0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

موضع‌گیری تند مدیری به برخی شایعات

مهران مدیری نسبت  به برخی شایعات درباره خود و برنامه «دور همی» موضع‌گیری کرد. وی گفت: ساخت برنامه تلویزیونی هزینه‌های بالایی دارد و ساخت چنین برنامه‌هایی بدون حضور حامی خصوصی مقدور نیست .ولی متاسفانه چند فرد مریض روانی در فضای مجازی گفته‌اندمهران مدیری چندین میلیارد پول گرفته و شبی چندین میلیارد درآمد دارد و این صحبت‌ها تنها کار چند بیمارروانی است که با تایپ این حرفها در فضای مجازی بازی شبانه می‌کنند.

سکوت اختیاری مشایخی

شایعه در گذشت  جمشید مشایخی در فضای مجازی جو نامناسبی را ایجاد کرد و موجب ناراحتی خانواده این هنرمند شد. مشایخی بر اساس نشستی با وکیلش بنا را بر این گذاشت یک بار هشدار دهدواگر نتیجه نداد اقدام کند. مشایخی قصد دارد فعلا در مقابل این عمل ناشایست که موجب شوک بزرگی به خانواده وی شده سکوت کند ولی اگر باز هم این اتفاق افتادوکیلش فرد شایعه ساز مورد نظر را مجازات خواهدکرد.

محکوم شدن فراستی به اعدام در دادگاه

مسعود فراستی در گفت وگو با "سوره سینما" روایتی ازنخستین روزهای انقلاب ارائه کرده وگفته است:« جزو یکی از گروه‌های چپ بودم. یک شب همه مان را گرفتند و در دادگاه به حکم اعدام محکوم شدیم. سه سال و نیم زیر حکم اعدام بودم اما چون بازجویم در این مدت با من  زیادسر و کله زده بود مرا می‌شناخت.  یک شب به سلولم آمد و به من گفت:خواسته‌ام دو باره از اول محاکمه شوی. »

دفاع نوید محمدزاده از پژمان جمشیدی

نوید محمدزاده با اشاره به نقدهایی که در فضای تئاتر به حضور فوتبالیست‌ها مطرح می‌شود،  به دفاع از پژمان جمشیدی پرداخت و گفت: چه اشکالی دارد یک فوتبالیست وارد فضای بازیگری تئاتر شود. پژمان جمشیدی سال‌هاست وارد عرصه فیلم و تئاتر شده است.او به اجبار خودش را وارد کاری نکرده بلکه کارگردان از او درخواست کرده و او هم پذیرفته است. او جای چه کسی را تنگ کرده است؟

شکست طلسم خانم بازیگر در تئاتر 

فاطمه گودرزی مردم را به تماشای بازی خود در نمایش «یادم تو رو فراموش» دعوت کرد. ویدر خصوص حضورش در عرصه تئاتر گفت: سال هاست دوستان تئاتری ام مرا برای کارهایشان دعوت می‌کنند اما هر بار یا درگیر فیلم سینمایی بودم یا نمایش نامه را دوست نداشتم به همین خاطر قبول نمی کردم ولی حالا این طلسم شکسته شد و در نمایش «یادم تو رو فراموش» به کارگردانی ژاله صامتی بازی می‌کنم.گودرزی درباره نقشش در نمایش «یادم تو رو فراموش» اظهار داشت: من نقش بازیگری را ایفا می کنم که انقلاب شده و نمی تواند به فعالیت خود ادامه بدهد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 30 خرداد 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سینمای گنجشک روزی ایران

ابوالحسن داوودی کارگردان «رخ دیوانه»  گفت: سینمای ایران گنجشک روزی و چریکی است و شاهد مدیریت به معنای واقعی در آن نیستیم . هرجا که سینما به سینمایی ترسیده، گنجشک روزی و چریکی تبدیل شود، دیگر مسائل‌و مشکلات زیرمجموعه آن قرار می گیرد و نمی‌توان به آن پرداخت. در سینمایی می‌توان برنامه‌ریزی کرد که بتواند سرپای خودش بایستد، دایره امنیت جدی داشته باشد، سلیقه ای نباشد و با آمدن دولت ها شرایطش تغییر نکند.

عکسی خاطره‌انگیز ازروز واقعه

فریبا کوثری که قرار بود در فیلم «روز واقعه» شهرام اسدی بر اساس فیلم نامه ای از بهرام بیضایی بازی کندعکسی از گریم متفاوت خود در اینستاگرام منتشر کرد. بازیگر فیلم «دندان مار» مسعودکیمیایی  و سریال «مختار نامه» داوود میرباقری با انتشار این عکس خاطره انگیز در اینستاگرامش نوشت: در گذر زمان، نگاهی و یادی. تست گریم فیلم سینمایی «روز واقعه» که در نهایت همکار خوبم خانم «لادن مستوفی» به زیبایی در آن نقش آفرینی کردند.

اقدامی خیر خواهانه در پردیس کورش

سحر دولتشاهی با فیلم «بارکد» جدید ترین ساخته مصطفی کیایی امشب ساعت 20:30  امشب به پردیس سینمایی کورش می آید. در این سئانس فیلم با حضور عوامل این اثر سینمایی و جمعی از هنرمندان، ورزشکاران و چهره های موسیقایی کشور به نمایش در می آید و تمامی عواید آن به عنوان اقدامی خیرخواهانه صرف آزادی زندانیان تحت حمایت ستاد دیه می‌شود. قیمت هر بلیت این سئانس 50 هزار تومان اعلام شده است.

بازگشت به دنیای بازیگری

پژمان بازغی که چندی پیش دچار حادثه شد اکنون مشغول استراحت در کنار خانواده اش است و دو روز دیگر فعالیتش را در عرصه بازیگری از سر می گیرد. وی نارسایی قلبی مادرزادی دارد و چند روز پیش در حین بازی فوتبال جام رمضان به دلیل افت فشار و گرفتگی عروق قلبی دچار مشکل شد. بازغی را آنژیوپلاستی کردند و اکنون حالش بسیار خوب است و دو روز دیگر سر کارش باز می گردد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 31 خرداد 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احوال بهرام بیضایی به روایت  بازیگرش

افشین هاشمی که در دهه اخیر همواره یکی از بازیگران نزدیک به بهرام بیضایی بوده نوروز امسال در یک نمایش شوخ و شنگ از بیضایی با عنوان «طرب نامه» در دانشگاه استنفورد ایفای نقش کرد.  وی درباره احوال بهرام بیضایی می گوید: خیلی سرحال و سرخوش و سرزنده، نمایش هایی که سالیان‌سال آرزوی اجرایشان را داشتند به صحنه می‌برند. وی در خصوص بازگشت بیضایی به ایران اظهار کرد:احتمالا اگر اینجا کار یا پیشنهاد مشخص و مطمئنی داشته باشند، می‌آیند.

همکاری دوباره میرزاکوچک‌خان با افخمی

علیرضا مجلل  بازیگری که حدود 30 سال پیش بعد از بازی در نقش میرزاکوچک‌خان جنگلی در فیلم «کوچک جنگلی» ساخته بهروز افخمی ازایران مهاجرت کرده پس از سال ها برای همکاری مجدد با افخمی وارد مذاکره می‌شود. این بازیگر گفت: قرار است برای اجرای نمایشی به کارگردانی او صحبت کنیم تا اگر به توافق رسیدیم پس از سال ها در ایران به روی صحنه بروم.

تنها دلخوری کارگردان« بار کد»

مصطفی کیایی کارگردان فیلم «بارکد»  با اشاره به این که نسخۀ جشنواره فیلم با آن چه در اکران  است تا حدی متفاوت است، گفت:متأسفانه با این که تیتراژفیلم با صدای «یاس» در جشنواره و پروانه نمایش تأیید شد ولی دو روز پیش از اکران گفتند باید حذف شود. تنها چیزی که مرا دلخور کرد و اتفاق خوبی بودکه به آن امیدوار بودم  حذف صدای یاس بود.

گلزار هم  تور کنسرت می گذارد

محمدرضا گلزار پس از انتشارتک قطعه «دلم شکست» از تصمیمش برای برگزاری تور کنسرت در شهرستان ها و تهران خبر داد. گلزار تور کنسرت های خود  رااز عید فطر با ارکستری به رهبری حامد برادران و با گروه «ریزار» آغاز می کند. بازیگر فیلم« سلام بمبئی» قطعه «روز برفی» را سال 92 و یک سال پیش از فوت زنده یاد مرتضی پاشایی به صورت هم صدایی خواند .

فیلم جدید کاهانی به مشکل خورد

فیلم «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» جدید ترین ساخته عبدالرضا کاهانی گویاقرار نیست مجوز اکران بگیرد. در حالی که صاحبان فیلم مدت ها پیش درخواست شان را برای دریافت پروانه نمایش به ارشاد اعلام کرده اند ولی بر اساس شنیده ها پروانه نمایش فیلم رد شده و موضوع حتی با اصلاحیه نیز برطرف نمی‌شود. مهناز افشار، طناز طباطبایی، سحر دولتشاهی  و مهران غفوریان بازیگران این  فیلم هستند .

بابا‌پنجعلی  و استراحت در هوایی پاک

علیرضا خمسه بازیگر پیشکسوت طنز با اشاره به این که این روزها نقشی را در سینما و تلویزیون قبول نکرده تصریح کرد: روی هیچ فیلم نامه ای فکر نمی کنم و مشغول استراحت و درحال بهره گیری از آسمان آبی و هوای پاک هستم تا پیش آمدن یک کار خوب و حضور دوباره در سینما و تلویزیون به  استراحت ادامه خواهم داد.

دوشنبه 31 خرداد 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جدال با سرطان 

حسین محب‌اهری از شروع دوباره بیماری سرطان خود خبر داد و گفت: بیماری سرطان، طحال، کیسه صفرا، ریه راست، اطراف مثانه و روده‌هایم را درگیر کرده است.این بازیگر قدیمی تئاتر و تلویزیون که هنوز روحیه و انرژی بسیار زیادی دارد، از بیماری خود به عنوان یک مشکل طبیعی یاد کرد و گفت: زندگی همین است دیگر؛ بیماری هم جزوی از آن است. من قبلا هم برای بیماری سرطان غدد لنفاوی دو بار جراحی شدم وتا حالا چهار بار شیمی درمانی و دو بار جراحی کرده‌ام.

حضور کیفی

صالح میرزاآقایی بازیگر سریال «سرزمین کهن» که به کارگردانی کمال تبریزی برای شبکه سه سیما ساخته می‌شود درباره نقش خود در این سریال گفت: من در سریال «سرزمین کهن» نقش افشین ایادی را دارم که شاید به لحاظ کمیت حضور زیادی نداشته باشد ولی حضور با کیفیتی است چراکه یک راس مثلث عشقی سریال را تشکیل می‌دهد.افشین ایادی یک پسر تحصیلکرده است که خارج از کشور درس خوانده و خلبان است. کلیت این سریال به نظر من بسیار خوب است و علیرضا طالب زاده به خوبی آن را به نگارش درآورده است.

رونمایی «پایان رویاها»

کارگردان فیلم سینمایی «پایان رویاها» گفت: این فیلم امسال در جشنواره فیلم کودک رونمایی می‌شود.محمدعلی طالبی درباره همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: همکاری با کانون پرورش فکری بسیار خوب و لذت بخش بود. احتمالاً فیلم‌های دیگری با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خواهم ساخت.طالبی پیش از این برنده پروانه زرین بهترین فیلم بلند از جشنواره فیلم کودک و نوجوان شده است.

سحر ولدبیگی  در «ماه بانو»

سحر ولدبیگی گفت: مدتی پیش در اپلیکیشنی به نام «ماه بانو» بازی کردم که قرار است به زودی روانه بازار شود.«ماه بانو» اپلیکیشنی برای گروه سنی کودک است. این نرم افزار روی تبلت و تلفن همراه نصب می‌شود و برنامه‌هایی را برای کودکان ترتیب داده است.این بازیگر ادامه داد: من نیز نقش «ماه بانو» را در این اثر بازی می‌کنم. «ماه بانو» فردی است که در آسمان‌ها است و در هر قسمت برای کودکان داستان تعریف می‌کند و عروسکی هم به نام «شهاب کوچولو» در کنارش قرار دارد.

سه شنبه 1 تیر 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توقف نمایش «اعتراض» کیمیایی در دقیقه سه

علاقه‌مندان سینمای کیمیایی به بهانه تماشای فیلم «اعتراض» روی پرده سینماها پس از گذشت ١٧ سال در پردیس چارسو جمع شدند اما اکران فیلم کیمیایی با مشکل فنی مواجه شد و با توقف فیلم در دقیقه سه، دست خالی راهی خانه شدند. مسئولان به آنها پیشنهاد دادند در همین سالن به تماشای «آاادت نمی‌کنیم» ابراهیم ابراهیمیان بنشینند.

قول رامبد جوان به پرسپولیسی‌ها

رامبد جوان در برنامه «خندوانه» که میزبان بازیکن‌های استقلال بود گفت: اگر دوقطبی بودن پیروزی و استقلال جمع شود ودیگر تیم‌ها جایی برای عرض اندام داشته باشند هر تیم هواداران خودش را پیدا می‌کند. قول می‌دهم شب‌های آتی میزبان پرسپولیسی‌ها و همه تیم‌های فوتبال باشیم و همه را به «خندوانه» دعوت کنیم.

اعتراض  کارگردان« ایستاده در غبار»

محمد حسین مهدویان کارگردان فیلم «ایستاده در غبار» دراعتراض به نحوه پخش تیزرهای فیلمش ازتلویزیون در صفحه اینستاگرام خود نوشت: تلویزیون عزیزتو رو خدا تیزر فیلم ما رو درست پخش کن. لطفا وسط بازی‌های جام ملت‌های اروپا، تیزرهمه فیلم‌ها رو پخش کنیدنه فقط یک فیلم خاص. بعد می‌گن چرا فیلم‌ها تیزرشون رو می‌دن به شبکه‌های ماهواره‌ای.»

بازی در فیلم‌های بی‌کیفیت به خاطر بی‌پولی

ارژنگ امیر فضلی گفت: بسیاری پس از"اخراجی ها" می‌گفتند از این پس سینما را زیر و رو می‌کنی و همه برای ایفای نقش  در فیلم هایشان به تو زنگ می‌زنند اما هیچ پیشنهادی نشد . این روزها از روی بی‌پولی کارهای بی‌کیفیتی  انجام می‌دهم که دلم نمی‌خواهد اما مجبورم.

فال حافظ گرفتن  آقای مجری برای ازدواج

امیرعلی نبویان با انتشار پستی در صفحۀ اینستاگرامش از ازدواجش خبر داد  و نوشت:«برای اولین بار نمی‌دونستم چی بنویسم، دست به دامن خواجه شیراز شدم و بدون قسم دادنش به شاخه نبات و متعلقین و متعلقات غزلی اومد به این مطلع "گلعذاری ز گلستان جهان ما را بس".جای خانواده هامون در این عکس خالی».

سه شنبه 1 تیر 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جشن تولد کیارستمی در یک شب تئاتری

درسومین شب اجرای نمایش «مجلس ضربت زدن» به کارگردانی محمد رحمانیان در تالار اصلی تئاتر شهر، گروه اجرایی این نمایش31 خرداد سالروز تولد عباس کیارستمی را  جشن گرفت. رحمانیان توضیح داد: اوضاع جسمی کیارستمی این روزها خوب نیست . کیکی  نمادین تهیه ودر کنارتماشاگران شمع آن را روشن کردیم و با گرفتن یک عکس یادگاری با تماشاگران روی صحنه از این هنرمند ارزشمند سینما تقدیر کردیم. حتم دارم کیارستمی با دیدن این عکس خوشحال می‌شود.

بایک رئالیسم جادویی در تماشاخانه مهر

نمایش «مثل آب برای شکلات» با بازی رویا نونهالی مردادماه سال جاری در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. این اثر به کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی و براساس رمان لورا اسکوئیل (نویسنده آمریکای جنوبی) و توسط ابراهیم پشت‌کوهی بازنویسی شده است .داستان نمایش«مثل آب برای شکلات»  درفضای رئالیسم جادویی می گذردو تلفیق فرهنگ جنوب ایران با فرهنگ داستانی نمایش‌نامه است.«مثل آب برای شکلات» پیش از این اجراهایی در بندرعباس و سی‌ویکمین جشنواره تئاتر فجر داشته است.

آرزوهای کیانیان در شب «افسانه ببر»ی‌ها

رضا کیانیان شامگاه 30 خردادشمع تولد 65 سالگی خود را در میان جمعی از هنرمندان تئاترپس از تماشای نمایش «افسانه ببر» در تماشاخانه «باران»خاموش کرد.وی گفت: خاطره ای شیرین را برایم خلق کردیدواین جشن تولد یکی از بهترین تولدهای عمرم بود. وی افزود:لو داده بودند برایم جشن تولد گرفته‌اند و تصورم این بود فقط اجرای امشب را به من تقدیم می‌کنند. آرزو می‌کنم همه مردم حال شان خوب باشد ،همیشه بخندند و دل شان شاد باشد.

سفیر انجمن حمایت از کودکان کار

در مراسم افطاری انجمن حمایت از کودکان کار با حضور جمعی از بازیگران و ورزشکاران از جمله پوریا پورسرخ، الهام پاوه نژاد، پرستو صالحی، آزاده زارعی، بهنوش بختیاری، میترا حجار، امیر غفارمنش، یزدان فتوحی و آرش برهانی ،نگار جواهریان، به عنوان سفیر انجمن معرفی و از وی خواسته شد ظرفیت های جامعه هنری کشور را برای لغو کار کودکان فعال کند.  این انجمن ۱۴ سال پیش فعالیتش را در راستای حمایت از کودکان کار آغاز کرد .

چهارشنبه 2 تیر 1395  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

در تدارک اجرای تئاتر «شهلا»

سیامک صفری، نمایش جدید خود را که اقتباسی از نمایشنامه‌ «نیل سایمون» است، شهریور ماه به روی صحنه‌ می‌برد. وی در این‌باره گفت: این نمایش برپایه یکی از سه اپیزود نمایشنامه‌ «هتل پلازا» نوشته نیل سایمون است که از آن اقتباس کرده‌ام و فضای آن را به شرایط امروز خودمان نزدیک‌تر و لحن آن را ایرانی کرده‌ام و اسم آن هم «شهلا» است. اما روی هم رفته اقتباس وفادارانه‌ای است و بافت اصلی متن حفظ شده است.  

لعیا زنگنه: با کیمیایی قرارداد دارم

لعیا زنگنه با اعلام این که با مسعود کیمیایی برای نقش‌آفرینی در فیلم جدیدش «قاتل اهلی» قرارداد دارد از بی‌اساس‌بودن شایعات خبرداد.وی که بیش از این در فیلم های«جرم و« رییس » با کیمیایی سابقه همکاری داشته گفت: برای نقش‌آفرینی در «قاتل اهلی» کیمیایی  قرارداد بسته ام و به شایعاتی که درباره حذف یک سری از بازیگران در این اثر مطرح می‌شود، کاملا بی‌توجه ام و منتظر آغاز فیلمبرداری این اثر هستم .

حوالی پارک ولنجک با دیوار شیشه‌ای

علیرام نورایی  بازیگر فیلم «یتیم خانه ایران» این روز ها مشغول بازی درسریال «دیوار شیشه‌ای» در پارکی حوالی ولنجک  است. این سریال به کارگردانی مشترک راما قویدل و نوید مهین دوست ساختاری اپیزودیک دارد وضمن‌روایت داستان اصلی‌در‌هر قسمت‌داستان مستقلی را هم در بر می‌گیرد. «دیوار شیشه‌ای» به ارتباط بین افرادی می‌پردازد که از رسانه استفاده می‌کنند و به خاطر بهره بردن از رسانه‌های مختلف با دنیای بیرون و جهان  اطراف درارتباط هستند.

طلاق عاطفی زیر سقف دودی

پوران درخشنده پیش تولیدجدید ترین فیلمش «زیر سقف دودی»  رابه زودی آغاز می کند. این پروژه سینمایی به بحث طلاق عاطفی  و مشکلات خانوادگی می پردازد . درخشنده برای نگارش فیلم نامه این اثر نزدیک به دو سال تحقیق کرده است. درخشنده در مورد طلاق عاطفی توضیح داد طلاق عاطفی، طلاق دادگاهی نیست و زوج ها با یکدیگر زندگی می‌کنند و خانه برای آنها به یک مسافرخانه  تبدیل می‌شود.

پنج شنبه 3 تیر 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سراج: هیچ خصومتی با محسن چاوشی ندارم

حسام‌الدین سراج که برخی سخنانش در برنامه «دورهمی» مهران مدیری باعث رنجش طرفداران چاوشی شده بود، نسبت به جایگاه اجتماعی این هنرمند ادای احترام کرد. سراج نوشت: « بنده هیچ خصومتی با آقای چاوشی ندارم و حتی برای جایگاه مردمی ایشان احترام قائل‌ام.  

«زیر آسمان شهر ۴» در چند قدمی دوربین

سریال «زیر آسمان شهر۴» به کارگردانی مهران غفوریان و مهران مهام در بیش از ۵۰ قسمت تهیه و تولید می‌شود.حضور بازیگرانی چون: مهران غفوریان، حمید لولایی، نصرا... رادش، اشکان اشتیاق، ملکه رنجبر در «زیر آسمان شهر4» قطعی است.

اعتراض نصیریان به ایجاد صفحات جعلی

علی نصیریان گفت: اخیرا صفحه‌ای در اینستاگرام به نام من باز شده که متعلق به من نیست.نصیریان از بی‌اخلاقی‌های باز کردن صفحاتی اجتماعی به نام هنرمندان بدون اطلاع خودشان اظهار گلایه کرد.

سینما، فعلا خداحافظ!

مصطفی کیایی کارگردان «بار کد»گفت: فعلا خداحافظ سینما، استراحت کامل و نمی‌خواهم فیلم بسازم.کارگردان «عصر یخبندان» بیان کرد: کمیسیون فرهنگی  باید به وزیر فرهنگ فشار بیاورد. سر حرفش بماند و قولی  راکه به سینماگران در خصوص پروانه ساخت و نمایش می دهد، عملی کند.

قسمت دوم «در مدت معلوم» با بازیگران جدید

محسن جاهد گفت: هدف مان این است که قسمت دوم «در مدت معلوم» را به سرانجام برسانیم چون سوژه ای که در قسمت قبل از آن سخن گفتیم جای کار دارد و کاملا جدی به دنبال تولید قسمت تازه هستیم.وی افزود: بازیگران قسمت قبل در این کار حضور نخواهند داشت بلکه سوژه در موقعیتی تازه و با قصه ای نو ادامه پیدا می کند.

پنج شنبه 3 تیر 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام کشاورز برای زادروز پرستویی

چهارشنبه دوم تیرپرویز پرستویی 61 ساله شد ومحمد علی کشاورز در سالروز تولد پرویز پرستویی برایش نوشت: تولد پرویز عزیزم، این نازنین هنرمند به راستی پاک، نجیب، توانمند و دوست داشتنی رو، تبریک می‌گم. امیدوارم سال های سال زنده و سلامت باشی و ملت از هنر و وجود نازنینت بهره ببرند.

زیباترین هدیه کیارستمی به مردم ایران

مستند «کیارستمی؛ در نمای باز» ساخته جمعی از شاگردان کیارستمی با حضور آن ها و دوستداران سینما،در زاد روز تولد کیارستمی در پردیس چهار سو به نمایش درآمد.سیف‌ا...صمدیان گفت: زیباترین هدیه‌ای که از طرف کیارستمی می‌تواند به مردم ایران اهدا شود، معرفی گروهی از فیلمسازانی است که به کلاس‌هایش می‌رفتند .

کنار گذاشته شدن اصلانی  از فیلم کیمیایی

حضور پرستویی در نقش اصلی «قاتل اهلی» حکایت از حذف فرهاد اصلانی دارد که در پیش‌تولید قبلی بنا بود نقش اصلی فیلم یعنی نقش یک یقه سفید متنفذ را بازی کند.اصلانی برای بازی در این اثر قرارداد سفیدامضا بسته بود اما در نهایت از پروژه کنار گذاشته شد.

لادن مستوفی از سفر به ایتالیا بازماند

با وجود تلاش گروه اجرایی نمایش «پدران،مادران، فرزندان»  به دلیل بعضی ناهماهنگی‌ها در دریافت روادید، لادن مستوفی تنها بازیگر ایرانی این نمایش  موفق نشد روادید سفر به ایتالیا را بگیرد و این نمایش 9 و 10 تیر در شهر بلونیای ایتالیا بدون حضور او روی صحنه خواهد رفت.

جدید ترین فیلم نامه  فرمان آرا در وزارت ارشاد

بهمن فرمان آرا  جدید ترین فیلم‌نامه‌اش را برای دریافت پروانه ساخت به وزارت ارشاد ارائه کرد. «صحبتی با جنون» فیلم‌نامه جدید وی  اثری اجتماعی است.فرمان آرا  همچنین با انجام اصلاحاتی در فیلم پیشینش«دلم می‌خواد» این فیلم را به شورای پروانه نمایش ارائه کرده و منتظر پاسخ این شورا است.

پنج شنبه 3 تیر 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دراینستاگرام صفحه ندارم

علی نصیریان گفت: اخیرا صفحه ای در اینستاگرام به نام من باز شده که باید بگویم این صفحه متعلق به من نیست و من هیچ صفحه ای در هیچ یک از شبکه های اجتماعی ندارم. نصیریان از بی‌اخلاقی ها در باز کردن صفحات اجتماعی به نام هنرمندان بدون اطلاع خودشان اظهار گلایه کرد و گفت: بدون اینکه کسی به من چیزی بگوید، در شبکه های اجتماعی برای من صفحه باز کرده‌اند. می‌خواهم اعلام کنم که به هیچ عنوان هیچ ارتباطی با شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی ندارم.

سفر به استرالیا

علیرضا خمسه درباره فعالیت های اخیر خود توضیح داد: این روزها بیشتر مشغول استراحت و مطالعه هستم و سعی می‌کنم از این فرصت استفاده کنم. البته به زودی با خانواده ام برای انجام مراسم ازدواج برادر خانمم عازم استرالیا می‌شویم که برای من خوشایند است. با توجه به اینکه  امسال در ماه مبارک رمضان  در هیچ پروژه ای نبودم، توفیق حضور در ویژه‌ برنامه های ماه رمضان را پیدا کردم که می‌توانم بعدها از آن به عنوان یک خاطره خوش یاد کنم.

مجید صالحی در آرام می‌گیریم

در ادامه روند تولید مجموعه تلویزیونی «آرام می گیریم» به کارگردانى روح ا. . سهرابى، مجید صالحی نیز به جمع بازیگران این سریال اضافه شد. وی در «آرام می گیریم» ایفاگر نقش مسعود است. مسعود شخصیتی دوگانه دارد که در روند داستان ضمن تاثیرگذاری بر جریان کلی قصه به مرور متاثر از دیگر شخصیت های پیرامون خود، مسیر تازه ای در زندگی اش پدیدار می شود.

کشیک قلب

مجموعه تلویزیونی کشیک قلب به کارگردانی حسین مهکام در شش قسمت 45 دقیقه ای از شب گذشته مصادف با نخستین شب قدر از شبکه یک سیما پخش شد. داستان از جایی شروع ‌شد که یک پزشک در شب احیای اول، کشیک قلب بیمارستانی است که پیرمردی را با حال نامساعد از مراسم احیا در یکی از مساجد به آن بیمارستان می‌آورند. لیندا کیانی، آتیلا پسیانی و بهاره رهنما در این سریال به ایفای نقش می‌پردازند.

شنبه 5 تیر 1395  11:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هنرمندان سالمند در مسیر افسردگی شدید

داریوش مهرجویی در نخستین دیدارش ازموسسه «هنرمندان پیشکسوت» در جریان فعالیت های آن ها قرار گرفت. وی  با اشاره به فیلم های «دایره مینا» و« نارنجی پوش » گفت: همواره در فیلم‌هایم موضوعات اجتماعی را در نظر دارم. مقوله ای همچون هنر مندان سالمند که روحی لطیف  دارند و با کم کار شدن به سرعت به سمت افسردگی شدید می‌روند  نیز موضوعی است که قشری از این جامعه را درگیر کرده که روزی خودشان تولیدکنندگان فرهنگ برای آن بوده‌اند.

سخنگوی پویش «کودکان بد سرپرست»

مهناز افشارسخنگوی پویش «کودکان بد سرپرست» شد . وی اظهار کرد: این پویش با هدف حمایت از کودکان بدسرپرست به همت گروهی از هنرمندان، ورزشکاران و اهالی رسانه تشکیل شده است. وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تا می خواهیم به نگهداری نامناسب کودک اعتراض کنیم، والدین خود را مالک فرزندشان می‌دانند و راه  را برهرگونه اعتراضی می‌بندند. قانون می‌تواند با حمایت از کودکان و نظارت بر شرایط زندگی آنها، اجازه کودک‌آزاری را به پدر و مادرها ندهد.

نخستین تجربه همکاری با بهرام رادان

ساره بیات  بازی در فیلم «زرد»  به کارگردانی مصطفی تقی‌زاده رابه پایان رساند. این فیلم با برخورداری از داستانی اجتماعی، در فضایی شهری، داستان منحصر به فردی از زندگی چند جوان را روایت می کند و برای حضور در جشنواره فجر امسال  آماده نمایش می شود. ساره بیات برای نخستین بار دراین اثر سینمایی مقابل بهرام رادان قرار گرفته است در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «آدم های عجیبی هستیم. . . امروزمون با فردا خیلی فرق می‌کنه. »

« باغ آلبالو»  برای چخوف طبیعت‌دوست

اکبر زنجانپور قرار است پس از جشنواره تئاتر فجر نمایش «باغ آلبالو» آنتوان چخوف را در تالار وحدت به صحنه ببرد. وی گفت: «آنتوان چخوف» در همه آثارش به اهمیت محیط زیست توجه داشته است که «باغ آلبالو» نمونه قابل توجه آن است. محیط زیست یکی از مهم ترین مسائل جامعه امروز ماست که متاسفانه در حد شعار باقی مانده است.

یک شنبه 6 تیر 1395  1:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امکان اصلاح  فیلم جدید کاهانی وجود ندارد

محمدحسین لطیفی عضو شورای صدور پروانه نمایش گفت: فیلم «ارادتمند، نازنین، بهار، تینا» به هیچ وجه جای اصلاح ندارد چراکه سوژه فیلم از ابتدا تا انتها مشکل دارد. وی افزود: در مورد فیلم کاهانی جمع نظرات شورا این است که امکان اصلاح برای این فیلم وجود ندارد.

«درمدت معلوم 2» را کارگردانی نمی کنم 

کارگردان کمدی «درمدت معلوم» که یکی از فیلم های پرفروش شد درخصوص ساخت قسمت دوم این فیلم سینمایی گفت: قطعا به عنوان کارگردان فیلم «درمدت معلوم 2» همکاری ندارم. وحید امیرخانی گفت: بنا ندارم در مسیر فیلمسازی نگاهم صرفا به مسائل اقتصادی سینما باشد و ترجیح می‌دهم قسمت دوم این فیلم و اساسا قسمت دوم فیلم های دیگری را نسازم.

سریال اسکورسیزی متوقف شد

شبکه اچ‌بی‌او پس از یک فصل به ساخت سریال «واینل» به کارگردانی «مارتین اسکورسیزی» پایان داد. این شبکه آمریکایی اعلام کرد علیرغم احترام زیاد به سازندگان سریال «واینل» تصمیم به ادامه ساخت آن ندارد. داستان این سریال درباره مدیر کاریزماتیک عرصه موسیقی در دهه 70 میلادی است که می‌کوشد برند خود را در دنیای موسیقی بازسازی کند.

واکنش رضا عطاران به سوالی درباره واژه سیاه نمایی

رضا عطاران در پاسخ به سوالی که برخی معتقدند بعضی فیلم های ایرانی که سیاه نمایی می کنند در خارج از کشور بیشتر دیده می شوند، گفته است: شاید این طورباشد. اما به هر حال دیده شدن مهم است. سیاه نمایی واژه ای دهان پرکن شبیه همان واژه سخیف است که ساخته برخی مخالفان فیلم ها برای ضربه زدن به آنهاست وگرنه فیلم خوب کار خودش را می کند .

نظر محمد علیزاده درباره چاوشی و بنیامین بهادری!

شب گذشته از ابتدای خندوانه نظر دادن در مورد افرادی که رامبد از آن ها اسم می‌برد، از دیگر بخش های این گفتگو بود که علیزاده طی آن «بنیامین بهادری» را پسری باهوش، «محسن چاوشی» را آدمی متفکر و با جسارت خواند، همچنین وی راجع به «احسان خواجه امیری» گفت: من هوش و خواندن او را خیلی دوست دارم.

یک شنبه 6 تیر 1395  1:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نام کارگردان آلمانی در پیاده‌ رو    هالیوود

با قرار دادن اثر دست و پا بر قالب سیمانی معروف بلوار هالیوود، رولند امریش در کنار نام های بزرگ هنر هفتم جای گرفت. کارگردان آلمانی فیلم «روز استقلال: بازخیز»  با اشاره به اولین سفرش به هالیوود گفت: روزهایی را به یاد دارم که این جا قدم می زدم .

بازیگری را کنار نگذاشتم

رزیتاغفاری گفت: در حال حاضر مشغول کارگردانی یک سریال عروسکی به نام «ماماهوت» هستم خیلی ها فکر می کنند من بازیگری را کنار گذاشته ام کارگردانی من دلیل بر این نیست که بازیگری را کنار بگذارم اگر کار خوب و بهتر از کارهای قبل پیشنهاد شود، قبول می کنم.

بازیگر محتاط سرش کلاه نمی‌رود

ماه چهره خلیلی بازیگر سریال «مختار نامه» گفت :درزمینه تعیین دستمزدها و پرداخت آنها به دلیل این که اخیراً چندان در روند کار نبوده ام اطلاع زیادی ندارم اما فکر می کنم همه موارد مربوط به دستمزد به خود شخص بستگی دارد و اگرفرد سختگیر و محتاط باشد و برای دریافت دستمزدش شرایطی را درنظر بگیرد سرش کلاه نمی رود.

سایه یک خروج بر سریال «بازی تاج و تخت»

مسئولان شبکه اچ‌بی‌او جمعه اعلام کردند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تاثیر مخربی بر سریال «بازی تاج و تخت» یکی از موفق ترین برنامه های محصول شبکۀ اچ‌بی‌او که فصل گذشته در هر قسمت به صورت میانگین 20 میلیون تماشاگر داشتن می‌گذارد. سریال «بازی تاج و تخت» در سال های نخست از حمایت مالی اتحادیۀ اروپا استفاده کرده است، اما در فصل های جدید دیگر از حمایت مالی این اتحادیه بهره نبرده است این سریال که هم‌اکنون به فصل ششم رسیده است برای هر قسمت بودجه ای برابر با 10 میلیون دلار دارد.

اگر بخواهند به «خندوانه» بازمی گردم

لاله صبوری که این روزها مشغول تدریس در کارگاه بازیگری خود است گفت: پیشنهاد برای بازی دارم ولی از آن جایی که نقش خوبی که آدم درگیر آن شود و بخواهد آن را بازی کند در حال حاضر پیشنهاد نشده است، اکثر آن ها را قبول نمی کنم.صبوری همچنین برای حضور دوباره اش در خندوانه به عنوان استندآپ کمدی گفت : اگر با من تماس بگیرند حتما به خندوانه می روم.

یک شنبه 6 تیر 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرایط جسمانی حاتمی کیا خوب است

ابراهیم حاتمی کیا که  برای جراحی کیسه صفرا به یکی از بیمارستان های کشور منتقل شده بود مرخص شده و در حال حاضر شرایط جسمانی خوبی دارد.
صفرای حاتمی کیا نیاز به جراحی ساده  ای داشته است و جای نگرانی وجود ندارد. 

گلایه رویا تیموریان

رویا تیموریان که قرار بود با همراهی همسرش مسعود رایگان نمایشی را درباره بیماری ایدز در شهرهای مختلف اجرا کند، گفت: متاسفانه در اجرای این پروژه، سازمان بهزیستی رفتار خوشایندی با ما نداشت و به تعهدهایی که از قبل ما داشت، پایبند نماند.نمایش «دو مرد در یک اتاق» را در دو مقطع مختلف در تهران اجرا کردیم اما بعد از دومین اجرای آن، سازمان بهزیستی به تعهدهای خود عمل نکرد. 

شرط ازدواج

اصغر نصیری کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی «مسلخ» گفت: مراحل فنی فیلم به پایان رسید و در هفته های گذشته فیلم برای دریافت پروانه نمایش به شورای بازبینی ارشاد ارایه شد. داستان فیلم درامی اجتماعی و پرتعلیق است.  فیلم داستان زوجی جوان به نام آوا و آرش را روایت می کند که قبل از پیوند زناشویی، دختر شرطی را برای ازدواج در نظر می گیرد. در این فیلم نیما شاهرخ شاهی، نرگس محمدی وپرستو صالحی بازی می کنند. 

تاریکی شب، روشنایی روز

کارگردان سریال «تاریکی شب، روشنایی روز» از حضور مهران احمدی، علیرضا جلالی تبار و احسان امانی به عنوان بازیگران این پروژه خبر داد.
حجت قاسم زاده اصل نویسنده و کارگردان سریال «تاریکی شب، روشنایی روز» با اعلام انتخاب تعدادی از بازیگران این اثر بیان کرد: این سریال بعد از ماه رمضان در خانه شخصیت اصلی قصه کلید می‌خورد و احتمال می دهیم در فاصله بیستم تا بیست و پنجم تیر ماه تصویربرداری را شروع کنیم. 

سه شنبه 8 تیر 1395  12:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رهسپار پاریس

عباس کیارستمی پس از چهار ماه سپری کردن مراحل درمان در ایران، سرانجام تهران را به مقصد پاریس ترک کرد. این کارگردان سرشناس سینمای ایران که از اسفند سال 94 تا اوایل اردیبهشت 95 به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده و در ماه های اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.

شروع فیلمبرداری

سریال «یکتا» به کارگردانی شهرام شاه حسینی و تهیه کنندگی بهروز مفید روز سه شنبه با حضور بازیگران اصلی کلید خورد. تاکنون حضور بازیگرانی چون سام درخشانی و شبنم قلی خانی در این سریال قطعی شده است. همچنین پیشتر قرار بود تا لیلا زارع نیز در جمع بازیگران این سریال باشد، اما تهیه کننده در صحبت با رسانه ها اعلام کرد که به دنبال جایگزین لیلا زارع هستیم.

به دنبال یک مخروبه

آتیلا پسیانی به دنبال یافتن زمین مخروبه ای است تا آن را آباد و به مکانی برای اجرای تئاتر تبدیل کند. این هنرمند تئاتر، سینما و تلویزیون به ایسنا گفت:  مدتی است در تلاش هستم مکان مخروبه ای را پیدا و  آن را به یک سالن تئاتری تبدیل کنم تا بتوانیم بعضی از پروژه های بداهه گروه تئاتر «بازی» را در آن به صحنه ببریم. مشکلی ندارم که هر زمینی مالکی دارد اما به دنبال جایی هستم که اصلا مدعی نداشته باشد.

دیرباز در فیلمی با موضوع فتنه 88

کامبیز‌ دیرباز که سالها قبل برای فیلم پرفروش «اخراجی ها 1» ایفاگر نقش مجید سوزوکی بود در «ماه گرفتگی» تازه ترین اثر مسعود اطیابی ، نقش متفاوتی را بازی کرده است. کامبیز دیرباز و سارا خوئینی ها از جمله بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند. سازندگان «ماه گرفتگی» از اواسط فیلم برداری برای بازسازی واقعی و طبیعی وقایع سال 88، به خیابان های شهر تهران آمدند و همین باعث شد که سکوت خبری این فیلم شکسته شود.

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها