احوال بهرام بیضایی به روایت بازیگرش
افشین هاشمی که در دهه اخیر همواره یکی از بازیگران نزدیک به بهرام بیضایی بوده نوروز امسال در یک نمایش شوخ و شنگ از بیضایی با عنوان «طرب نامه» در دانشگاه استنفورد ایفای نقش کرد. وی درباره احوال بهرام بیضایی می گوید: خیلی سرحال و سرخوش و سرزنده، نمایش هایی که سالیانسال آرزوی اجرایشان را داشتند به صحنه میبرند. وی در خصوص بازگشت بیضایی به ایران اظهار کرد:احتمالا اگر اینجا کار یا پیشنهاد مشخص و مطمئنی داشته باشند، میآیند.

همکاری دوباره میرزاکوچکخان با افخمی
علیرضا مجلل بازیگری که حدود 30 سال پیش بعد از بازی در نقش میرزاکوچکخان جنگلی در فیلم «کوچک جنگلی» ساخته بهروز افخمی ازایران مهاجرت کرده پس از سال ها برای همکاری مجدد با افخمی وارد مذاکره میشود. این بازیگر گفت: قرار است برای اجرای نمایشی به کارگردانی او صحبت کنیم تا اگر به توافق رسیدیم پس از سال ها در ایران به روی صحنه بروم.

تنها دلخوری کارگردان« بار کد»
مصطفی کیایی کارگردان فیلم «بارکد» با اشاره به این که نسخۀ جشنواره فیلم با آن چه در اکران است تا حدی متفاوت است، گفت:متأسفانه با این که تیتراژفیلم با صدای «یاس» در جشنواره و پروانه نمایش تأیید شد ولی دو روز پیش از اکران گفتند باید حذف شود. تنها چیزی که مرا دلخور کرد و اتفاق خوبی بودکه به آن امیدوار بودم حذف صدای یاس بود.

گلزار هم تور کنسرت می گذارد
محمدرضا گلزار پس از انتشارتک قطعه «دلم شکست» از تصمیمش برای برگزاری تور کنسرت در شهرستان ها و تهران خبر داد. گلزار تور کنسرت های خود رااز عید فطر با ارکستری به رهبری حامد برادران و با گروه «ریزار» آغاز می کند. بازیگر فیلم« سلام بمبئی» قطعه «روز برفی» را سال 92 و یک سال پیش از فوت زنده یاد مرتضی پاشایی به صورت هم صدایی خواند .

فیلم جدید کاهانی به مشکل خورد
فیلم «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» جدید ترین ساخته عبدالرضا کاهانی گویاقرار نیست مجوز اکران بگیرد. در حالی که صاحبان فیلم مدت ها پیش درخواست شان را برای دریافت پروانه نمایش به ارشاد اعلام کرده اند ولی بر اساس شنیده ها پروانه نمایش فیلم رد شده و موضوع حتی با اصلاحیه نیز برطرف نمیشود. مهناز افشار، طناز طباطبایی، سحر دولتشاهی و مهران غفوریان بازیگران این فیلم هستند .

باباپنجعلی و استراحت در هوایی پاک
علیرضا خمسه بازیگر پیشکسوت طنز با اشاره به این که این روزها نقشی را در سینما و تلویزیون قبول نکرده تصریح کرد: روی هیچ فیلم نامه ای فکر نمی کنم و مشغول استراحت و درحال بهره گیری از آسمان آبی و هوای پاک هستم تا پیش آمدن یک کار خوب و حضور دوباره در سینما و تلویزیون به استراحت ادامه خواهم داد.