0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

تصویر کردن خاطرات جنگ
مهران مدیری پس از پایان مجموعه "دورهمی"  قرار است نخستین فیلم سینمایی خود را با عنوان "پنج عصر" که یک درام خیابانی با بازی سیامک انصاری است کارگردانی کند.خشایار الوند  گفته است: آن چه مهران مدیری قصد دارد بسازد، پس زمینه جنگ دارد و درباره خاطراتش از زمانی است که با گروه های دانشجویی در مناطق جنگی تئاتر اجرا می کردند. البته من نویسنده آن کار نیستم و خودش دوست دارد آن را بسازد.

تجلیل در اکران خصوصی «حریر»
 مراسم رونمایی از پوستر و اکران خصوصی فیلم سینمایی «حریر» ساخته فریال بهزاد  امروز ساعت ۱۹ در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود و در این مراسم از فاطمه معتمدآریا به دلیل انسان دوستی و صلح طلبی اش تجلیل خواهند کرد.علاوه بر عوامل تولید این فیلم بسیاری از چهره های مطرح هنری در این مراسم حضور خواهند داشت.

رونمایی از«نگار» در فجر

رامبد جوان که در فرصت وقفه ای کوتاه  در پخش« خندوانه » به سراغ ساخت فیلم سینمایی«نگار» رفت وآن را کارگردانی کرد گفت: این فیلم تاپایان شهریور آماده نمایش می‌شودو درحال حاضر مراحل پایانی تدوین را می‌گذراند.وی درباره اکران این فیلم گفت: تصمیم داریم این فیلم را در جشنواره فیلم فجر امسال رونمایی کنیم .نگار جواهریان، محمدرضا فروتن، مانی حقیقی، آتیلا پسیانی، فریبا کامران، علیرضا شجاع نوری، افسانه بایگان، اشکان خطیبی و علیرضا آقاخانی، بازیگران جدیدترین ساخته رامبد جوان هستند.

گلایه از دستمزدهای بسیار پایین

سیما تیرانداز  که قراراست مهرماه نمایشی رادر مقام کارگردان روی صحنه ببردگفت: در یکی از اپیزودهای این کار نقش کوتاهی دارم و با وجود پیشنهادهایی که داشته‌ام تمایلی به بازی در هیچ کدام از آن کارها نداشتم، چون کیفیت بسیاری از کارهایی که پیشنهاد می‌شود پایین آمده است . وی افزود: در فیلم‌های سینمایی و سریال‌ها نیز دستمزدهای بسیار پایینی پیشنهاد می‌شود و به همین دلیل  دربرخی پروژه‌ها به لحاظ مالی به توافق نرسیدم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 25 مرداد 1395  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز«ماه تی‌تی» در تهران

داوود میر باقری پس از«شاهگوش» و «دندون طلا»مجموعه «ماه تی تی» را شهریور ماه برای شبکه نمایش خانگی در تهران کلید می زند. «ماه تی تی» در مقایسه با کارهای پیشین این کارگردان فضای متفاوتی دارد و تجربه تازه ای برایش به شمار می آید. میرباقری در این سریال قصد دارد برای نخستین بار سراغ تاریخ چند هزار ساله ایران برود که البته این قصه تلفیقی با فضای معاصر دارد.

پایان یک سکوت طولانی

بهنوش طباطبایی اواخر مهر با فیلم «سیانور» ساخته بهروز شعیبی میهمان سینماهای کشور می شود.در خلاصه داستان «سیانور» آمده است:پایان یک سکوت طولانی! امیر و هما پس از مدتی یکدیگر را می‌یابند در حالی که یک انتخاب بیشتر ندارند، سیانور یا زندگی! و آنها زندگی را انتخاب می کنند.مهدی هاشمی،هانیه توسلی، حامد کمیلی، پدرام شریفی، بابک حمیدیان، ،فرزین صابونی، فریدون محرابی، سارا توکلی و آتیلا پسیانی دیگر بازیگران  فیلم سینمایی«سیانور» هستند.

نگارش چهار باره فیلم نامه

سیروس الوند با اعلام این‌که فیلم نامه «آن جا، همان ساعت» را چهار بار به نگارش درآورده است، گفت: پس از نوشتن و بازنویسی‌های مجدد هفته جاری فیلم نامه ام را برای مجوز تولید به شورای پروانه ساخت ارایه خواهم کرد. وی افزود: دخترم ماهور الوند نقش اصلی این اثر است البته در پی این بودم دخترم با فیلم دیگری وارد سینما شود که این اتفاق با بازی اش در «دختر» رخ داد .

یک اتفاق فرصت ساز

آزاده صمدی که به دلیل مصدومیتی که همزمان با اجرای نمایش «رویای شب نیمه تابستان» برای پایش به وجود آمده استراحت می‌کند، ابراز امیدواری کرد در آخرین اجراهای این نمایش بتواند گروه اجرایی را همراهی کند.صمدی گفت: مشغول گفت‌وگو برای بازی در یکی، دونمایش و خواندن چند فیلم نامه هستم. شاید این اتفاق فرصت خوبی بود کارهای انجام نشده را به سرانجام برسانم و پیشنهادهایی را که مطرح شده مطالعه کنم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 26 مرداد 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تیک آف سینمایی در پاییز

مصطفی زمانی با فیلم«تیک آف» به کارگردانی احسان عبدی پور که پیش از این«آه ای عبدالحلیم» نام داشت پاییزمیهمان سینماهای کشور می شود. این فیلم فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرد ولی از سوی هیئت انتخاب رد شد.«تیک آف»درباره یک گروه موسیقی بوشهری است و رضا یزدانی نقش یک خواننده راک را در آن بازی می کند. در این فیلم بازیگرانی چون رضا یزدانی و پگاه آهنگرانی حضور دارند.

ترسیدن از بازی در تئاتر

نگار فروزنده گفت: بازی در تئاتر شوخی نیست و تمام این سال‌ها از بازی روی صحنه‌ تئاتر می‌ترسیدم. وی که قرار است نخستین بازی تئاتری خود را در نمایش «زن‌هایی که به بزها خیره شده‌اند» ایوب آقاخانی تجربه کند بیان کرد:‌ سعی کرده‌ام گزیده‌تر کار کنم، به همین دلیل فکر می‌کنم سالی یک یا دو کار کافی باشد. پیشنهادهای مختلفی برای بازی در تئاتر داشتم ولی هیچ‌گاه آن را تجربه نکردم.

تقابل دو نسل در عشق

فیلم «عشق و جنون» با بازی پوریا پور سرخ  در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.  این فیلم  اجتماعی به کارگردانی حسن نجفی به تقابل دو نسل در عشق می پردازد و رویکرد اصلی آن بحث خشونت و نگاه های بسته است که می تواند به خانواده، جامعه و به فرهنگ و زندگی اجتماعی یک کشور آسیب های جدی وارد سازد. سعید راد، بهاره افشاری و الهام چرخنده،  دیگر بازیگران این فیلم  هستند.

خطایی فراتر از سوء مدیریت

میترا حجار درنشست رونمایی شعبه محیط زیستی بنیاد کمک به عنوان سفیر انجمن مهر بانوی زمین گفت: خطایی فراتر از سوءمدیریت منابع آبی رخ داده است. خطایی به بزرگی ناآگاه نگاه داشتن مردم از این واقعیت که مرگ در کمین این خاک و بوم است. حجار تصریح کرد: وقتی آب نباشد، حیات رویایی بیش نیست. فراموش نکنید ما ایرانیان همواره سخت کوشیده ایم تا این مرز و بوم زنده بماند.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مقابل دوربین قاتل اهلی کیمیایی 

حمیدرضا آذرنگ مقابل دوربین  جدید ترین فیلم مسعود کیمیایی  با عنوان «قاتل اهلی» رفت و تا کنون 70 درصد فیلم برداری انجام شده است.آخرین لوکیشن فیلم مرکز تجارت جهانی فردوسی در میدان فردوسی است.تدوین فیلم را بهرام دهقانی همزمان با فیلم برداری انجام می‌دهد. قرار است نخستین نمایش فیلم «قاتل اهلی» در جشنواره فجر باشد و داستان آن درباره زندگی حاج آقا دکتر جلال سروش  با بازی پرویز پرستویی است.

پایان بازی دریک لابی سینمایی

ساره بیات بازی در فیلم «لابی»  به کارگردانی محمد پرویزی  را به پایان رساند. «لابی» قصه های مختلف و در هم تنیده ای دارد اما اپیزودیک نیست. «لابی» روایت کننده داستان زندگی افرادی است که در هتلی مستقر می شوند و تمام داستان «لابی» و هر کدام از آنها، اتاق به اتاق در همین هتل روایت می شود. «لابی» برای حضور در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر آماده می شود.

مواجهه با جسد در پزشکی قانونی  

امیر آقایی در فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» به کارگردانی وحید جلیلوند  در لوکیشنی در میرداماد مقابل دوربین رفت. وی درنخستین پلان این  فیلم درنقش یکی از پزشکان پزشکی قانونی جلوی دوربین ظاهر شد.«بدون تاریخ، بدون امضا» داستان کاوه نریمان، یکی از پزشکانِ پزشکی قانونی است که در محل کارش با جسدی مواجه می‌شود که او را می‌شناخته است.هدیه تهرانی و نوید محمدزاده نیز دراین فیلم حضور دارند.

روی صحنه تئاتر در تالار وحدت

ویشکا آسایش بانمایش «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد» به کارگردانی همایون غنی‌زاده از ۲۵ مهرماه در تالار وحدت  روی صحنه می‌رود.این نمایش که نویسندگی آن نیز بر عهده غنی‌زاده بوده است با نگاهی به نمایش نامه «ازدواج آقای می‌سی‌سی‌پی» اثر «فردریش دورنمات» ادای احترامی به سینمای کلاسیک است.در این نمایش که مهرماه اجرای عمومی خود را آغاز می‌کند، علاوه بر ویشکا آسایش ، بابک حمیدیان، سیامک صفری و بهنام تشکر به ایفای نقش می‌پردازند. 

پنج شنبه 28 مرداد 1395  3:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نظر کمال تبریزی درباره «خندوانه»

کمال تبریزی تاکید کرد آنچه در برنامه «خندوانه» اتفاق می‌افتد، خندیدن برای هیچ است. وی افزود: مشکلات بسیاری گریبان جامعه و مردم را گرفته است و گویی عده‌ای با مشاوره با روانکاوان به این نتیجه رسیده‌اند که جامعه را فقط به سمت خنده ببرند، آن هم خنده بی‌دلیل. اما این خنده ‌درمانی نیست و این وضعیت در جامعه ترویج می‌شود تا جایی که فکر می‌کنیم باید خود را به نفهمی بزنیم.

سرگرم یک ملودرام اجتماعی  در فرحزاد

ثریا قاسمی سرگرم بازی درسریال "آرام می‌گیریم" به کارگردانی روح ا... سهرابی در  منطقه فرحزاد است که برای پخش از شبکه دوم سیماتهیه می شود. این ملودرام اجتماعی به روابط، تفاوت‌ها و تعامل‌های بین نسلی، گذشت و نوع دوستی و زیاده‌خواهی در بستر قصه‌ای با محوریت اعضای یک خانواده می پردازد. داریوش فرهنگ، آتیلا پسیانی ، لعیا زنگنه، لیلا اوتادی، کامران تفتی، آشا محرابی  ومهدی سلوکی دیگر بازیگران این سریال هستند.

روایت  سجادی ازآرش کمانگیر و صادق هدایت

محمدعلی سجادی از ارائه طرحی به نام «تن تیر» براساس اسطوره «آرش کمانگیر »به بنیاد فارابی خبر دادو گفت:درنظر دارم این فیلم را برای مخاطب تمام رده‌های سنی بسازم.وی که قصد دارد فیلمی بر اساس رمان «بوف کور» هدایت بسازداز برپایی نمایشگاه نقاشی‌های «هدایت بوف کور» خبر داد و گفت:  دراین نمایشگاه  که پاییز برگزار می‌شود حدود 13 تابلو از نقاشی‌هایم را با برداشت از «بوف کور» ارائه خواهم کرد.

پرداختن به آسیب های مهاجرت بر صحنه

الهام کردا  بازیگر سینما وتئاترکه این روزها به همراه گروه خود مشغول تمرین برای آماده‌سازی یک نمایش جدید است، گفت: از نهم شهریورماه نمایش «از زیرزمین تا پشت‌ بام» در تماشاخانه ایرانشهر  با صابر ابرروی صحنه خواهد رفت.وی افزود: این نمایش نوشته‌ای از مهین صدری است که  مضمون آن درباره‌ آسیب‌های مهاجرت است و ماجرای عده‌ای جوان فعال در موسیقی را روایت می‌کند که با مهاجرت، سرنوشت عجیبی پیدا می‌کنند.  

شنبه 30 مرداد 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدگاه افخمی درباره‌ تحریم حوزه هنری

بهروز افخمی در باره اکران نشدن برخی فیلم‌های سینمایی توسط حوزه هنری گفت: با توجه به کیفیت بد اغلب سینماهای زیر مجموعه حوزه هنری، خودداری این نهاد از نمایش فیلم‌ها جز تبلیغ منفی آورده‌ای نخواهد داشت.معتقدم مالکان سینما می‌توانند هر فیلمی را که دلشان خواست نمایش دهند یا ندهند. اما تعداد سینما ها در حال افزایش است و این احتمال که تعداد سینماهای تحت نظارت حوزه به مرور در اقلیت قرار گیرد، زیاد است.

یک عاشقانه دهه شصتی

هنگامه حمید زاده  که این روز ها فیلم «آبنبات چوبی» را بر پرده دارد آبان ماه بافیلم «متولد 65» به کارگردانی مجید توکلی میهمان سینما می شود. این فیلم  به تهیه کنندگی محمد مهدی عسگر پور درجشنواره فجر نامزد سیمرغ بهترین کارگردانی و بهترین فیلم در بخش «نوعی »نگاه شد.  دراین عاشقانه دهه شصتی پدرام شریفی، مریم سعادت، احسان امانی، علیرضا استادی و آنا نعمتی نیز ایفای نقش کرده اند.

کارگردانی«هم گناه» برای شبکه نمایش خانگی

مصطفی کیایی موافقت اصولی برای ساخت یک سریال ۳۰ قسمتی با نام «هم گناه» را  برای شبکه نمایش خانگی دریافت کرد. این سریال یک درام خانوادگی است که برای شبکه نمایش خانگی ساخته خواهد شد. میثم معراجی نیز به عنوان مجری طرح در این پروژه حضور دارد.این سریال شبکه نمایش خانگی به زودی جلوی دوربین می رود. مصطفی کیایی  این روز هافیلم سینمایی «بارکد» را بر پرده سینماها دارد.

تست گریم برای بازی در «پرستاران»

تست گریم لیندا کیانی برای ایفای نقش در سریال «پرستاران» انجام شد.سریال «پرستاران» به کارگردانی علیرضا افخمی و محمودرضا تخشید ۲۳ مرداد ماه کلید خورد و این روزها در بیمارستان نورافشار در نیاوران تصویربرداری می شود. سریال «پرستاران»  در ۵۲ قسمت روی آنتن  یکی از شبکه های سیماخواهد رفت و فاطمه گودرزی، الناز حبیبی، عاطفه رضوی، سیاوش خیرابی، مهوش صبرکن و میرطاهر مظلومی از دیگر بازیگران این سریال هستند .

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هارساندن«قاتل اهلی» به فجر

مسعود کیمیایی قصد دارد جدید‌ترین فیلمش «قاتل اهلی» را به جشنواره فجر برساند.تاکنون ٨٠ درصد صحنه‌های فیلم جلوی دوربین رفته و بهرام دهقانی مشغول مونتاژ آن است. پرویز پرستویی، ثریا قاسمی، لعیا زنگنه ،امیر جدیدی، پگاه آهنگرانی، پرویز پورحسینی، ،حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین رستمی، رضا رشید پور، اکبر معززی، سعید پیردوست، شراره دولت آبادی، پولاد کیمیایی بازیگران «قاتل اهلی» هستند. این فیلم داستان زندگی حاج آقا دکتر جلال سروش است .

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاافشای یک راز پنها ن در زندگی

فاطمه گودرزی مقابل دوربین سریال «نفس» به کارگردانی جلیل سامان رفت. این سریال که مراحل تولید را پشت سر می‌گذارد در مورد جوانی پر شر و شور است که در بحبوحه وقایع انقلاب رازی در زندگی اش فاش می‌شود. او برای رسیدن به حقیقت حوادث پیچیده ای را پشت سر می‌گذارد.داریوش فرهنگ ،مسعود رایگان، ژاله صامتی، علیرضا کمالی، بهناز جعفری ،هدایت هاشمی و رامین راستاد نیز  درسریال ایفای نقش می‌کنند.

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاآرزوی قدیمی بازیگر هامون

بیتا فرهی بازیگر فیلم «هامون»  مهرجویی در نشست تخصصی هنرمندان با موضوع کتاب «شیر سیاه» در جمع اهالی سینما و ادبیات گفت: داشتن یک کافه‌کتاب همیشه جزو علاقه‌مندی‌های جدی من بوده اما تا الان زمینه آن برایم فراهم نشده است. وی افزود: امیدوارم کتاب «شیر سیاه» که زنان و احساسات آنان را مورد توجه قرار داده است، در برقراری ارتباط با مخاطبان و علاقه‌مندان ادبیات موفق باشد و مورد استقبال قرار گیرد.

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها توافق برای بازی درعاشقانه

محمد رضا گلزار برای بازی در نقش اصلی مجموعه «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی به توافق رسید، پس از «ساخت ایران» و «عشق تعطیل نیست» این سومین همکاری  در سریالی به سفارش شبکه نمایش خانگی است. وی فیلم‌های «سلام بمبئی» و «خشکسالی و دروغ» را آماده اکران دارد. در خلاصه داستان «عاشقانه»  که مضمونی اجتماعی دارد آمده: «آرامش ظاهری زندگی چند زوج جوان با ورود یک زن، به هم می‌ریزد.»

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاادای دین به شهدای غواص

فیلمبرداری فیلم سینمایی «چهل مروارید» حدود یک هفته پیش در شهرک دفاع مقدس آغاز شد.به گفته ابراهیم اصغری ،تهیه کننده،موضوع این  فیلم شهدای غواص مفقودالاثر است. در این فیلم نقش وحید را برزو ارجمند و نقش یونس را کاوه سماک باشی ایفا می کند. ماه چهره خلیلی و رحیم نوروزی دیگر نقش های اصلی فیلم را عهده دار هستند. کلیه صحنه های جنگی آبی و خاکی  در این منطقه طراحی و بازسازی شده که انجام خواهد شد.

سه شنبه 2 شهریور 1395  11:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها پا جای پای مرتضی احمدی

احسان کرمی روایت مجموعه عروسکی «شکرستان» را بر عهده دارد که زنده یاد مرتضی احمدی پیش از این در مجموعه پویانمایی آن راوی کار بود.این مجموعه این روزها به ساخت موسیقی هم رسیده و ساخت دکور و عروسک ها کامل شده است.شکرستان شخصیت های زیادی دارد و حالا مجموعه عروسکی آن نیز این شخصیت ها را به کار گرفته است که بیش از نیمی از صداپیشه ها را صداپیشه های مجموعه «کلاه قرمزی» تشکیل می دهند. 

سه شنبه 2 شهریور 1395  11:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاگرفتار لابی

بهنوش طباطبایی در فیلم «لابی»  گرفتار یک هتل و آدم های لابی آن است. «لابی» که فیلمبرداری آن کماکان در هتل نووتل در جریان است خود را برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند وپیش از این شهاب حسینی، ساره بیات، سحر دولتشاهی، مصطفی زمانی، پگاه آهنگرانی، علیرضا آقاخانی، شهرام حقیقت‌دوست، آزاده صمدی، مهرداد صدیقیان، آرمان درویش و هستی مهدوی فرد از جمله بازیگرانی بودند که در این فیلم اجتماعی به ایفای نقش پرداخته اند.

سه شنبه 2 شهریور 1395  11:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«سهیلا» به نیمه راه

محمود غفاری از اتمام نیمی از تدوین فیلم سینمایی «سهیلا» که درباره افزایش سن ازدواج دختران و مسائل مبتلابه آن است، خبر داد. «صندلی سفید» نام موقت این فیلم بود که بعدها تصمیم گرفتیم نام آن را براساس شخصیت اصلی فیلم به «سهیلا» تغییر دهیم. در «سهیلا» زهرا داوودنژاد، بابک حمیدیان، احسان امانی و مهرداد صدیقیان به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سه شنبه 2 شهریور 1395  11:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر نقش یک روحانی

قاسم زارع و حسین عابدینی بازیگران مجموعه جدیدی هستند که به تازگی مقابل دوربین رفته و به ایفای نقش پرداخته اند و نکته جالب توجه حضور قاسم زارع در نقش یک روحانی است که ویژگی‌های خاصی دارد و نقشی متفاوت را برای این بازیگر سینما و تلویزیون رقم زده است. مجموعه تلویزیونی «بازگشت» به تهیه کنندگی و کارگردانی حسین عامری در ١٣ قسمت با موضوعی اجتماعی و خانوادگی برای پخش در یکی از شبکه های سراسری تلویزیون آماده می شود.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها