#اسپاگتی_پخته_با_پنیر
اسپاگتی پخته با پنیر ،روشی جدید و جالب برای پخت اسپاگتی در خانه
مواد لازم : برای 6 نفر
اسپاگتی227 گرمشیر1.2 پیمانه تخم مرغ1 عدد گوشت گاو450 گرمپیاز متوسط خردشده1 عددفلفل دلمه ای سبز خردشده1 عدد متوسطگل سیر خردشده2 عددپودر فلفل قرمز1 قاشق چای خوریزیره1.2 قاشق چای خوریپونه ی کوهی1.2 قاشق چای خورینمک1.2 قاشق چای خوریفلفل1.2 قاشق چای خوریسس گوجه فرنگیحدوداً 227 گرمپنیر چدار خردشده1.2 پیمانهپنیر مونتری جک خردشده1.2 پیمانه
طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر :
ابتدا اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. شیر و تخم مرغ را خوب ترکیب کنید. اسپاگتی که آب آن رفته است را با شیر و تخم مرغ مخلوط کنید. خوب هم بزنید. ترکیب اسپاگتی را در یک ظرف 23 در 33 سانتی متری بریزید. گوشت گاو را با پیاز، فلفل سبز و سیر در یک ماهیتابه ی بزرگ تفت بدهید. اجازه بدهید آب آن برود.
گوشت که آب آن رفته است را به ماهیتابه برگردانده و به آن ادویه بزنید. بگذارید برای 2 دقیقه بپزد. آن را با سس گوجه فرنگی هم زده و برای دو دقیقه ی دیگر بپزید.
ترکیب گوشت را روی اسپاگتی پخش کنید. کمی پنیر روی آن بریزید. برای ده دقیقه در دمای 218 درجه ی سانتیگراد فر، اسپاگتی را بپزید تا پنیر ذوب شده و پف کند.
اسپاگتی خود را از فر درآورده و بگذارید ده دقیقه بماند.