0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

فرزاد مؤتمن پیش‌تولید فیلم جدیدش «سراسر شب» را آغاز کرد. فیلم برداری این فیلم قرار است از نیمه تیرماه آغاز شود و بازیگران آن هنوز مشخص نشده‌اند. مؤتمن دو سال پیش فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» را در جشنواره فجر داشت که به اکران سال 95 نرسید و احتمالاً امسال نمایش داده می‌شود.

مهران احمدی مدتی است که به جمع بازیگران فیلم سینمایی «هزارپا» پیوسته و در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کند. او در این فیلم، با رضا عطاران و جواد عزتی همبازی شده است. او سال گذشته در «ماحی» بازی کرده بود که در اکران موفقیت خاصی نداشت.

مهراوه شریفی‌نیا چند روزی است که به عنوان بازیگر نقش اصلی فیلم سینمایی «پرسه در حوالی من» به سینماها آمده است. این فیلم در گروه هنر و تجربه اکران می‌شود و شریفی‌نیا در آن همبازی بهناز جعفری، بازیگر پرحاشیه این روزها است.

مجید یاسر به تازگی نویسندگی سریالی را به عهده گرفته که در سبک خودش، اولین است. این اثر که فضایی قرآنی دارد و قصه‌هایی کمدی آن را تشکیل می‌دهند، در 30 قسمت برای تلویزیون ساخته می‌شود. او که مدتی است در عرصه بازیگری کم‌کار شده است، به تازگی با استندآپ کمدی دیدنی‌اش در «خندوانه» خبرساز شده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 تیر 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«حالا خورشید» از دهم تیرماه برمی گردد

رضا رشیدپور از بازگشت برنامه «حالا خورشید» از 10 تیر خبر داد. برنامه صبحگاهی «حالا خورشید» که سال گذشته از شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 صبح روی آنتن شبکه سه می رفت، از ششم بهمن به خاطر بیماری رشیدپور پخش نشد. با پایان دوران نقاهت او، حالا قرار است این برنامه از شنبه دهم تیرماه، به آنتن شبکه سه سیما برگردد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 تیر 1396  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمال تبریزی کارگردان سینما و تلویزیون، قرار است در سومین جشن عکاسان سینما تقدیر شود. در جشن عکاسان سینما هر سال از 6 چهره در صنوف مختلف که نگاه ویژه ای به عکس و عکاسی فیلم دارند تقدیر می شود. تبریزی این روز ها مشغول آماده سازی «سرزمین کهن» برای پخش از تلویزیون است.

پریناز ایزدیار مدتی است که جلوی دوربین فصل دوم سریال «شهرزاد» حاضر می شود. او که از ابتدای سال «یک روز بخصوص» و «ویلایی ها» را روی پرده سینما داشته، به زودی با فیلم «تابستان داغ» به سینما ها بازخواهد گشت.

یوسف تیموری که مدت هاست در سینما و تلویزیون کم کار شده است، در آخرین روز های فیلم برداری سریال «پنچری» به سر می برد. او بعد از این سریال، به همراه مهران غفوریان به سراغ ادامه «زیر آسمان شهر» خواهد رفت که سرگذشت آدم های این سریال را پس از 16 سال نمایش می دهد.

شنبه 3 تیر 1396  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اهدای جایزه اخلاق و نیایش به علی نصیریان

ایسنا - در هشتمین دوره جایزه اخلاق و نیایش در آینه هنر و پژوهش، از هنرمندان حوزه های مختلف تقدیر شد و این جایزه در بخش سینما و تئاتر به علی نصیریان رسید. همچنین از محمدعلی موحد، حسین راغفر، احمدرضا احمدی، هایده شیرزادی، مهدی ابراهیمیان، سیدمصطفی هاشمی طبا، آیت ا... ابراهیم امینی، رضا هاشمی شال، لیلا ارشد و بهرام حنفی هم تقدیر به عمل آمد.

یک شنبه 4 تیر 1396  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساناز سعیدی که این روز ها در نقش اصلی سریال «نفس» روی آنتن شبکه سه سیما حضور دارد، پیش از این مجموعه تنها در 4 تئاتر و چند نقش فرعی سینمایی حضور داشته است. جالب است بدانید او در قسمت اول سریال «پریا» هم نقشی کوتاه داشته است.

سعید نعمت ا... که مدتی است به خاطر دیالوگ های سریال «زیر پای مادر»، جنجالی شده است، به زودی سریال «عقیق» را روی آنتن خواهد داشت. این سومین همکاری او با بهرنگ توفیقی کارگردان، بعد از سریال های «پشت بام تهران» و «زیر پای مادر» است.

شقایق فراهانی این روز ها در سریال «گمشدگان» بازی می کند. او به تازگی نقش آفرینی در نمایش «مطرب» را به کارگردانی پدرش به پایان رسانده که در آن با مادرش «فهیمه رحیم نیا» نیز همبازی شده بود. شقایق فراهانی فیلم «نقطه کور» را هم در سینما ها داشت.

یک شنبه 4 تیر 1396  9:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمد بحرانی: امیدوارم «جناب خان» را برگردانم

محمد بحرانی صداپیشه عروسک محبوب «جناب خان» با تکذیب شایعه عروسک «ملوان» که پیشتر به عنوان جایگزین «جناب خان» مطرح شده بود، نوشت: «از روز اول نبودن جناب خان تا همین الان، حتی یک روز هم دست از تلاش برای بازگرداندن جناب خان برنداشته ام و همچنان امیدوارم که جناب خان را دوباره ببینیم... هیچ چیز هنوز روشن و مشخص نیست. اما از ته دلم امیدوارم.»

یک شنبه 11 تیر 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمید نعمت ا. .. که مدتی است «رگ خواب» را روی پرده سینما دارد، این روز ها مشغول آماده سازی فیلم جدیدش «شعله ور» است. او به تازگی در اظهارنظری جالب، از زمانی گفته که به عنوان یک خلافکار، به میان دارودسته اوباش رفته و آن ها را از اجرای یک سرقت، منصرف کرده است!

شبنم قلی خانی این روز ها، درگیر بازی در سریال «آنام» است و در آن، با گلچهره سجادیه، سیروس گرجستانی و امیررضا دلاوری همبازی شده است. «آنام» اثر جدید جواد افشار است که پیشتر سابقه کارگردانی سریال های «کیمیا» و «برادر» را داشت.

علیرضا کمالی که در ماه رمضان با نقش اول مرد سریال «نفس» روی آنتن شبکه سه حضور داشت، مدت هاست که فیلم سینمایی «هاری» را  در چندین جشنواره خارجی دارد.  او در این فیلم، با هنگامه قاضیانی همبازی شده است. «هاری» احتمالاً در سال جاری اکران شود.

نرگس محمدی که این روز ها بیشتر به خاطر خبر های مربوط به ازدواجش با علی اوجی خبرساز است، با فیلم سینمایی «مسلخ» به سینما ها آمده است. او که بیش از هرچیز با نقش «ستایش» شناخته می شود، «مسلخ» را در سال 94 بازی کرده است ولی حالا آن را در سینما می بینید.

سعید آقاخانی که مدتی است از بازی در فیلم سینمایی «کامیون» اثر جدید کامبوزیا پرتوی فارغ شده است، به زودی با سریالی جدید به نام «روز های خوش» به تلویزیون بازخواهد گشت. او پس از «بیمار استاندارد» در نوروز سال گذشته، در تلویزیون کارگردانی نکرده بود.

یک شنبه 11 تیر 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چرا بازیگر نقش خواهر «شهرزاد» تغییر کرد؟

بینندگان سریال «شهرزاد» احتمالاً تا حالا فهمیده اند که بازیگر نقش «سیمین» خواهر «شهرزاد» در این سریال، تغییر کرده است. مونا احمدی که در فصل اول این نقش را بازی می کرد درباره این تغییر، نوشت: «شهرزاد تجربه جذابی بود که در این فصل به دلیل تداخل کاری نتوانستم همراهش باشم و متاسفم اما دلم با سیمین و شهرزاد هست.»

دوشنبه 12 تیر 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهروز افخمی که از ابتدای سال از برنامه «هفت» جدا شده، این روز ها در تدارک ساخت فیلم جدیدش است که گفته می شود درباره ماجرای ترور احمدشاه مسعود است و احتمالاً در افغانستان فیلم برداری خواهد شد.

صابر ابر به جمع بازیگران پروژه چندرسانه ای «سی» پیوست. این پروژه که روایت موسیقایی از داستان های شاهنامه است، نوعی اپرا محسوب می شود و همایون شجریان و سهراب پورناظری را به عنوان خواننده و آهنگساز خواهد داشت.

رویا میرعلمی بازیگر باسابقه تئاتر که در سال های اخیر با آثار سروش صحت به تلویزیون آمده است، این روز ها مشغول بازی در فصل دوم سریال «لیسانسه ها» است. فصل اول مجموعه کمدی «لیسانسه ها» در زمستان سال گذشته پخش شد.

حمیدرضا پگاه به تازگی به جمع بازیگران سریال «گیله وا» اضافه شده است. این سریال قرار است به روایت داستانی تاریخی از ایام قحطی ایران در واپسین روز های جنگ جهانی اول بپردازد. حمیدرضا پگاه چند ماهی است که «عاشقانه» را در شبکه نمایش خانگی دارد.

دوشنبه 12 تیر 1396  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرزاد جمشیدی به تلویزیون برمی گردد؟

24 آنلاین - افطاری رئیس صداوسیما با مجریان این سازمان در آخرین روز های ماه مبارک رمضان، یک حاشیه قابل تأمل داشت و آن هم حضور و سخنرانی فرزاد جمشیدی بود. او که از سال 91 از تلویزیون قهر کرده، پس از 5 سال غیبت، در افطاری علی عسکری دعوت شده بود و حتی دقایقی سخنرانی کرد تا احتمال بازگشت او به تلویزیون قوت بگیرد. گفته می شود مدیریت جدید صداوسیما، پیشنهاد یک برنامه هفتگی را به او داده است.

سه شنبه 13 تیر 1396  9:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محسن کیایی در این روز ها که بحث درباره ورود بازیگران و مجریان به حیطه یکدیگر داغ شده، اجرای سومین دوره جشن عکاسان سینمای ایران را برعهده گرفته است. او به تازگی، بازی در نمایش «پپرونی برای دیکتاتور» را به پایان رسانده است.

مجید نوروزی بازیگر 26 ساله ای که با سریال «زیر پای مادر» شناخته شد، این روز ها در حال تمرین برای اجرای «مده آ فصل دوم» است. او که تا به حال تمرکزش را روی تئاتر گذاشته، پیشتر در سریال های «ماه و پلنگ» و «چرخ فلک» نقش های کوتاهی را بازی کرده بود.

حدیث میرامینی این روز ها در دومین همکاری خود با کارگردان «ستایش»، در سریال «در جست وجوی آرامش» بازی می کند. این سریال به زودی از شبکه پنج پخش خواهد شد. او فیلم ترسناک «زار» را هم آماده اکران دارد که وضعیت نمایش آن مشخص نیست.

سه شنبه 13 تیر 1396  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منوچهر محمدی پیگیر ساخت مارمولک 2

سینماسینما - حامد محمدی کارگردان «اکسیدان» در گفت وگویی که به تازگی با هفته نامه صدا داشته، در پاسخ به سوالی درباره مطرح شدن «اکسیدان» به عنوان قسمت دوم فیلم سینمایی «مارمولک»، گفت: «نه اصلا اینطور نیست. آقای منوچهر محمدی پیگیر ساخت مارمولک 2 هستند و چون خیلی این فیلم را دوست دارند بار ها چند فیلم نامه نوشته شده را نپسندیدند. خیلی اصرار دارند که قسمت دوم آن از قسمت اول خیلی بهتر باشد. من اصلاً به این که این فیلم ادامه مارمولک باشد فکر نمی کردم.»

چهارشنبه 14 تیر 1396  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثریا قاسمی از امروز جلوی دوربین فیلم جدید حمید نعمت ا... به نام «بیا از گذشته حرف بزنیم» رفته است. این فیلم ادامه ای بر روایت سفر پرماجرای سه مادر به نقاط مختلف کشور است که 10 سال پیش ساخته شد. او مدتی پیش «ویلایی ها» را روی پرده سینما داشت.

رضا درمیشیان کارگردان فیلم های جنجالی «عصبانی نیستم» و «لانتوری» در مراحل نهایی تولید تازه ترین فیلمش است. به تازگی هایده صفی یاری تدوین این فیلم با نام «یواشکی» را به پایان رسانده است. «یواشکی» به طور کامل در نیوزیلند فیلم برداری شده است.

نفیسه روشن بازیگر 35 ساله ای که پس از شش سال غیبت در سینما، با نقشی فرعی در «زیر سقف دودی» به سینما ها آمده، به نمایش «خواب خیس ماهی» پیوست. اجرای عمومی این نمایش از 22 تیرماه در سالن پایتخت تهران شروع می شود.

چهارشنبه 14 تیر 1396  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناراحتی ملیکا زارعی از ادعای نسرین مقانلو در «خندوانه»

24 آنلاین - یک هفته پس از ادعای عجیب و غریب نسرین مقانلو درباره سیمرغ جشنواره فجر سال 83، ملیکا زارعی (خاله شادونه) که خواهرش مریلا برنده این جایزه شده بود، به این ادعا و واکنش رامبد جوان اعتراض کرد و با انتشار این عکس، نوشت: «موندم حیرون با چنین اشتباه عجیبی؛ چرا از صاحب اصلی جایزه عذرخواهی نمی‌کنن.»

پنج شنبه 15 تیر 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر ارشاد: فیلم های توقیفی تا مرداد تعیین تکلیف می شوند

باشگاه خبرنگاران - سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت: «من تأکید کردم که مبنای رسیدگی و تعیین تکلیف، تایید همه فیلم ها نیست و مبنای فیلم های توقیفی بر این اساس است که اگر قرار بر اصلاح است، اصلاح شود و مجوز اکران به آن ها داده شود و اگر امکان اصلاح ندارند، تعیین تکلیف شوند و بلاتکلیفی را در حوزه آثار توقیفی پایان دهند.»

شنبه 17 تیر 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها