0

یک خورش فسنجان خوشمزه با اردک

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

یک خورش فسنجان خوشمزه با اردک

 

 
خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که طرفداران خیلی زیادی دارد. البته طرز پختن آن نیز خیلی مهم است. اینکه فسنجانتان خوب از آب در بیاید خیلی هنر می خواهد. یک مسئله دیگر گوشت استفاده شده در فسنجان است که از هر نوع گوشتی می تواند باشد. در اینجا از اردک استفاده کرده ایم.
 

مجله آشپزی مثبت - نوشین  منصوبی: خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که طرفداران خیلی زیادی دارد. البته طرز پختن آن نیز خیلی مهم است. اینکه فسنجانتان خوب از آب در بیاید خیلی هنر می خواهد. یک مسئله دیگر گوشت استفاده شده در فسنجان است که از هر نوع گوشتی می تواند باشد. در اینجا از اردک استفاده کرده ایم.
 

خورش فسنجان با اردک

مواد لازم برای 4 نفر



  • 300 گرم گردو  
  •  2 ق س  روغن مایع
  •  1 عدد اردک کوچک درسته
  •  به میزان لازم شکر و نمک و فلفل
  •  به میزان لازم رب انار  
  •  1ق س رب گوجه‌ فرنگی تفت داده شده
  • به میزان لازم زردچوبه


طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

2. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

3. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای اردک از گوشت گوسفند هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت قبل از اضافه کردن آن به خورش آن را کمی تفت دهید.

چهارشنبه 6 آبان 1394  10:31 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها