0

خورش ران بوقلمون با فندق و بادام

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خورش ران بوقلمون با فندق و بادام

مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: حالا که طرفداران گوشت بوقلمون روز به روز زیادتر می شوند ما هم سعی می کنیم دستور پخت های متنوعی را با بوقلمون به شما آموزش دهیم. طرفداران غذای ترش حتما عاشق این خورش می شوند.
 

خورش ران بوقلمون و فندق و بادام

مواد لازم براي 2 نفر

  • 1 عدد ساق بوقلمون
  • 50 گرم فندق چرخ شده
  • 100 گرم بادام
  • 10 عدد آلو جنگلی
  • 1 ق س رب انار
  • 1 ق س رب زرشک
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا ساق بوقلمون را با پیاز که پوست آن را گرفتید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که پیاز باید درسته باشد.

2. وقتی بوقلمون پخت، فندق رنده شده را به آن اضافه کنید. بادام را هم درسته داخل قابلمه بریزید. بعد از چند دقیقه رب انار و رب زرشک را اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

3. پیاز را که داخل خورش انداخته بودید از قابلمه درآورید، آن را با پشت قاشق له کرده ، دوباره به خورش اضافه کنید.

4. در این مرحله آلو جنگلی و به میزان لازم نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید. خورش را هم بزنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را با برنج سرو کنید.


يه جور ديگه

اگر رب زرشک در اختیار نداشتید، از 2 قاشق غذاخوری زرشک  استفاده کنید.

فوت وفن

- ساق بوقلمون مدت زمان بیشتری برای پخت می‌خواهد.

- وقتی ساق می‌پزد یک مقدار استخوان از گوشت جدا می‌شود. می‌توانید استخوان را از خورش درآورید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 4 آبان 1394  3:53 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها