0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مدیری: از سال 66 تا آخر جنگ در جبهه بودم

مهران مدیرى در گفت وگو با منتقدان سینما، در پاسخ به سوال کیوان کثیریان به حضورش در دفاع مقدس اشاره کرد: «از سال 66 تا 68 یعنی تا پایان جنگ در جبهه بودم و در عملیات مرصاد و حلبچه هم حضور داشتم. در جبهه هر کارى از دستم برمى آمد انجام می دادم و چند ماه قبل تر یعنی حدود سال های 65 هم در جبهه براى رزمنده ها در سنگر ها نمایش بازی می کردم. از راه دور به دشمن سنگ هم می زدم، آرپی جی هم می زدم و مدتی راننده آمبولانس بودم.» او درباره همکاری اش با مسعود کیمیایی هم توضیح داد: «بعد از «ساعت خوش» ممنوع الکار شدیم، تا جایی که حتی من را به تئاتر شهر هم راه نمی دادند. آن موقع قرار بود در فیلم سینمایی «ضیافت» مسعود کیمیایی بازی کنم، گریم شدم و مقابل دوربین هم رفتم اما از ارشاد آمدند و گفتند اصلا چرا مدیری را سر کار راه دادید! »

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  9:36 PM
تشکرات از این پست
amirali123
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شقایق دهقان اعتیادش را ترک کرده؟

ویدئوی کوتاهی که چند روز پیش از حرف های شقایق دهقان در فضای مجازی منتشر شده بود، با این که خیلی سردستی بریده شده بود ولی برخی را به اشتباه انداخت. او که با یک رسانه اینترنتی مصاحبه می کرد، حرف هایی را از زبان کسانی که اعتیاد را ترک کرده اند، می گوید. با این حال ویدئو دستکاری شده و برای برخی طوری به نظر می رسد که انگار خود این بازیگر اعتیاد داشته است! محراب قاسم خانی همسر او هم در پستی اینستاگرامی به این ویدئو واکنش نشان داد و به طنز نوشت: «آخه این همه دروغ؟ اونم دروغ به این بزرگى؟ ...کجا پونزده سال پاکى؟ باور نکنید این حرفا رو. به جان خودم صبح تا شب در حال مصرفه... اصلاً این همه که سرنگ تو خونه ما پیدا می شه تو بیمارستان پیدا نمی شه» !

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  9:37 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

نقل قول khodaeem1

ویدئوی کوتاهی که چند روز پیش از حرف های شقایق دهقان در فضای مجازی منتشر شده بود، با این که خیلی سردستی بریده شده بود ولی برخی را به اشتباه انداخت. او که با یک رسانه اینترنتی مصاحبه می کرد، حرف هایی را از زبان کسانی که اعتیاد را ترک کرده اند، می گوید. با این حال ویدئو دستکاری شده و برای برخی طوری به نظر می رسد که انگار خود این بازیگر اعتیاد داشته است! محراب قاسم خانی همسر او هم در پستی اینستاگرامی به این ویدئو واکنش نشان داد و به طنز نوشت: «آخه این همه دروغ؟ اونم دروغ به این بزرگى؟ ...کجا پونزده سال پاکى؟ باور نکنید این حرفا رو. به جان خودم صبح تا شب در حال مصرفه... اصلاً این همه که سرنگ تو خونه ما پیدا می شه تو بیمارستان پیدا نمی شه» !

این به اون در ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب استندآپ کمدی مهران مدیری در کانادا

فارس - حضور مهران مدیری و سیامک انصاری در کانادا برای اجرای استندآپ کمدی تکذیب شد. مدیر روابط عمومی برنامه های مهران مدیری با تکذیب این خبر گفت: «تنها برنامه ریزی برای اکران فیلم «ساعت پنج عصر» در کانادا و سایر کشور ها با حضور عوامل در حال انجام است، اما هیچ تصمیمی مبنی بر اجرای استندآپ کمدی مهران مدیری و سیامک انصاری در میان نبوده است.»

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مینا ساداتی از روز گذشته با فیلم تحسین شده «تابستان داغ» به سینما ها آمده است. او در این فیلم با پریناز ایزدیار و علی مصفا همبازی شده است. ساداتی در فیلم پرحاشیه «خانه پدری» اثر کیانوش عیاری هم حضور داشته که ممکن است در آینده ای نزدیک، رفع توقیف شود.

علیرضا کمالی که در ماه رمضان بعد از 3سال، با سریال «نفس» بازگشتی موفق به تلویزیون داشت، در سریال «سوگند» همایون اسعدیان جلوی دوربین رفته است. او همچنین در «سد معبر» هم نقشی فرعی بازی کرده که به زودی اکران خواهد شد.

ابراهیم داروغه زاده به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر امسال، انتخاب شد. او که هم اکنون مدیرکل نظارت سازمان سینمایی ا ست، به تازگی دبیر جشنواره فیلم سلامت هم بوده است. داروغه زاده این روز ها پرونده جنجالی تعیین تکلیف فیلم های توقیفی را در دست اجرا دارد.

بهنوش طباطبایی این روز ها در نمایش پرستاره «آینه های روبه رو» روی صحنه می رود که براساس نمایشنامه مشهوری از «بهرام بیضایی» به همین نام، اجرا می شود. او به تازگی «زیر سقف دودی» را هم روی پرده سینما داشت. طباطبایی «لابی» را در نوبت اکران دارد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

5 فیلم توقیفی مجوز نمایش گرفتند

ابراهیم داروغه زاده معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در برنامه تلویزیونی «شهر فرنگ» شبکه خبر، درباره فعالیت کمیته فیلم های توقیفی توضیح داد. او از تماشای 12 فیلم در کمیته بازبینی و رفع توقیف پنج فیلم خبر داد و اعلام کرد که این فیلم ها، به زودی روی پرده خواهند رفت. البته داروغه زاده برای جلوگیری از ایجاد حاشیه، اسامی این فیلم ها را اعلام نکرد تا فیلم ها بتوانند در فضای آرام تری روی پرده بروند.

شنبه 11 شهریور 1396  1:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجید مجیدی از فیلم جدید خود در جشنواره فیلم لندن 2017 رونمایی خواهد کرد. این جشنواره یک ماه دیگر برگزار خواهد شد و «پشت ابرها» ساخته مجید مجیدی، با آثاری از فیلم سازان مهم جهان مانند آندری زویاگینتسف رقابت خواهد کرد.

لیلی رشیدی 9سال پس از «شیرین» دوباره در یک اثر سینمایی بازی کرده است. او که چندین سال است بیشتر در تئاتر حضور دارد، به تازگی بازی در «عرق سرد» را به پایان رسانده است. او در این فیلم، با باران کوثری، امیر جدیدی و سحر دولتشاهی همبازی است.

محمد بحرانی این شب ها در تئاتر کمدی «بهمن کوچیک» بازی می کند و قرار است این نمایش، در نیمه دوم سال جاری، در چند شهر اروپایی از جمله لندن و استکهلم به روی صحنه برود. نمایش پرفروش «بهمن کوچیک» سال گذشته هم با استقبال مواجه شده بود.

شنبه 11 شهریور 1396  1:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرزبندی بهنوش بختیاری با تتلو

بهنوش بختیاری که هنوز به دلیل حواشی جشن تولد رسانه «فارس پلاس» تحت فشار است، دیروز یک متن طولانی نوشت و در این باره توضیح داد: «...با نیت این که بگم من سیاسی نیستم و چپ و راست برام فرقی نداره و الان وقت یکی شدن و وحدته، [رفتم]... بعد از حضورم دیدم که آقای تتلو هم به اون جمع پیوستن و خدا شاهد است که روحم از حضور ایشون خبر نداشت... من اهل سیاست نیستم، دنبال هیچ منفعت و مجوزی نیستم و دنباله روی تفکر آقای تتلو  هم نیستم.»

شنبه 11 شهریور 1396  1:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فصل پنجم «خندوانه» به این زودی ها پخش نمی شود

رامبد جوان طراح «خندوانه» با انتشار پستی اینستاگرامی، درباره زمان تولید و پخش فصل بعدی این برنامه پرمخاطب اطلاع رسانی کرد: «ضبط «خندوانه» چند روزى است که تموم شده و این گروه خسته اما همیشه آماده و حرفه اى و همراهِ «خندوانه» رفت که استراحت کنه و ایشالا با قدرت بیشتر و فکراى بهتر براى فصل پنجم برگرده ولی یقیناً به زودى نخواهد بود.» بنابراین ساخت فصل پنجم این برنامه، احتمالاً به بعد از تولید فیلم بعدی اش موکول خواهد شد.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهاره کیان افشار این روز ها در سریال پلیسی «نوار زرد» بازی می کند که در هفته نیروی انتظامی روی آنتن شبکه دو خواهد رفت. او در این سریال در نقش همسر افسر یک پلیس حضور دارد. کیان افشار «زرد» را در نوبت اکران دارد.

مهران رجبی به زودی بازی در سریال تاریخی «گیله وا» را به پایان می رساند و پس از این مجموعه، نقش آفرینی در سریال «مرد» را شروع خواهد کرد. رجبی در «سرزمین کهن» هم حضور داشته که به زودی روی آنتن می رود.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فصل دوم «کتاب باز» روی آنتن

فصل دوم برنامه تلویزیونی «کتاب باز» با اجرای سروش صحت از شب گذشته روی آنتن شبکه نسیم رفته است. این برنامه روز های زوج ساعت 20 پخش می شود و به موضوع کتاب و کتاب خوانی می پردازد. «کتاب باز» در هر قسمت میزبان یک چهره است که از سلیقه ها و عادت های کتابخوانی اش می گوید. سروش صحت هم که خودش نویسنده و خوره کتاب است، در دومین تجربه اجرای تلویزیونی و بعد از برنامه «هزار داستان» در ماه رمضان، این بار اجرای «کتاب باز» را به عهده گرفته و جایگزین امیرحسین صدیق شده است. فصل اول «کتاب باز» اوایل سال گذشته پخش می شد و اتفاقاً با استقبال خوبی هم مواجه شده بود. تکرار «کتاب باز» دیشب را می توانید امروز 9:30 و 15:30 ببینید.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید پویانمایی «محمد رسول ا... (ص)» آغاز شد

تولید پویانمایی «محمد رسول ا... (ص)» آغاز شدتولید پویانمایی «محمد رسول ا... (ص)» آغاز شد

باشگاه خبرنگاران جوان - تولید سریال پویانمایی «محمد رسول ا... (ص)» به عنوان بزرگ ترین پروژه سریال پویانمایی ایران آغاز شد. آن طور که در توضیح این پروژه اعلام شده، قرار است این سریال با هدف انعکاس زندگی حضرت رسول اکرم (ص) و با رویکرد ایجاد وحدت بین مسلمین جهان تولید شود. پویانمایی «محمد رسول ا... (ص)» بازه های تاریخی قبل از ولادت پیامبر (ص) تا انتهای امامت حضرت علی(ع) را به تصویر خواهد کشید. مدت تولید این سریال حدود شش سال پیش بینی شده است.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

17 مهر آخرین قسمت «شهرزاد» عرضه می شود

فصل دوم سریال «شهرزاد» برخلاف فصل اول که 28 قسمت داشت، 15 قسمتی است و براساس زمان بندی، باید 10 مهر توزیع شود. با این حال سازندگان سریال تصمیم گرفتند با توجه به فرا رسیدن ایام عزاداری دهه اول محرم، آخرین قسمت این مجموعه را با یک هفته تاخیر دوشنبه 17 مهرماه عرضه کنند.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرویز پرستویی به جمع بازیگران فیلم سینمایی «لس آنجلس-تهران» پیوست و با گریمی متفاوت، در این فیلم بازی می کند. «لس آنجلس-تهران» اولین حضور پرستویی در یک فیلم کمدی، پس از «کتاب قانون» مازیار میری در سال 87 است.

رامبد جوان که به تازگی ضبط آخرین قسمت های فصل چهارم «خندوانه» را به پایان رسانده، به زودی ساخت فیلم بعدی اش را شروع خواهد کرد. او فیلم «نگار» را از چهارشنبه همین هفته روی پرده سینما ها خواهد داشت.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت برنامه های کتاب  محور به آنتن

بازگشت برنامه های کتاب محور به آنتن

بازگشت برنامه های کتاب  محور به آنتن

شنبه شب اولین قسمت از فصل دوم «کتاب باز» روی آنتن رفت که در ستون «پیشنهاد روز» هم درباره اش نوشتیم. حالا خبر رسیده که فصل دوم برنامه پرمخاطب «کاغذ رنگی» هم قرار است از مهرماه از شبکه چهار پخش شود.  «کاغذ رنگی» که با سردبیری احسان رضایی، سال ۹۴ از شبکه چهار پخش می شد، درآن زمان توانست خیلی زود مخاطبان زیادی دست وپا کند.ذکر این نکته ضروری است که اگرچه توجه تلویزیون به کتاب و کتاب خوانی امر مبارکی است، اما می شد با برنامه ریزی بهتر، کاری کرد که آنتن تلویزیون برای مدتی طولانی از برنامه های جذاب کتاب محور خالی نباشد و به جایش دو برنامه با هم پخش شوند.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها