0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

به درون نقش می‌روم

لیلا حاتمی بازیگر « رگ خواب» حمید نعمت ا... گفت: من وقتی نقشی را اجرا می‌کنم درون نقش می‌روم و به آن فکر می‌کنم.وی درباره تصنعی بودن نقشش افزود: خیلی وقت‌ها بسیاری از حرکات آدم حتی در زندگی شخصی نیز تصنعی است و آن را می‌پسندم. زمان‌هایی آدم آن‌قدر بدبخت می‌شود که زمینه را برای خود حادتر می‌کند که این در فیلم« لیلا» هم اتفاق افتاد.

نقاب خنده زده‌ام

الناز شاکر دوست  در نشست خبری فیلم «خفه گی » گفت: وقتی قرار شد اینجا بیایم سعی کردم نقاب خنده‌ام را بزنم تا جای زخم‌های پس از بازی در این نقش عکس عکاسان را خراب نکند .وی افزود:  من یک تجربه مرگ را پشت سر گذاشتم و پس‌ازاین زندگی دوباره احساس کردم مرده‌ام چون فیلمی را که دوست داشته باشم در میان کارهایم وجود نداشت.

هیجان‌زده شدم

نرگس آبیار معتقد است، «ماجرای نیمروز» اتفاقی تازه و بدیع در نوع سینمای سیاسی و پلیسی ایران است.کارگردان فیلم «شیار ۱۴۳» بابیان این‌که حرف نزدن درباره فیلم «ماجرای نیمروز» با دیگران به خاطر ملاحظات هیئت انتخاب، صبوری می‌خواست که به‌سختی این صبوری را به خرج داده است، نوشت:« فیلم «ماجرای نیمروز» را دیدم و فیلمی این‌چنین پخته و با ظرایف و دقایق عالی، هیجان‌زده‌ام کرد.»

اعتماد به نفس یافته ام

یکتا ناصردرنشست خبری«به کارگر ساده نیازمندیم» گفت:  پنج سال پیش برای حضور فیلم «یکی می خواد باهات حرف بزنه» در جلسه پرسش و پاسخ تا حدی استرس داشتم که برای خوردن یک لیوان آب هم‌دستم می‌لرزید و از خیرش گذشتم اما الان اعتمادبه‌نفس بیشتری پیداکرده‌ام و راحت تر حرف می زنم همه بازی‌ها را در این فیلم دوست داشتم و اکنون نتیجه فیلم دل‌چسب است.

انتقاد  کیمیایی از جیرانی

کیمیایی گفت: شخصیت من در فیلم «خفه گی» بی‌ریشه بود، بود و نبودم در این فیلم فرقی نداشت، خوشحال نیستم که پایان فیلم تغییر کرد به گزارش سینما پرس پولاد کیمیایی افزود: زمانی که فریدون جیرانی برای بازی در این فیلم با من صحبت کرد پایان فیلم چیزی جدای از آن بود که دیدیم. قرارمان نبود که این نقش به این‌گونه اجرا شود. قصه و نقش من در فیلم کاملاً چیز دیگری بود.وی ادامه داد: پایان فیلم این‌گونه بود که برادر بزرگ‌تر باعث شده همه این اتفاقات رخ دهد و زمانی که می‌خواهند جسد را دفن کنند یک درگیری به وجود می‌آید و برادر کوچک را به‌قصد کشت می‌زند برادر کوچک خونریزی می‌کند و منصور از پشیمانی و خشم و عذاب وجدانی که دارد صحرا را نیز می‌کشد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 19 بهمن 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برنامه جدید احمد نجفی از چهارشنبه روی آنتن شبکه تهران

فارس - برنامه «یک‌بار دیگه» به تهیه‌کنندگی و اجرای احمد نجفی به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی و جشنواره فیلم فجر، از چهارشنبه تا جمعه این هفته ساعت 21:30 از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد. نجفی با اشاره به زمان پخش این برنامه از هفته  آینده نیز اظهار کرد: از هفته آینده این برنامه جمعه‌‌ها ساعت 21:30 به روی آنتن می‌رود. برنامه‌ گفت‌وگومحور «یک بار دیگه» در حوزه‌های مختلف اقتصادی،‌ فرهنگی، اجتماعی،‌ ورزشی و ... تولید می‌شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 19 بهمن 1395  9:52 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض صنف در سازان

حمید فرخ نژاد یکی از بازیگران فیلم «گشت 2» در واکنش به سؤال انتقادی یکی از خبرنگاران در مورد نوع شوخی‌هایی که در این فیلم وجود  دارد گفت: « ساختن کمدی در ایران سخت است،  متأسفانه در حیطه طنز خیلی زود مسائل به آدم‌ها برمی‌خورد. به‌طور مثال اگر در فیلم‌های طنز، شخصیتی، دری را محکم ببندد، صنف در سازان نسبت به آن معترض می‌شوند!»

حسی زنانه و عاشقانه در فیلم

مریلا زارعی بازیگر فیلم «اسرافیل» درباره نقش متفاوت خود در این فیلم گفت: وقتی فیلم تمام شد، حس زنانه و عاشقانه در فیلم جاری بود، من خانواده سخت‌گیری دارم که به‌دقت انتخاب نقش‌هایم را دنبال می‌کنند و آن‌ها هم این فیلم را خیلی دوست داشتند. ابعاد کشف نشده‌ای در فیلم «اسرافیل» وجود دارد که با یک‌بار دیدن نمی‌توان آن ها را دریافت.

سختگیری در پذیرش پیشنهادها

نازنین بیاتی که با فیلم «مادری» در جشنواره فجر حضور دارد می‌گوید: پیشنهادهای کاری زیادی را به دلیل نگرانی‌هایی که در مسیر بازیگری‌ام دارم، رد کرده‌ام و در این مسیر همچنان با سخت‌گیری به پیشنهاد‌های بازیگری‌ام فکر می‌کنم .اغلب نقش‌هایی که به من پیشنهاد شد، شبیه نقش «نازنین» در فیلم «دربند» بود اما تلاش کردم، نقش‌هایی در حال و هوای قصه «دربند» و داستان‌های مشابه را قبول نکنم.

دعوت به همدلی و همراهی

علیرضا شجاع نوری درباره همکاری در فیلم «کمدی انسانی» محمدهادی کریمی گفت: درواقع پیشنهاد محمدهادی کریمی برای بازی نبود، دعوت صادقانه به همدلی و همراهی بود که باکمال میل پذیرفتم و خوشحالم که در این فیلم بازی کردم. شجاع نوری امسال به‌جز «کمدی انسانی» در «نگار» هم‌بازی کرده و فیلم «شنل» به تهیه‌کنندگی او در بخش چشم‌انداز جشنواره حضور دارد.

چهارشنبه 20 بهمن 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

این‌قدر تلخی یکجا ندیده بودم!

ابوالحسن داوودی گفت: تاکنون در هیچ دوره‌ای از جشنواره فیلم فجر، این‌قدر فیلم‌های تلخ ندیده‌ بودمِ تلخی که نه سرگرمی و هیجان دارد و نه اطلاعات مفیدی را منتقل می‌کند.اکثر فیلم‌های امسال جشنواره برایم عجیب بود و بدجوری تماشاگر را دست‌کم گرفته بودند. فیلم اولی‌ها انگار می‌خواستند هر آنچه در تمام عمرشان قصد گفتن و ساختنش رادارند، به‌یک‌باره و در یک فیلم رو کنند .

یک اتفاق ناخوشایند

مریلا زارعی گفت: متأسفانه نشست‌های جشنواره فجر خیلی ضعیف شده است و این موضوع برای من به عنوان بازیگری که برای نظر اهل‌قلم و منتقد اعتبار و احترام قائلم اتفاقی عجیب و البته ناراحت‌کننده است.او افزود: این اتفاق باعث می‌شود ازاین‌پس دیگر خیلی انگیزه‌ای برای آمدن به برج میلاد و پاسخ‌گویی به اهالی رسانه نداشته باشم، چون می‌دانم سوال یا صحبت خاصی مطرح نمی‌شود.

خسته شدن از حاشیه‌ها

علی عطشانی کارگردان فیلم «یادم تو را فراموش» گفت: از این‌همه حاشیه خسته شده‌ام و دیگر می‌خواهم بدون جنجال فیلم بسازم .حالا به این نتیجه رسیده ام که باید تلاش کنم، فیلم‌هایم بفروشد وفیلم‌نامه‌ها را با وسواس انتخاب کنم . قبول دارم در مراحل کاری‌ام اشتباه داشته‌ام. در «یادم تو را فراموش» سعی کرده‌ام قضاوتی نکنم اما اگر جایی احساس می شود که قضاوت شده است حتماً اشتباه کرده‌ام.

ادای دین به مادرم

گیتی قاسمی بازیگر فیلم «ویلایی‌ها» و نامزد نقش مکمل زن در سی و پنجمین جشنواره فجر گفت: بازی من در فیلم«ویلایی‌ها»  به‌نوعی زندگی مادرم بود، چون پدرم در آن دوران اسیرشده بود‌؛ بنابراین فضای فیلم  را کاملاً درک کردم.این اثر سینمایی شبیه دوران کودکی من بود و درواقع بازی من در این فیلم ادای دینی به‌زحمت ها و تلاش‌های مادرم در آن دوران بود.

پنج شنبه 21 بهمن 1395  12:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سالار عقیلی آغازگر جشنواره فیلم «عصر» آنکارا

سالار عقیلی آغازگر جشنواره فیلم «عصر»  آنکارا

سالار عقیلی آغازگر جشنواره فیلم «عصر» آنکارا

سالار عقیلی در آیین آغازین نخستین جشنواره فیلم «عصر» که از یکم تا سوم اسفند در شهر آنکارای ترکیه برگزار می‌شود،اجرای زنده خواهد داشت .به گزارش مهر،در این جشنواره فیلم‌های «ایتالیا»، «برف» ، «جامه‌دران» ، «۳۶۰ درجه» ، «خشکسالی و دروغ» ،«آااادت نمی‌کنیم»، «کفش‌هایم کو» ، «سلام بمبئی» ، «مرگ ماهی»، «ماحی»، «به دنیا آمدن» ، «لانتوری» ، «قندون جهیزیه» ، «آرایش غلیظ» ،«جاودانگی»و «نیم»به رقابت خواهند پرداخت.

شنبه 23 بهمن 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خوش به سعادتتان

امیر آقایی که در جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» نامزد دریافت جایزه نقش اول مرد بود، پس از اختتامیه جشنواره در صفحه اینستاگرام خود عکسی از الناز شاکر دوست، حامد بهداد و کوروش تهامی را منتشر کرد و نوشت:«عزیزانم، شما شگفتی‌های جشنواره امسال بودید، کاری کردید کارستان، به‌حق بیش از این‌ها فجر به شما بدهکار است. خوش به سعادتتان با بازی‌های شگفت‌انگیزتان...»

قول می‌دهم

مهتاب کرامتی بازیگر «آباجان» و یکی از تهیه‌کنندگان مستند «صفرتا سکو» درباره گزیده کاری یا کم‌کاری خود اذعان کرد:این اتفاق بدی است امیدوارم بیشتر کارکنم و قول می‌دهم این اتفاق بیفتد. وی افزود: بازتاب مثبت مستند «صفرتا سکو» که با اقشار مختلف ارتباط برقرار می‌کند مرا به سمت ساخت فیلم بعدی خواهد کشاند  البته با سوژه و قصه‌ای خوب سراغ کار بعدی خواهم رفت.

تنبل نیستم

شهرام حقیقت دوست بازیگر«زیر سقف دودی» اظهار کرد:ترجیح می‌دهم فیلم‌نامه‌های خوبی به من پیشنهاد شود تا بتوانم در قالب آن‌ها بازی خوبی را به نمایش بگذارم . اگر چنین فیلم‌نامه‌هایی به من پیشنهاد شود، بازیگر تنبلی نیستم و بازی می‌کنم. حقیقت دوست درباره جدیدترین فعالیت سینمایی‌اش، خاطرنشان کرد:هم‌اکنون در فیلم «سرو زیرآب» به کارگردانی محمد باشه آهنگر با مضمون دفاع مقدس ایفای نقش می‌کنم.

افق روشن

فریبا متخصص که امسال با فیلم‌های «آباجان»، «زیر سقف دودی» و «پشت دیوار سکوت» در جشنواره فیلم فجر حضور داشت گفت: نمی‌توانم بگویم کدام‌یک را بیشتر دوست دارم؛ چون  باهم قابل‌مقایسه نیستند و هرکدام ویژگی خاص خودش را دارد و از هرکدام چیز تازه‌ای یاد گرفتم. متخصص خاطرنشان کرد: باید امیدوار بود و فکر می‌کنم سینما، سال آینده افق روشنی داشته  و پرشور باشد.

شنبه 23 بهمن 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رونمایی مجسمه خاطره انگیز «مارکز» در باغ ادبیات و هنر هاوانا

مجسمه ای از «گابریل گارسیا مارکز» که یادآور ورود او به مقر آکادمی سوئدی نوبل برای دریافت مهم ترین جایزه ادبی جهان است در باغ ادبیات و هنر هاوانا نصب خواهد شد.به گزارش ایسنا«خوزه ویلا سوبریون» مجسمه ساز کوبایی این اثر هنری را با الهام از لحظه ورود «گابو» به مراسم دریافت جایزه نوبل بالباس های محلی خلق کرده است. این مجسمه در حاشیه نمایشگاه بین المللی کتاب کوبا که از 21بهمن تا اول اسفند در حال برگزاری است رونمایی می شود.

یک شنبه 24 بهمن 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقشی عجیب در ماهور

کامران تفتی با فیلم«ماهور» ساخته حمید زرگرنژادمهمان بخش بین الملل جشنواره فجر می شود. تفتی گفت: من در این فیلم نقش عجیبی دارم و همه ما در آن باید با گویش عربی صحبت کنیم.وی با اشاره به حضورش در مجموعه تلویزیونی «آرام می گیریم» گفت: تاکنون 20 قسمت از این سریال 45 قسمتی آماده شده است ومن نیز تا پایان سریال به ایفای نقش در آن می پردازم.

همسر معاون وزیر

فلور نظری سرگرم بازی درسریال «گسل» به کارگردانی علیرضا بذرافشان در حوالی پونک است. وی گفت: در این مجموعه تلویزیونی نقش لیلا را بازی می کنم که همسر «اعتبار» معاون وزیر است. این سریال لحظاتی با موقعیت طنز دارد. سریال «گسل» فضای نو و بکری دارد و کارگردان سریال از ما بازی های نو می خواهد امابه جرات می گویم فیلم نامه و دیالوگ ها بسیار جذاب است.

سه قصه از سال های دور و نزدیک

کتاب «سه قصه» اثر ایرج طهماسب منتشر و راهی بازار نشر شد.داستان های این کتاب طی دوران فعالیت های هنری طهماسب به عنوان کارگردان و بازیگر نوشته شده است و خودش در معرفی آن ها می گوید: این داستان ها بخشی از داستان هایی است که طی کار هنری ام نوشته ام و به سال های دور و نزدیک بازمی گردد. داستان های این کتاب شامل«بالشی پُر از پرِ سفید»، «خروس سفید»، «ماه بر پیشانی» و «سرگذشت فنچ ها» است.

با«دیوار شیشه ای» در پایان راه

حدیثه تهرانی سرگرم بازی در سریال اپیزودیک «دیوار شیشه ای» به کارگردانی مشترک راما قویدل، احمد معظمی و نوید میهن دوست است که این روز ها مراحل پایانی تولید را پشت سر می گذارد. تاکنون بخش های مربوط به بازی حدیثه تهرانی ضبط شده است.«دیوار شیشه ای» به ارتباط بین افرادی می پردازد که به واسطه بهره بردن از رسانه های مختلف با دنیای بیرون و جهان پیرامونی خود در ارتباط هستند.

یک شنبه 24 بهمن 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سینمای معاصر جان می گیرد

این درست است که مردم بیشتر من را با نقش های کمدی به یاد دارند اما برای من بازی در یک نقش جدی چیز غریبی نبود. این که درباره تاریخ معاصر ما کم فیلم ساخته شده، خلاء سینمای ماست، قبلا شاید بیشتر ساخته می شد روی این حساب که تلاش شد صحنه های دفاع مقدس ثبت شود اما سینمای معاصر نادیده گرفته شد. خیلی خوب است که حالا سینمای معاصر ما دارد جان می گیرد، مهدویان کارش را خیلی خوب بلد است و این برای یک بازیگر دلگرمی بزرگی است. وقتی خیالت از آن طرف راحت باشد، راحت و آسوده مقابل دوربین می روی و کار خودت را می کنی.

ترس داشتم

خیلی دوست داشتم یک نقش جدی بازی کنم چون احساس می کردم که در این حوزه حرف برای گفتن دارم. نقش های جدی زیادی پیشنهاد می شد اما این نقش برایم خیلی دوست داشتنی بود. از این که تماشاگر این نقش را از من باور می کند یا نه، ترس داشتم. نقش من مابه ازای بیرونی هم داشت و از این لحاظ هم ترس داشتم و می خواستم افرادی که آن شخصیت واقعی را می شناسند، ایفای نقش را دوست داشته باشند. با همه این ترس ها خوشبختانه احساسم این است که اتفاق هنری خوبی افتاده و خیلی ها را تحت تاثیر قرار داده است، کار با آقای مهدویان فوق العاده بود، هم اخلاقی، هم تخصصی.

این فیلم، فیلم بهتری است

یک جورهایی سرقفلی فیلم‌های حسین هستم. خودش مرا کشف کرده و خودش هم باید مرا به نتیجه برساند. من و حسین رفیقیم. اتفاقا من جزو اولین نفراتی بودم که حسین برای این فیلم با من تماس گرفت و صحبت کرد. گفت می‌خواهم یک فیلم بسازم، آماده‌ای؟ گفتم می‌آیم دستیارت می‌شوم. گفت دستیار چیه؟ می‌خواهم بازی کنی. فعلا که هر کاری حسین بسازد، من به عنوان بازیگر در آن هستم، مگر این‌که روزی دعوایمان بشود. «ماجرای نیمروز»  را خیلی دوست دارم، هرچند از نظر نوع کار قابل مقایسه با «ایستاده در غبار» نیست و دنیای دو فیلم با هم فرق می کند، اما من فکر می کنم این فیلم، فیلم بهتری است.

در دام فریب

«ماجرای نیمروز» دو بازیگر اصلی زن هم دارد، «لیندا کیانی» و «محیا دهقانی». دو بازیگری که هرچند تعداد سکانس های حضورشان در فیلم چندان طولانی نیست اما بخش مهمی از اتفاقات دهه 60 و فریب کاری های سازمان مجاهدین خلق را روایت می کند. دختران جوانی که با حیله های منافقان، به این باور می رسند که برای پایبندی به اهداف سازمان، نه تنها خوردن سیانور که حتی کشتن خواهر هم اقدامی فداکارانه است. یکی پشیمان می شود و راه بازگشت در پیش می گیرد و دیگری تا پای مرگ از سراب باورها چشم بر نمی دارد.

غافلگیری مخاطب

ایفای نقش مهدی پاکدل در ماجرای نیمروز هم برای مخاطب جذاب است و او را با یک غافلگیری مواجه می کند. روایت نقش مسعود کشمیری در جریان ترورهای سال 1360، بخش مهمی از ماجرای نیمروز است که پاکدل ایفای نقش آن را بر عهده داشته است. او در این باره می گوید: باور کنید اگر فیلمنامه را به من می‌دادند و می‌گفتند خودت یک نقش را انتخاب کن، قطعا مسعود کشمیری را انتخاب می‌کردم،‌ چون نقش بسیار عجیب و جالبی است؛ این کاراکتر بازیگری می‌خواست که من با وجود کوتاه بودن دلم می‌خواست آن را بازی کنم.

یک شنبه 24 بهمن 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

در جست و جوی آرامش

مهدی هاشمی درمجموعه تلویزیونی «در جست‌وجوی آرامش» به کارگردانی سعید سلطانی ایفای نقش می‌کند. این مجموعه تلویزیونی یک اثر خانوادگی ۴۰ قسمتی است که ضمن روایت قصه اصلی، روابط عاطفی و انسانی بین خانواده و دوستان را  همزمان به نمایش می‌گذارد .در این مجموعه تلویزیونی بازیگران دیگری چون داریوش فرهنگ، پژمان بازغی، محمد متوسلانی، حدیث میرامینی، کمند امیرسلیمانی،زهرا سعیدی و.... به ایفای نقش می‌پردازند.

آخرین سکانس ها در ولنجک

لیلا زارع سرگرم ایفای نقش  در آخرین سکانس‌های فیلم سینمایی «یک کیلو و بیست‌ویک گرم»  به کارگردانی رحیم طوفان است. گروه فیلم‌برداری در حال حاضر در ولنجک به سر می‌برد. از بین بازیگران این پروژه بازی سعید آقاخانی، فرشته صدر عرفایی و آناهیتا افشار به پایان رسیده است و بازی لیلا زارع، روشنک گرامی، بابک انصاری و مریم کاویانی در «یک کیلو و بیست‌ویک گرم» همچنان ادامه دارد.

«هت‌تریک» در لواسان

پریناز ایزد یار که در جشنواره فجرامسال، فیلم« ویلایی‌ها »را داشت در فیلم سینمایی «هت‌تریک» جدیدترین ساخته رامتین لوافی در لواسان جلوی دوربین مرتضی هدایی رفت. فیلم موضوعی اجتماعی را دنبال می‌کند و کل فیلم‌برداری در تهران انجام می‌شود. پریناز ایزد یار،صابرابر، امیر جدیدی و ماهور الوند بازیگران اصلی فیلم «هت تریک» هستند.

اجرای ویژه‌ سه ستاره

احسان علیخانی امسال هم قرار است با «سه ستاره» به شبکه 3 بیاید. ناصر کریمان مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما درباره برنامه «سه ستاره» که هرسال قبل از تحویل سال با اجرای احسان علیخانی آغاز می‌شود، توضیح داد: اگر موفق شویم امسال هم بعد از نیمه اسفند برنامه «سه ستاره» را با اجرای احسان علیخانی خواهیم داشت و ویژه‌برنامه تحویل سال را هم وی اجرا می‌کند.

سه شنبه 26 بهمن 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت تیزر برای ایام فاطمیه

مجید مجیدی پیش از رفتن به هند تیزری 4 دقیقه‌ای به احترام ایام سوگواری حضرت زهرا (س) ساخت که با تصمیم مدیرکل امور سینماهای کشور این تیزر در ایام فاطمیه پیش از اکران فیلم در سینماهای منتخب به نمایش درمی‌آید. مجید مجیدی پیش‌ازاین، کارگردانی مراسم عزاداری امام حسین (ع) دریکی از تکایای بزرگ تهران را بر عهده گرفت که از شبکه‌های مختلف سیما نیز پخش شد.

امان از تنگ‌نظری برخی‌ها

مرجانه گلچین گفت: در سینما اصلاً پیشنهادی به من نمی‌شود! این‌که می‌گویند بازیگری که زیاد در تلویزیون دیده می‌شود در سینما نمی‌تواند گیشه را تأمین کند بسیار اشتباه است. این حرف‌ها را تنگ‌نظرانی باب کردند که در صورت ورود بعضی از بازیگران به سینما عرصه برایشان تنگ می‌شود. این‌ها همان تافته‌های جدا بافته‌ای هستند که معتقدند در یک بازار بی‌رقیب راحت‌تر می‌شود برد.

در نیمه‌راه کار کثیف

پدرام شریفی بازی درفاز نخست فیلم «کار کثیف»به کارگردانی خسرو معصومی را به پایان رساند و فیلم‌برداری فاز دوم آن‌که در کشور ترکیه خواهد بود، باقی‌مانده است. این فیلم برای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.«کار کثیف» مضمونی اجتماعی دارد و به موضوع کار و مهاجرت می‌پردازد.پدرام شریفی، الهام نامی، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان، رضا فیاضی و اکبر معززی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

سکانس‌هایم حذف شد!

آزیتا حاجیان که امسال با فیلم «زیر سقف دودی» پوران درخشنده در جشنواره حاضر شده بود، از درخشنده اظهار دلخوری کرد چون سکانس‌های مربوط به او بی‌دلیل حذف‌شده است.حاجیان گفت:نقشم سه سکانس کاملاً بلند  درباره طلاق عاطفی  و آسیب‌های این نوع روابط  بود که تقریباً همه آن‌ها کم شده بود.  این سکانس‌ها فیلم‌برداری هم شد اما باید از خانم درخشنده پرسید علت حذفش چیست!

چهارشنبه 27 بهمن 1395  6:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتظامی برای بازگشت به عرصه بازیگری شرط گذاشت

میزان - عزت ا... انتظامی گفت: فیلم‌نامه های زیادی به دستم می‌رسد اما اثری که قابل‌توجه باشد و نظرم را جلب کند وجود نداشته است. وی افزود: اگر فیلم‌نامه خوبی پیشنهاد شود به عرصه بازیگری بازمی‌گردم. آقای بازیگر سینمای ایران با اشاره به تمایل خود برای  حضور در آثار نمایشی گفت:  هنوز اثری که قابل‌توجه باشد و نظرم را برای بازگشت به عرصه بازیگری جلب کند پیشنهاد نشده است.

پنج شنبه 28 بهمن 1395  9:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت از زابل

بازی امین حیایی در جدیدترین فیلم حمید نعمت ا... با عنوان «شعله‌ور» در شهرستان زابل به پایان رسید. این فیلم که قرار بود در جشنواره فجر به نمایش درآید درباره داستان زندگی مردی است که احساس می‌کند عددی نشده است و این احساس همه‌ زندگی‌اش را تحت تأثیر قرار می‌دهد.امین حیایی، دارا حیایی، زری خوش‌کام، پانته‌آ مهدی نیا، مژگان صابری و بهمن پرورش بازیگران«شعله ور»  هستند.

«شکلاتی» آماده نمایش

شبنم مقدمی بازی در فیلم «شکلاتی» سهیل موفق را برای نمایش در جشنواره فیلم کودک اصفهان به پایان رساند.در خلاصه داستان فیلم آمده است: همه‌چیز از یک جعبه شکلات شروع شد. یعنی من بچه بودم . بچه هم که باشیم بازم شکلات عاشقانه‌ترین مزه دنیاست اما... . در این فیلم شبنم مقدمی، ناصر هاشمی، محمدرضا هدایتی، ارژنگ امیر فضلی، شهره لرستانی و داریوش اسد زاده ایفای نقش کرده‌اند.

چخوف به روایت «لیو»

حسن معجونی سرپرست گروه تئاتر «لیو» درباره وضعیت اجرای نمایش «سه خواهر» اثر«آنتوان چخوف» که پیش‌ازاین تمرین‌های آن آغاز شده و قرار بود سال جاری روی صحنه برود گفت: نمایش «سه خواهر» را از اول اردیبهشت ۹۶ در تماشاخانه پالیز روی صحنه می بریم . این بازیگر و کارگردان تئاتر، این روزها در نمایش «لیرشاه» محمد عاقبتی در تماشاخانه ایرانشهر به ایفای نقش می پردازد.

توانایی جسمی ندارم

شیرین یزدان بخش که چندین پیشنهاد حضور و ایفای نقش در تئاتر را داشته است، درباره بازی نکردن خود بر صحنه تئاتر تأکید کرد که توانایی جسمی بازی در تئاتر را ندارد.وی افزود: تئاتر وقت‌گیر است و بعد از چند ماه تمرین باید هر شب هم در قالب اجرای عمومی روی صحنه بروم. متأسفانه انرژی و توان جسمانی لازم برای طی این روند را در خود نمی‌بینم.

پنج شنبه 28 بهمن 1395  9:31 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقشی متفاوت

فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون درباره حضورش در مجموعه «تاریکی شب، روشنایی روز» به کارگردانی حجت قاسم‌زاده اصل گفت: فیلمنامه «تاریکی شب، روشنایی روز» یکی از امتیازهای آن است و نقشی که بازی کرده‌ام با تجربه‌های قبلی‌ام تفاوت دارد.من در این سال ها در سینما، تلویزیون و تئاتر آگاهانه به دنبال نقش خوب و فیلمنامه شاخص بوده‌ام و در هر حوزه که امکان تجربه کردن فراهم شده فرصت را از دست نداده‌ام.

راه‌اندازی «کانون محبت»

افسانه بایگان با راه‌اندازی خیریه‌ای بانام «کانون محبت» قصد دارد دانش‌آموزانی که به دلیل مسائل مالی امکان تحصیل ندارند را شناسایی کند و به آن‌ها درزمینه برخورداری از تحصیل یاری رساند. بایگان بیان کرد: در حال شناسایی چهل روستا  در جاده تهران - مشهد هستیم  که دانش‌آموزانش به دلایل بد سرپرستی، اعتیاد والدین، ابتلا به بیماری‌های سخت و... ممکن است از تحصیل باز مانده باشند.

آخرین داستان

تینا پاکروان، انتخاب بازیگران گوینده پویانمایی سینمایی «آخرین داستان» به کارگردانی اشکان رهگذر را بر عهده گرفت. دوبله «آخرین داستان» به زودی با حضور بازیگران مطرح سینما و تئاتر آغاز خواهد شد و تینا پاکروان بازیگرانی را که به جای شخصیت‌های آن صحبت می‌کنند، انتخاب خواهد کرد.«آخرین داستان» برداشتی آزاد از داستان «ضحاک» شاهنامه است که از اواخر حکومت جمشید تا ابتدای حکومت آفریدون را روایت می‌کند.

افسر نمونه

سریال «افسر نمونه» به کارگردانی مسعود آب‌پرور در شهرک راه‌آهن کلید ‌خورد. این سریال برای شبکه پنج ساخته می‌شود و محمدرضا شریفی‌نیا وحسن پورشیرازی بازیگران اصلی این سریال هستند.در خلاصه داستان سریال «افسر نمونه» آمده است: بهمن و توفیق دو دوست قدیمی هستند که از برادر به هم نزدیک تر به نظر می‌رسند، آنها ناف دختر و پسرشان را به نام هم بریده‌اند.

دوشنبه 2 اسفند 1395  6:51 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جایزه افتخاری انجمن نویسندگان آمریکا

با اعطای جایزه افتخاری به عباس کیارستمی کارگردان فقید سینمای ایران، برندگان جوایز سالانه انجمن نویسندگان آمریکا در سه‌شاخه فیلم‌نامه اصلی، اقتباسی و مستند تقدیر شدند. عباس کیارستمی،  «الیور استون»، «آرون ساروخین» و «ریچارد کورتیس» دریافت‌کنندگان جایزه افتخاری  این انجمن شناخته شدند.همچنین فیلم «مهتاب» به کارگردانی و نویسندگی «بری جنیکینز» جایزه بهترین فیلم‌نامه‌ را از آن خود کرد.

با هلن بر پرده های سینمای کشور

رؤیا نونهالی از دیروز با اکران فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی‌اکبر ثقفی میهمان سینماهای کشورشد. فیلم «هلن» درباره دختری است که می‌خواهد به سفری برود، اما به علت گرفتاری خانواده، مسیر دیگری در پیش می‌گیرد.پژمان بازغی، امین حیایی، روشنک گرامی، هوتن شکیبا و مهرداد فلاحت گر، دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کنند.

میهمان نمایش خانگی با سیانور

بهنوش طباطبایی با فیلم «سیانور»بهروز شعیبی میهمان شبکه نمایش خانگی شد. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «پایان یک سکوت طولانی. امیر و هما پس از مدتی یکدیگر را می‌یابند درحالی‌که یک انتخاب بیشتر ندارند؛ سیانور یا زندگی؛ و آن‌ها زندگی را انتخاب می‌کنند».هانیه توسلی، پدرام شریفی، بهنوش طباطبایی، مهدی هاشمی، بابک حمیدیان، بهروز شعیبی، حامد کمیلی، آتیلا پسیانی و فریدون محرابی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

زندگی یک پدر و دختر روزنامه‌نگار

فیلم «خانه کاغذی» با بازی پرویز پرستویی آماده نمایش شد . داستان این فیلم مهدی صباغ زاده درباره زندگی پدر و دختری است که به کار روزنامه‌نگاری مشغول‌اند و هر یک به خاطر دیگری ازدواج‌نکرده است. تینا پاکروان، ثریا قاسمی، ستاره اسکندری، مهدی پاکدل، حسین پاکدل، محسن قاضی مرادی و شقایق فراهانی  دیگر بازیگران «خانه کاغذی» هستند.

چهارشنبه 4 اسفند 1395  9:18 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها