همه شيريني ها ممكن است در ظاهر شبيه به هم باشند ولي مطمئن باشيد هميشه با ديدن ظاهر آن فرمول مواد و پخت آنها را نميتوانيد حدس بزنيد.
مجله سیب سبز: همه شيرينيها ممكن است در ظاهر شبيه به هم باشند ولي مطمئن باشيد هميشه با ديدن ظاهر آن فرمول مواد و پخت آنها را نميتوانيد حدس بزنيد.
مواد لازم
-
120 گرم روغن صاف
-
120 گرم پودر شكر
-
1 عدد تخممرغ
-
1 قس زنجبيل
-
1 قس دارچين
-
2/1 قچ جوز هندي پودرشده
-
2 /1 قم بيكينگ پودر
-
2 /1 قم جوش شيرين
-
70 گرم ماست
-
320 گرم آرد
-
به ميزان لازم شكلات تختهاي سفید و قهوهای
طرز تهیه:
1. روغن و پودر شكر را در كاسهاي بريزيد و با همزن به مدت يك دقيقه هم بزنيد.تخممرغ،زنجبيل، دارچين و جوز هندي را هم اضافه كنيد و باز با همزن هم بزنيد.
2. بيكينگ پودر،جوش شيرين و ماست را هم به مواد ديگر اضافه كنيد.در انتها آرد را به مواد اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد.
3. خمير را با وردنه روي سطح تميزي باز كنيد تا حدود سه ميليمتر ارتفاع داشته باشد، حالا ابتدا با رول دانه برجسته روی خمیر یک دور بکشید، سپس با قالب دلخواه خمير را قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.سيني را در فر به مدت 12 تا 15 دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت سيني را بيرون بياوريد تا شيرينيها خنک شوند.
4. شكلات تختهاي را به روش بنماري (روي حرارت غيرمستقيم) آب كرده و شيرينيها را با آن تزیين كنيد.