0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

فیلم‌های آقای کارگردان در "هنر و تجربه"

همزمان با اکران فیلم «فروشنده»؛جدید ترین ساخته اصغر فرهادی ،گروه «هنر وتجربه »مجموعه‌ای از فیلم های این کارگردان برگزیده اسکار را اکران خواهد کرد. فیلم‌های "رقص در غبار" ،"شهر زیبا" ، "چهارشنبه سوری" ، "جدایی نادر از سیمین" و "گذشته" از جمله فیلم‌های  فرهادی هستند که قرار است در گروه "هنر وتجربه" اکران شوند.

در چند قدمی دوربین شکلاتی  

شبنم مقدمی در نخستین ساخته بلند سینمایی سهیل موفق با نام «شکلاتی» به تهیه‌کنندگی ایرج محمدی جلوی دوربین می‌رود. این فیلم صرفا یک فیلم کودک  یا مختص  نوجوان نیست وبه گونه ای روایت می شود که کودک- فامیلی است و هشت شخصیت دارد. شبنم مقدمی  که بازی تحسین برانگیزی در فیلم «ابد و یک روز »ارائه کرد هم اکنون با فیلم «زاپاس» میهمان سینماهای کشور است و فیلم «نفس» نرگس آبیار را نیز در نوبت اکران دارد.

امیدمان را از دست نمی‌دهیم

فرهاد اصلانی در مراسم دریافت جایزه بازیگری‌ جشنواره‌ مسکو گفت: هرچند مدیران ما در سینما از همان روش‌های ناکارآمد قدیمی استفاده می‌کنند وهنوز دست به دامن سانسور و روش‌های پلیسی می‌شوند اما، دولت امید است و ما کماکان امیدواریم.فرهاد اصلانی افزود: خدا را شکر می‌کنم این افتخار نصیب من شد اما متاسفانه موفقیت این فیلم مصادف با درگذشت عباس کیارستمی  شد.

آرزو برای کودکان سرطانی

‌رویا نونهالی در بازدید از بخش کودکان سرطانی بندرعباس از نزدیک در جریان وضعیت بیماری این کودکان قرار گرفت و برای بهبود وضعیت شان آرزوی سلامتی کرد. وی گفت: افرادی که در این بخش برای این کودکان فعالیت می‌کنند، طاقت و تحمل شایسته‌ای دارند و این حرکتشان بسیار قابل‌تقدیر است. وی به‌عنوان سفیر خیریه حامی کودکان سرطانی خلیج‌فارس وعده داد ، حمایت‌های خود از این کودکان را بیشتر کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 5 مرداد 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برفی به رنگ سرخ

فیلم «برف سرخ» به کارگردانی  بهرام توکلی و بازی صابر ابر پیش تولید خود را آغاز کرد. حضور فاطمه معتمدآریا  نیزدراین پروژه قطعی شده است. مسعود ردایی تهیه کننده «برف سرخ»  است و دو بازیگر اصلی دیگر به جمع بازیگران  می پیوندند.  در خلاصه داستان این فیلم آمده است:خورشید از سردشت به تهران آمده تا بداند چقدر دیگر زنده خواهد ماند. در مرکز درمانی اما، اتفاقات آن طور که در ذهن اوست پیش نمی رود...

یک چهارشنبه سینمایی

نیکی کریمی بافیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» به کارگردانی وحید جلیلوند امروز به شبکه نمایش خانگی می آید. این فیلم داستان مردی را روایت می‌کند که  در یک آگهی غریب در یکی از روزنامه‌ها اعلام می‌کند می‌خواهد پول زیادی را به یک مستمند ببخشد. افراد زیادی می‌آیند و او تصمیم می‌گیرد تصادفی یک نفر را از میان درخواست‌ها انتخاب کند. نیکی کریمی روز گذشته پروانه ساخت فیلم نامه «بندر تهران» رابه تهیه کنندگی خود و کارگردانی پوریا آذربایجانی گرفت.

بدون تاریخ بدون امضا

هدیه تهرانی  که هم اکنون فیلم «عادت نمی کنیم » را بر پرده سینماهای کشور دارد در جدید ترین فیلم وحید جلیلوند با عنوان «بدون تاریخ، بدون امضا»  ایفای نقش خواهد کرد این فیلم پس از«چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» دومین تجربه جلیلی در مقام کارگردانی است که تهیه کننده آن برادرش علی جلیلوند  است.

جلوی دوربین «قاتل اهلی»

بازی امیر جدیدی در «قاتل اهلی» جدید ترین فیلم مسعود کیمیایی آغاز شد و یکشنبه سوم مرداد ماه برای نخستین بار جلوی دوربین این فیلم قرار گرفت. بازیگر فیلم «رخ دیوانه» نقش مقابل پرویز پرستویی را بازی می کند. عوامل این پروژه هم اکنون در لوکیشنی در جاده کرج حضور دارند و سکانس های شب این فیلم را ضبط می کنند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 6 مرداد 1395  7:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خواننده «قاتل اهلی»

«پولاد کیمیایی »گفت: قسمت دوم فیلم «گشت ارشاد» نسبت به قسمت اول آن، تفاوت بسیاری پیدا کرده است و دیگر از آن لطیفه‌هایی که در قسمت اول وامدار آن بود، بهره نمی‌گیرد. به احتمال زیاد در فیلم «قاتل اهلی» بازی می‌کنم، البته بازی در «قاتل اهلی» برایم سختی‌های بسیاری دارد، چرا که باید برای بازی در نقش خواننده در این فیلم، تمرین خوانندگی و روی صحنه رفتن داشته باشم.

در صفحه های مجازی نیستم

لیلا حاتمی تاکید کرد؛ هیچ صفحه شخصی و فعالیتی در فضای مجازی ندارد.این بازیگر گفت: بارها تاکید کرده‌ام و بار دیگر می‌گویم هیچ صفحه‌ای در فضای مجازی ندارم و هرگونه نقل قول از این صفحات از جمله اینستاگرام و فیس‌بوک که به من نسبت داده می‌شود، کذب محض است و چنین مواردی را پیگیری قضایی خواهم کرد.اخیرا اظهاراتی از قول لیلا حاتمی در فضای مجازی منتشر شده است.

هم سریال دارم هم فیلم سینمایی

بازیگر مجموعه" رستوران خانوادگی" می گوید: خدا را شکر می‌کنم که رشته دانشگاهی‌ام ادبیات نمایشی بود و اگر فقط بازیگری را بلد بودم، نمی‌دانستم چه می‌شد. لاله صبوری درباره فیلمنامه‌های جدیدی که نوشته است، گفت: چند کار آماده دارم و با تهیه‌کننده هم صحبت کردم، اما دیگر قولی نمی‌دهم. یک سریال اجتماعی است که نوشته‌ام و با تهیه‌کننده به توافق رسیده‌ام و یک فیلم سینمایی هم دارم که در مرحله بستن قرارداد آن هستم.

حضور در خانه کشتی

امیرحسین رستمی، مهدی سلطانی و بهروز افخمی کارگردان مطرح سینما و تلویزیون صبح دیروز (چهارشنبه) با حضور در خانه کشتی شماره یک از نزدیک ناظر تمرین فرنگی‌کاران المپیکی بود ند.در این دیدار دوستانه اهالی سینما ضمن خوش و بش با محمد بنا سرمربی، کادر فنی و فرنگی‌کاران برای ملی‌پوشان در رقابت‌های المپیک 2016 ریو دوژانیرو آرزوی موفقیت کردند.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خوشحالی از تجربه همکاری با کیمیایی

پرویز پرستویی که مقابل دوربین «قاتل اهلی» به کارگردانی مسعود کیمیایی  نقش اصلی را ایفا می کند ، در سالروز تولد این کارگردان سینما نوشت: به اعتقاد من، کیمیایی  نگاه به بازیگری را در سینما تغییر داد و با آثارش موج نویی در سینما ایجاد کرد و سبک خاصی از سینما را به نام خود به ثبت رساند. با تمام وجود خوشحالم که تجربه جدیدی با ایشان دارم و تمام لحظات از دور و نزدیک نگاهش می‌کنم.

درگیربررسی پیشنهادهای حرفه ای

نیکی کریمی در نخستین تجربه تهیه‌کنندگی  به جز فیلم های خودش «بندر تهران» را به کارگردانی پوریا آذربایجانی  تهیه و نقش اصلی آن را ایفا می کند.  وی  گفت: «بندر تهران» فیلمی اجتماعی است که فیلم برداری  آن اواخر تابستان آغاز می شود. وی در باره دیگر فعالیت هایش اظهار کرد: در حال بررسی پیشنهادها هستم و از فیلم نامه هایی که به دستم رسیده یکی دو فیلم نامه را در حال مطالعه دارم.

بستن قرارداد برای «سد معبر»

محسن کیایی به جمع بازیگران «سد معبر» دومین ساخته بلند سینمایی محسن قرایی پیوست. وی جمعه گذشته برای ایفای نقش مهدی یکی از نقش های اصلی فیلم قرارداد بست و از  امروز جلوی دوربین می رود.گروه تولید در حال حاضر مشغول فیلمبرداری در خیابان سعدی است. طبق برنامه ریزی فیلمبرداری «سد معبر» تا شهریور ماه به پایان می رسد.حامد بهداد، باران کوثری، نادر فلاح و نگار عابدی بازیگران دیگر نقش های مختلف  این فیلم هستند.

بازیگر «ملکا» در کامرانیه

شهین تسلیمی به بازیگران سریال «ملکا» به کارگردانی احمد امینی پیوست.وی نقش مادر شاهرخ استخری را در این مجموعه بازی می کند که  برای شبکه سه سیما ساخته می شود. قصه «ملکا» روایت انسان‌هایی است که بهشت خوشبختی و سعادت خود را در جهنم دروغ و انتقام و زیاده خواهی نابود می‌کنند. این سریال توسط سعید مطلبی به نگارش درآمده و این روزها در لوکیشنی در کامرانیه در حال تصویربرداری است.

یک شنبه 10 مرداد 1395  8:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حالم خوب است

حسین محب اهری، بازیگر تلویزیون، تئاتر و سینما که چندی پیش بیماری سرطان او دوباره عود کرده بود هفته گذشته مرحله اول شیمی درمانی خود را به منظور آماده شدن برای انجام عمل پیوند مغز استخوان به پایان رساند. وی اظهار داشت: با پایان دور اول شیمی درمانی اکنون در منزل در حال استراحتم تا برای دور دوم درمان آماده شوم. دوستان هنرمند زیادی در این مدت به دیدنم آمدند که بسیار خوشحالم کرد.

یک سریال  ،دو فیلم سینمایی

بازیگر سریال «ماه و پلنگ» گفت:بهتر است درباره نقشم در این سریال توضیحی ندهم، چراکه دوست دارم مخاطب بدون هیچ ذهنیتی سریال را تماشا کند و از آن لذت ببرد. فقط این را می‌گویم که قصه در زمان حال می‌گذرد.پوراندخت مهیمن گفت: همچنین در این مدت در فیلم سینمایی «ناردون» به کارگردانی فریدون حسن پور و «عطر تلخ، عطر شیرین» به کارگردانی ناصر محمدی بازی کردم.

اعتراض به شبکه های ماهواره ای

بازیگر سینما و تلویزیون با تاکید بر اینکه ادبیات برخی نشریات داخلی درباره هنرمندان حتی در صورت وجود اختلاف نظر درست نیست، گفت: من در اعتراض به اهانت نشریه ای به هنرمندان، هر واکنشی نشان بدهم ارتباطی به شبکه های ماهواره ای معاند ندارد و هیچ وقت پاسخی به تماس این رسانه ها نداده ام.مهران غفوریان گفت: با آنکه من در هیچ کدام از شبکه های اجتماعی فعالیت ندارم اما انتقاد من در فضای مجازی پخش شد .

علاقه مند به شعرهای فاضل نظری

تمام کتاب‌های فاضل نظری را دارم که خیلی دوستشان دارم و زیاد هم به سراغشان می‌روم و کنار دستم است.هومن برق‌نورد بازیگر تلویزیون با حضور در برنامه تلویزیونی «کتاب باز» گفت: قبل از ورود به عرصه بازیگری زیاد کتاب می‌خواندم. سه تا کتاب قطور را همزمان دست می‌گرفتم و از هر سه در طول روز می‌خواندم.

دوشنبه 11 مرداد 1395  9:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقش اصلی برای انصاری

نویسنده فیلمنامه «ساعت ۵ عصر» درباره بازیگران این اثر و شخصیت‌های آن گفت که بازیگر نقش اصلی سیامک انصاری است و کار بر اساس شخصیت وی در مجموعه‌های قبلی مدیری طراحی شده است.خشایار الوند درباره جزییات فیلم سینمایی که قرار است مهران مدیری آن را کارگردانی کند، گفت: خط اصلی «ساعت ۵ عصر» از مهران مدیری است و من و امیرمهدی ژوله طرح اولیه آن را درآوردیم .

عروسک هایی برای بزرگسالان

رزیتا غفاری کارگردان مجموعه تلویزیونی «ماماهوت» که از ۱۰ مرداد روی آنتن شبکه دو سیما رفت گفت: پخش این مجموعه آغاز شده و تدوین و صداگذاری به طور همزمان در حال انجام است. این اثر برای مخاطب بزرگسال تعریف شده و به موضوعات اجتماعی می پردازد.کار ما عروسکی است اما نه موضوع کودکانه دارد و نه صرفا مخاطب کودک را هدف قرار داده است بلکه موضوع، نوع دیالوگ ها و فضای کار در رابطه با بزرگسالان انجام شده است.

فصل سرد بعد از لابی

تهیه کننده مطرح سینما از احتمال حضور شهاب حسینی در فیلمی به کارگردانی امیرحسین ترابی خبر داد. جهانگیر کوثری ، تهیه کننده سینما در خصوص انتخاب بازیگر و عوامل فیلم سینمایی «فصل سرد» گفت: امیرحسین ترابی کارگردان این اثر صحبت هایی با شهاب حسینی انجام داده که در این راستا منتظریم بازی این بازیگر در فیلم «لابی» به پایان برسد .

سه شنبه 12 مرداد 1395  7:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خاطره‌ای از کیارستمی

کیانوش عیاری درباره آشنایی و دوستی خود با کیارستمی گفت:‌  اولین باری که او را دیدم موقع نمایش فیلم «شبح کژدم» در جشنواره فیلم فجر سال 65 در سینما آزادی بود. این آشنایی بعد از آن دیدار اول هم به واسطه همسفر بودن به چند کشور مختلف ادامه داشت.در جشنواره فیلم نانت که سال‌ها قبل برگزار شد از عباس کیارستمی خواسته بودند فیلمی از ایران را برای نمایش معرفی کند و او هم «آن سوی آتش» را معرفی کرده بود.

داور جشنواره فیلم سلامت

داوران بخش فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی نخستین جشنواره فیلم سلامت انتخاب شدند.محمدرضا فروتن، داوود میرباقری، حسن بشکوفه، کمال تبریزی و محمد اسلامی داوران بخش فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی نخستین جشنواره فیلم سلامت هستند. محمدرضا فروتن بازیگر سینمای ایران است. فروتن فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارد و اکنون دانشجوی دکترا است.
در بخش فیلم‌های تلویزیونی 25 فیلم و در بخش سریال‌های تلویزیونی 12 مجموعه با هم به رقابت می‌پردازند.

فیلمنامه «میلانی» پذیرفته نشد

فیلمنامه جدید تهمینه میلانی با عنوان «ملی و راه‌های نرفته‌اش» در شورای پروانه ساخت مطرح شد، اما با ساخت آن موافقت نشد.این فیلمنامه با توجه به کارهای قبلی فیلمساز آماده شده بود و درباره مسایل زنان بود اما با توجه به مضمون و محتوایی که معمولاً در آثار میلانی وجود دارد با ساخت آن در شورای پروانه ساخت موافقت نشد.فیلمنامه «ملی و راه‌های نرفته‌اش»  فیلمی اجتماعی و در مسیر دیگر آثار میلانی نوشته شده و درباره زنانی است که به آن‌ها ظلم‌روا داشته شده است.

جایزه ویژه جشنواره فیلم «بلاک»

جایزه ویژه بهترین فیلم کوتاه سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم «بلاک» برلین به فیلم کوتاه «بشین عزیزم» به تهیه‌کنندگی خاطره اسدی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اهدا شد. «بشین عزیزم» اولین تجربه تهیه‌کنندگی خاطره اسدی است. در فیلم کوتاه «بشین عزیزم» سعید چنگیزیان و بهاره کیان افشار به ایفای نقش پرداخته اند. بازی در فیلم‌های سینمایی "شبانه ‌‌روز"، "برف روی شیروانی داغ"، "هفت دقیقه تا پاییز" و… از دیگر فعالیت‌های این بازیگر است.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میهمان شبکه نمایش خانگی با «شیفت شب »

فیلم «شیفت شب» با بازی محمد رضا فروتن وارد شبکه نمایش خانگی ‌شد . این فیلم به کارگردانی نیکی کریمی  که چندی پیش در سینماها روی پرده بود، داستان ناهید( با بازی لیلا زارع) را روایت می کند که زندگی خوب ،آرام و خوشی رادر کنار همسرش فرهاد و دخترش باران دارد. اما این ظاهر ماجراست. فیلم«شیفت شب»  در جشنواره فجر موفق به دریافت جایزه ویژه هیئت داوران برای کارگردانی و بازیگری نقش اول زن شد.

مسافر جشنواره «وارنا» ی بلغارستان

طناز طباطبایی بافیلم «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن  داوودی میهمان جشنواره «وارنا»ی بلغارستان می شودکه از 6 تا 12 شهریور برگزار خواهد شد . این فیلم که سال 93 بهترین فیلم از نظر داوران و مردم شناخته شد داستان چند جوان است که در یک قرار اینترنتی با یکدیگر آشنا شده و به دنبال یک شوخی و شرط بندی در مسیری پیچیده و دلهره‌آور می‌افتند، مسیری که درک جدیدی از زندگی و اجتماع را برایشان رقم می‌زند.

انصراف از بازی در «ماه تی‌تی»

فریبرز عرب نیاکه قرار بود در سریال «ماه تی‌تی» داوود میرباقری به ایفای نقش بپردازد، خبر کناره گیری‌اش  از این پروژه را اعلام کرد.عرب نیا نوشت: از بین پیشنهاد های کاری، امکان حضور در سریال "ماه تی تی" و ساخت فیلم در سوئد  رابا دستمایه شرایطِ مهاجران ایرانیِ خارج از کشور یافتم.با ایجاد تغییراتی در مناسباتِ مالی پروژه ناچارشدم برای جلوگیری از پیامدهای مخرب در زندگیِ پسرم و شرایط تحصیلش، از پروژه "ماه تی تی" کناره بگیرم.

سفیر صلح و عشق جشنواره آمریکایی

لیلا اوتادی جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل جشنواره آمریکایی را از آن خود کرد و سفیر صلح و عشق این جشنواره شد.به گزارش  فارس، وی این جایزه را برای فیلم «شیر تو شیر» ساخته ابراهیم فروزش از جشنواره آمریکایی «عشق» دریافت کرد  و به عنوان سفیر صلح و عشق جشنواره انتخاب شد .لیلا اوتادی که این روزها در نقش‌های متفاوتی به ایفای نقش می‌پردازد مشغول  بازی در فیلم سینمایی «اعترافات» به نویسندگی و کارگردانی آرش سنجابی است .

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تقدیم جشنواره لوکارنو به کیارستمی

جشنواره بین‌المللی فیلم لوکارنو به عباس کیارستمی هنرمند برجسته و تازه درگذشته سینمای ایران وجهان تقدیم شد.«کارلو چاتریان» دبیر  این جشنواره نوشت:«جشنواره امسال را به عباس کیارستمی و «مایکل چیمینو» تقدیم می‌کنم. این سینماگران نماینده نوعی از سینمای جهان هستند که جشنواره لوکارنو خانه آن است. سینمایی که واقعیت را تفسیر می‌کند و آن را تغییر می‌دهد.»کیارستمی سال 1989 با فیلم «خانه دوست کجاست؟» جایزه یوزپلنگ را از هیات داوران جشنواره معتبر لوکارنو دریافت کرد.

یک بازی متفاوت و غافلگیر کننده

لیلا حاتمی اواخر مردادبافیلم «من» میهمان سینماهای کشور می شود. به گفته منتقدان که این فیلم را درجشنواره فجر سال گذشته دیده اندیکی از ویژگی های این اثر بازی متفاوت  و غافلگیر کننده لیلا حاتمی  است. «من» نخستین تجربه کارگردانی سهیل بیرقی است که در خلاصه داستان عجیب آن آمده است: « ما رو نرقصون آذر!» تبلیغات متفاوتی برای فیلم درنظر گرفته شده است. امیر جدیدی، بهنوش بختیاری و مانی حقیقی  دیگر بازیگران این فیلم هستند.

تجربه سینمای جنایی بدون تاریخ و امضا

پیش تولید «بدون تاریخ ، بدون امضا»دومین فیلم سینمایی وحید جلیلوند پس از«چهارشنبه19 اردیبهشت» با تست چهره پردازی بازیگران فیلم آغاز شد. در خلاصه داستان این فیلم که هدیه تهرانی نقش اصلی آن را ایفا می کندآمده است: «کاوه نریمان، یکی از پزشکانِ پزشکی قانونی ،در محل کارش با جسدی مواجه می‌شود که وی را پیش از این می‌شناخته است...» امیر آقایی، نوید محمدزاده، و جمع کثیری از هنرجویان تئاتر در این اثر ایفای نقش خواهند کرد.

درنیمه  راه آباجان برای فجر

حمید رضا آذرنگ جلوی دوربین فیلم «آباجان»جدید ترین اثرهاتف علیمردانی پس از ، «به خاطر پونه »،« مردن به وقت شهریور» و«کوچه بی نام» رفت.فیلم برداری این اثرکه در زنجان انجام می‌شود به نیمه رسیده است  ونخستین نمایش آن در جشنواره فیلم فجر  امسال خواهد بود.داستان این فیلم در دهه 60 روایت می شود و به زندگی مردم در این مقطع می‌پردازد. فاطمه معتمدآریا، سعید آقاخانی و شبنم مقدمی دیگر بازیگران  این اثر هستند.

شنبه 16 مرداد 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آرام ترین نقطه جهان برای فرهادی

اصغر فرهادی  با بیان این که تصویری که از ایران در تولیداتش ترسیم می‌کند یک تصویر واقعی است، گفت: بخشی از فیلم نامه‌ها زاییده تفکرات و تجربیات شخصی ام  بوده و بخشی برگرفته از سرگذشت افراد جامعه است.فرهادی اظهار داشت: من به خمینی‌شهر به عنوان زادگاهم وابستگی دارم و این نقطه برایم آرام‌ترین نقطه جهان به شمار می‌رود.مردم خمینی‌شهر در عرصه‌های مختلف چهره خوبی به شهر داده‌اند و از جمله آنها پروفسور میردامادی است.

نکوداشت «روسری آبی» بنی‌اعتماد

دویست و شانزدهمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش و نکوداشت فیلم «روسری آبی» به کارگردانی رخشان بنی اعتماد در بیست و دومین سالگرد نمایشش با حضور عوامل فیلم اختصاص دارد. نمایش و نکوداشت فیلم «روسری آبی» دوشنبه 18 مرداد ساعت 17:30 برگزار می‌شود. فیلم «روسری آبی» روایت دلدادگی «رسول رحمانی» مالک یک مزرعه گوجه‌فرنگی به «نوبر کردانی» است . زنی که سرپرستی خانواده‌اش را به عهده دارد و ناچار است کار کند.

علاقه میر کریمی به ساخت فیلم جنگی

رضا میر کریمی اظهار کرد: سال هاست دوست دارم درباره جنگ فیلم بسازم .چند سال روی فیلم نامه شهید همت کار کردم ولی موفق نشدم بودجه آن را فراهم کنم. فیلم نامه ای  نیزبه قلم یکی از دوستان را مطالعه کردم که آن هم نشد. یکی از خاطرات خودم در جنگ که خلاصه اش در مجله داستان چاپ شده به من انگیزه می دهد سراغ یک موقعیت جنگی بروم  .دوست دارم بتوانم چنین فیلمی بسازم .

دکلمه‌ میترا حجار در عاشقانه‌های چکناواریان

لوریس چکناواریان به همراه یک ارکستر زهی عاشقانه‌هایش را در حالی  در کاخ نیاوران در کنسرتی باعنوان «دوستت دارم» به صحنه می‌برد که میترا حجار نیز عاشقانه‌ها یا لاو سانگ‌های چکناواریان  واشعار شاعران ایرانی را دکلمه می‌کند.در این کنسرت در واقع برای نخستین بار همراه یک ارکستر زهی دکلمه‌ اجرا خواهد شد. این جشنواره قرار بود یک هفته در کاخ گلستان برگزار شود اما فعلا به دلایلی به کاخ نیاوران منتقل شده است.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گلایه شهاب حسینی ازحواشی جایزه کن

شهاب حسینی برگزیده جشنواره کن برای فیلم «فروشنده» درآیین رونمایی از باشگاه هواداران هنرایران گفت: تصورمی‌کردم هربازیگری که جایزه جهانی بیاورد، دوره طلایی اش آغازخواهد شد اما متاسفانه اززمانی که من برگشتم، برایم خوش یمن نبود و با حواشی فراوانی روبه رو شدم.  با این وجود برای بقای ایران در هر جای جهان تلاش خواهم کرد.

دلیل انصراف مریلا زارعی از «یک حبه قند»

مریلا زارعی بازیگر فیلم «دختر» میرکریمی اظهار کرد: خیلی علاقه داشتم در فیلم «یه حبه قند» بازی کنم ولی درنخستین جلسه دورخوانی اتفاق ناخوشایندی افتاد و احساس کردم چیزی شبیه رقابت بازیگر سینمایی و بازیگر تئاتری به وجود آمده که مرا به هم ریخت .بهتر دیدم  برای این که به کار لطمه‌ای نخورد از این فضا دور شوم و به آقای میرکریمی رحم کنم چون در صورت بروز هرگونه اتفاق ناخوشایندی به سرعت روی سر کارگردان هوار می‌شوم.

جمشید هاشم پور میهمان بخش رقابتی مونترال

جمشید هاشم پور بافیلم «هاری» به عنوان تنها نماینده سینمای ایران میهمان بخش رقابتی جشنواره بین المللی فیلم مونترال می شود که از4 تا 15 شهریور در کانادا برگزار می‌شود. در خلاصه داستان فیلم به کارگردانی امیر احمد انصاری آمده است: من خطر کردم که یا همه چیز درست شه یا هیچی! هر کاری می‌کنم واسه خاطر بچه مونه که تو خانواده‌ای که من بزرگ شدم، بزرگ نشه .

کم کاری نفیسه روشن به خاطر نقدهای منفی

نفیسه روشن درباره دلایل کم‌کاری این روزهایش گفت: هر آدمی برای این که دیده شود، تلاش می کند و توانایی های خودش را نشان می دهد. پرکاری و همه جا بودن من تا دوسال پیش به این دلیل بود. با توجه به نقدهایی که در این باره به من ‌شد، دو سال است جلوی دوربین نرفته‌ام.  وی افزود: من آدم مغروری نیستم اما موقع رانندگی با غرور و اعتماد به نفس پشت فرمان می نشینم.

دوشنبه 18 مرداد 1395  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میهمان  شبکه نمایش خانگی

فیلم «همه چیز برای فروش» به کارگردانی امیرحسین ثقفی و بازی صابر ابر در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.این فیلم در جشن انجمن منتقدان سینمای ایران دیپلم افتخار بهترین کارگردانی را کسب و تندیس طراحی چهره پردازی و موسیقی متن فیلم رااز این جشن دریافت کرد.فیلم «همه چیز برای فروش»داستان انسان هایی است که برای نجات یکدیگر ایثار می کنند. مریلا زارعی،مزدک میرعابدینی ،ساعد سهیلی ، جواد عزتی  وحبیب رضایی دیگربازیگران این فیلم هستند.

مقابل دوربین بازگشت

فریبا کوثری به عنوان یکی از نقش های اصلی سریال تلویزیونی «بازگشت» به کارگردانی حسین عامری مقابل دوربین رفت.در خلاصه داستان مجموعه تلویزیونی «بازگشت» با موضوعی اجتماعی و خانوادگی چنین آمده است: زندگی می گذرد، با روزها و شب هایش، با اتفاقاتش و گذشته ای می سازد. گذشته ای که در زمان گم شده است اما بعضی از گذشته ها دوباره در آینده اتفاق می افتند و ما را در زمان گم می کنند.

خداحافظی با «دکلره»

نوید محمدزاده  که هم اکنون فیلم «لانتوری» را در حال اکران دارد ودر فیلم «ابد و یک روز» و «خشم و هیاهو» نیز خوش درخشیدتا 22 مرداد همراه گروه نمایشی «دکلره» به کارگردانی صحرا فتحی خواهد بود و پس ازآن به خاطر این که باید در پروژه دیگری حضور داشته باشد،از این نمایش خداحافظی می کند.
« دکلره» متنی اجتماعی است با اجرایی مستند که تا آخرین روز اجرا نسبت به وقایع پیش‌رو تغییراتی می‌کند.

احتمال حضور در «کاناپه»

مجری طرح  فیلم «کاناپه»جدید ترین فیلم  کیانوش عیاری از احتمال حضور ترانه علیدوستی در این فیلم خبر داد و گفت همکاری ترانه علیدوستی ومهدی هاشمی هنوز در این اثر قطعی نشده است و در حال مذاکره با آنها هستیم.شاهرخ دستورتبار از پیوستن ابوالفضل پورعرب و جهانگیر الماسی به گروه بازیگران فیلم جدید کیانوش عیاری خبر داد و گفت: "کاناپه" از اوایل شهریور در تهران کلید می خورد و برای جشنواره فیلم فجر آماده اکران خواهدشد. 

چهارشنبه 20 مرداد 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسن پورشیرازی در «بازگشت»

حسن پورشیرازی و فریبا کوثری در نقش‌های اصلی سریال تلویزیونی «بازگشت» به تهیه کنندگی و کارگردانی حسین عامری، مقابل دوربین رفتند.فیلمبرداری سریال تلویزیونی «بازگشت» از هفته گذشته آغاز شد. این مجموعه تلویزیونی در ١٣ قسمت ٤٠ دقیقه‌ای و با موضوعی اجتماعی و خانوادگی برای پخش در یکی از شبکه‌های سراسری تلویزیون آماده خواهد شد.تصویربرداری تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

توصیه بهرام بیضایی به مجید مظفری

مجید مظفری می‌گوید: خیلی از کارگردان‌ها بودند که فیلم اولشان خوب بود و در فیلم‌های بعدی این‌طور نبودند، چرا که در فیلم اول فرصت کافی برای فکر کردن برای رسیدن به جایی که باید فیلم بسازند را داشتند. بد نیست اینجا به توصیه آقای بیضایی اشاره کنم. او سال‌ها پیش به من گفت: "قبل از اینکه فیلمت را جلوی دوربین ببری، باید چند بار آن را در ذهنت ساخته باشی و ببینی." جوانان در فیلم اول عمدتاً فرصت مشورت و تعامل با دیگران را دارند، به همین دلیل هم فیلم خوبی می‌سازند.

لیندا کیانی  در انزوا

فیلم سینمایی «انزوا» اولین ساخته مرتضی علی عباس میرزایی که به تازگی پیش تولید آن با دریافت پروانه ساخت آغاز شده است، به روزهای فیلمبرداری نزدیک می‌شود.این فیلم سینمایی دارای ۵ بازیگر اصلی زن است که بهنوش بختیاری، اندیشه فولادوند، لیندا کیانی، شقایق فراهانی و لعیا عباس میرزایی به عنوان پنج کاراکتر اصلی زن در این فیلم حضور دارند.امیرعلی دانایی به عنوان ایفاگر شخصیت اصلی مرد این فیلم سینمایی طی چند روز گذشته با سازندگان این فیلم قرارداد بست.

بازیگران جدید  گشت ویژه

تاکنون 4 قسمت از سریال «گشت ویژه» به کارگردانی مهدی رحمانی  که برای پخش در هفته نیروی انتظامی تولید می‌شود، مقابل دوربین مهدی رحمانی رفته است. از بازیگران جدید این سریال می‌توان به داریوش اسدزاده، آزیتا لاچینی، طوفان مهردادیان، مهرداد فلاحتگر، حسین سلیمانی، سوگل طهماسبی و ... اشاره کرد.همچنین قرار است بنا بر قصه در هر قسمت تعدادی بازیگر جدید به این سریال اضافه شوند. موضوع سریال «گشت ویژه» درباره ماجراهای یک تیم پلیس است که با مسائل و جرایم انتظامی مختلفی روبه رو می‌شوند. 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جشن تولد

امین تارخ در کنار جمعی از هنرمندان و با همراهی اعضای خانواده‌اش، کیک تولد ۶۳سالگی خود را برید و گفت: زندگی دو سؤال و دو معما، بین تولد و مرگ است.پانزدهمین ویژه‌برنامه «تولد ماه» که به جشن زادروز  «امین تارخ» اختصاص داشت، شامگاه 20 مردادماه با حضور محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و هنرمندانی مانند محمدمهدی عسگرپور، پرویز پورحسینی، عنایت بخشی، علی دهکردی، اکرم محمدی، شهرام قائدی و الهام پاوه‌نژاد در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد.

عقب   نشینی

میرباقری گفت:به بنده پیشنهاد ساخت دو اثر (زندگی حضرت خدیجه(س) و زندگی حضرت معصومه(س)) داده شد اما ترجیح دادم به سراغش نروم چون در هر دوی آنها نمی‌شد به روی شخصیت اول داستان تکیه و مانور کرد. این اتفاق اما در ادبیات شدنی است و ما با استفاده از تخیل خودمان می‌توانیم کار را جلو ببریم.در نوشتن اینگونه متن‌ها ارائه کشمکش‌های داستانی می‌تواند اصل باشد و به نظرم دو نویسنده جوان این رمان‌ها باید دقت کنند که از پس خلق این مسئله در آثارشان برآیند.

چهره‌ای خونین

مهناز افشار که این روزها مشغول بازی در قسمت دوم فیلم سینمایی˝ نهنگ عنبر، سلکشن رویا˝است از یک چهره پردازی جدید خبر داد و نوشت: همین الان فیلمبرداری با گریم جدیدفیلم سینمایی" نهنگ عنبر،سلکشن رویا" در ادامه " نهنگ عنبر" به کارگردانی سامان مقدم و با حضور رضا عطاران و ویشکا آسایش در حال فیلمبرداری است.  نهنگ عنبر ،پیش از این با استقبال بسیار زیادی مواجه و موفق شده بود به باشگاه میلیاردی ها بپیوندد.

نقشی متفاوت

عباس غزالی، با اشاره به ایفای نقش در مجموعه «چرخ و فلک» گفت: با وجود اینکه آگاهانه از تلویزیون فاصله گرفتم، اما فیلمنامه این اثر متفاوت بود و من را به کار جذب کرد. از طرفی عزیزا... حمیدنژاد و فیلم‌های او را دوست دارم چرا که تداعی آثار خوبی است.نقشم در این مجموعه از نظر ظاهر و شخصیتی که در تلویزیون از من دیده‌اید، متفاوت‌تر است.غزالی اظهار داشت: حمیدنژاد یک فیلمساز سینمایی است که تازه به تلویزیون آمده و یقین دارم کم‌کاری نمی‌کند. 

شنبه 23 مرداد 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قرارداد با «برف سرخ »

پارسا پیروزفر برای بازی در فیلم «برف سرخ» قرارداد بست. این فیلم از چندی قبل وارد پیش تولید شده است. در خلاصه داستان فیلم «برف سرخ» که یک درام اجتماعی است  چنین آمده: خورشید از سردشت به تهران آمده است تا بداند چقدر دیگر زنده خواهد ماند. در مرکز درمانی اما، اتفاقات آن طور که در ذهن اوست پیش نمی روند. فاطمه معتمد آریا و صابر ابر پیش از این به گروه بازیگران«برف سرخ»پیوسته اند .

پایان بازی در«پدیده»

هدیه تهرانی بازی در فیلم «پدیده »  به کارگردانی علی احمدزاده را به پایان رساند و به زودی صداگذاری و آهنگسازی این اثر سینمایی آغاز می شود. هنوز کارگردان «پدیده» با صداگذار و آهنگساز مورد نظر برای این اثر به توافق نرسیده است. امیر جدیدی، پگاه آهنگرانی، مهرداد صدیقیان، لیلا زارع، مریم پالیزبان و ستاره پسیانی از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.  هنوزمشخص نیست «پدیده» برای جشنواره فجر آماده  نمایش خواهد شد.

پشت دوربین «ویلا»

سریال «ویلا» قرار بود نوروز سال ۹۵ به تولید و پخش برسد  وچند بار کارگردانش تغییر کرد . در آخرین خبرها نیز قرار بود توسط برزو نیک نژاد کارگردانی شود اما اکنون سعید آقاخانی فیلم نامه «ویلا» را خوانده و گفته است دوست دارد کارگردانی این مجموعه تلویزیونی را بر عهده گیرد. سریال «ویلا» که قرار است برای پخش از شبکه سه تولید شوددرباره کارمندی است که نوروز را به شمال کشور می رود .

پیوستن به «لابی» در تهران

پگاه آهنگرانی به جمع بازیگران «لابی» به کارگردانی محمد پرویزی پیوست.فیلم برداری «لابی» در حالی در نووتل تهران ادامه دارد که تاکنون بازیگرانی چون شهاب حسینی، ساره بیات، سحر دولتشاهی و مصطفی زمانی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند . «لابی» روایت آدم هایی است که آمده اند چند صباحی بمانند و بروند، گاهی از کنار هم بی تفاوت می گذرند و گاهی می مانند و هر مسافر نیز برای خود قصه ای دارد.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها