0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

واکنش به اقدام مسعود فراستی

پولاد کیمیایی بازیگر «گشت ۲» درباره اتفاقی که برای این اثر افتاده است گفت: این منصفانه نیست که شخصی به نام فراستی با حضور و اظهارنظرش به فیلم لطمه می‌زند. این فیلم به کمیسیون فرهنگی می‌رود و نمایش داده می‌شود اما این سؤال پیش می‌آید، چرا من نباید اندازه منتقد بودن خود را بدانم و با نگاهی شخصی و سلیقه‌ای فیلم‌ها را بکوبم؟

روایت شیرینی از یک روستایی 

لیلا اوتادی با فیلم «نازلی »به کارگردانی محمود معظمی میهمان شبکه نمایش خانگی می شود. این فیلم روایت شیرینی از یک روستایی  دلگرم و سنت پذیر و عشق دیرینه و کهنه‌ای است که به علت اتفاقاتی، دوباره تکرار می‌شود . در این فیلم که در حال و هوای روستایی بکر درفصل زمستان ضبط شده است لیلا اوتادی،امین زندگانی،مهران رجبی،قاسم زارع و رحیم نوروزی ایفای نقش کرده اند.

سفر به تاریخ  باصداپیشگی

اشکان خطیبی  به‌عنوان گوینده به پویانمایی سینمایی «آخرین داستان» به کارگردانی اشکان رهگذر پیوست. دوبله این اثربا حضور بازیگران سینما و تئاتر به‌تازگی آغازشده است وخطیبی صداپیشگی نقش «آفریدون» را بر عهده دارد. پویانمایی سینمایی «آخرین داستان» برداشتی آزاد از داستان ضحاک شاهنامه است که از اواخر حکومت جمشید تا ابتدای حکومت آفریدون را روایت می‌کند. این پویانمایی از سال ۸۹ در حال ساخت است.

خانه‌ای در انتهای خیابان بهار

لیندا کیانی در «خانه‌ای در انتهای خیابان بهار» نقش خواهر نازنین بیاتی را بازی می‌کند. داستان این فیلم درباره زندگی پنج خواهر است.«خانه‌ای در انتهای خیابان بهار» به نویسندگی محمد چرم شیر و کارگردانی ندا هنگامی تا 23 اسفند هرروز ساعت 20 در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌شود. نازنین بیاتی، مهسا ایرج پور، شیرین اسماعیلی و معصومه رحمانی دیگربازیگران این نمایش هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 7 اسفند 1395  9:10 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«در سکوت آفتاب نیمه شب» درویشی درراه بازار موسیقی

فارس - آلبوم موسیقی «در سکوت آفتاب نیمه‌شب»، جدید‌ترین اثر سمفونیک محمدرضا درویشی، به زودی منتشر می‌شود. این اثر با اجرای ارکستر سمفونیک آنکارا به رهبری «بوراک توزون» اجرا و ضبط‌شده است.در این اثر تعدادی از هنرمندان ایرانی با سازهای ایرانی، ارکستر سمفونیک را همراهی کرده‌اند و سازهای عود، تار، کمانچه و چند ساز کوبه‌ای به شکلی برجسته در خدمت ارکستر سمفونیک قرار گرفته‌ و اثری زیبا و ماندگار خلق کرده‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 اسفند 1395  1:09 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کار کثیف در ترکیه

خسرو معصومی کارگردان  فیلم سینمایی«کار کثیف»  درباره وضعیت تولید این اثر که مضمونی اجتماعی دارد و به موضوع کار و مهاجرت می‌پردازد، گفت: فیلم‌برداری در ایران به پایان رسیده و عازم ترکیه شده ایم و254 درصد باقی‌مانده  فیلم را در استانبول، آنکارا و ارزروم ضبط می‌کنیم.معصومی افزود: با ۲ بازیگر شناخته شده سینمای ترکیه یعنی«بهادر اونلو» و «حمیت» برای ایفای نقش در این اثر قرارداد بسته‌ایم .

روایت پردیس‌های خیال

مستند «پردیس‌های خیال» ساخته هادی آفریده به پایان رسید و بهناز جعفری بازیگر سینمای ایران گفتار متن این مستند را خواند.این مستند، پژوهشی گسترده در جست وجوی باغ ایرانی در فلات خشک ایران است و از باغ تاریخی کوروش در پاسارگاد تا دیگر باغ‌های پراکنده در کویرهای ایران را در برمی‌گیرد. این مستند در شهرهای کاشان، اصفهان، یزد، مهریز، ابرکوه، کرمان، شیراز، طبس و بیرجند فیلم‌برداری شده  است.

پیوستن به آستیگمات

حضور باران کوثری هم در «آستیگمات»، جدیدترین ساخته مجید رضا مصطفوی قطعی شد.باران کوثری که امسال با فیلم‌های «سد معبر» و «شَنِل» در جشنواره فجر حضور داشت، به‌زودی جلوی دوربین مجید رضا مصطفوی در فیلم «آستیگمات» می‌رود. باران کوثری و محسن کیایی در «آستیگمات» نقش یک زوج را بازی می‌کنند. پیش ‌از این، حضور مهتاب نصیرپور، نیکی کریمی و محسن کیایی در«آستیگمات» قطعی شده بود.

توقف فصل شکار

فیلم‌برداری «فصل شکار»  با بازی حامد کمیلی به دلیل مشکلات مالی متوقف شد. فیلمبرداری این فیلم که کارگردانی آن را داریوش یاری بر عهده دارد، اوایل بهمن در اطراف شهر آستانه آغاز و تاکنون 80درصد آن ضبط‌شده است.فصل شکار مضمونی اجتماعی دارد و به آسیب‌هایی که خانواده و اخلاق اجتماعی را تهدید می‌کند، می‌پردازد.

یک شنبه 8 اسفند 1395  1:14 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارگردانی سریال«سر دلبران»

محمدحسین لطیفی به‌زودی  ساخت سریال «سر دلبران» را در شهر یزد آغاز می‌کند.این سریال که برای ۳۰ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای طراحی‌شده، قرار است در ماه مبارک رمضان ۹۶ از سیمای ملی پخش شود.لوکیشن اصلی «سرّ دلبران»  که فیلمنامه  آن توسط حسین حسنی و با همکاری رضا خمسه به رشته تحریر درآمده، شهر یزد بوده و کار انتخاب عوامل و بازیگران از چهار هفته گذشته آغازشده است.

نگاه متفاوت دارکوب به اعتیاد

سارا بهرامی سرگرم بازی در «دارکوب» جدیدترین فیلم بهروز شعیبی است. فیلم‌نامه «دارکوب» توسط حسین تراب نژاد و آزیتا ایرایی بر اساس طرحی از شعیبی به نگارش درآمده است. در نخستین روزهای فیلم‌برداری «دارکوب» مهناز افشار، امین حیایی و سارا بهرامی جلوی دوربین علیرضا برازنده رفته‌اند. این فیلم روابط انسانی افراد جامعه را در رویارویی با معضلات اجتماعی و اعتیاد، با نگاهی متفاوت روایت می‌کند.

آغاز بازی در «افسر نمونه»

حسن پورشیرازی بازی در سریال «افسر نمونه» به کارگردانی مسعود آب پرور را آغاز کرد. در خلاصه داستان این سریال آمده است: دو دوست قدیمی ناف دختر و پسرشان را به نام هم بریده‌اند. اما بچه‌ها که اکنون به سن ازدواج رسیده‌اند، راضی به این امر نیستند و... . محمدرضا شریفی‌نیا، حسن پورشیرازی، زهیر یاری، هلیا امامی، ساغر عزیزی، اتابک نادری و... بازیگران اصلی این سریال هستند.

سفر با «نفس» به ایتالیا

دانشگاه پلی تکنیک شهر میلان با همکاری انجمن دانشجویان ایرانی این شهر13 اسفند نشستی درباره آثار نرگس آبیار برگزار می‌کنند و فیلم «نفس» این کارگردان برای دانشجویان دانشگاه این شهر به نمایش گذاشته می شود. انجمن ایرانیان شهر تورین 15 اسفند نیز برنامه‌ای برای مرور آثار نرگس آبیار برپا می کند و فیلم «نفس» برای سینماگران ایتالیایی، مسئولان فرهنگی شهرداری و رئیس سینما «ماسیمو» روی پرده خواهد رفت.

دوشنبه 9 اسفند 1395  12:04 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گرامیداشت در موزه سینما

به مناسبت دهمین سالروز درگذشت زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور، خاطره این کارگردان عرصه سینمای دفاع مقدس 14 اسفند ساعت 17 با کاشت نهال در موزه سینما گرامی داشته می‌شود.در این مراسم جمعی از اهالی سینما و رسانه، خانواده ملا قلی پور را همراهی می‌کنند و به یاد این فیلم‌ساز به شکل نمادین نهالی را می‌کارندو همکارانی که با این کارگردان همکاری داشته‌اند درباره او صحبت خواهند کرد.

راه رفتن روی سیم

فیلم «راه رفتن روی سیم» با بازی اندیشه فولادوند که نتوانست نظر هیئت انتخاب جشنواره فجر را به خود جلب کند آماده نمایش شد. این فیلم  به کارگردانی احمدرضا معتمدی  داستان زندگی یک نوازنده دوتار سنتی را روایت می‌کند که از شهرستان برای کار به تهران می‌آید.حامد کمیلی، احمد مهران فر، هومن برق‌نورد و سید مهرداد ضیایی  دیگر بازیگران فیلم «راه رفتن روی سیم»  هستند.

عموی «عمو پورنگ»

مجموعه نمایشی «محله گل و بلبل» که در ایام نوروز روی آنتن شبکه دو می رود با یک سورپرایز جالب همراه است. اکبر عبدی نقش عموی «عمو پورنگ» را بر عهده خواهد گرفت. این بازیگر سینما و تلویزیون قرار است در نقشی با نام آراز که عموی عمو پورنگ است به مجموعه نمایشی «محله گل و بلبل» بپیوندد که در ایام نوروز روی آنتن می رود.

روایت قصه‌ای امیدبخش

تهیه‌کننده فیلم «فصل نرگس»  با بازی ریما رامین فر گفت: تلاش می‌کنیم بهترین شرایط را با تشریک مساعی که با پخش‌کننده خواهیم داشت رقم بزنیم تا فیلم در شرایط مناسب اکران شود.سحر صباغ سرشت افزود:« فصل نرگس» با نگاهی انسان دوستانه، قصه‌ای امیدبخش را به شیوه‌ای متفاوت روایت می‌کند. یکتا ناصر، امیر آقایی، پژمان بازغی ، محمدرضا هدایتی، گوهر خیراندیش و... در این فیلم ایفای نقش کرده اند .

چهارشنبه 11 اسفند 1395  10:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرچمدار عزت فرهنگ و سینمای ایران

شهاب حسینی بازیگر «فروشنده» با انتشار فایلی صوتی  در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام به اصغر فرهادی برای کسب اسکار 2017 تبریک گفت .وی در این فایل می‌گوید:« سرفرازی و خوشحالی مردم، آرزوی قلبی من بوده و هرکسی این احساسات را برای مردم به ارمغان بیاورد، ازنظر من همیشه آدم‌بزرگ و قابل‌احترامی است. به آقای اصغر فرهادی که پرچمدار عزت فرهنگ و سینمای ایران در دنیاست، تبریک می‌گویم!

یکی از حسرت‌های زندگی

آنا نعمتی که نخستین حضورش در سینما را با فیلم «هیوا» ی  رسول ملاقلی‌پور تجربه کرده  است، گفت: یکی از حسرت‌هایم این  است دیگر فرصتی نشد با ایشان همکاری کنم. ایشان  می خواست«نسل سوخته» را شروع کند که به من پیشنهاد بازی دادند اما در آن زمان من درگیر بازی در فیلم «دلباخته» بودم و فرصت همکاری دوباره پیش نیامد و بعد هم که خیلی زود از این دنیا رفتند.

تولید فیلمی درباره پرونده کیارستمی

حامد بهداد با انتشار متنی از بهمن کیارستمی از تولید فیلمی که قرار است سازمان نظام پزشکی درباره پرونده کیارستمی بسازد خبر داد.این بازیگر در توضیح این موضوع نوشت:خبری شنیدم که برایم شگفت‌انگیز بود. سازمان نظام پزشکی در حال تولید فیلم مستند- داستانی«طعم عباس» درباره پرونده پزشکی کیارستمی است. گویا این پروژه بودجه خوبی هم دارد و بخشی از تولید فیلم در فرانسه انجام خواهد شد.

میهمان شبکه نمایش خانگی

پانته آ پناهی‌ها با فیلم سینمایی «لاک قرمز» سید جمال سید حاتمی، میهمان شبکه نمایش خانگی شد.فیلم، داستان دختر جوانی را روایت می‌کند که  باید زندگی خود و خانواده‌اش را سر و سامان بخشد. این فیلم بدون بزرگنمایی، مسائل یک دختر در جامعه را به‌درستی روایت  می‌کند بی‌آنکه به ورطه ابتذال سقوط کند.در این اثر پردیس احمدیه، مسعود کرامتی و بهنام تشکر بازی کرده‌اند.

شنبه 14 اسفند 1395  1:14 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آلبوم جدید

آلبوم جدید مهران مدیری با ساخته‌های مهیار علیزاده سال ۹۶ منتشر خواهد شد. این آلبوم در حال حاضر مراحل پایانی ضبط و تولید را سپری می‌کند و اوایل سال آینده به بازار عرضه می‌شود.مهیار علیزاده برای این مجموعه روی اشعاری از مولانا آهنگسازی کرده  است و چند قطعه بی‌کلام نیز از ساخته‌های او در آلبوم مهران مدیری قرار دارد. احتمالاً تا پیش از عید نوروز یک قطعه از این مجموعه در فضای مجازی منتشر می‌شود.

پیوستن به نفس

سودابه بیضایی بازیگر «ارمغان تاریکی»، به «نفس» سریال جدید جلیل سامان پیوست.پیش از این اعلام شده بود برخی بازیگران سریال های «ارمغان تاریکی» و «پروانه» از ساخته های جلیل سامان، در «نفس» نیز حضور دارند، از جمله شخصیت سیدحسن؛ روحانی که ایفای نقش او را هدایت هاشمی در سریال «پروانه» برعهده داشت. داستان این سریال درباره جوانی است که در بحبوحه وقایع انقلاب رازی در زندگی اش فاش می شود.

پشت صحنه دارکوب

«دارکوب» سومین ساخته بهروز شعیبی در مقام کارگردان است. وی سال گذشته فیلم موفق «سیانور»را روانه سینماها کرد که با اقبال خوبی مواجه شد. او این روزها مشغول تصویربرداری تازه‌ترین اثر خود در ژانر اجتماعی است.مهناز افشار صبح دیروز در صفحه شخصی اش عکسی از خود در پشت صحنه این فیلم منتشر کرد.این فیلم داستانی اجتماعی دارد که روابط انسانی افراد جامعه را در رویارویی با معضلات اجتماعی روایت می‌کند.

روزهای خوش

سریال «روزهای خوش» به نویسندگی و کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی جواد فرحانی در مرحله نگارش قرار دارد.به احتمال فراوان اواخر بهار یا اوایل تابستان سال آینده «روزهای خوش» مقابل دوربین می‌رود. بخش اعظمی از لوکیشن‌های این سریال در تهران و حومه خواهد بود و ممکن است یکی از قسمت‌ها در استان دیگری خارج از تهران ضبط شود.

یک شنبه 15 اسفند 1395  4:13 PM
تشکرات از این پست
farshon siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مقابل دوربین «آرماندو»

حمیدرضا آذرنگ مقابل دوربین سریال «آرماندو» به کارگردانی احسان عبدی پور که در استان البرز کلید خورد، قرار گرفت. در  خلاصه داستان این سریال آمده است: «آرماندو داستان پسر خوشدل و مهربانی است که تلاش می‌کند مشکلات خانواده را برطرف کند و در این مسیر دشوار درگیر موقعیت‌هایی جذاب و نفس‌گیر می‌شود. حمیدرضا آذرنگ، مرجانه گلچین ،الیکا عبدالرزاقی، سحر ولدبیگی، ، علی مسعودی و علی اوجی از بازیگران این سریال هستند.

همه چی عادیه! 

لیلا بلوکات سرگرم بازی در فیلم سینمایی «همه چی عادیه!» به کارگردانی محسن دامادی  است که فیلم‌برداری آن اوایل بهمن‌ماه در تهران آغاز شد واکنون روزهای پایانی خود را پشت سر می‌گذارد.  این فیلم مضمونی اجتماعی با  رگه‌هایی کمدی دارد و داستانی از مشکلات روز جامعه را روایت می‌کند. عباس غزالی، بهنوش بختیاری، رز رضوی، پژمان بازغی، رضا رویگری و سحر قریشی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

نقد «نفس» در میلان

پانته آ پناهی ها بازیگر فیلم «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار، در برنامه  ویژه ای که در دانشگاه پلی‌تکنیک شهرمیلان ایتالیا به نمایش درآمد، حضور یافت. در پایان این نمایش  نشست نقد و بررسی فیلم با حضور پانته‌آ پناهی‌ها، نرگس آبیار و محمدحسین قاسمی تهیه‌کننده  فیلم برگزار شد.در این مراسم علاوه بر دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک میلان، اعضای انجمن ایرانیان پلی‌تکنیک و سرکنسول ایران در میلان حضور داشتند.

هفت معکوس در هنر و تجربه 

جواد عزتی با فیلم «هفت معکوس» به کارگردانی مهدی خسروی میهمان گروه «هنر و تجربه» می‌شود. در خلاصه داستان  این فیلم که با مضمونی اجتماعی و در ژانر فانتزی ساخته‌شده آمده است: «احساس می‌کنم همیشه توی زندگی‌ام لبه یه پرتگاه وایستادم، دوست دارم بپرم پایین ولی هیچ‌وقت جراتشو نداشتم، الانم ندارم ...»

دوشنبه 16 اسفند 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«عشق و عالیجناب» مورد بخل و حسد

حسین پاکدل نویسنده و کارگردان نمایش «عشق و عالیجناب» گفت: امیدوارم روزی شرایطی فراهم شود تا این نمایش را اجرا کنم. وی افزود: «عشق و عالیجناب» در سی‌امین جشنواره تئاتر فجر دو اجرا داشت ولی بعدازآن مورد بخل، حسد و تنگ‌نظری دوستان آن‌وقت قرار گرفت و با قصد این که زمین بخورد، ذهنیت خود را به نمایشی تعمیم دادند که ربطی به مسائلی که به آن برچسب زدند نداشت.

افشای اسرار یک روزنامه نگار

ستاره اسکندری بهار سال آینده با فیلم«خانه کاغذی» جدیدترین ساخته مهدی صباغ زاده میهمان سینماهای کشور می‌شود .داستان این فیلم درباره  روزنامه‌نگاری است  که همراه دخترش در خانه‌  قدیمی‌اش زندگی می‌کندو با بازگشت دخترش مجاب به افشای اسراری می‌شود که بابت آن‌ها خود را بازنشسته کرده است. پرویز پرستویی، تینا پاکروان، ثریا قاسمی، ستاره اسکندری، مهدی پاکدل،حسین پاکدل، محسن قاضی‌مرادی و شقایق فراهانی در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند .

یک برخورد پرسش بر انگیز

کورش تهامی درباره این‌که چرا داوران  بازی‌اش رادر«رگِ خواب» ندیدند، گفت: این‌که چرا هیئت‌داوران با «رگ خواب» آن‌گونه برخورد کرد، برای همه جای سوال است. پس از اعلام نتایج خیلی‌ها از دوستان هنرمند تا دوستان منتقد با من تماس گرفتند .این سلیقه هیئت‌داوران بوده است و من واقعاً در مورد چرایی آن چیزی نمی‌دانم. 

دچار شدن به وسواس پس از «در بند»

نازنین بیاتی  که این روزها با نقش«لاله» در نمایش «خانه‌ای در انتهای خیابان بهار» روی صحنه رفته است، می‌گوید: برای ورود به تئاتر، سال‌ها صبر کردم و دندان روی جگر گذاشتم. پس از بازی در «دربند» دچار وسواس شدم  و با وجود پیشنهادهای بازی در تئاتر متاسفانه هیچ یک از نمایشنامه‌ها درگیرم نکردند. همین باعث شد که در تئاتر هم از همان ابتدا چنین سختگیری را لحاظ کنم.

سه شنبه 17 اسفند 1395  9:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجری برنامه تحویل سال شبکه دو

شبکه دوم سیما، امسال همزمان با تحویل سال ۹۶، میزبان جمعی از چهره‌های  عرصه فرهنگ و هنر ایران می‌شود که اجرای تمام قسمت‌های این برنامه بر عهده پژمان بازغی است.برنامه سال‌تحویل شبکه دو از ساعت ۲۱ یکشنبه، ۲۹ اسفند آغاز می‌شود و تا بامداد دوشنبه ادامه خواهد داشت.همچنین بخش دوم واصلی این برنامه ساعت هشت دوشنبه ۳۰ اسفند آغاز می‌شود و تا پس از سال‌تحویل ادامه خواهد یافت.

«آستیگمات» اجتماعی  وپر بازیگر

مهتاب نصیرپور به فهرست بازیگران « آستیگمات » که فیلمبرداری آن از اواخر هفته گذشته در تهران آغازشده است، افزوده شد. مجوز ساخت فیلم‌نامه آن، اوایل دی‌ماه امسال به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجید رضا مصطفوی صادرشده است. «آستیگمات» فیلمی اجتماعی و پر بازیگر است که فضای داستان آن با فیلم «انارهای نارس» نخستین ساخته  این کارگردان متفاوت است.

مقابل دوربین «کامیون» پرتوی

سعید آقاخانی که بیشتر در سریال ها و فیلم‌های طنز بازی می‌کند در فیلم «کامیون » ایفاگر نقشی متفاوت و جدی خواهد بود.فیلم‌برداری  این اثر به کارگردانی و نویسندگی کامبوزیا پرتوی  به‌تازگی آغازشده و قرار است نیکی کریمی نیز در این فیلم، نخستین همکاری خود را با وی تجربه کند.  کامبوزیا پرتوی 12 سال پیش فیلم تحسین بر انگیز «کافه ترانزیت» را کارگردانی و روانه پرده سینماهای کشور کرد.

پیوستن به بازیگران «دارکوب» 

نگار عابدی به  جمع بازیگران فیلم سینمایی «دارکوب» به کارگردانی بهروز شعیبی پیوست. فیلم «دارکوب»داستانی اجتماعی است که روابط انسانی افراد جامعه را در رویارویی با معضلات اجتماعی و اعتیاد، با نگاهی متفاوت روایت می‌کند.مهناز افشار، امین حیایی، سارا بهرامی، جمشید هاشم‌پور، هادی حجازی‌فر،طوفان مهردادیان و... دیگر بازیگران «دارکوب» هستند. 

چهارشنبه 18 اسفند 1395  1:05 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خواندن قطعه برادر

قطعه «برادر» با صدای پرویز پرستویی در آستانه روز بزرگداشت مقام شهدا، منتشر شد.در این قطعه موسیقی، یغما گلرویی ترانه‌سرا، پرویز پرستویی: خواننده و اشکان دباغ به‌عنوان تنظیم‌کننده حضور دارند. این در حالی است که علی رحیمی: نوازنده سازهای کوبه‌ای، حسنا پارسا :نوازنده کمانچه ، امیر دانایی :گیتار کلاسیک و میلاد فرهودی: میکس و مستر این اثر را بر عهده داشته‌اند.

نشستن در «کامیون» پرتوی 

نیکی کریمی  به عنوان یکی از بازیگران اصلی در فیلم «کامیون» ایفای نقش خواهد کرد.فیلم‌برداری این فیلم به نویسندگی و کارگردانی کامبوزیا پرتوی آغاز شد. این اثر، تازه‌ترین فیلم پرتوی در مقام کارگردان بعد از تجربه موفق فیلم «کافه ترانزیت» است که دوازده سال پیش‌ساخته شد.تاکنون از داستان فیلم خبری منتشرنشده است. سعید آقاخانی، تروسکا جولا، نسرین مرادی و رامین راستاد دیگر بازیگران«کامیون» هستند.

خسته از روابط سینما

حمید آذرنگ گفت: تئاتر به من انرژی می‌دهد. بااین که فرزند کوچک سینما هستم اما از سینما و روابط و شرایط آن خسته شدم. تئاتر به من نفس می‌دهد. از این موضوع متأسفم که وقتی  نماینده شهر یا وزیری برای تماشای تئاتر می‌آید ما را مجبور می‌کنند نامش را ببریم درحالی‌که افتخار فرد باید این باشد که به تماشای تئاتر آمده نه این که حضورش افتخاری برای تئاتر باشد!

میهمان شبکه سوم با کمدی

ویشکا آسایش با مجموعه تلویزیونی «دیواربه‌دیوار» به کارگردانی سامان مقدم  از 30 اسفند هر شب ساعت 23 میهمان شبکه سه سیما می‌شود .  این سریال کمدی، داستان پنج خانواده را روایت می‌کند که به دلایلی مجبور می‌شوند سه ماه در یک‌خانه با یکدیگر زندگی کنند. فرهاد آییش ، رویا تیموریان، پژمان جمشیدی، گوهر خیراندیش، آزاده صمدی و... دیگر بازیگران این سریال هستند.

پنج شنبه 19 اسفند 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاشت نهال گیلاس به یاد کیارستمی 

کاشت نهال گیلاس بر مزار عباس کیارستمی  در لواسان با حضور هنرمندان و دوستداران او برگزار شد. در این مراسم که عصر پنجشنبه برگزار شد،  هنرمندانی چون بهمن فرمان آرا، مسعود کیمیایی، محمدرضا اصلانی، جعفر پناهی، همایون ارشادی، ملک جهان خزایی، علیرضا داوودنژاد، محمدرضا درویشی، پیمان یزدانیان، پانته آ   پناهی‌ها، مرتضی رزاق کریمی، عادل فردوسی پور، محمد اطیابی،  امیر پوریا، امیر عابدی و... حضور داشتند.

این زن حقش را می‌خواهد

لعیا زنگنه با فیلم سینمایی «این زن حقش را‌ می‌خواهد» به کارگردانی محسن توکلی میهمان شبکه نمایش خانگی شد. فیلم  نامه این اثر بر اساس داستانی واقعی، پایداری یک زن را روایت می‌کند که تلاش دارد حق قانونی‌اش را برای قصاص فردی که او را مضروب کرده است، بگیرد. میترا حجار، کامران تفتی، افسانه پاکرو، روشنک عجمیان، مینا جعفر زاده، رسول توکلی و رضا آشتیانی دیگربازیگران این فیلم هستند.

ورود سالم به عرصه بازیگری 

امیرعلی دانایی بازیگر سریال کلاه پهلوی گفت: من 8 سال زیر نظر ضیاء الدین دری درس آموختم و در کنار بازیگران بزرگی به ایفای نقش پرداختم.تجربه‌های متفاوتی در سینما و تلویزیون داشته‌ام و خوشبختانه با کارگردان‌های بزرگی کارکرده‌ام. وی درباره نحوه چگونگی ورود خود به سینما افزود: به یاد ندارم که بازیگری این‌چنین وارد سینما شده باشد، قصد خودنمایی ندارم اما به شکل بسیار سالم، بعدازسریال «کلاه پهلوی» وارد سینما شدم.

ساخت فیلم جنگی بدون گلوله

شهره لرستانی گفت: درصورتی‌که بتوانم نخستین فیلم دفاع مقدسی خود را بسازم، مطمئناً فیلمی بدون "گلوله" می‌سازم، چون معتقدم سینمای دفاع مقدس فقط به معنای توپ و تانک نیست.وی از ساخت یک فیلم دفاع مقدسی خبر داد و افزود: قصه‌ای با عنوان "دل مجنون" در حوزه دفاع مقدس به نگارش درآورده‌ام  و بیشتر در پی این هستم که با فراهم شدن شرایط لازم، آن را جلوی دوربین ببرم.

شنبه 21 اسفند 1395  12:39 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«رگ خواب» همایون شجریان در آستانه انتشار

ایسنا - آلبوم موسیقی «رگ خواب» با آواز همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری، ٢٥ اسفند منتشر می‌شود. آلبوم «رگ خواب» علاوه بر موسیقی متن فیلم، شامل چهار قطعه باکلام ازجمله «آهای خبردار»، «رگ خواب»، «ابر می‌بارد» و «گریه می‌آید مرا» با اشعاری از امیر خسرو دهلوی، حسین منزوی و مولاناست. تهمورس پورناظری، هوشیار خیام و شِین کاراسکو به عنوان تک‌نواز در این اثرحضور دارند.

یک شنبه 22 اسفند 1395  8:40 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خط پایان «اکسیدان»

بازی امیر جعفری در فیلم «اکسیدان»به کارگردانی حامد محمدی به پایان رسید.  این فیلم  در قالب کمدی، دردسرهای گرفتن روادید را روایت می‌کند.در خلاصه داستان «اکسیدان» آمده است: «اگر می‌دانست گرفتن روادید این‌همه دردسر دارد، اصلاً عاشق نمی‌شد.» حسن ایوبی  مراحل تدوین این فیلم را پشت سر می‌گذارد. بازیگرانی چون جواد عزتی، شبنم مقدمی، شقایق دهقان، رضا بهبودی، لیندا کیانی و علی استادی  دیگر بازیگران «اکسیدان» هستند.

سرگرم تمرین دو نمایش 

بهاره کیان افشار گفت: مشغول بازی در سریال «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی و سرگرم تمرین دونمایش هستم که اردیبهشت و خرداد 96 روی صحنه می‌روند.وی افزود: در حوزه سینما نیز فیلم‌برداری «ماهور» به کارگردانی حمیدزرگرنژاد به پایان رسیده است. امسال دو فیلم «زرد» و «کمدی انسانی » را هم داشتم که «کمدی انسانی » در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.

استرس در کنسرت موسیقی 

نخستین کنسرت محمدرضا گلزار در شهر تهران با حضور تعداد زیادی از ستاره‌های موسیقی و سینما برگزار شد.در ابتدای این برنامه تصاویری از برخی فیلم‌هایی که وی در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته، پخش شد.گلزار خطاب به هوادارانش گفت: امیدوارم امشب، شبی پرخاطره را برایتان رقم بزنم ولی به دلیل این که نخستین مرتبه است که در تهران روی صحنه می‌روم، کمی استرس دارم.

«هفت معکوس» در هنر و تجربه

فیلم «هفت معکوس» ساخته مهدی خسروی  و با بازی نیوشا ضیغمی از ۲۴ اسفند در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران می‌شود.در خلاصه داستان فیلم آمده است: «احساس می‌کنم همیشه توی زندگی‌ام لبه یه پرتگاه وایسادم، دوست دارم بپرم پایین ولی هیچ‌وقت جراتشو نداشتم، الانم ندارم کاش  می‌شد...».  جواد عزتی، حسام نواب صفوی، کامران تفتی و مهران رجبی  دیگربازیگران این فیلم هستند. 

یک شنبه 22 اسفند 1395  8:40 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خوش رکاب از امروز در شبکه آی فیلم

مجموعه تلویزیونی طنز «خوش رکاب» محصول سال 1381 از امروز ساعت 16 از شبکه آی فیلم پخش می‌شود.
سریال خوش رکاب که برای اولین بار در نوروز سال 82 از شبکه یک پخش شد، داستان راننده‌ای با بازی محمد کاسبی است که به کامیونش «خوش رکاب» علاقه زیادی دارد و با وسواس بسیار از آن مراقبت می‌کند، با وجود این قرار می‌شود به همراه شاگردش تقی با بازی مجید صالحی، محموله‌ای را به جبهه ببرد. تکرار این سریال، 12 شب و 8 صبح فردا پخش می‌شود.

دوشنبه 14 فروردین 1396  10:19 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها