0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

ترانه علیدوستی که مدتی است جلوی دوربین فصل دوم «شهرزاد» رفته است، به تازگی برای برنامه نمایش فیلم هایش در ژاپن حضور دارد. او که پس از فیلم موفق «فروشنده» در هیچ فیلم سینمایی بازی نکرده است، از هفته گذشته فیلم «مادر قلب اتمی» ساخته سال 93 را روی پرده سینما ها دارد.

مسعود رایگان این شب ها سریال «نفس» را روی آنتن شبکه سه و سریال هفتگی «عاشقانه» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او که در سال جدید پرکار بوده، به تازگی بازی در «سرو زیر آب» را به پایان رسانده است. او در این فیلم، نقش پدر شهید را بازی می کند.

بهنوش طباطبایی از چهارشنبه هفته گذشته، فیلم سینمایی تحسین شده «زیر سقف دودی» را روی پرده سینما های کشور دارد. او که به تازگی تولد 36 سالگی اش را پشت سر گذاشته، سال گذشته در فیلم سینمایی «لابی» هم بازی کرده بود که نه در جشنواره فجر شرکت کرد و نه در نوبت اکران قرار دارد.

مهرداد صدیقیان بازیگر جوان سینما و تلویزیون که با سریال رمضانی «سقوط یک فرشته» به شهرت رسید، چند روزی است با «مادر قلب اتمی» به سینما ها آمده است. او در اکران نوروزی سینما، «ماجرای نیمروز» را هم داشت که قرار است به زودی وارد شبکه نمایش خانگی شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 20 خرداد 1396  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترانه علیدوستی: تحریم اسکار تصمیم درستی بود

مهر - ترانه علیدوستی بازیگر فیلم «فروشنده» در گفت وگو با یک شبکه تلویزیونی ژاپنی، تأکید کرد که حاضر نشدن در مراسم اعطای جایزه اسکار تصمیم درستی بود. او که در مخالفت با حکم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان 7 کشور اسلامی به آمریکا، این مراسم را تحریم کرده بود گفت: «نتوانستم خود را مستثنی از دیگر ایرانیان دانسته، به آمریکا بروم و در مراسم شرکت کنم... خشمگین بودم، ولی هنوز هم فکر می کنم بهترین تصمیم را گرفته ام.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 22 خرداد 1396  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کامبیز دیرباز که از ابتدای ماه رمضان با سریال «زیر پای مادر» به شبکه یک سیما آمده، به تازگی بازی در فیلم سینمایی «اینجا خانه من است» را شروع کرده است. او فیلم سیاسی «ماه گرفتگی» را هم در نوبت اکران دارد.

ویدئوی اشک ریختن نجمه جودکی روی آنتن تلویزیون این روز ها پربیننده شده است. او که به طور موقت به جای حمید گودرزی، برنامه «مردم گرام» شبکه سه را اجرا می کند، در این برنامه درباره طلاق والدینش صحبت کرد که ناگهان گریه اش گرفت.

علی مصفا به تازگی، بازی در «گرگ بازی» را به پایان رسانده و این روز ها در انتظار اکران «تابستان داغ» است. او سال گذشته فیلم سینمایی ناموفق «خانه ای در خیابان چهل و یکم» را هم روی پرده داشت.

ژاله صامتی از بازیگران اصلی سریال «نفس»، چند روزی است که از بازی در فیلم سینمایی «خیابان دیوار» فارغ شده است. او فیلم سینمایی «ایستگاه اتمسفر» را هم در نوبت اکران دارد که در آن، با محسن کیایی همبازی شده است.

دوشنبه 22 خرداد 1396  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهرام رادان مشعل دار المپیک زمستانی 2018

ایسنا - بهرام رادان بازیگر سینمای ایران یکی از مشعل داران المپیک زمستانی 2018 در «پیونگ چانگ» کره جنوبی خواهد بود. او سفیر کمپینی شده تا چند ایرانی دیگر را هم برای مشعل داری این مسابقات انتخاب کند. سفر مشعل المپیک زمستانی 2018 از اول نوامبر (10 آبان) آغاز می شود و توسط هفت هزار و 500 نفر مشعل دار، به مدت 101 روز از 17 شهر و استان کره جنوبی می گذرد.

سه شنبه 23 خرداد 1396  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمیدرضا پگاه مدتی است که از بازی در سریال «عاشقانه» فارغ شده و این روز ها در مجموعه تلویزیونی «روز های بهتر» بازی می کند. این سریال اپیزودیک که از اواخر فروردین به روی آنتن شبکه یک رفت، پس از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.

امیرحسین صدیق به زودی با اکران «بیست و یک روز بعد» به سینما ها خواهد آمد. این فیلم به تازگی پروانه نمایش گرفته است. او در سال گذشته برنامه پرمخاطب «کتاب باز» را روی آنتن شبکه نسیم داشت ولی هنوز موفق به ساخت فصل دوم آن نشده است.

فریبا نادری این روز ها مشغول بازی در سریال «گمشدگان» برای شبکه دو است که به موضوع اعتیاد می پردازد. او به تازگی بازی در فاز دوم «پرستاران» را به پایان رسانده است. فاز دوم «پرستاران» احتمالاً پس از ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد.

سه شنبه 23 خرداد 1396  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لیلا حاتمی که این روزها در فیلم سینمایی «بمب» اثر جدید پیمان معادی بازی می‌کند از فردا با اکران «رگ خواب» به سینماها بازخواهد گشت. لیلا حاتمی برای فیلم سینمایی «رگ خواب» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فجر شده بود.

امیر جدیدی به زودی با فیلم سینمایی «قاتل اهلی» که به تازگی پروانه نمایش گرفته است، به سینماها خواهد آمد. او در این فیلم با پرویز پرستویی همبازی شده است. امیر جدیدی چندی پیش در فیلم سینمایی «هت تریک» هم بازی کرده بود.

حامد کمیلی که نقش اول فیلم کمدی «ایتالیا ایتالیا» را بازی کرده است، به زودی این فیلم را روی پرده سینماها خواهد داشت. او سال گذشته در فیلم «بوف کور» اثر احمدرضا معتمدی هم نقش‌آفرینی کرده است که هنوز تکلیف اکرانش مشخص نیست.

چهارشنبه 24 خرداد 1396  10:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب توهین بهاره رهنما به دختر محجبه

میزان - علی ژیان روابط عمومی نمایش «دیگری» به کارگردانی بهاره رهنما، در مورد اخبار منتشرشده درباره رفتار این بازیگر با یک دختر محجبه در حین اجرای نمایش گفت: «من این خبر را قویاً تکذیب می کنم و اصلاً چنین اتفاقی نیفتاده است و متأسفانه نمی دانیم این خبر از کجا ساخته شده است... ماجرا به این شکل بوده  است که بهاره رهنما در طول روند اجرای نمایش به خانمی که با دوربین عکاسی و با فِلَش عکاسی می کردند اعتراض کردند اما این که این قضیه به حجاب شخص ارتباط داشته  و یا این که فرد از سالن اخراج شده، کاملاً بی اساس است.»

پنج شنبه 25 خرداد 1396  11:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علی نصیریان بازیگر بزرگ سینمای ایران که در 82 سالگی همچنان سرحال است، این روز ها بیشتر به تئاتر مشغول است. او از هفته آینده با نمایش «اعتراف» به کارگردانی شهاب حسینی به روی صحنه می رود. نصیریان همچنین نمایش «بنگاه تئاترال» را هم نوشته است که از چند روز دیگر اجرا خواهد شد.

غزل شاکرى بازیگری که با نقش «آذر» در سریال «شهرزاد» شناخته می شود، در فیلم سینمایی «سارا و آیدا» اثر جدید مازیار میری بازی کرده است و به زودی این فیلم را روی پرده سینما خواهد داشت. جالب است بدانید او اولین حضورش را در سینما، در 9 سالگی در دو فیلم از کامبوزیا پرتوی تجربه کرده است.

هادی حجازی فر این روز ها در حال بازی در «پرواز به وقت شام» اثر جدید ابراهیم حاتمی کیاست. او به تازگی بازی در فیلم «دارکوب» بهروز شعیبی را به پایان رسانده است و همچنین زوج نیکی کریمی در «آستیگمات» هم بوده است. او در اکران نوروزی، فیلم موفق «ماجرای نیمروز» را در سینما ها داشت.

شهرزاد کمال زاده به جمع بازیگران مجموعه تلویزیونی شبکه نسیم به نام «سفر در خانه» اضافه شد. او به تازگی سریال های «مرز خوشبختی» و «دیوار شیشه ای» را روی آنتن تلویزیون داشته است. وی سال گذشته هم در مجموعه تلویزیونی «آرام می گیریم» بازی کرده بود.

پنج شنبه 25 خرداد 1396  11:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رضا یزدانی به زودی در مجموعه تلویزیونی «از یاد ها رفته» بازی می کند. اتفاقات این سریال پربازیگر که توسط کارگردان «سقوط یک فرشته» ساخته می شود، در سال 1319 و پیش از جنگ جهانی دوم می افتد. رضا یزدانی اثر موزیکال «تیک آف» را هم روی پرده سینما دارد.

علیرضا مسعودی (مشهدی) این روز ها در حال بازی در سریال کمدی «آرماندو» است. او در فیلم سینمایی «اکسیدان» که از امروز در سینما های کشور نمایش داده می شود هم نقش آفرینی کرده است. مسعودی در سریال آرماندو با حمیدرضا آذرنگ و مرجانه گلچین و الیکا عبدالرزاقى همبازی شده است.

لیلا اوتادی که نقش اول فیلم سینمایی «مالیخولیا» را بازی کرده، از روز گذشته با این فیلم به سینما ها آمده است. او فیلم «آشوب» را هم در حال اکران دارد. اوتادی سال گذشته در سریال پربیننده «آرام می گیریم» نقش آفرینی کرد.

یک شنبه 28 خرداد 1396  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهران غفوریان که با ترخیص از بیمارستان، دوران نقاهت را می گذراند، به زودی به سریال «پنچری» باز خواهد گشت. جالب است بدانید غفوریان در این مجموعه با عصا یا ویلچر حاضر می شود و با تغییراتی در داستان، مصدومیت او در سریال گنجانده شده است!

شبنم مقدمی از سه شنبه با فیلم «اکسیدان» به سینما ها خواهد آمد. او در این فیلم، نقش متفاوتی را در برابر جواد عزتی و امیر جعفری بازی کرده است. مقدمی در فیلم اپیزودیک «آن ها» هم بازی کرده که به زودی در گروه هنر و تجربه اکران می شود.

الناز حبیبی این روز ها در حال بازی در سریال «پرستاران» است. فصل اول این مجموعه پیش از ماه رمضان پخش شد و قرار است از 9 تیر ادامه آن پخش شود. او در فیلم «ماه گرفتگی» هم بازی کرده که در نوبت اکران است.

امیرحسین آرمان به زودی با «سرزمین کهن» به آنتن شبکه سه می آید. او مدتی است که «نهنگ عنبر 2» را روی پرده دارد. آرمان بیش از هرچیز برای حضور در ملودرام های شبانه تلویزیون مانند «کیمیا» و «پریا» شناخته می شود.

دوشنبه 29 خرداد 1396  9:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرحله دوم «خنداننده شو» هفته آینده پخش می شود

مرحله دوم مسابقه «خنداننده شو» پس از عید سعید فطر و از اواسط هفته آینده پخش می شود. روابط عمومی برنامه «خندوانه» اعلام کرد در حال حاضر شرکت کننده ها با مربى ها در حال تمرین هستند تا بعد از عید فطر این مسابقات دوباره از سر گرفته شود. مرحله اول «خنداننده شو» که از 15 خرداد ماه شروع شده بود، با استقبال خوبی از طرف بینندگان تلویزیون همراه بود.

سه شنبه 30 خرداد 1396  11:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمدرضا شریفی نیا که به تازگی تولد 62 سالگی اش را جشن گرفته، بازی در سریال «لژیونر» را به پایان رساند. این مجموعه به حواشی فوتبال می پردازد و «اشپیتیم آرفی» بازیکن سابق تیم پرسپولیس در آن بازی می کند. «لژیونر» نوروز 97 از شبکه پنج پخش خواهد شد.

یکتا ناصر به تازگی جلوی دوربین فیلم سینمایی «آینه بغل» رفته است. او که از اواخر سال گذشته، سریال پرحاشیه «عاشقانه» را در شبکه نمایش خانگی داشته، به زودی با «کارگر ساده نیازمندیم» به سینما ها می آید. همه این آثار را همسرش منوچهر هادی کارگردانی کرده است.

لیندا کیانی بازیگر اهل آبادان سینما و تلویزیون از امروز به عنوان بازیگر فیلم «اکسیدان» به سینما ها آمده است. او مدتی است که سر صحنه فیلم برداری سریال «پرستاران» حضور دارد. این مجموعه پس از ماه مبارک رمضان از تلویزیون پخش خواهد شد.

سه شنبه 30 خرداد 1396  11:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اکران «رستاخیز» منتفی شد؟

بنیاد سینمایی فارابی با انتشار بیانیه ای، خریداری 45 درصد از مالکیت فیلم «رستاخیز» را تأیید کرد. این قرارداد که در سال 85 بسته شده بود، در آن زمان اجرا نشده بود. برخی رسانه ها این بیانیه بنیاد فارابی (متعلق به وزارت ارشاد) را زمینه چینی برای توقیف کامل این اثر ارزیابی کرده اند. فیلم سینمایی «رستاخیز» که با موضوع قیام عاشورا ساخته شده، برای اکران با مشکلات فقهی روبه رو است.

چهارشنبه 31 خرداد 1396  12:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رضا کیانیان که به تازگی تولد 66 سالگی اش را پشت سر گذاشته، این روز ها هنوز مشغول بازی در «شهرزاد» است. او مدتی است که فیلم سینمایی «هفت و پنج دقیقه» را هم روی پرده دارد. این فیلم سال 87 ساخته شده و به تازگی با حل اختلاف بین تهیه کنندگان ایرانی و خارجی، اکران شده است.

فاطمه گودرزی که به تازگی بازی در سریال «پرستاران» را به پایان رسانده، این روز ها به جمع بازیگران فیلم سینمایی «آتش و قداره» اضافه شده است. او در این فیلم، با حسین یاری و محمدرضا شریفی نیا همبازی شده است. گودرزی همچنین در سریال «نفس» هم حضوری افتخاری داشت.

چهارشنبه 31 خرداد 1396  12:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پخش «امکان مینا» از تلویزیون

ایسنا - فیلم سینمایی «امکان مینا» اثر کمال تبریزی جمعه ساعت 16:30 از شبکه یک پخش می‌شود. این فیلم درباره زن و شوهری به نام مهران و مینا (با بازی میلاد کی‌مرام و مینا ساداتی) است که در اواخر دهه 60 در تهران  زندگی می‌کنند. مینا دور از چشم شوهرش به سازمان مجاهدین خلق پیوسته است. روزی مهران پس از آژیر قرمز متوجه می‌شود که بمب به حوالی محل کار مینا برخورد کرده است...

پنج شنبه 1 تیر 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها