0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

ایوبی یک پیاله آلبالوی فاسد را نپذیرفت

رییس سازمان سینمایی در پاسخ به نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)  تحت عنوان( آقای ایوبی !بفرمایید «یک پیاله آلبالوی فاسد»)  گفت: بچه‌های امام صادق(ع) را دوست دارم. اما این پیاله را چون گفتند «فاسد» است، نمی‌پذیرم و برمی‌گردانم؛ چراکه از آن دسته دانش‌آموختگان امام صادق(ع) هستم که در میخانه عشق و ادبِ پیر دیرمان استاد «مهدوی کنی» به می ‌ناب خو کرده‌ام و می ‌دروغین و فاسد به مزاجم ناسازگار است .

انتقاد داریوش مهرجویی از فیلم مجیدی

داریوش مهرجویی  در مراسم تقدیرش از سوی سازمان انتقال خون به خاطر ساخت فیلم «دایره مینا»اظهار داشت: یکی از ایرادهایی که به فیلم «محمد (ص)» داشتم این بود که از فیلم نامه خوبی برخوردار نبود، به نظرم به جای این که فیلمبردار و عوامل دیگری را از خارج بیاوریم که در خدمت فیلم باشند، باید افرادی را برای کمک به نوشتن فیلم نامه و بهتر شدن آن می‌آوردیم.

واکنش رسانه ملی به رفتار ناشایست فرزاد حسنی

داوود نعمتی انارکی مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما در پی انتشار فیلمی از نحوه‌ برخورد فرزاد حسنی با مهمان برنامه «اکسیر» که سیل انتقادهای مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی را به همراه داشت، گفت:فرزاد حسنی تفاوتی میان صراحت و توهین به دیگران قائل نمی شود اگر تفاوت میان این دو را تشخیص می‌داد، با آن لحن  به دور از ادب با شرکت کننده مسابقه صحبت نمی‌کرد.

پشت پرده زندگی پیشکسوتان پرسپولیس

مستند «هویت سرخ» برای نخستین بار به بیان راز‌های ناگفته و داستان زندگی خصوصی پیشکسوتان پرسپولیس می‌پردازد و هر دوشنبه در« فیلیمو»  با گفتن و نمایش حقایقی خط قرمز دنیای فوتبال  را می شکند.شخصیت‌های اصلی این سریال اسطوره‌ها و بزرگان سرخ پوش هستند و محققان جذاب‌ترین و جنجالی ترین موضوعات درباره این پیشکسوتان را در اختیار کارگردانان برنامه قرار داده‌اند تا به کنجکاوی بی‌اندازه مخاطب پاسخ داده شود.  

طعنه عادل فردوسی پور به فرزاد حسنی در 90

عادل فردوسی پور در برنامه این هفته ۹۰ زمانی که داشت اسامی برندگان مسابقه پیامکی هفته گذشته را اعلام می کرد، به اسم برنده‌ای از مشهد، با نام رحمتی رسید و گفت: «قطعا ارتباطی به مهدی رحمتی ندارد چون او خیلی عصبانی است» فردوسی‌پور اسم برنده دیگری را هم این‌گونه اعلام کرد: «آقای دره‌زرشکی؛ ربطی هم به اون زرشک ها نداره!» طعنه او به توهین فرزاد حسنی مجری برنامه اکسیر و زرشکی بود که به مهمانش هدیه داد.

خداحافظی تنابنده از تلویزیون

محسن تنابنده در صفحه اینستاگرامش پستی را منتشر کرد و از خداحافظی احتمالی اش از تلویزیون خبر داد. محسن تنابنده روز قبل در صفحه اینستاگرامش پستی را منتشر کرد از عکس یک تلویزیون و متنی با عنوان «میگن ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است، ما هم عطای این تلویزیون را به لقایش بخشیدیم».

نارضایتی اهل قلم از برنامه خندوانه

300 نویسنده، ناشر و کتاب‌فروش که با هماهنگی معاونت امورفرهنگی وزارت ارشاد و خانه کتاب برای حضور در برنامه خندوانه دعوت شده بودند، از برخوردهای بعضا توهین‌آمیز و شرایط نامناسب استقرار در استودیوی ضبط این برنامه ابراز نارضایتی می‌کنند چون قریب به 11 ساعت در محل ضبط استقرار داشته و شاهد اتفاقات و شرایط ناخوشایندی بوده‌اند.

آسپرین  به جای شهرزاد

توزیع سریال جدید ویدئویی «آسپرین» به زودی  در شبکه نمایش خانگی آغاز می‌شود.  سریال آسپرین؛ درامی معمایی و روان‌شناسانه به کارگردانی فرهاد نجفی است و در چهار فصل15 قسمتی طراحی شده است.در این مجموعه علیرام نورایی در نقش اصلی بازی می‌کند و مجید صالحی و هادی کاظمی نیز برخلاف بازی‌های قبلی خود، در نقش‌هایی جدی ظاهر شده‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گلایه از نامهربانی با محیط زیست

داریوش مهرجویی که محیط زیست همیشه یکی از اصلی ترین دغدغه‌هایش است بی‌توجهی به محیط زیست را در تهران و شهرهای شمالی اسفبار توصیف می‌کند و می‌گوید: مردم در  این شهرهابا محیط زیست به شدت بدرفتاری می‌کنند و به محیط‌های سرسبز هیچ توجهی ندارند. آدم ازدیدن تصاویر زشت زباله‌هایی که در کنار ساحل دریای خزر ریخته خجالت می‌کشد.

بازی جلوی دوربین آسپرین

سارا خویینی ها به تازگی به گروه بازیگران سریال معمایی «آسپرین» به کارگردانی فرهاد نجفی پیوست و جلوی دوربین این مجموعه رفت. این سریال معمایی، درامی روان‌شناسانه و پرماجرا برای چهار فصل پانزده قسمتی طراحی شده و در خلاصه داستان سریال «آسپرین» آمده است: تیمی چهارنفره از نخبه‌های علم روان‌شناسی، مخفیانه‌ پروژه‌ای تحقیقاتی به نام آسپرین را پیگیری می‌کنند که درباره بیماران مبتلا به فراموشی است، اما نتایج تحقیقات چیزی نیست که آن‌ها انتظارش را می کشند.

مسیر جدید یک زندگی عاشقانه

شاهرخ فروتنیان  تابستان امسال با فیلم«امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی  میهمان سینما های کشور می شود. پروانه نمایش این فیلم صادر شده وآنونس و پوسترهای فیلم در حال طراحی است. فیلم نامه‌ «امکان مینا» را فرهاد توحیدی به نگارش در آورده که در خلاصه داستان آن آمده است:« تردید، شک و سرانجام خیانت، زندگی عاشقانه مهران و مینا را به مسیر تازه‌ای می‌کشاند.» میلاد کی مرام و مینا ساداتیان دیگر بازیگران این فیلم هستند.

کارگردانی چهار فیلم کوتاه  در یک هفته

بازیگر فیلم «رسوایی 2» گفت: چند طرح دارم که دوست دارم بسازم‌ و با بزرگانی در عرصه سینما مشورت کرده‌ام .اگر همه‌چیز درست پیش برود، سال بعد فیلم‌هایم را در مقام کارگردان خواهم ساخت. سحر قریشی افزود:تمام تلاشم را می‌کنم در همین هفته سه‌چهار فیلم کوتاه بسازم .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آرزوی فرامرز قریبیان

پنجمین شب فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران برگزار شد.فرامرز قریبیان در سخنانی  در این مراسم گفت: کتاب «فیل در تاریکی» قاسم هاشمی نژاد  اولین کتاب پلیسی است که در ایران نوشته شده است و نعمت حقیقی پس از سالها فیلم‌برداری تصمیم گرفت این فیلمنامه را کارگردانی کند.اما متأسفانه به دلیل اختلاف با تلویزیون 15 دقیقه از این فیلم، فیلمبرداری نشده  و دلم می‌خواهد این کتاب تبدیل به فیلم شود و دوست دارم خودم و یا شخص دیگری آن را بسازد.

فخیم زاده در برابر دوربین

الهام غفوری تهیه‌کننده «علی البدل» از آغاز تصویربرداری این سریال از امروز در یکی از روستاهای شهر همدان که در قصه ناکجاآباد معرفی شده است، خبر داد. همراه با آغاز تصویربرداری این مجموعه بازیگرانی از جمله مهدی هاشمی و مهدی فخیم‌زاده جلوی دوربین سیروس مقدم می‌روند و بازی خود را شروع می‌کنند.«علی‌البدل» ظاهراً نسخه‌ای دیگر از همان الگوی پایتخت است که در فضایی فانتزی رقم می‌خوردو ماه رمضان پخش می شود.

انتقاد گودرزی از سیما و سینما

فاطمه گودرزی گفت که در این سال‌ها فیلمنامه‌نویسان ضعیف نگارش سریال‌های تلویزیونی را بر عهده گرفته‌اند و به همین دلیل نقش خوب نوشته نمی‌شود.او درباره علت کم‌رنگ شدن حضورش گفت: در این چند سال فعالیت‌های سازمان صدا و سیما در زمینه تولید سریال و تله‌فیلم دچار رکود شده و کار تازه‌ای ساخته نمی‌شود. وضعیت سینما نیز چندان تعریفی ندارد.

کارگردانی «فال» در سینما

شهره لرستانی که به زودی با «فال» کارگردانی سینما را برای اولین بار تجربه می کند بیان کرد که به خاطر بدقولی ها، دیگر انگیزه ای برای کار در تلویزیون ندارد.شهره لرستانی بازیگری که فعالیت هایش در تلویزیون بیش از سینما دیده شد درباره حضورش در رسانه ملی گفت: چند طرح فیلمنامه و حتی کارگردانی یک سریال را پیشنهاد کردم ولی فایده ای نداشت.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راهکار آشتی مردم با تلویزیون

جعفر دهقان از رفتن برخی هنرمندان به کشورهای خارجی ابراز ناراحتی و بیان کرد: یکی از دلایلی که مردم تلویزیون را کمتر نگاه می‌کنند و به شبکه‌های ماهواره‌ای گرایش دارند، نداشتن آثار مناسب برای جذب مخاطب است. مدیران تلویزیون اگر واقعاً دل شان برای فرهنگ، هنرمندان و مردم می‌سوزد باید آثاری تولید کنند که با تفکرات جدید و نگاه و رویکرد دیگری ساخته شود تا مردم با تلویزیون آشتی کنند و جذب آن شوند .

پیوستن به «سه شنبه های بدون خودرو»

میترا حجار که در حاشیه جشنواره فیلم سبز به سینما فلسطین آمده بود گفت : باید قدر امنیت در ایران را بدانیم و با طبیعت بد رفتار نکنیم زیرا طبیعت به رفتار اشتباه ما واکنش نشان می‌دهد.حجار  افزود: اگر تمدن روم را سرب از بین برد، تمدن امروز را پلاستیک از بین می برد به مردم توصیه می‌کنم تا جایی که ممکن است از خودرو استفاده نکنند و به جنبش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» بپیوندند.

تاثیر تعداد فالوئرها بر دستمزد بازیگران

نیوشا ضیغمی درباره تاثیر تعداد فالوئرهای شبکه مجازی بر رقم قرارداد یک بازیگر، اظهار داشت: به نظر من تعداد فالوئرها می‌تواند تعیین کننده باشد اما باید بررسی کرد تعدادی که قابل مشاهده است  تا چه حدواقعی و چقدر از آن ها خریداری شده اند.  وی گفت: البته من هرگز سینما را با پول مقایسه نکرده و نخواهم کرد؛ چون سینما برای من بسیار ارزشمند است و تنها چیزی که برایم مهم است کارگردانی و فیلم نامه آن است.

حرف هایی تازه برای سینما

حسن معجونی که بازی در فیلم «بی‌نامی»  نخستین تجربه کارگردانی علیرضا صمدی را  به تازگی به پایان برده در باره همکاری اش با یک فیلم اولی گفت: برخی جوانان حرف‌های تازه‌ای برای سینما دارند . در این چند ساله جوانان حاضر در گروه «هنر و تجربه» ثابت کرده‌اند حرفی برای گفتن دارند. به ویژه کارگردان‌های جوان که می خواهند نخستین فیلم شان را بسازند در پی اثبات خود هستند و معمولا انرژی‌ خوبی دارند.

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیامک اطلسی در دوردست ها

سیامک اطلسی که در سریال «دوردست‌ها» به کارگردانی جواد افشار ایفای نقش داشته است، گفت: در این سریال ایفاکننده نقش حبیب بخشی هستم. حبیب بخشی فرد مهربانی است، اما از گذشته خود ناراحت است و تصور می‌کند در به دست آوردن ثروت خود خطاهایی را مرتکب شده است و همین موضوع سبب شده به دنبال کمک به افرادی باشد که فکر می‌کند به آنها ظلم شده است.این بازیگر تلویزیون و سینما افزود: تصور می‌کنم سال 95 سالی باشد که هنرمند بیکاری نداشته باشیم.

پیش به سوی نقش‌های جدی

«مرجانه گلچین» گفت: در حال حاضر فیلم‌نامه یک سریال به دستم رسیده است و در حال مطالعه آن هستم. نقشی که قرار است آن را بازی کنم،کاملا جدی و به دور از هرگونه کمدی بودن پیش می‌رود.بازیگر سریال «نفس گرم» با اشاره به ایفای نقش جدی در این سریال نیز افزود: در سینما و تلویزیون ما رسم بر این است تا به محض اینکه بازیگری در نقشی خوب می‌درخشد، به سرعت اغلب پیشنهادها به سمت همان تیپ نقش می‌رود.

جایزه استعداد جوان جشنواره کن 

آیدا پناهنده در کنار ۲ کارگردان جوان دیگر، دیشب جایزه استعداد جوان امسال را در حاشیه جشنواره کن دریافت کرد.یکشنبه شب، شب زنان در جشنواره کن بود. برای دومین سال، ستاره‌ها در مراسم شامی شرکت کردند که برنامه «زنان در فیلم» برگزار کرده بود. در این مراسم ساراندون و دیویس جایزه استعداد جوان در فیلم را به آیدا پناهنده، لیلا بوزید کارگردان جوان تونسی و گایا جیجی اهدا کردند.

فیلم‌هایی که اشک مرضیه برومند را درآورد

مرضیه برومند گفت: با دیدن فیلم‌های جشنواره‌  سبز (درباره‌  محیط زیست) اشکم درآمده است و با وجود این که من شاخک‌های بسیار حساسی در مورد اتفاقات محیط زیستی دارم اما بازهم از بسیاری از این اتفاقات محیط زیستی خبر نداشتم. فکر می‌کنم در تمام طول این هفته، همه ما غمگین به خانه رفتیم.

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرخصی از بیمارستان

اکبر عبدی پس از انجام عمل پیوند کلیه از بیمارستان مرخص شد. اکبر عبدی از نیمه اردیبهشت‌ماه برای عمل پیوند کلیه در بیمارستان بستری شده بود که با موفقیت‌آمیز بودن عمل، دوران نقاهت را پشت سر می‌گذراند.پیگیری‌های ایسنا از بیمارستان و یکی از همکاران این بازیگر حاکی از این است که وی از بیمارستان مرخص شده است.

یکتا با سام درخشانی

«بهروز مفید» تهیه‌کننده سریال «یکتا» گفت: سام درخشانی و لیلا زارع اولین نفراتی هستند که به «یکتا» پیوستند و از نقش‌های اصلی این سریال نیز هستند.به احتمال فراوان نیمه دوم خرداد ماه «یکتا» به کارگردانی شهرام شاه حسینی کلید خواهد خورد.این تهیه کننده همچنین افزود: اغلب لوکیشن‌هایمان در تهران هستند، اما حدود 5 درصد از لوکیشن‌ها در شهرستان است.

شریفی‌نیا و« یک امضا برای جهنم»

محمدرضا شریفی‌نیا به طور رسمی تهیه‌کننده فیلم «یک امضا برای جهنم» تازه‌ترین پروژه سینمایی علی ژکان شد. ابتدا قرار بود که تمام سرمایه ساخت فیلم از سوی بنیاد سینمایی فارابی تامین شود که این امر محقق نشد و روند تولید فیلم به تعویق افتاد. در ادامه محمدرضا شریفی‌نیا پیشنهادی مبنی بر تامین بخش مهمی از سرمایه این فیلم را ارائه کرد که بر اساس آن نیاز بود تا خود وی به عنوان تهیه‌کننده جدید این فیلم معرفی شود.

«ویلایی‌ها» با طناز طباطبایی

«ویلایی‌ها» عنوان اولین فیلم بلند سینمایی منیره قیدی است که هفته گذشته با حضور طناز طباطبایی در اندیمشک کلید خورد و هم اکنون فیلمبرداری آن در این شهر ادامه دارد.تا کنون طناز طباطبایی و ثریا قاسمی در این فیلم جلوی دوربین رفته اند و عمده فیلمبرداری «ویلایی ها» در اندیمشک انجام می شود.فیلمنامه این فیلم که اثری در ژانر دفاع مقدس است، توسط منیره قیدی و ارسلان امیری به نگارش در آمده است.سعید ملکان تهیه کننده «ویلایی ها» سال گذشته با دو فیلم «ابد و یک روز» و «برادرم خسرو» در جشنواره فجر حضور داشت.

شنبه 1 خرداد 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تنابنده با «پایتخت» در آمریکا و کانادا

محسن تنابنده با نمایش «پایتخت» به آمریکا و کانادا می‌رود.این بازیگر گفت:  قرار است تئاتر «پایتخت» شهریورماه در کانادا و آمریکا روی صحنه برود.او با اشاره به اینکه نمی‌تواند اطلاعات بیشتری درباره کارگردان این نمایش بدهد، تاکید کرد که کار با همان گروه سریال «پایتخت» اجرا می‌شود.در روزهای اخیر ویدئویی از محسن تنابنده و احمد مهران‌فر در شبکه‌های مجازی منتشر شده که تنابنده در توضیح آن از اجرای نمایش «پایتخت» در شهریورماه خبر می دهد.

آشتی با نمایش خانگی

شراره رخام بازیگر و تهیه‌کننده ابراز امیدواری کرد مردم با شبکه نمایش خانگی آشتی کنند، چرا که این شبکه نیز یک رسانه است و واسطه‌ای است بین مردم و هنرمندان. شراره رخام بازیگر سینما و تلویزیون این روزها مشغول بازی در نمایشی با عنوان "مادرخوانده" است که در نیشابور به روی صحنه رفته است.اوبه تازگی بازی در سریال "چارسو" را به پایان رسانده و در چند تله‌فیلم نیز حضور داشته است.

بازی در «۲۴سپتامبر»

امین زندگانی بازیگر فیلم سینمایی «24 سپتامبر» ، درباره نحوه حضورش در این اثر سینمایی که مرتبط با داستان زندگی یکی از شهدای فاجعه منا است،‌ گفت: فیلمنامه این فیلم هم مانند کارهای دیگر پیش از شروع به من پیشنهاد شد، فیلمنامه را خواندم محتوای فیلمنامه بسیار غم‌انگیز بود اما آن زمان احساس کردم فیلمنامه کیفیت لازم را برای اینکه به تصویر کشیده شود ندارد. اما دوباره بازنویسی  شد که به نظرم پرداخت فیلمنامه به درستی صورت گرفته است.  

هم پلیس هم خلبان

مهدی امینی خواه  گفت: در سال گذشته بازی در دو فیلم سینمایی «تارات» به کارگردانی پدرام بهرامی فر و «جزیره مهربانی» به کارگردانی فریال بهزاد را به پایان بردم .«تارات» که به موضوع قاچاق عتیقه‌های ایران می‌پردازد محصول مشترک ایران و ترکیه است ومن در این فیلم نقش یک پلیس بین‌الملل را ایفاکرده ام.در فیلم «جزیره مهربانی» من نقش خلبانی را ایفا کرده‌ام که هواپیمایش در جزیره‌ای سقوط کرده و مجبور می‌شود در این جزیره به زندگی خود ادامه دهد.

دوشنبه 3 خرداد 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

2 سال خانه نشینی

علیرضا جلالی تبار بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر می‌گوید که دو سال است خانه‌نشین شده است، چرا که در تلویزیون تولیدی در عرصه داستانی اتفاق نمی‌افتد و در این مدت تنها کارهای قدیمی پخش می‌شود.او که بیش از همه با فیلم "وقتی همه خوابیم" به کارگردانی بهرام بیضایی شهرت دارد درباره علل کم‌کاری خود گفت: تولیدات تلویزیون دو سال است که به طور کل تعطیل شده است.

مشغول بررسی 2 پیشنهاد

پرستو گلستانی گفت: بعد از حضور در سریال نوروزی «قرعه» دو پیشنهاد حضور در کارهای تصویری داشتم اما هنوز هیچکدام قطعی نشده است.در حال حاضر نیز به همراه رامین راستاد مشغول بازی در نمایش «آگنی تاژ» بودم.این نمایش که سوژه‌ای اجتماعی دارد تا پایان اردیبهشت در شهر اهواز روی صحنه رفت.

ناگفته‌های فقیه نصیری از بیماری اش

آتنه فقیه‌نصیری که مهمان نهمین قسمت از برنامه «اکسیر» بود،با اشاره به بیماری ام اس خود، گفت: دو سال پیش سر سریال «شمعدونی» قرار بود پلان کوتاهی بگیریم؛ هنگام ضبط، متوجه مشکلی در راه رفتنم شدم، به طوری که نمی‌توانستم در یک مسیر مشخص حرکت کنم که در نتیجه پلان خراب شد و تکرار کردیم؛ اولش فکر کردم سکته مغزی کردم که کج و کوله راه می‌روم ولی...نمی‌خواهم شعار بدهم، ولی از صمیم قلبم می‌گویم که ام اس برای من یک نعمت بود و به زندگی ام برکت داد.

حضور در یک گپ موسیقایی

کارگردان «مجموعه موسیقایی گپ» اظهارداشت تاکنون برخی از هنرمندان مطرح کشور به هنگام ضبط بخش‌هایی ازاین مجموعه، سرصحنه حضور داشتند که از جمله می‌توان به حضور ابوالفضل پورعرب اشاره کرد.تولید  این مجموعه به کارگردانی سید یاسر فقیهی از نیمه اردیبهشت کلید خورده است  و برای اولین بار قرار است در قالب یک اثر هنری به همراه تصاویری از خوانندگان جوان کشورمان با محوریت حواشی زندگی و حرفه‌ای آنها برای رسانه خانگی تهیه و تولید شود.

سه شنبه 4 خرداد 1395  8:57 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نسخه تایید شده بهرام بیضایی در چارسو

نسخه مورد تایید بهرام بیضایی از نمایش «کارنامه بندار بیدخش» برای نخستین بارشنبه ۸ خرداد درپردیس چارسو روی پرده می رود. فیلم تئاتر «کارنامه بندار بیدخش» نسخه تایید شده بهرام بیضایی است که به همراه فیلم ۲۰ دقیقه ای از پشت صحنه تمرینات و اجرای این نمایش در اختیار پردیس چارسو قرار گرفته است. بیضایی  «کارنامه بندار بیدخش» را سال ۷۶ با بازی پرویز پورحسینی و مهدی هاشمی در تئاترشهر روی صحنه برده بود.

رونمایی از «زیر پوست قصه‌ها»

کتاب «زیر پوست قصه‌ها» نوشته سعید عقیقی شنبه هشتم خردادماه ساعت 18:30 با سخنرانی کیانوش عیاری، محمد تهامی‌نژاد، همایون امامی، صادق زیباکلام و با حضور رخشان بنی‌اعتماد در سالن سیف ا...داد خانه سینما برگزار می‌شود.  رابطه‌ واقعیت و مستندهای بنی اعتماد و فیلم های بانوی اردیبهشت، زیر پوست شهر و قصه‌ها به عنوان کانون تمرکز جلوه‌های گوناگون واقعیت در  کتاب «زیر پوست قصه‌ها» بررسی شده است.

فیلم نامه «کوپال» مجابم کرد

نازنین فراهانی می‌گوید پس از چند روز مطالعه فیلمنامه «کوپال» متوجه شدم چقدر قوی و با کیفیت است بنابراین محمدرضا اصلی کارگردان نمایش «نگاه‌مان می‌کنند» را مجاب کردم تا بتوانم در «کوپال» نیز به ایفای نقش بپردازم. «کوپال» نخستین فیلم کاظم ملایی است که قصه یک شکارچی و تاکسیدرمیست به نام دکتر احمد کوپال را روایت می کند که دقیقا قبل از سال‌ تحویل با یک چالش غریب در زندگی‌اش مواجه می‌شود.

تقاضای پروانه ساخت «گشت ارشاد۲»

سعید سهیلی پس از پایان یافتن نگارش فیلم نامه تقاضای دریافت پروانه ساخت «گشت ارشاد ۲» را به وزارت ارشاد ارایه کرد. بنا بر شنیده ها فیلمنامه بخش دوم  فقط نام  «گشت ارشاد» را یدک می کشدوارتباط چندانی با موضوع اولیه ندارد و تنها برخی از شخصیت های قبلی از جمله کوشکی در بخش دوم این فیلم نامه حضور دارد اما روند داستان کاملا با داستان اول متفاوت است.

چهارشنبه 5 خرداد 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهاب حسینی  در حوض نقره

برنامه رادیویی «حوض نقره» این هفته به بررسی جایگاه سینمای ایران در جهان می پردازد   وگفت وگویی با شهاب حسینی برنده جایزه نخل طلای کن در برنامه این هفته خواهدداشت . دراین برنامه در گفت و گو با شهاب حسینی برنده نخل طلای بهترین بازیگر مرد کن برای بازی در فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی راهکارهای جهانی شدن سینمای ایران  مطرح می شود. «حوض نقره» ساعت 15 جمعه از رادیو ایران پخش می‌شود.

یادداشت افسانه بایگان برای همسر شهید بابایی

افسانه بایگان بازیگر نقش همسر شهید بابایی در سریال «شوق پرواز» به مناسبت درگذشت ملیحه حکمت، همسر شهید بابایی در یادداشتی نوشت: انسان های هم روح و عاشق در آن دنیا در کنار هم جای دارند. آنچنان که بنده در مدت آشنایی با ایشان دریافتم،در  وجود  ایشان عشقی متعالی با حضور همیشه زنده شهید عباس بابایی بود. چه پرواز بلندی از قفس تنگ این دنیا.

آغاز دوباره نفس  با  مسعودرایگان

بعد از وقفه ای طولانی در روند تولید سریال «نفس» این گروه فعالیت خود را  با حضور مسعود رایگان از سر می گیرد. «نفس» درامی اجتماعی درباره یک پسر جوان به نام روزبه و دختری جوان است که با درگیرشدن در یک سری مسایل روابط شان تحت تاثیر قرار می‌گیرد.  بهناز جعفری نیز یکی دیگر از بازیگرانی است که احتمالادر این سریال ایفای نقش خواهد کرد.

پایان یک رویا در شهرک غزالی

ماه چهره خلیلی بازی در تیزر سینمایی کتاب «رویای نیمه شب» را در شهرک غزالی به پایان رساند.این فیلم به کارگردانی اصغر عباسی برای معرفی و تبلیغ کتاب «رویای نیمه شب» است.  این رمان اثر مظفر سالاری، به‌ عنوان کتاب چهارمین دوره مسابقۀ کتاب‌خوانی کتاب‌ و زندگی معرفی شده است.  «رویای نیمه شب»، داستانی است عاشقانه با زمینه‎ مذهبی که حکایت از دلدادگی جوانی از اهل سنت به دختری شیعه مذهب دارد که در راه وصال با موانع و اتفاقاتی تلخ و شیرین مواجه است.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  8:08 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ژست و قمپزهای کن برای فروشنده

افخمی در پیام تبریکش به اصغر فرهادی به خاطر موفقیت «فروشنده» نوشت: جشنواره کن هیچ دوست ندارد فیلمسازی را که پیش تر به وسیله آمریکایی ها کشف شده و اسکار گرفته تایید کند و جایزه بدهد. با این ژست و این قمپز برای کن  خیلی زور داشت که فرهادی را بعد از اسکاری که از آمریکایی ها گرفته تحویل بگیرند و در واقع نظر آمریکایی ها را تایید کنند.

محسن چاوشی سفیر شد

خواننده سریال ˝شهرزاد˝ سفیر میراث فرهنگی خوزستان شد. مراسم روز میراث و هنر با تجلیل و معرفی سفیران فرهنگی خوزستان در هتل پارس اهواز برگزارشد و محسن چاوشی (خواننده پاپ)  به عنوان سفیر میراث فرهنگی خوزستان معرفی شد.

«شهرزاد 2» در چند قدمی دوربین

تهیه‌کننده ˝شهرزاد˝ گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده فصل دوم سریال ˝شهرزاد˝ از اواسط و یا پایان تیر آغاز می‌شود.  ساخت فاز دوم این سریال  در سه فصل به تولید می‌رسد که فصل دوم آن ۲۲ قسمت دارد.در حال حاضر فیلمنامه این سریال توسط حسن فتحی و نغمه ثمینی در حال نگارش است و ۱۴ قسمت اول این سریال نگارش شده است. با برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان خرداد ماه نگارش فیلمنامه "شهرزاد۲" به پایان می‌رسد.  

تعویق دوباره کنسرت مازیار فلاحی در یزد

برگزاری کنسرت مازیار فلاحی در یزد که پیش از این از اول و دوم خرداد به روز چهارشنبه و پنجشنبه (پنجم و ششم خرداد) موکول شده بود بار دیگر به تعویق افتاد.معاون فرهنگی اداره کل ارشاد یزد علت تعویق این کنسرت را همزمانی اجرای آن با آیین تشییع پیکر یکی از شهیدان مدافع حرم و اجلاس جهان اسلام در یزد عنوان کرد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  8:11 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هجوم هواداران پاشایی به صفحه رامبد جوان

در پی برنامه سه شنبه شب خندوانه ، طرفداران مرتضی پاشایی هنرمند فقید کشور به اینستاگرام رامبد جوان حمله کردند.به گزارش ایسکانیوز، برنامه خندوانه سه شنبه شب میزبان جوانانی بود که به دلیل علاقه به مرتضی پاشایی خواننده فقید پاپ شبیه او لباس پوشیده بودند.در پی این برنامه، عده زیادی از طرفداران مرتضی پاشایی در صفحه اینستاگرام رامبد جوان اعتراض خود را به این برنامه اعلام کردند.

اکران «فروشنده»همچنان بلاتکلیف

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش سازمان سینمایی درباره اکران فیلم کارگردان اسکاری سینمای ایران، گفت: هنوز تصمیمی از طرف عوامل فیلم برای اکران فروشنده در ایران گرفته نشده است. ظاهراً عوامل جدید ترین ساخته اصغر فرهادی هنوز تصمیمی برای نمایش فیلم در ایران نگرفته اند  بنابر این چیزی هم به شورای پروانه نمایش اعلام نشده است.

ادعای عجیب کارگردان فیلم «دوئل»

احمدرضا درویش کارگردان سینمای دفاع مقدس در جشنواره روح ا... با گلایه از سوءاستفاده‌هایی که به نام امام خمینی(ره) انجام می‌شود از این گفت که این روزها خاطرات جنگ خرید و فروش می‌شود. درویش با بیان خاطراتی از جنگ و عشق یک مکانیک نسبت به امام(ره) گفت: یک مکانیک کارش را در یک منطقه رها می کند و به جبهه می رود و تانک ها را تعمیر می کند. وی می‌گفت «این پیرمرد(امام (ره)) مرا حیران و عاشق خود کرد.» در این شرایط که خاطرات جنگ خرید و فروش می شود، خیلی سخت است فردی با خلوص ببینیم که دیدگاهش نسبت به امام(ره) پر از عشق به ایشان باشد.

خداحافظی شجاع نوری از برنامه «سینمای ایران»

علیرضا شجاع نوری از جدا شدن از برنامه تلویزیونی «سینمای ایران» شبکه چهار خبر داد. وی که اجرای برنامه «سینمای ایران» در شبکه چهار را بر عهده دارد گفت: یکشنبه دوم خرداد ماه به مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار اعلام کردم دیگر با این برنامه همکاری نخواهم داشت.شجاع نوری تصریح کرد: با وجود جلسات و گفت وگوهای متعددی که در شروع همکاری ام با برنامه برای شکل گیری روند آن صورت گرفت، هرچه بیشتر پیش رفتیم اختلاف نگاه من و تلویزیون به سینما فاصله دارتر شد و این مشکل به گونه ای بود که ساختار و محتوای برنامه را متاثر می کرد و در نهایت مرا به این نتیجه رساند که نخواهم توانست آن طور که در شأن من و بینندگان برنامه است  موفقیت و عزت سینمای ایران را چه در داخل و چه در خارج از کشور انعکاس دهم به همین دلیل تصمیم گرفتم که دیگر با این برنامه همکاری نداشته باشم تا این برنامه با رویکردی که دارد به راه خود ادامه دهد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پشت میز مذاکره برای یک کمدی تجاری

جواد رضویان در حال مذاکره برای بازی در فیلم«پسرعمو، دخترعمو»  نخستین ساخته روح انگیز شمس  است. این اثرکمدی  که22 خرداد در تهران کلید می خورد داستان زندگی پسر عمو و دختر عمویی است که در زندگی خانوادگی شان اختلافات زیادی به وجود می آید . آن ها با دستور و راهنمایی های پدر بزرگ  شان مجبور می شوند همه اختلافات خانوادگی را حل کنند که این موضوع، داستان فیلم را پیش می برد.

نخستین همکاری مشترک با بهرام رادان

فیلمبرداری «زرد»  نخستین تجربه مصطفی تقی زاده با  بازی ساره بیات ظرف یک ماه آینده به پایان می‌رسد. «زرد» حاوی پیامی انسانی است ونقش ساره بیات کمتر به آثاری که در گذشته ایفا کرده نزدیک است و در این اثر هم مانند سایر آثارش مقابل دوربین دوباره خواهد درخشید. این نخستین همکاری مشترک بهرام رادان و ساره بیات است.

کمدی رویارویی پسرکی آس و پاس با شیخی عرب

لیلا بلوکات با فیلم سینمایی «آس و پاس»  جدیدترین ساخته آرش معیریان که به تازگی پروانه نمایش دریافت کرده است میهمان سینماهای کشور می شود .« آس و پاس »یک کمدی – فانتزی است که رویارویی یک پسرک آس و پاس با شیخی عرب را بازگو می کند  در «آس و پاس» بازیگران دیگری چون محمدرضا شریفی‌نیا، محمدرضا هدایتی، سحر قریشی، حسام نواب صفوی، بهاره رهنما و مهران غفوریان نقش آفرینی کرده اند.

نقشی به من پیشنهاد نمی‌شود

علی صادقی گفت: الان متاسفانه شرایط کار ما نامناسب شده و خیلی از همکاران من بیکار هستند. شغل من بازیگری است و هر کاری نمی‌توانم انجام دهم. مردم مرتب می‌پرسند چرا فیلم بازی نمی‌کنی. نمی‌دانند نقشی به من پیشنهاد نمی‌شود.وی افزود: مدت‌هاست بیکار هستم، اما کارم بارها از شبکه پخش می‌شود. حداقل بیایند پول تکرار کارهایمان را به ما بدهند. منتظر پیشنهاد بازی هستم. خیلی‌ها مثل من هستند.

شنبه 8 خرداد 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر ام اس با همراهی «برانکو ایوانکوویچ »

در مراسم روز جهانی ام‌اس که توسط انجمن بیماران مبتلا به ام‌اس در پارک پردیسان برگزار شد آتنه فقیه‌نصیری و «برانکو ایوانکوویچ » به عنوان سفیر سلامت معرفی شدند.آتنه فقیه‌نصیری که خود به بیماری ام‌اس مبتلا است گفت: خیلی دوست دارم بدانم علت بیماری ام‌اس چیست؟ پزشکان می‌گویند این بیماری ناشناخته است اما امیدوارم روزی برسد که علت این بیماری شناسایی شود.

میهمان شبکه نمایش خانگی با استرداد

حمید فرخ نژاد بافیلم «استرداد» به کارگردانی علی غفاری  میهمان شبکه نمایش خانگی شد. فیلم سینمایی «استرداد» فیلمی بود که درسی و یکمین جشنواره فیلم فجر خوش درخشید و حمید فرخ نژاد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را نیز برای بازی در این فیلم دریافت کرد. این فیلم موضوع استرداد طلاهای ایران از روسیه در جنگ جهانی دوم را به تصویر می‌کشد  وجزو معدود پروژه‌هایی است که اجازه فیلم برداری در کاخ کرملین را پیدا کرد.

یک کشتی گیر باز نشسته

پرویزپرستویی فیلم«انتقام در سکوت» را به کارگردانی مهدی نادری تولید خواهد کرد . دراین فیلم در نقش یک کشتی گیر بازنشسته ایفای نقش خواهد کرد. پرستویی چند سالی  است  می کوشدبا مشارکت در تولید آثار کارگردانان جوانتر ردپایی پررنگ از خود در حیطه تولید بگذارد. وی پیش از این تهیه کنندگی فیلم دو به کارگردانی سهیلا گلستانی و بوفالوی کاوه سجادی حسینی را بر عهده داشته و در آن ها ایفای نقش نیز کرده است.

سرگرم بازی در فیلمی زنانه

ثریا قاسمی درباره فعالیت های جدید خود گفت: این روزها با تمام احساس مشغول بازی در فیلم سینمایی «ویلایی ها» به کارگردانی منیر قیدی هستم که در رابطه با فداکاری و نقش مادران و همسران شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس ساخته می شود. وی افزود: «ویلایی ها» به نوعی فیلمی زنانه محسوب می شود وقطعاً جزو بهترین آثار سینمای دفاع مقدس خواهد بود.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:41 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهاب حسینی در مراسم ختم همسر شهید بابایی

عصر شنبه 8 خرداد مراسم ختم مرحومه صدیقه حکمت همسر سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی با حضور جمعی از مسئولان لشکری و کشوری در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد. سید شهاب حسینی بازیگر نقش شهید عباس بابایی در سریال شوق پرواز،  الهام حمیدی  بازیگر نقش همسر شهید بابایی و یدا... صمدی ، کارگردان  این سریال و برخی دیگر از عوامل این مجموعه تلویزیونی نیز در این مراسم حضور داشتند.

پیوستن به  «نفس»  جلیل سامان

جلیل سامان کارگردان سریال«نفس» خبر داد که علیرضا کمالی نژاد به جمع بازیگران سریال «نفس»  پیوسته است.پیش از این حضور مسعود رایگان، بهناز جعفری و ژاله صامتی در این سریال قطعی شده بود.«نفس» درامی اجتماعی درباره یک پسر جوان به نام روزبه و دختری جوان است که با درگیرشدن در یک سری مسایل روابط شان تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

کشیک قلب

تصویربرداری مینی سریال «کشیک قلب» که برای پخش در شب های قدر ماه مبارک رمضان تولید می‌شود با آغاز بازی بهاره رهنما در شرق تهران ادامه دارد.ضمن اینکه چند روز پیش آتیلا پسیانی و کاظم هژیرآزاد بازی شان به پایان رسید. محسن کیایی، رحیم نوروزی، علی استادی، لیندا کیانی، نگین معتضدی ، آتیلا پسیانی، کاظم هژیر آزاد و بهاره رهنما در این سریال بازی می کنند.

بازی در نقش پدر

سپند امیر سلیمانی گفت: در سریال «معمای شاه» نقش جوانی‌های علم که میانسالی‌اش را پدرم بازی کرده است، بازی می‌کنم وهنوز نقشم در این سریال به پایان نرسیده و ضبط بخش‌هایی از بازی‌ام قرار است به زودی مقابل دوربین رود. البته مدتی است مشغول تمرین و بازی در نمایش «فراموش‌نامه» به کارگردانی سعید امیرسلیمانی هستم.‌ این نمایش، اثری کمدی درام، با مضمون وفاداری آدم‌ها به یکدیگر است.

دوشنبه 10 خرداد 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها