0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتقدیر در بوسان

جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان از عباس کیارستمی، کارگردان تازه درگذشته ایرانی با عنوان فیلمساز سال 2016 تقدیر می‌کند.جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان که یکی از معتبرترین رویدادهای سینمایی قاره آسیاست، از ادای احترام به عباس کیارستمی، کارگردان صاحب‌نام و شناخته‌شده سینمای ایران در عرصه بین‌المللی به عنوان فیلمساز سال خبر داد.احمد کیارستمی با حضور در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم بوسان در تاریخ 6 اکتبر، جایزه فیلمساز سال را از این رویداد سینمایی دریافت می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 4 شهریور 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها مهاجران

فیلم بلند ویدئویی «مهاجران» ساخته حامد شکری در روستای سیاوشان واقع در استان اراک جلوی دوربین رفت. این فیلم داستان دو نوجوان را روایت می‌کند که با هم عهد و پیمان دوستی می‌بندند ولی خشکسالی باعث مهاجرت روستاییان به شهر می‌شود و... در این فیلم بازیگرانی چون خشایار راد، پرستو صالحی، آرشام طالبی، کیانوش گرامی، محمدجواد اسحاقی و منصوره سبزعلیان حضور دارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 4 شهریور 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاآرزوی رخشان بنی‌اعتماد

آیین دیدار و آغاز اکران فیلم مستند «آی آدم‌ها»ی رخشان بنی‌اعتماد با حضور حجت‌ا... ایوبی شامگاه اول شهریور ماه در موزه سینما برگزار شد.رخشان بنی‌اعتماد در سخنانی گفت:  «صمیمانه آرزو دارم اکران این فیلم منشاء خیر برای این طفل معصوم‌ها باشد. نه فقط از لحاظ مالی بلکه برای فرهنگ‌سازی و جلب مشارکت عمومی . مستند «آی آدم‌ها» روایتی است از فعالیت‌های موسسه نیکوکاری زنجیره امید .

پنج شنبه 4 شهریور 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپیوستن به افسون معبد سوخته

مهدی پاکدل به نمایش «افسون معبد سوخته» به کارگردانی کیومرث مرادی پیوست. پس از پانته‌آ بهرام به عنوان تنها بازیگر زن نمایش، مهدی پاکدل هم به این گروه پیوسته است تا نخستین همکاری اش را  با کیومرث مرادی در این نمایش تجربه کند. مهدی پاکدل سال گذشته با نمایش «جنایت و مکافات» به کارگردانی ایمان افشاریان روی صحنه رفت و امسال نیز در نمایش «همسایه آقا» ی حسین کیانی بازی کرد.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاقطعیت حضور دراسرافیل

حضور هدیه تهرانی  درپروژه  سینمایی «اسرافیل» به کارگردانی آیدا پناهنده قطعی شد و این فیلم پیش تولید خود را آغاز کرد. «اسرافیل» به تهیه کنندگی مستانه مهاجر درامی درباره چالش‌ها و نیازهای عاطفی و روابط انسانی است.  تا کنون حضورهدیه تهرانی ،پژمان بازغی و مریلا زارعی به عنوان بازیگران اصلی قطعی شده است.گروه سازنده بازبینی لوکیشن ها در تهران و شمال هستند و اوایل مهر ساخت فیلم را آغاز خواهند کرد.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایفای همه نقش‌های«ماتریوشکا»  

پارسا پیروزفر نمایش «ماتریوشکا» را در سالن ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر از ۱۵ شهریورماه روی صحنه می‌برد.نمایش «ماتریوشکا» بر اساس ۸ داستان کوتاه آنتوان چخوف، توسط پارسا پیروزفر نوشته و کارگردانی شده است. پیروزفر به تنهایی ایفاگر نقش تمام شخصیت های این اثر نمایشی ۸ اپیزودی است. این تئاتر در اجراهای پیشین خود در لس آنجلس، سن دیگو، برکلی، تورنتو، ونکوور و مونترآل مورد اقبال عموم قرار گرفته است.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گرفتن پروانه ساخت

تهمینه میلانی پروانه ساخت فیلم جدیدش با عنوان «ملی و راه‌های نرفته‌اش» را  گرفت و آن را اول مهر جلوی دوربین می برد. وی گفت: در حال دیدن لوکیشن و انتخاب بازیگران هستم و فیلمبرداری در تهران و چند ایستگاه قطار بین تهران و اصفهان انجام می‌شود. «ملی و راه‌های نرفته‌اش» درباره تحقیر و خشونت خانگی است و در عین حال هیچ صحنه خشنی ندارد و موضوعی اجتماعی را روایت می‌کند.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هامثل یک تیمارستان بزرگ!

مهران مدیری فیلم «ساعت 5 عصر»  را نیمه مهر برای نمایش در جشنواره فجرامسال کلید می‌زند. وی گفت: در این فیلم تهران را مثل یک تیمارستان بزرگ می بینم وداستانش در باره زندگی مردی  با بازی سیامک انصاری است که از 7 صبح تا 5 عصر باید از نقطه‌ای از تهران به نقطه دیگری برسد و کار خود را به سرانجام برساند که در این راه دچار داستان ها و اتفاقاتی می‌شود .

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاافسون معبد سوخته

پانته آ بهرام بازیگر توانمند  سینما و تئاتر از نیمه مهر با نمایش «افسون معبد سوخته» به کارگردانی کیومرث مرادی در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود. نمایش «افسون معبد سوخته» سال 79 در جشنواره فجر جایزه بهترین بازیگر زن را برای پانته آ بهرام به همراه داشت. وی درآخرین نمایش اجرا شده مرادی به نام «شکلک» که در تالار شمس روی صحنه رفت نیز نقش اصلی را به عهده داشت.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها توافق برای عاشقانه

حسین یاری برای حضوردر پروژه «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی به توافق رسیدو برای بازی در این پروژه قرارداد بست‌. پس از سریال «قلب یخی» این دومین تجربه یاری در شبکه نمایش خانگی است. براساس برنامه ریزی ها سریال ١٥ قسمتی «عاشقانه» که جزو آثار پربازیگر محسوب می شود اواخر شهریور در تهران، شمال کشور و دبی مقابل دوربین خواهد رفت.ساره بیات و محمد رضا گلزار دیگر بازیگران این سریال هستند.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

به هم ریختن آرامش

ساره بیات بازی در فیلم‌های سینمایی «لابی» و «جاده باریک می‌شود» را به پایان رساند. وی برای نخستین بار در سریال شبکه خانگی مجموعه «عاشقانه»  حضور پیدا کرده است.ساره بیات نیز مانند گلزار دراین مجموعه نخستین همکاری خود را با منوچهر هادی تجربه خواهد کرد. در خلاصه داستان «عاشقانه» با مضمونی اجتماعی آمده است :« آرامش ظاهری زندگی چند زوج جوان با ورود یک زن، به هم می‌ریزد.»

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز به کار جشنواره سوئد با ادای احترام به کیارستمی

آغاز به کارجشنواره سوئد با ادای احترام به کیارستمی

آغاز به کار جشنواره سوئد با ادای احترام به کیارستمی

جشنواره فیلم‌های ایرانی «یاری» سوئد با ادای احترام به عباس کیارستمی سینماگر فقید کشور افتتاح می‌شود.به گزارش ایسکانیوز جشنواره «یاری» که همه ساله با همکاری و حمایت خبری «پایگاه خبری فیلم کوتاه» روزهای سوم و چهارم مهر در دو شهر اپسالا و استکهلم سوئد برگزار می‌شود ودرآمد حاصل از فروش بلیت فیلم‌های حاضر در جشنواره را برای حمایت از کودکان بی‌سرپرست ایرانی صرف می‌کند، امسال با یک دقیقه سکوت به احترام  کیارستمی سینماگر فقید کشورافتتاح می‌شود.امسال شانزده فیلم کوتاه و سینمایی در این رویداد به نمایش گذاشته خواهند شد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترجمه نمایش نامه ای از بیضایی به انگلیسی

انتشارات روشنگران و مطالعات زنان به تازگی ترجمه انگلیسی نمایشنامه‌ «فتحنامه‌ کلات» را منتشر کرده است.به گزارش ایسکانیوز منوچهر انور که پیشتر یکی از آثار بهرام بیضایی با عنوان «مرگ یزدگرد» را به زبان انگلیسی ترجمه‌ کرده بود، این بار نمایشنامه‌ «فتحنامه‌ کلات» بیضایی را ترجمه کرده است.در پی این انتشار بهرام بیضایی پیام تشکری منتشر کردو نوشت:دوست و سرور گرامی منوچهر انورخوشحالم از رنج بیست ساله به راستی رستید - از فتحنامه‌ کلات و وسواس ترجمه .هم سپاسگزار و هم شرمنده ام.کتاب در آمده را ندیده‌ام و همینطور ندیده شادباش و خسته نمانید بر شما.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هااین نسل تکرارنشدنی

اصغر فرهادی در یادداشتی از داوود رشیدی یاد کرد و نوشت: نوشتن از رشیدی نازنین کار ساده‌ای نیست؛ نوشتن از این نسل تکرار ناشدنی، کار ساده‌ای نیست. آنها تکرار نمی‌شوند؛ آن چه رشیدی و اغلب هم‌نسلانش را تکرار ناشدنی می‌کند و برای همیشه در خاطره جمعی مردم ماندگار، اصول و قواعدی است که در زندگی شخصی و حرفه‌ای‌شان همواره به آن وفادار و مقید بوده‌اند وآن در یک کلام احترام به دیگران است.

دوشنبه 8 شهریور 1395  7:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میهمان حقیقت با مستند

مهتاب کرامتی  به عنوان تهیه کننده فیلم مستند «صفر تا سکو» به کارگردانی سحر مصیبی در جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت شرکت خواهد کرد.«صفر تا سکو» زندگی سه خواهر ورزشکار (شهربانو، سهیلا و الهه منصوریان) را روایت می‌کند که در رشته رزمی «ووشو» قهرمان آسیا و جهان شده‌اند. این مستند در مرحله نهایی تدوین و صداگذاری قرار دارد و برای نخستین نمایش عمومی به دبیرخانه دهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» ارائه خواهد شد.

دوشنبه 8 شهریور 1395  7:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها