجرا زندگی او را با چالش و بحران مواجه می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 4 بهمن 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها شمس بازار عاشقان
فرهاد قائمیان در «بازار عاشقان» در نقش شمس حضور خواهد داشت. ایرج راد، فرزانه کابلی، شهرام عبدلی و ایوب آقا خانی دیگر بازیگران اصلی نمایش هستند که در کنار 70 نفر دیگر به ایفای نقش می پردازند. نمایش «بازار عاشقان» به کارگردانی هادی مرزبان 10 و 11 بهمن در تئاتر شهر به صحنه می رود.

آمادگی برای رقابت
رویا نونهالی خود را برای  رقابت در جشنواره فیلم فجر آماده می کند. فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» با بازی وی و به کارگردانی تینا پاکروان آخرین مراحل فنی  را می گذراند وطی 2 روز آینده تحویل دفتر جشنواره فجر می شود. «نیمه شب اتفاق افتاد» داستان عشق های نامتعارف از عروسی تا عزا است .

در راه دفتر جشنواره فجر
کیومرث پوراحمد با اشاره به این که مراحل فنی  جدید ترین فیلمش « کفش هایم کو؟ » به پایان رسیده گفت: ظرف یک یا دو روز آینده آن را تحویل دفتر جشنواره فجر می دهم. آخرین ساخته کیومرث پوراحمد درباره مهاجرت و فراموشی است. رضا کیانیان مجید مظفری، رویا نونهالی و بهاره کیان افشار ازبازیگران این فیلم هستند.

هدیه  کردن عشق به فرزندان
مهرانه مهین‌ترابی اظهار کرد:من در خانواده ای پرجمعیت به دنیا آمدم و عشقی را که دلم می‌خواست دریافت  نکردم اما وقتی بزرگ شدم روی خودم زیاد کار کردم. وی افزود: خانواده‌ ها باید آن قدر به فرزندان خود عشق هدیه دهند که لازم نباشد آدم در 30 سالگی بفهمد باید روی خودش کار کند.

یادداشت های صادقانه
بازیگر سریال «یادداشت های یک زن خانه دار» بیان کرد که این سریال از صداقتی برخوردار است که بسیاری از آثار ندارندو توانسته به موضوعات اخلاقی مورد نیاز در جامعه بپردازد. امیررضا دلاوری  گفت: خروجی سریال «یادداشت های یک زن خانه دار» در حد انتظار ما بود و بازخوردهای خوبی هم داشته و مخاطب خود را  هم سرگرم می کند .

سه شنبه 6 بهمن 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتوقف فیلم برداری «فروشنده»
اصغر فرهادی فیلم برداری جدیدترین فیلمش«فروشنده»  را که از دو ماه پیش آغاز شده بود به خاطر درگذشت یدا. . . نجفی، صدابردار پیشکسوت فیلم متوقف کرد. گروه تولید «فروشنده» هنوز صدابرداری را جایگزین  وی نکرده اند و فیلم برداری جدید ترین اثر فرهادی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود. نجفی بر اثر سکته قلبی دیده از جهان فرو بست.

یادم تو رو فراموش
میترا حجار امروز مقابل  دوربین فیلم «یادم تو رو فراموش» به کارگردانی علی عطشانی  می رود.مازیار فلاحی که حضورش به عنوان یکی از بازیگران قطعی است ترانه ای با همین عنوان نیز در این فیلم می خواند.  حضورحسین یاری، آتیلا پسیانی، ماه چهره خلیلی و رضا ناجی در این فیلم قطعی شده است.

دریافت جایزه ازجشنواره داکا
رضا میرکریمی موفق به کسب جایزه بهترین فیلم معنوی از جشنواره فیلم «داکا» ی بنگلادش برای فیلم «امروز» شد. فیلم «امروز» اولین حضور بین‌المللی خود را در جشنواره‌ فیلم «تورنتو» تجربه کرد و سپس در جشنواره «رباط» مراکش موفق به کسب جایزه بهترین فیلم، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و بهترین بازیگر برای پرویز پرستویی شد.

با ستاره بودن
آشا محرابی جلوی دوربین فیلم «با ستاره بودن» می رود که این هفته به کارگردانی محمد عبدی‌زاده کلید می‌خورد و برای تولید در شبکه نمایش خانگی آماده خواهد شد این فیلم داستانی اجتماعی دارد که به روابط انسانی می پردازد. ماه چهره خلیلی، علی انصاریان و رضا رضایی از دیگربازیگران اصلی فیلم هستند.

توافق برای زعفرون
سازندگان سریال طنز«زعفرون» با امیرمهدی ژوله برای حضور در این سریال به توافق رسیدند. وی قرار است در نخستین حضور خود به عنوان بازیگر مقابل دوربین برود. ژوله همچنین نویسنده این پروژه خواهد بود. حضور شقایق دهقان نیز در این مجموعه قطعی شده است. « زعفرون» قرار است از شبکه نسیم پخش شود .

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتکذیب حاتمی کیا
در پی نقل‌قول های صورت گرفته منتسب به ابراهیم‌حاتمی‌کیا برگرفته از صفحات مجازی ایشان، وی وجود هرگونه صفحه مجازی شخصی را تکذیب کرد. حاتمی کیا اعلام کرد: در حال حاضر شخصاً هیچ صفحه مجازی اعم از فیس‌بوک، اینستاگرام، وبلاگ و یا کانال تلگرامی را اداره نمی‌کنم.

نقش متفاوت در مرداد
بهنوش بختیاری بازیگر تلویزیون و سینما که در فیلم های کمدی ایفای نقش کرده و در سال های اخیر حضور پررنگ ‌تری در عرصه سینمای اجتماعی و نقش های جدی داشته است به جمع بازیگران فیلم سینمایی «مرداد» به کارگردانی بهمن کامیار پیوست و در فضایی متفاوت نقش زنی به نام سحر را بازی می کند.

نقش اصلی
فیلم سینمایی «فصل نرگس» به نویسندگی و کارگردانی نگار آذربایجانی سرشت که ماه گذشته در تهران کلید خورد، در ادامه معرفی بازیگرانش از حضور امیر آقایی برای یکی از نقش های اصلی فیلم خبر داد. فیلمبرداری «فصل نرگس» همچنان ادامه دارد و به زودی بازیگران دیگر نقش های فیلم نیز معرفی می شوند.

توصیه های آقای بنده
«توصیه های آقای بنده» با اجرای هومن حاجی عبداللهی آیتم جدید «رادیو جمعه» است که از این هفته پخش می شود. «رادیو جمعه» عنوان برنامه ای از گروه ورزش و تفریحات رادیو ایران است که جمعه هر هفته ساعت 9 صبح پخش می شود. در این برنامه فضای مفرح و شادی برای مخاطبان تدارک دیده شده است.

لولایی دربیمار استاندارد
از آخرین بازیگرانی که به سریال نوروزی «بیمار استاندارد» پیوسته اند حمید لولایی است که قرار است در این سریال نقش نصرت را بازی کند. سریال نوروزی «بیمار استاندارد» به کارگردانی سعید آقاخانی این روزها مراحل پیش تولید خود را طی می کند تا در چند روز آینده کلید بخورد.

شنبه 10 بهمن 1394  8:02 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشاهنامه‌خوانی بی‌واسطه
محمدعلی سجادی که در جشنواره فجر امسال با فیلم «تمرین برای اجرا» در بخش «هنر و تجربه» حضور دارد گفت: با تجربه کردن در سینما،  بیگانه نیستم . دراین فیلم شاهنامه‌خوانی به شکل بی‌واسطه دیده می شود و تجربه ای جدید در عرصه سینما است. فیلم درباره یک گروه تئاتری است که داستان سیاوش را تمرین می کنند.

یک داستان زنانه
طناز طباطبایی در فیلم جدید کاهانی با عنوان « ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا»  ایفای نقش خواهد کرد. این نخستین همکاری وی باکارگردانی است که فیلم های «استراحت مطلق» و «اسب حیوان نجیبی است» را در کارنامه‌  دارد و این بار به سراغ قصه ای با فضای زنانه رفته است. مهناز افشار و یک هنرپیشه جدید بازیگران اصلی فیلم هستند.

جمع شدن ریخت و پاش ها
سعید نیک‌پوربازیگر نقش دکتر احمد وزیری در سریال «معمای شاه»  می‌گوید : شنیده ام بسیاری از ریخت و پاش های تلویزیون جمع شده و تعداد زیادی از کسانی که مفید تشخیص داده نشدند، کنار گذاشته شده اند. این اتفاق یعنی هرس کردن باغی که شاخ و برگش زیاد است و دست و بال ها را بسته است.

متعجب شدن از تماشای نفس
نرگس آبیار کارگردان فیلم «نفس» تاکید کرد این فیلم اثری متفاوت از «شیار143» است و مخاطبانی از دیدن این فیلم متعجب می شوند. وی با اشاره به این که «نفس» درباره یک خانواده یزدی نیست، گفت: تنها مادر خانواده که از دنیا رفته، یزدی است داستان در روستاهای اطراف کرج می گذرد.

«غیرعلنی»  به دور ازشعار
 برزو ارجمند بعد از نزدیک به سه سال دوری از نقش هایی با موقعیت طنز بار دیگر این فضا را با مینی سریال «غیرعلنی» تجربه می کند. وی گفت: «غیرعلنی» که به مقوله انتخابات می‌پردازد، اصلا شعاری نیست و انتخابات را هدف مستقیم قرار نداده و در این مقطع ماجراهایی برای چند شخصیت اصلی شکل می گیرد.

یک شنبه 11 بهمن 1394  8:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحالم خوب است
عزت ا… انتظامی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص وضعیت فعلی خود گفت: خدا را شکر حالم این روزها خوب است، البته بهتر است بگویم تغییری نکرده ام. سعی می کنم در معرض هوای آلوده قرار نگیرم تا با مشکل تنفسی مواجه نشوم.
انتظامی خاطرنشان کرد: مردم را دوست دارم و می دانم برایم همیشه دعا می کنند.

کارگر ساده نیازمندیم
فیلمبرداری فیلم سینمایی «کارگر ساده نیازمندیم» به کارگردانی منوچهر هادی این روزها در تهران در حال پیگیری است. تاکنون 40 درصد از کار مقابل دوربین رفته و گروه این روزها در ساختمانی نیمه ساز در آجودانیه مشغول فیلمبرداری هستند. آتیلا پسیانی ویکتا ناصر بازیگران اصلی این فیلم هستند.  این فیلم مضمونی اجتماعی دارد.

گلریزان
نیکی کریمی در مراسم گلریزان فیلم «شیفت شب»، شرایط آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد و رد مال و دیه را فراهم کرد. در این مراسم که 10 بهمن ماه در سالن ایوان شمس برگزار شد، بلیت «شیفت شب» به همت عالی فروخته شد. در این مراسم که اجرای آن را مسعود نجفی بر عهده داشت، اعلام شد که سرمایه‌گذاران «شیفت شب» مبلغی را به این برنامه اختصاص داده اند و ستاد دیه استان تهران هم از اختصاص مبلغی برابر میزان جمع شده در این مراسم خبر داد.

خندوانه، اسفند ماه
خندوانه ، از اسفند ماه متفاوت بازمی‌گردد. این خبر را رامبد جوان اعلام کرد و از اعمال تغییراتی در دکور و شکل اجرای این برنامه خبر داد. رامبد جوان که در حال حاضر فیلم «نگار» را می‌سازد، می‌خواهد تا قبل از سال جدید، «خندوانه» را هم روی آنتن ببرد؛ «خندوانه»ای که قرار است وسعت پیدا کند و کامل تر و بهتر از گذشته به مخاطبان ارائه شود.

رونمایی از پوستر
پوستر فیلم سینمایی «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در آستانه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این پوستر در «خانه طراحان انقلاب اسلامی» طراحی شده و نخستین پوستر فیلم و ویژه جشنواره فیلم فجر است. «بادیگارد» تازه ترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا است که در توضیح آن آمده است: «چرا اینقدر دیر اومدی؟ مأموریت بودم. شغلت چیه؟ تو حفاظتم. نگهبانی؟ محافظم. آهان پس بادیگاردی. . . »

دوشنبه 12 بهمن 1394  8:18 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامنتقد کار حاتمی‌کیا نیستم
پرویز پرستویی گفت: من منتقد کار حاتمی‌کیا نیستم؛ چون فیلم را ندیدم. پس قضاوت هم نمی‌کنم. البته «بادیگارد»  را بسیار دوست دارم و در آن با تمام اعتقادم بازی کردم و مطمئنم که کاری خوب خواهد شد. وی بیان کرد: مهم این است که در جشنواره امسال تمام آثار با کیفیت باشد این اصل قضیه است.

واکنش به سانسور در تلویزیون
در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر مهناز افشار به عنوان مجری روی سن آمدو در حال خواندن متنی بود ولی شبکه نمایش با گزینش حرف هایش هیچ تصویری از چهره او نشان نداد. افشار در واکنش به این موضوع نوشت: صحبت‌های من سانسور شد.سلامی کردم به هنر و هنرمند و سینما و البته سلام کردم به امیدی برای «پایان» تمام «خودسری»ها در کشور و به فاطمه معتمدآریا.

شرکت در قرعه کشی
حمیدرضا آذرنگ به‌زودی مقابل دوربین سریال «قرعه» برزو نیک نژاد خواهد رفت.فیلم نامه  این مجموعه که از گزینه‌های پخش نوروز است، توسط محمد تنابنده در حال نگارش است و با تصویب فیلم نامه تولید خواهد شد. «قرعه» داستان قرعه‌کشی میان چند خانواده تهرانی است که با نزدیک شدن به نوروز به مشکلاتی برمی‌خورند.

چالش‌های یک شکارچی
 فیلم برداری فیلم «کوپال» با بازی نازنین فراهانی به نیمه راه رسید. این فیلم به کارگردانی کاظم ملایی  درباره یک شکارچی است که در روز آخر سال با یک چالش جدی در زندگی‌ خود مواجه می‌شود.فیلمبرداری این فیلم دی ماه در سبزوار آغاز شد.

روز‌های پایانی خدمت سربازی
 امیرجدیدی بافیلم «منو کجا می‌بری؟» به کارگردانی حمید  زرگرنژاد پس از جشنواره فجر میهمان سینماها می‌شود. فیلم نامه این اثر جاده‌ای  رابهروز افخمی نوشته است . «منو کجا می‌بری؟» مضمونی اجتماعی دارد که روایت سربازی در روزهای پایانی خدمت است که درگیر اتفاق‌های ویژه‌ای می‌شود.

سه شنبه 13 بهمن 1394  7:34 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپرستویی با مردم به تماشای «بادیگارد»  نشست
فیلم سینمایی «بادیگارد» در سینما استقلال با اقبال مخاطبان مواجه شد وپس از نمایش به دلیل ازدحام مردم به سئانس فوق العاده رسید. پرویزپرستویی که در جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا درنقش «حیدر» ظاهرشد به همراه مردم در سینما استقلال به تماشای فیلم «بادیگارد» نشست . اودر مواجهه با سوالات مردم پیش از نمایش فیلم گفت: نمی‌دانم چگونه شده است من نخستین بار است که فیلم را می‌بینم.در پایان فیلم نیز مردم پشت به پرده سینما و رو به پرویز پرستویی به ابراز احساسات پرداختند.

برای نگهداشتن عشقم می‌جنگم
بازیگر فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» گفت: بازی در نقش «منیر» را دوست دارم و امیدوارم منتقدان و داوران هم به این تفاوت بازی توجه کنند.ستاره اسکندری عنوان کرد:  این فیلم با چاشنی عشق همراه است. برای همین هم حال همه تماشاگران این اثر پس از دیدن این فیلم خوب می‌شود.وی افزود: منیر فیلم "نیمه شب اتفاق افتاد" یک زن عاشقی است که برای نگهداشتن عشق خود می‌جنگد و مبارزه می‌کند. این زن از یک فضا و طبقه بسیار دوری نسبت به من ستاره اسکندری می‌آید که این موضوع برای من جالب و جذاب است.

در جشنواره نماینده شهرم مشهد هستم
حامد بهداد  که امسال با 3 فیلم در جشنواره حضور دارد، گفت: خوشحالم و این به من امید زنده بودن می‌دهد و باعث می‌شود احساس کنم  در جشنواره نماینده کسی هستم که دوستش دارم.نماینده شهرم مشهد و نماینده سرورم و اربابم. من دوست دارم که تمام احساس خوبم را به پای او بنویسم و به پای او بریزم.بهداد در مورد راز حامد بهداد بودن گفت:  تک تک افراد این مملکت یک راز داریم و راز خودمان را زندگی می‌کنیم .من هم دارم راز خودم را زندگی می‌کنم و فقط دلم می‌خواهد در سینما نماینده کسی که خیلی دوستش دارم باشم.

قصد نمایش خشونت را نداشتم
کارگردان «یک شهروند کاملا معمولی» بیان کرد از ابتدا هم  در پی یک پایان بندی فانتزی در این فیلم بوده است. مجید برزگر افزود:اطراف من پر از آدم‌هایی است که سرشار از بغض هستند. همه ما در شرایطی زندگی می‌کنیم که انگار منتظر یک تلنگر هستیم، گاهی با خود فکر می‌کنم که اگر کمی فضا باز شود چه اتفاق‌هایی رخ می‌دهد و این اتفاق در «یک شهروند کاملا معمولی» رخ داد. قصد من در فیلم نمایش خشونت یا طغیان درونی نبود بلکه بیشتر قصد داشتم آدم‌های تنها و تک افتاده را به تماشا بگذارم.

می گویند فیلمم محشر است
شیرین یزدان بخش بازیگرفیلم " ابد و یک روز" در آستانه اکران این فیلم در کاخ جشنواره گفت:  دوستان بسیاری می‌گویند این فیلم خیلی محشر شده و منتظرم تا زودتر آن را ببینم.در این فیلم هم مثل بیشتر فیلم‌های دیگرم نقش مادر را بازی می‌کنم اما این بار با واکر راه می‌روم . بعضی از بچه‌ها می‌گویند با دیدن تو در فیلم خیلی گریه کردیم.وی درباره دیگر فیلم‌هایش توضیح دادو  گفت: فیلم "وارونگی " بهنام بهزادی و "عادت می‌کنیم " ابراهیم ابراهیمیان را هم دارم.وی با لحنی طنز آمیز گفت: در این جشنواره حسابی بچه دار شدم!

فیلمی پلیسی در تحریریه یک روزنامه
فرزاد موتمن  که با جدید‌ترین فیلمش«آخرین بار کی سحر را دیدی» در سودای سیمرغ جشنواره فجر به رقابت می‌پردازد می‌گوید: «سحر» فیلم من قربانی شرایط زندگی اش شده است. چون کمی بلندپرواز است . دختری است که می‌خواهد رشد کند اما جامعه اطرافش و شهرکی که در آن زندگی می‌کند این اجازه را به او نمی‌دهد.این فیلم پلیسی در تحریریه یک روزنامه می‌گذرد و  شخصیت اصلی خبرنگاری است که اتفاقی را دنبال می‌کند. این فیلم تعقیب و گریز و تیراندازی و شلیک ندارد و مخاطب با یک خبرنگار همراه می‌شود.

هیچ فیلم جشنواره را قضاوت نمی‌کنم
مجری برنامه «هفت» از حضور رییس سازمان سینمایی در این برنامه خبر داد و گفت: در  ایام جشنواره برنامه‌ای با حضور ایوبی خواهیم داشت. بهروزافخمی درباره کیفیت فیلم‌های جشنواره فجر گفت: هنوز هیچ فیلمی را در برج میلاد ندیده ام و نمی‌توانم درباره هیچ اثری قضاوت کنم. موفق به تماشای سه فیلم «ابد و یک روز»، « زاپاس» و «نقطه کور» در سینمای تهیه کنندگان شدم. «زاپاس» کمدی خوبی بود. نیمه دوم «ابد و یک روز» را هم دیدم که به نظرم فیلم خوبی است.

نمی خواستم مخاطب  زیاداشک بریزد
 کارگردان فیلم «دلبری» تاکید کرد  نقش هنگامه قاضیانی در این فیلم (طوبی ) را هر کسی نمی‌توانست خوب بازی کند. جلال دهقانی اشکذری گفت:   در پی یک پایان تلخ تاثیرگذار نبودم چون این تلخی در دل کار گنجانده شده است .زمان نگارش اثر  نیزخیلی جلوی خود را گرفتم تا قلمم را کنترل کنم و بیش از این اشک مخاطب را در نیاورم.

به بازی در این فیلم افتخار می‌کنم
ریما رامین‌فر در این دوره از جشنواره فجر با دو فیلم «زاپاس» برزو نیک‌نژاد و «ابد و یک روز» سعید روستایی حضور دارد. ریما رامین‌فر گفت: هیچ شانتاژ رسانه‌ای برای این فیلم «ابد و یک روز» صورت نگرفته است چرا که واقعا این اثر کیفیت بسیار خوبی دارد و تا آخر عمرم به بازی در این فیلم افتخار می‌کنم . زمانی که فیلمنامه را خواندم متوجه شدم که با یک فرد حرفه‌ای طرف هستم و به هیچ عنوان این حس  را نداشتم که در حال همکاری با یک کارگردان کار اولی هستم .

پنج شنبه 15 بهمن 1394  8:41 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نظر مجیدی درباره فیلم «ایستاده در غبار»

نظر مجیدی درباره  فیلم «ایستاده در غبار»نظر مجیدی درباره  فیلم«ایستاده در غبار»

مجید مجیدی  که برای تماشای فیلم «ایستاده در غبار»  ساخته محمدحسین مهدویان به کاخ جشنواره آمده بود در باره این فیلم که به زندگی شهید حاج احمد متوسلیان می‌پردازد، گفت: «ایستاده در غبار» اتفاق بزرگی در سینما است و از نظر تکنیکی و پرداخت، ساخت چنین فیلمی جسارت بسیار بزرگی می‌خواهد.این فیلم می‌تواند حلقه مفقوده در سینمای دفاع مقدس باشد .مجیدی افزود: این فیلم 100 دقیقه‌ای که همه لحظاتش بازسازی شده است، به زیبایی به تصویر کشیده شده و ساخت آن جسارت بزرگی را طلب می‌کند.

شنبه 17 بهمن 1394  8:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پيمان معادي : تلاش می‌کنم بازیگر متوسطی نباشم

پيمان معادي : تلاش می‌کنم بازیگر متوسطی نباشمتلاش می‌کنم بازیگر متوسطی نباشم

پیمان معادی معتقد است بازی در فیلم«ابد و یک روز»  سعید روستایی ریسک نبود . وی گفت:در «ابد و یک روز» بازی من نیاز به وقت و انرژی خیلی خاصی نداشت .بازیگر «جدایی نادر از سیمین» با اشاره به اینکه تلاش می‌کند تا بازیگر متوسط نباشد، گفت: برای من فیلم نامه «ابد و یک روز»  اهمیت داشت. دوست دارم فیلم نامه‌ای را که خودم می‌پسندم به گونه‌ای اجرا کنم  و این که نقش‌های خیلی متفاوت و دور از هم بازی کنم دغدغه من نیست.

شنبه 17 بهمن 1394  8:19 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شبنم مقدمي : چنین استقبالی را پیش بینی می‌کردم

شبنم مقدمي : چنین استقبالی را  پیش بینی می‌کردمچنین استقبالی را  پیش بینی می‌کردم

شبنم مقدمی با فیلم «ابد و یک روز» که در کاخ جشنواره مورد توجه تماشاگران و منتقدان قرار گرفت، می‌گوید:  وقتی فیلم نامه را می‌خواندم این استقبال را پیش بینی می‌کردم. شبنم مقدمی گفت: هیچ تصوری از اجرا نداشتم اما متن از اساس آن قدر خوب بود که چنین واکنشی را حق فیلم می‌دانستم.وی بیان کرد: «ابد و یک روز» جدا از فضایی که روایت می‌کند شخصیت‌هایی دارد که هر کدام می‌توانند از نظر فکری نماینده طیف وسیعی از مردم جامعه خودمان باشند.

شنبه 17 بهمن 1394  8:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تبريزي : از وزارت اطلاعات پولی نگرفته ام

تبريزي : از وزارت اطلاعات پولی نگرفته اماز وزارت اطلاعات پولی نگرفته ام

کمال تبریزی گفت: برخلاف آنچه که در برخی رسانه‌ها منتشر شده است «امکان مینا» یک عاشقانه اجتماعی است و به هیچ عنوان یک فیلم سیاسی محسوب نمی‌شود.تبریزی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت گسترده مالی وزارت اطلاعات از این فیلم سینمایی صحت دارد اظهار داشت: من برای ساخت این فیلم هیچ بودجه‌ای از وزارت اطلاعات نگرفته ام و تمامی این حرف‌ها شایعه است.

شنبه 17 بهمن 1394  8:21 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آبيار : «نفس» امضای مرا دارد

آبيار : «نفس» امضای مرا دارد«نفس» امضای مرا دارد

نرگس آبیار  اظهار کرد: فیلم «نفس» امضای مرا   دارد و نوع روایت و فضاسازی‌ها نشان می‌دهد که من همان نگاه قبلی خود را دارم. در این فیلم تصمیم گرفتم که زاویه نگاهم را از یک شخص بزرگسال به یک کودک تغییر بدهم و فانتزی را به فضایی که به شدت رئال است وارد کنم که به کار گرفتن این سبک و نگاه ریسک بالایی می‌طلبید. من پذیرفتم که این ریسک را داشته باشم و اتفاقا در همین ریسک کردن‌ها و مخاطرات است که شما نتیجه‌های متفاوتی می‌گیرید.

شنبه 17 بهمن 1394  8:22 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپرتاب شدن به دنیای کودکی
رسول صدرعاملی  پس از تماشای فیلم «نفس» ساخته نرگس آبیار درکاخ جشنواره در برنامه تلویزیونی «نقد4» درباره  این فیلم گفت: «نفس» فیلم خوبی بود.به نرگس آبیار خسته نباشید می‌گویم چون واقعا مرا به دوران گذشته و کودکی خود پرت کردهرچند فیلم واقعاً تلخ تمام می‌شود. همچنین برخی مسائل در فیلم برای من حل نشده است مثلاً اصرار بر کتک زدن‌های بسیار یک معلم در یک سکانس.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابهانه‌ای برای دیدن همنسلان
بیتا فرهی بازیگر سینما که امسال با فیلم "کفش‌هایم کو" به کارگردانی کیومرث پوراحمد در جشنواره فجر حضور دارد در طول سال کمتر می‌شود او را در جشن‌های مختلف دید. بیتا فرهی پس از دیدن فیلم "نفس"  در کاخ جشنواره عنوان کرد: اگرچه در طول سال از جشن‌های مختلف دور هستم، اما برای دیدن فیلم‌ها به جشنواره می‌آیم. جشنواره فیلم فجر بهانه‌ای است که هم‌نسلان و بازیگران قدیمی را در این مکان خیلی کوتاه ببینم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هافیل هوا نکردیم
امیر جعفری در مورد نقشش  در فیلم«زاپاس»  ساخته برزو نیک نژادکه در  جشنواره حضور دارد گفت: در این فیلم نقش عجیب و غریبی را ایفا نکردم و به قول نیک‌نژاد فیل هوا نکردیم. امیدوارم فیلمی باشد که مورد رضایت مخاطب قرار گیرد.وی درباره وجود رگه‌های طنز در «زاپاس» عنوان کرد: سعی تمام گروه این بود که فیلمی خانوادگی، قابل قبول و شیرین بسازیم و سعی نکردیم فیلم ما کمدی باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانمره قبولی نمی‌دهم
  باران کوثری که امسال با دو فیلم «هفت ماهگی» و «لانتوری» در جشنواره فیلم فجر حضور دارد با بیان این که هیچ‌گاه به بازی‌هایش نمره قبولی نمی‌دهد، گفت: به اعتقاد من در هر اثری که ایفای نقش می‌کنم، باید نسبت به بازی قبلی‌ام پیشرفت کرده باشم تا در آینده، گام‌های بزرگ‌تری برای ماندگاری بردارم. وی افزود: دو فیلمی که با آن‌ها مهمان جشنواره شده‌ام، جزو آثاری هستند که احساس رضایت مرا به دنبال داشته‌اند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها خون دل‌ها خوردم
پوراحمد که پس از دوسال با فیلم «کفش هایم کو ؟»در جشنواره فجر حضور دارد می‌گوید: همه فیلم‌های سینماگران  به نوعی شخصی است و در این فیلم هم تجربیات شخصی من وجود دارد. زیرا مادرم 10 سال آلزایمر داشت و همه ما درگیر بودیم. برای هر سطرنوشت این فیلمنامه گریه‌ها کردم و خون دل‌ها خوردم و بال بال زدم. بازیگری هم که می‌خواهد با من کار کند باید به همین اندازه مشتاق باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها پیشنهاد کردن سکانس پایانی
سحر دولتشاهی که با فیلم‌های «بارکد» و «وارونگی» و با فیلم «نیمرخ ها» در بخش هنر و تجربه حضور دارد، درخصوص بازی در فیلم "نیمرخ ها" گفت: نمی‌توانم به طور مشخص بگویم برخی ریزه کاری‌های فیلم «نیمرخ ها» از کجا می‌آید، ولی سکانس پایانی مشخصا پیشنهاد من بود که در تنهایی گرفته شود و خیلی هم استقبال شد و مرحوم کریمی خیلی دموکرات بودند و مشارکت من و بازیگران فیلم مانند بابک حمیدیان را خیلی می‌پذیرفتند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها درآرزوی سیمرغ بلورین
 محسن کیایی که با دو فیلم سینمایی «نقطه کور» مهدی گلستانه و «بارکد» مصطفی کیایی در جشنواره فجر حضور دارد گفت: انرژی زیادی برای بازی در این دو فیلم گذاشتم و امیدوارم که نظر هیئت داوران روی بازی من مثبت باشد چرا که دوست دارم در ویترین خانه ام سیمرغ بلورین داشته باشم.وی افزود: سیمرغ داوران جشنواره برایم اهمیت زیادی دارد اما مهمتر از آن سیمرغ و جایزه‌ای است که از مردم دریافت می‌کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها گلایه از کوتاه شدن نقش
شبنم مقدمی  که امسال با فیلم‌های «ابد و یک روز» و «نفس» در جشنواره حضور دارد گفت: من کم‌ترین نقش را در فیلم «نفس» بازی کردم، اما با این که نقشم کوتاه بود کار سخت‌تری را پیش رو داشتم. البته زمانی که فیلم را مشاهده کردم، متوجه شدم نقشم خیلی کوتاه‌تر شده، گویا بخش‌هایی از آن حذف شده است یکی از چالش‌هایم در «نفس » این بود که باید به لهجه‌ای صحبت می‌کردم که به آن آشنایی نداشتم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاخنده و گریه کنار هم
علیرضا زرین‌دست که امسال با فیلم «کفش‌هایم‌کو؟» در جشنواره حضور دارد اظهار داشت: حدود یک سال و نیم هیچ کاری نکردم و حضور در «کفش‌هایم کو؟» را فقط به خاطرکیومرث پوراحمد قبول کردم. فیلم نامه «کفش‌هایم کو؟» بسیار جذاب است و خنده و گریه را در کنار هم دارد و لحظات دوست داشتنی زیادی را رقم می‌زند. شک ندارم وقتی مردم از سالن سینما بیرون بیایند، سینه به سینه «کفش‌هایم کو؟» را تبلیغ خواهند کرد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاآشتی مردم  با سینما
 منیژه حکمت تهیه کننده  فیلم «شهر موش‌ها ۲» معتقد است استقبال مردمی از جشنواره فیلم فجر قابل اعتناست و صف‌های مقابل سینماها یادآور دهه 60 است. وی گفت: وقتی می‌بینم مردم حضور فعالی در جشنواره دارند حالم بسیار خوب می‌شود. بعد از ۲۰ سال دوباره شاهدیم که مردم تا نیمه شب جلوی در سینماها صف می‌ایستند تا فیلم‌هایی را که در جشنواره به نمایش در می‌آید ببینند.

یک شنبه 18 بهمن 1394  8:16 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها