0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

آرام می گیریم

فیلم‌برداری سریال ۴۲ قسمتی «آرام می گیریم» به کارگردانی روح ا... سهرابی، اوایل اردیبهشت در تهران آغاز شد و داریوش فرهنگ نیز برای ایفای یکی از نقش های اصلی به این مجموعه اضافه شد. همچنین تصاویری از آتیلا پسیانی بازیگر سریال با پوشش لباس سپاه منتشر شد.داریوش فرهنگ ایفاگر نقش خسرو است که  مجبور به ترک زادگاه خود بوده است اینک پس از 30 سال به کشور باز می گردد تا ...

شرمنده ام

ترانه علیدوستی عذرخواهی  واظهار شرمندگی کرد. علیدوستی در توئیت خود به دلیل رفتاری که در مراسم فتوکال فیلم "فروشنده" در جشنواره کن داشت عذرخواهی کرد و نوشت: زیرلبی و بی‌غرض شوخی می‌کردیم، می‌خندیدیم. همه صدا می‌زدند ولی این یکی خیلی گوشخراش بود. زهرمار رو گفتم اما نمی‌دونستم صدا ضبط می‌شه. شرمنده شدم.

مهمانی بهرام رادان برای یک فیلم

بهرام رادان بازیگر سینما برای فیلم سینمایی بارکد در پردیس سینمایی ملت مهمانی برگزار کرد و در آن این فیلم را هم برای حاضران نمایش داد. در این مهمانی محسن کیایی، سحر دولتشاهی، بهاره کیان افشار، پژمان بازغی، رضا کیانیان ، مهتاب کرامتی، پیمان معادی، لوریس چکناوریان، علیرضا عصار و...  حضور داشتند.«بارکد»داستان دو رفیق با بازی بهرام رادان و محسن کیایی است که در موقعیتی عجیب گرفتار می‌شوند.

یک سال بیکاری

فریبا نادری گفت:من بارها اعلام کرده ام که بازیگر تلویزیون هستم وتلویزیون را دوست دارم اما با وجود این همچنان بیکار هستم البته این راهم باید بگویم که نه تنها بازیگران بلکه یکسری عوامل مثل مدیران تولید، تدارکات و تصویربرداران هم بیکار شده اند. بازیگر "شاید برای شما هم اتفاق بیفتد" با اشاره به نامه هنرمندان زن به معاونت سابق سیما تصریح کرد: من آن نامه را قبول ندارم زیرا آن نامه به نوعی توهین به خودمان بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 خرداد 1395  9:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض عملی تبریزی به «هفت»

کمال تبریزی تصویربرداری مرحله سوم از سریال «سرزمین کهن» را متوقف کرد. به گفته وی این تصمیم در «اعتراض به سکوت مدیران تلویزیون در برابر اهانت یک برنامه به اصطلاح سینمایی به کارگردان این سریال» گرفته شده است.این در حالی است که از شروع تصویربرداری مرحله سوم این سریال فقط سه ماه می‌گذرد.تبریزی گفت: یک برنامه سخیف تلویزیونی به خود اجازه توهین به من را داده است و مسئولان محترم سازمان صداوسیما هم بی‌هیچ عکس‌العملی در این خصوص سکوت کامل اختیار کرده‌اند!

عربستان دیر فهمید

شهاب حسینی درباره مطلب روزنامه ای از عربستان که او را خطرناک تر از یک سردار جنگی خوانده بود گفت که عربستان دیر فهمیده که با سرزمینی با فرهنگی چند هزار ساله روبه رو است.حسینی در پاسخ به پرسشی که درباره تیتر روزنامه عربستانی بود با این مضمون که حضور شهاب حسینی از یک سردار خطرناک تر است، گفت: من درباره خودم نمی دانم اما آنها دیر فهمیدند که با سرزمینی رو به رو هستند که فرهنگی چند هزار ساله دارد و قدرت فرهنگ و هنر از کار سیاسی بیشتر است.

ژوله از «دورهمی» جدا شد

امیرمهدی ژوله از برنامه دورهمی خداحافظی کرد.او در صفحه اینستاگرام خود خبر جدایی از برنامه دورهمی را داد  و نوشت: من به دعوت مهراب قاسم خانی که نویسنده و کارگردان مجموعه دورهمی بود یکی از نقش های بخش نمایش کار را بازی کردم....حالا هم که قرار شده طرح نمایش عوض بشه به خاطر نیاز شدیدی که به بازسازی روحی و جسمی و ذهنی دارم و سرپرستی یک کار پر بیننده و بازی کردن در آن از توان فعلیم خارجه ،از مهران مدیری و تهیه کننده ها عذر خواهی کردم و از کار جدا شدم.

یادم تو را فراموش

ژاله صامتی از کارگردانی نمایش «یادم تو را فراموش» خبر داد و گفت: این اثر نمایشی از ۹ تیرماه در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه خواهد رفت.او درباره فعالیت های اخیرش در حوزه تئاتر گفت: این نمایش اثری کمدی نیست.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 خرداد 1395  7:52 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجید صالحی با «آسپرین» می آید

توزیع سریال «آسپرین» به کارگردانی و تهیه کنندگی فرهاد نجفی از 24 خرداد ماه جاری در شبکه نمایش خانگی آغاز می‌شود. سریال «آسپرین» درامی روانشناسانه، معمایی و پرماجرا است. این سریال برای چهار فصل 15 قسمتی طراحی شده است. از جمله بازیگران فصل اول می توان به : مجید صالحی، همایون ارشادی و سارا خوئینی ها اشاره کرد.

دورهمی زنان

بهاره رهنما قصد دارد نیمه دوم سال مجموعه ای را با همان فضای زنانه که در غالب آثار نوشتاری اش دیده می شود در شبکه نمایش خانگی جلوی دوربین ببرد. بهاره رهنما که این روزها در مجموعه 5 قسمتی «کشیک قلب» بازی می کند درباره فعالیت هایش در  این روزها گفت: به دلیل مشغله هایی که دارم ترجیح می دهم به جای کار در مجموعه های طولانی در مینی سریال ها بازی کنم.

با ویلایی ها در اندیمشک

فیلمبرداری «ویلایی‌ها» اولین فیلم بلند سینمایی منیر قیدی به تهیه کنندگی سعید ملکان در اندیمشک به نیمه رسید و بازی ثریا قاسمی در این فیلم شروع شده است. اولین فیلم بلند سینمایی منیر قیدی اثری در ژانر دفاع مقدس است و نگاه تازه ای به این عرصه دارد. از جمله بازیگران «ویلایی ها» می توان به طناز طباطبایی، پریناز ایزدیار، علی شادمان و ثریا قاسمی اشاره کرد.

یادی از« کلی»

پس از درگذشت محمدعلی کلی، حامد بهداد (بازیگر سینمای ایران) یادداشتی را برای او نوشت. در بخشی ازیادداشت حامد بهداد که در صفحه اینستاگرام وی منتشر شده آمده است:« شاید در قرن حاضر کسی نتوانسته به اندازه او نام علی و محمد را به گوش جهانیان برساند. مردی که از حضور در جنگ و کشتار علیه مردم ویتنام سرباز زد و دادگاه فدرال آمریکا پنج سال به او حکم زندان و ممنوعیت از بازی بوکس داد. تمام سیاهپوستان آمریکا به خاطر عمل او احساس غرور کردند. »

دوشنبه 17 خرداد 1395  1:34 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میهمان سینما با «برادرم خسرو»

شهاب حسینی  تابستان امسال با فیلم «برادرم خسرو» ساخته احسان بیگلری میهمان سینماهای کشور می شود. «برادرم خسرو» درنخستین حضور بین المللی خود در بخش «جلوه گاه شرق» جشنواره فجر به نمایش در آمد و نامزد سیمرغ بهترین کارگردانی از بخش «نگاه نو» سی و چهارمین جشنواره فجر شد.در خلاصه داستان «برادرم خسرو» آمده است: خسرو که مبتلا به اختلال دو قطبی است باید مدتی را در خانه برادر بزرگتر خود سپری کند...

رقابت در جشنواره فیلم شانگهای

طناز طباطبایی بازیگر فیلم «خشم و هیاهو» ساخته هومن سیدی  برنده جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فجر،میهمان بخش رقابتی جشنواره فیلم شانگهای  می شود.نوزدهمین جشن سینمایی چین با فیلم‌هایی از «وودی آلن» ،«تارکوفسکی» و نیز اختصاص بخشی به شکسپیر و چهارصدمین سالمرگ وی از 22 تا 30 خرداد برگزار می‌شود .

از صدا و سیما طلبکارم

لاله اسکندری  بازیگر سینما و تلویزیون به بزرگترین معضل تلویزیون بعد از پایان دوره‌ ریاست ضرغامی اشاره کرد و یادآور شد: به نظرم بزرگترین معضل تلویزیون از پایان دوره ضرغامی تا به حال، بدهی‌های سنگین سازمان صداوسیما به هنرمندان بوده است. وی افزود: ما هنوز بابت کارهایی که برای تلویزیون انجام داده‌ایم، به طور کامل دستمزدمان را دریافت نکرده‌ایم و همه ما هنرمندان از سازمان صداوسیما طلبکار هستیم. به نظرم چنین معضلاتی دامن خیلی‌ها را می‌گیرد.

کارگردانی «پایتخت »در صحنه های آمریکا و اروپا

محسن تنابنده  بانمایش «پایتخت» در کانادا، آمریکا و اروپا روی صحنه می‌رود.‌این نمایش براساس سریال «پایتخت» و به کارگردانی مشترک محسن تنابنده و احمد مهران‌فر به صحنه خواهد رفت. احمد مهران‌فر، علیرضا خمسه و ریما رامین‌فر دیگر بازیگران نمایش «پایتخت»  هستند. تور آمریکای شمالی اجرای این نمایش از شهریورماه در کشورکانادا آغاز می‌شود و در سه شهر تورنتو، مونترال و ونکوور  روی صحنه خواهد رفت.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمال تبریزی از سر می گیرد

کمال تبریزی با اشاره به جدیدترین جلسه‌‌ای که شامگاه 17 تیر ماه در صداو سیما داشت خبر داد که فیلمبرداری سریال "سرزمین کهن" را از سرخواهد گرفت.این کارگردان سینما و تلویزیون در نوشتاری آورده است: «روز دوشنبه ۱۷ خرداد ساعت ۱۹ به جلسه ای در سازمان دعوت شدم که تعدادی از مدیران و مسئولان ارشد تلویزیون در آن حضور داشتند و دکتر میرباقری نیز به جمع این جلسه اضافه شد .اتفاق نظر افراد جلسه مبنی بر این بود که اتفاقاتی از این دست در شأن رسانه ملی نبوده و نباید تکرار شود. 

رضا کیانیان  و یک جشنواره‌ پرتغالی

در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «ارویوش» که اولین دوره از برگزاری خود را از تاریخ اول تاهشتم جولای (۱۱ تا ۱۸ تیرماه) در شهر لیسبون پرتغال تجربه می‌کند، رضا کیانیان در راس هیئت داوران مسئولیت اصلی انتخاب برندگان بخش رقابتی جشنواره را بر عهده دارد.در بخش رقابتی این رویداد سینمایی ۵۶ فیلم  با هم رقابت خواهند کرد. 

نگرانی رادان

عوامل فیلم بارکد تا امروز در تلاش بودند بتوانند تیتراژ پایانی فیلم را بدون حذف صدای یاس، خواننده رپر زیرزمینی روی پرده اکران کنند.بهرام رادان در اینستاگرام خود نوشت: «تاریخ تکرار می شود: حدود ده سال پیش جناب مهرجویی تماس گرفتند و گفتند "دارند جلوی اکران سنتوری را می گیرند." بیشتر ایرادشان روی صدای محسن چاوشی بود....و حالا مصطفی کیایی زنگ زد و گفت نگران اکران چهارشنبه بارکد به خاطر صدای یاس است؛ انگار تماس هایی گرفته شده بود. 

در جمع «قهرمانان کوچک»

کارگردان فیلم «قهرمانان کوچک» از حضور بهنوش بختیاری در این اثر سینمایی خبر داد و موضوع آن را حمایت از تولید ملی با تمرکز بر مخاطب کودک و نوجوان دانست.حسین قناعت با اشاره به اینکه این اثر سینمایی اواخر خرداد ماه در تهران جلوی دوربین می رود، گفت: این فیلم نیز همانند فیلم های قبلی من فضای شاد دارد .

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:54 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مشاور خان‌ها با گریمی متفاوت

محسن تنابنده سرپرست نویسندگان سریال «علی البدل»، مقابل دوربین سیروس مقدم رفت و با گریمی متفاوت ، نقش مشاور خان‌ها را بازی کرد. این سریال که داستانش  درناکجا آباد روایت می شود در روستایی حوالی همدان مقابل دوربین رفته است . در خلاصه داستان «علی البدل» آمده است: من علی البدل هستم، فرعی، رزرو و جانشین عضو اصلی؛ حرف نزنم می‌گن مگه لالی، حرف بزنم می‌گن حق رای نداری. خلاصه هم هستم هم نیستم.

در پی سالن مناسب برای اجرای کنسرت

کامران تفتی چند ماه پس از انتشارنخستین آلبوم رسمی خود «عکس زمستونی تهران»، نخستین کنسرتش را پس از ماه مبارک رمضان برگزار می کند. برپایی این کنسرت با توجه به حال و هوای موسیقایی نیازمند سالنی با کیفیت و مجهز است تا اجرای زنده آن فرقی با فضای آلبوم نداشته باشد.تفتی اکنون در پی این است این فضا برای اجرا مهیا شود و گزینه نهایی اش سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران است.

انتخابی سرنوشت ساز

تدوین «یک روز به خصوص» جدید ترین فیلم همایون اسعدیان با بازی پریناز ایزد یاربه پایان رسید. این فیلم اثری متفاوت از دیگر ساخته های‌این کارگردان است.در خلاصه داستان درام اجتماعی«یک روز به خصوص»  چنین آمده است: حامد باید برای عمل قلب خواهرش دست به انتخابی بزند که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار می دهد.مصطفی زمانی، فرهاد اصلانی، محسن کیایی، شیرین یزدان بخش دیگر بازیگران این فیلم هستند.

جای کار ندارم

پردیس افکاری بازیگر«حلقه سبز» گفت: با توجه به شرایطی که بر سینما و تلویزیون حاکم است بسیاری بیکار شده اند. افرادی مثل من که باندی ندارند و در میهمانی های شبانه شرکت نمی کنند جای کار ندارند. وی عنوان کرد: این روزها هر که کمی پول ته جیبش دارد تهیه کننده می شود و اقوام خود را وارد کار می کند و یکسری رنگ و حرکات باعنوان فیلم و سریال می سازند.

پنج شنبه 20 خرداد 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسافر جشنواره مونیخ با «فروشنده»

جشنواره فیلم مونیخ سه فیلم از بخش رقابتی جشنواره کن ۲۰۱۶ از جمله «فروشنده» اصغر فرهادی رابرای حضور در بخش رقابتی این دوره  انتخاب کرد. «فروشنده» «آکواریوی» و «سیرانوادا» در جشنواره تابستانی آلمان روی پرده می‌روند. جشنواره فیلم مونیخ از سوم تا دوازدهم تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود.

روایت چالش های  زندگی یک دختر

رویا نونهالی با فیلم «هلن» ساخته علی اکبر ثقفی به زودی میهمان سینما های کشور می شود.«هلن» روایتگر داستان  زندگی دختری است که با خانواده اش دچار چالش هایی می شود. نونهالی فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد »ساخته تینا پاکروان رانیزدر نوبت اکران دارد و فیلم «کفش هایم کو ؟»کیومرث پور احمد را در اکران نوروزی بر پرده سینما داشت.

واکنش پرویز پرستویی به درگذشت حبیب

پرویز پرستویی  بازیگر مطرح سینما و تلویزیون ایران با انتشار متن کوتاهی در اینستاگرام خود  به درگذشت حبیب محبیان واکنش نشان داد .  پرستویی درصفحه شخصی اش در اینستا گرام با نوشتن متنی کوتاه در گذشت این خواننده ، ترانه سرا و آهنگساز فقید عرصه موسیقی ایران را تسلیت گفت و چنین نوشت: «درگذشت حبیب محبیان (مرد تنهای شب) هنرمند کشورمان در عرصه موسیقی را به جامعه موسیقی و طرفدارانش تسلیت عرض می نمایم. روحش شاد و یادش گرامی. »

تجربه سینمای دفاع مقدس در اروند

فیلم «اروند»  با بازی طناز طباطبایی پروانه نمایش دریافت کرد و هفته دفاع مقدس اکران می‌شود.  مضمون این ساخته پوریا آذربایجانی سرگذشت 175 غواص است و داستان یونس جانباز اعصاب و روان دفاع مقدس را روایت می‌کند.وی 27سال پس از پایان جنگ هنوز هم با خاطره همرزمانش روزگار می‌گذراند ودر همراهی با یک گروه تفحص، اتفاقات تازه‌ای به ذهنش خطور می‌کند. سعیدآقاخانی، پانته‌آ پناهی‌ها و مهرداد صدیقیان نیز در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

یک شنبه 23 خرداد 1395  1:15 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب شایعه ابتلا به سرطان

سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص روند درمانی عباس کیارستمی گفت: ایشان با تشخیص نوعی پولیپ مشکوک به بدخیمی به بیمارستان مراجعه کردند که خوشبختانه پس ازجراحی مشخص شد پولیپ بدخیم نبوده است. ایرج حریرچی ضمن رد شایعه ابتلای کیارستمی به سرطان و انجام شیمی درمانی  اظهار کرد: دوره سخت بیماری ایشان طی شده و حال شان رو بهبود و مراحل درمانی در حال اجراست و تنها احتیاج به طی شدن دوره نقاهت و بهبودی دارند.

انتشار آلبوم تصویری «خداوندان اسرار»

آلبوم تصویری «خداوندان اسرار» دومین اثر از پروژه‌‌ پنج اپیزودی«آیینه‌ها»به کارگردانی رخشان بنی اعتماد، آواز همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری عید فطر منتشر می شود. بخش اول  آلبوم تصویری «خداوندان اسرار»  به«ساز و آواز» بداهه در مقام اصفهان با اشعاری از مولوی اختصاص دارد و بخش دوم شامل روایتی با نام «رهایی» در سه پرده «مهتاب، خداوندان اسرار، جانی و صد آه» روی اشعاری از خیام، مولوی و حافظ است.

میهمان شبکه نمایش خانگی

مریلا زارعی با فیلم «همه چیز برای فروش» به کارگردانی امیر ثقفی  میهمان شبکه نمایش خانگی شد. این فیلم داستان مرد جوانی را روایت می کندکه تلاش  داردبرای برادر کوچکترش در کارگاهی که خودش کار می‌کند شغلی دست و پا کند. برادر سربازش در استادیوم فوتبال دچار حادثه‌ای می‌شود که درمان وی مستلزم مخارج سنگینی است. صابر ابر، ساعد سهیلی، جواد عزتی و حبیب رضایی دیگر بازیگران «همه چیز برای فروش»  هستند.

دیگر فیلم پرفروش نمی سازم

مسعود ده‌نمکی تصمیم گرفته از ساخت فیلم‌هایی مبتنی بر مولفه‌های فروش فاصله بگیرد و ساخت آثاری  باشیوه و نگاه جدیدی را دنبال ‌کند .وی می گوید:از این نگاه که جمعیت سیل‌آسایی را به سینما بکشانم، فاصله گرفته‌ام. چون لزومی ندارد خودم را در این وادی خرج کنم. حجم استقبال  دیگر برایم مهم نیست و به «اخراجی های 4» فکر نمی کنم.

دوشنبه 24 خرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها میهمان انستیتو فیلم دانمارک

فیلم  های«گاو» و «هامون» به کارگردانی داریوش مهرجویی در برنامه ویژه سینمای ایران در انستیتو فیلم دانمارک، به نمایش در می آیند.  این انستیتو از 22 خرداد تا 9 تیر میزبان برنامه ای ویژه با عنوان «سینمای ایران - سال های 1963 تا 1990 میلادی» است واین دو فیلم ارزشمند و تاثیرگذار داریوش مهرجویی که تاثیری شگرف در جریان تاریخ سینمای کشور داشته اند، در چارچوب این برنامه فرهنگی روی پرده می روند.

سفر به سن پترزبورگ

شقایق فراهانی بافیلم «خانوم» به کارگردانی تینا پاکروان  میهمان جشنواره بین‌المللی «درون خانواده» می شودکه از 26 تا 30 خرداد ماه در شهر سن‌پترزبورگ روسیه برگزار خواهد شد.این فیلم سه اپیزودی درباره آخرین نسل زنانی است که هنوز دوست دارند خانوم خطاب شوند. در اپیزود نخست زنی جوان (شقایق فراهانی) تلاش می کند همسرش (سیامک انصاری) در ایران بماند.

گرفتار وقایع ۸۸  در خیابان ها

کامبیز دیر باز مشغول بازی در فیلم «ماه گرفتگی» به کارگردانی مسعود اطیابی  است و گروه سازنده این روزها با مسدود کردن خیابان  هاسکانس‌های مربوط به تظاهرات سال ۸۸ را مقابل دوربین می‌برند.این فیلم اتفاقات و حوادث سال 88 را دستمایه سوژه اصلی خود قرار داده است. طبق برنامه ریزی صورت گرفته فیلمبرداری «ماه گرفتگی» تا ماه آینده به پایان می‌رسد.

ملودرامی برای تحکیم خانواده

الهام حمیدی سرگرم بازی در مجموعه تلویزیونی «روزهای بیقراری»  به کارگردانی کاظم معصومی است. این سریال یکی از متفاوت‌ترین آثار نمایشی سال‌های اخیر تلویزیون است که با بستری ملودرام به قصه‌ای در ارتباط با حفظ و تحکیم خانواده می‌پردازد. یکی از ویژ‌گی‌های سریال «روزهای بیقراری»  این است که در چهار استان و منطقه جغرافیایی تهران، اصفهان، همدان و گیلان تصویربرداری می‌شود.

سه شنبه 25 خرداد 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فصل دوم «شهرزاد» در چند قدمی دوربین 

پیش تولید فصل دوم سریال شهرزاد که فصل اول آن مدتی قبل به پایان رسید از اواخر تیرماه شروع می‌شود. به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ فصل دوم سریال شهرزاد در مرحله قوام دهی به فیلمنامه است و مرحله پیش تولید آن از اواخر تیرماه شروع می‌شود. این فصل تا به حال در 26 قسمت در نظر گرفته شده است اما بنا به ظرفیت فیلمنامه احتمال افزایش قسمت های آن وجود دارد.

تعطیلی یک ماهه‌‌ «هفت»

برنامه‌ «هفت» بهروز افخمی یک ماه تعطیل شد تا پس از ایام رمضان با همین عوامل پخش خود را ادامه دهد. به گزارش ایسنا، این برنامه که جمعه شب ها از شبکه سه پخش می‌شود، به دلیل تداخل با مسابقات فوتبال جام ملت های اروپا،  ویژه‌برنامه های ماه مبارک رمضان و همچنین در پیش‌رو بودن لیگ جهانی والیبال، پخش خود را به مدت یک ماه تعطیل کرد.

پای جناب خان به سینما باز شد

جناب خان به سینما می آید. رامبد جوان در حال نگارش فیلمنامه ای درباره ماجرا های خودش و جناب خان است.  جوان گفت: همیشه به این فکر کرده ایم که من و جناب خان یک فیلم سینمایی تولید کنیم . این اثر موقعیت درخشانی در درام و شخصیت پردازی است. وی افزود: این اثر در جهان امروز از آن قصه هایی خواهد شد که می‌تواند تکان دهنده باشد، چون همه‌چیز در آن وجود دارد. داعش می آید وسط، بحث جنگ می آید وسط، صلح هم هست. در کل ابعاد، خیلی جذابیت دارد.  

شمر مختارنامه پشیمان است

محمد فیلی گفت: زندگی بسیاری از دوستان بازیگر به خاطر بیکاری آنها از هم پاشیده و حتی به  طلاق منجر شده است. ایفاگر نقش شمر در سریال «مختارنامه» افزود: حدود یک ماه پیش یک قرارداد سینمایی بستم اما هنوز هیچ خبری مبنی بر پرداخت دستمزد و یا رفتن جلوی دوربین نیست به همین دلیل درحال حاضر خودم نمی دانم چه کاره هستم. من هم ازاینکه بازیگر شدم پشیمانم اگر من یک دکه سیگار فروشی داشتم حالا یک سوپر مارکت دودهنه برای خود داشتم.

سه شنبه 25 خرداد 1395  9:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هابازغی از بیمارستان مرخص شد

تهیه‌کننده سریال «روزهای بیقراری» ضمن اعلام خبر ترخیص پژمان بازغی از بیمارستان از حضور دوباره این بازیگر در ادامه تصویربرداری سریال در روزهای آینده خبر داد.امیرحسین شریفی گفت: طی چند روزی که بازغی در بیمارستان بستری بود برنامه ریزی گروه به گونه‌ای رقم خورد که خللی در مراحل ساخت سریال به وجود نیاید و از طرف دیگر نیز نظارت دقیقی بر مراحل درمان این بازیگر خوب کشورمان داشتیم تا هرچه زودتر با بهبود کامل به جمع خانواده و همکاران خود بپیوندد. 

تصمیم گروهی  «پادری» ها

امیرحسین رستمی گفت: در سریال پادری نه اتفاقات عجیب و غریبی رخ می‌دهد و نه پروداکشن و جلوه‌های ویژه خارق العاده ای وجود دارد، بلکه ما در این مجموعه زندگی می‌کنیم.بازیگر مجموعه تلویزیونی پادری گفت: پس از دعوت محمدحسین لطیفی از گروه بازیگری دودکش برای ساخت فصل دوم این سریال، همه گروه تصمیم گرفتیم که نام اثر به پادری تغییر یابد.

«علی البدل» واقعی

خشایار الوند نویسنده «علی البدل» درباره این سریال و شوخی های آن بیان کرد که به دلیل فضای تازه ای که این کار دارد هنوز خودش هم از اینکه این کار نتیجه اش چه خواهد شد دلهره دارد.الوند درباره داستان این سریال و ذهنیتی که درباره افراد علی البدل ایجاد می شود، گفت: علی البدل در این سریال اسم یک شخصیت است که احمد مهرانفر بازی می کند و درواقع قصه او تعریف می شود. 

بازگشت به سینما

شهره لرستانی که این روزها بیش از هر کاری مشغول تدریس در دانشگاه و نگارش روی فیلمنامه جدید خود است درباره فعالیت‌های اخیرش به هنرآنلاین، گفت: این روزها فصل امتحانات است و مشغول گرفتن امتحانات دانشگاه هستم. از سوی دیگر روی فیلمنامه‌‍‌ای مشغول به کار هستم به نام "فال"، به تهیه‌کنندگی دکتر صبوری که خودم در حال نگارش آن هستم و اگر بشود قصد دارم آن را بسازم. 

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول مهرجویی از یک منتقد انگلیسی

داریوش مهرجویی اظهار کرد: در چند دهه اخیر سینمای آمریکا بر همه سینماهای غیرآمریکایی تأثیر بزرگی داشته و ایران تنها کشوری است که هنوز وجه فرهنگی و هنری سینما را زنده و مؤثر نگه داشته است. یکی از مورخان و منتقدان سینمای انگلیس به من ‌گفت  برایش بسیار مایه حیرت است موج قوی سینمای هنری اروپای‌شرقی، ژاپن، روسیه و… توسط سینمای آمریکا از میان رفتند ولی سینمای ایران هنوز همچنان می‌تازد و به موفقیت‌های چشمگیری دست می یابد.

دلیل اصلانی برای بازی در فیلم «دختر»

فرهاد اصلانی بیان کرد:  یکی از  مهم ترین دلایل پذیرش پیشنهاد  بازی درفیلم «دختر» میر کریمی این بود که خودم یک پدر هستم و در موقعیت این نقش قرار دارم که گاهی در مواجهه با دخترش کم می‌آورد.  اصلانی افزود:دختر من آماده ورود به دانشگاه است و مطمئنم مسائلی خواهد داشت که نمی‌دانم چطور باید با آن‌ها روبرو شوم چون اولین تجربه من به عنوان پدر است و امیدوارم بتوانم درست رفتار کنم. 

مهتاب کرامتی در مسیر شک و تردید

فیلم کوتاه «باهر» با  بازی مهتاب کرامتی و کارگردانی حسن آخوند پوربدون اصلاحیه در سینماهای «هنر و تجربه» اکران می شود. «باهر» که درجشنواره کن به نمایش در آمد داستان زنی است که گمان می کند همسرش با زن دیگری در ارتباط است و برای دانستن حقیقت به اقداماتی دست می زند که در مسیر شک و تردید قرار می گیرد.مانی حقیقی، محیا دهقانی، فرزان نجفی و کوروش محمدخانی  دیگربازیگران این فیلم هستند.

گلایه شیلا خداداد از خط قرمز های سینما

شیلا  خداداد در خصوص اقدام عملی نمایندگان مجلس برای رونق سینمای ایران اظهار داشت: امیدوارم برای تبلیغات فیلم‌های سینمایی راه چاره ای پیدا کنند که سینماگرها مجبور نشوند، فیلم هایشان را در شبکه های خارجی  که می‌شناسیم تبلیغ کنند.  وی افزود: باید به حال برخی خط قرمزهای سینما فکری شود؛ چرا که خط قرمزهای سینمای ما خیلی زیاد است و با این وضعیت داستان‌های جدید نمی‌توان ساخت و سوژه‌ها تکراری شده است.

پنج شنبه 27 خرداد 1395  8:11 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

"پنجاه کیلو آلبالو" دوباره برگشت!

با وجود مخالفت علی جنتی «وزیر ارشاد»نسبت به محتوای فیلم "پنجاه کیلو آلبالو" و تمدید نکردن اکران آن در سینماهای کشور، سینماتیکت اقدام به فروش بلیت این فیلم در برخی سینماهای شهرستان ها کرده است.به گزارش «نسیم آنلاین»، چندی پیش وزیر ارشاد بعد از تماشای فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» در اعتراض به محتوای این فیلم گفته بود: اعطای پروانه نمایش به این فیلم از اشتباهات بزرگ شورای پروانه نمایش بود؛ چرا که این فیلم فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج  و با آرایش نامناسب بازیگران الگوی نامناسبی ارائه می‌کند.

در جست و جوی  «کنتس سلما»

حسن فتحی مدتی است  روی فیلمنامه "کنتس سلما"  کار می کند و در حال آماده سازی نسخه نهایی آن است.وی به دنبال نقس "سلما" می‌گرددو امیدوار است  بتواند هنرپیشه جدیدی را برای ایفای این نقش پیدا کند. البته ترجیح می‌دهد چهره نباشد، مگر اینکه مجبور شود.وی خاطر نشان کرد: این فیلم به طور قطع امسال ساخته می شود اما اینکه در تابستان و یا پاییزاتفاق بیفتد، هنوز مشخص نیست؛ چون اول باید تکلیف پروژه "شهرزاد 2" مشخص شود.

تبریک دو وزیر دولت دهم به احسان علیخانی

علی ربیعی و عباس آخوندی وزرای دولت دهم در یادداشتی از ساخت برنامه «ماه عسل» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی تقدیر کردند.علی ربیعی؛ وزیر کار عنوان کرد: من می‌خواهم نام برنامه شما را گسترش غمخوارگی ملی بنامم. عباس آخوندی؛ وزیر راه و ترابری  نیزنوشت: این برنامه می‌خواهد خیرطلبی و امیدواری را انتشار دهد و با قصه‌هایی که حتی شاید به ظاهر شاد نیست تلاش کند ابتهاج درونی ایجاد و نفس حقیقت جو را به خدا نزدیک‌تر کند. 

آمادگی برای مقدمات فیلم جدید

علیرضا شجاع نوری در خصوص جدیدترین فعالیت سینمایی خود در سمت تهیه‌کنندگی گفت: به جز «مرحوم داماد»، مقدمات تهیه فیلمنامه‌ای با عنوان «شنبه‌ای که گذشت» در ژانر اجتماعی را فراهم می‌کنم که هم اکنون در مرحله دریافت پروانه ساخت به سر می‌برد.

پنج شنبه 27 خرداد 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش کیمیایی به یک تئاتر

مسعود کیمیایی که شامگاه 25 خرداد ماه به تماشای نمایش"کسوف" به کارگردانی ایوب آقاخانی رفته بود، این نمایش را اثری درخشان توصیف کرد و گفت: نمایشنامه بسیار خوب و بازیگرانی که از پس این متن برآمده‌اند نمایشی زیبا را روی صحنه خلق کرده اند.بازی ها در این نمایش با لهجه ا ی که خیلی تلاش شده بود اشتباه در آن نباشد و در این میان بدن،کلام و حرکت بازیگران بسیار درست و درخشان است.

انصراف  مهرداد اسکویی از اکران فیلمش

فیلم مستند سینمایی «رویای دم صبح» قرار بود در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شود اما مهرداد اسکویی کارگردان فیلم از اکران آن منصرف شد.وی در این باره گفت:فیلم درباره کودکان بزهکار دختر است و من با گروه سازنده فیلم صحبت کردم و تصمیم گرفتیم به دلیل این که چهره این بچه‌ها دیده می‌شود و امکان دارد با نمایش فیلم مشکلاتی برای آن‌ها به وجود بیاید، فیلم اکران نشود.ما می‌دانستیم اکران فیلم موفق خواهد بود اما به دلیل رعایت مسائل اخلاقی و این که مشکلی برای دختران حاضر در فیلم به وجود نیاید از اکرانش منصرف شدم.

افتخاری گوشه «خانه‌نشینی» را هم یاد گرفت

علیرضا افتخاری می‌گوید: در عرصه موسیقی یک گوشه را بلد نبودم که در این مدت این گوشه را نیز بلد شدم و آن گوشه «خانه نشینی» بود که خیلی ها از آن صحبت می کردند. من پیش از اینها این گوشه را نمی دانستم و حالا که آن را بلد هستم، متوجه شدم عجب گوشه خوبی را بلد نبودم؛ گوشه ای که چندان هم بد نیست و می تواند در این روزها به نوعی بهترین فعالیت من باشد.

نظر رامبد جوان در باره «ماه عسل»

رامبد جوان می گوید: «ماه عسل» در عین اینکه می‌گریاند یا ممکن است حالت را منقلب بکند و اشک شما به عنوان واکنش حسی در بیاید باز هم کارکردش این است که امید می‌دهد.با دیدن این برنامه احساس نمی‌کنید که همه‌چیز تمام شده است. بلکه این حس را می‌دهد که می‌شود زندگی کرد.

پنج شنبه 27 خرداد 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گیشه پرفروش مهرجویی زیر بازارچه کتاب

داریوش مهرجویی یکی از نام‌هایی است که هفته گذشته در «زیر بازارچه کتاب» خودی نشان داد و جدیدترین اثرش در میان پرفروش‌های شهر کتاب مرکزی قرار داشت.رمان «آن رسید لعنتی» به قلم کارگردان فیلم های «گاو»،«هامون »و «سنتوری» داستان زندگی فیلم‌بردار، کار‌گردان و تهیه‌کننده‌  ای پنجاه‌و‌چند ساله است که قرار می‌شود هزینۀ ساخت سریالش را به او بدهند.

دوست ندارم سوژه شوم

گلاره عباسی در باره سرک کشیدن برخی خبرنگارها در زندگی خصوصی اش می گوید: هیچ وقت بااین موضوع که در زندگی ام سرک بکشندمشکلی نداشته ام. اما پس از ازدواج چون زندگی خصوصی دونفره است هر دو نفربایدرضایت داشته باشند. من و همسرم دوست نداریم سوژه خیلی از ماجراها شویم.

ماهمیشه خوابیم

ابوالفضل جلیلی که از مدت‌ها پیش قصد داشته فیلمی درباره مولانا بسازد گفت: ناراحت نیستم  که هالیوود قرار است درباره مولانا فیلم بسازد.چون به نظرم در ایران تمایلی وجود ندارد درباره شخصیت‌هایی مانند مولانا، حافظ یا کوروش فیلمی ساخته شود. مهم نیست چه کسی این فیلم را می‌سازد، اما مسئله این است ما همیشه خوابیم و وقتی دیگران آمدند و مفاخرما ن را بردند، تازه از خواب بیدار می‌شویم و داد و بیداد می‌کنیم.

تلویزیون جای ما نیست

مریم امیرجلالی گفت:  هیچ پیشنهادی از تلویزیون برای حضور در مجموعه‌های تلویزیونی به وی نشده است. زمانی دوست داشتیم کارهای خوبی برای تلویزیون بسازیم و با تمام انرژی به دنبال این بودیم که دل مردم را شاد کنیم اما  اکنون تلویزیون جای کسانی شده که براساس رابطه در آن حضور دارند نه ضابطه. امیدوارم روزی برسد که هیچ بازیگری با خفت و خواری به شبکه‌هایی که اصلا آن‌ها را قابل نمی‌دانیم کوچ نکند.

یک شنبه 30 خرداد 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها