نقل قول مهرجویی از یک منتقد انگلیسی
داریوش مهرجویی اظهار کرد: در چند دهه اخیر سینمای آمریکا بر همه سینماهای غیرآمریکایی تأثیر بزرگی داشته و ایران تنها کشوری است که هنوز وجه فرهنگی و هنری سینما را زنده و مؤثر نگه داشته است. یکی از مورخان و منتقدان سینمای انگلیس به من گفت برایش بسیار مایه حیرت است موج قوی سینمای هنری اروپایشرقی، ژاپن، روسیه و… توسط سینمای آمریکا از میان رفتند ولی سینمای ایران هنوز همچنان میتازد و به موفقیتهای چشمگیری دست می یابد.

دلیل اصلانی برای بازی در فیلم «دختر»
فرهاد اصلانی بیان کرد: یکی از مهم ترین دلایل پذیرش پیشنهاد بازی درفیلم «دختر» میر کریمی این بود که خودم یک پدر هستم و در موقعیت این نقش قرار دارم که گاهی در مواجهه با دخترش کم میآورد. اصلانی افزود:دختر من آماده ورود به دانشگاه است و مطمئنم مسائلی خواهد داشت که نمیدانم چطور باید با آنها روبرو شوم چون اولین تجربه من به عنوان پدر است و امیدوارم بتوانم درست رفتار کنم.
مهتاب کرامتی در مسیر شک و تردید
فیلم کوتاه «باهر» با بازی مهتاب کرامتی و کارگردانی حسن آخوند پوربدون اصلاحیه در سینماهای «هنر و تجربه» اکران می شود. «باهر» که درجشنواره کن به نمایش در آمد داستان زنی است که گمان می کند همسرش با زن دیگری در ارتباط است و برای دانستن حقیقت به اقداماتی دست می زند که در مسیر شک و تردید قرار می گیرد.مانی حقیقی، محیا دهقانی، فرزان نجفی و کوروش محمدخانی دیگربازیگران این فیلم هستند.
گلایه شیلا خداداد از خط قرمز های سینما
شیلا خداداد در خصوص اقدام عملی نمایندگان مجلس برای رونق سینمای ایران اظهار داشت: امیدوارم برای تبلیغات فیلمهای سینمایی راه چاره ای پیدا کنند که سینماگرها مجبور نشوند، فیلم هایشان را در شبکه های خارجی که میشناسیم تبلیغ کنند. وی افزود: باید به حال برخی خط قرمزهای سینما فکری شود؛ چرا که خط قرمزهای سینمای ما خیلی زیاد است و با این وضعیت داستانهای جدید نمیتوان ساخت و سوژهها تکراری شده است.