0

گوشت قلقلی ترش و شیرین

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

گوشت قلقلی ترش و شیرین

 

مواد لازم:
*  آناناس:یک قوطی (560گرم)
*  کره: دو قاشق غذاخوری
*   شکر (ترجیحا قهوه ای):2 قاشق غذاخوری
*   نشاسته ذرت:یک قاشق غذاخوری
*   سرکه سیب:2قاشق غذاخوری
*   سس سویا:یک قاشق غذاخوری
*   پودر زنجبیل:نصف قاشق چای خوری
*   فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده:2عدد متوسط
*   گوشت قلقلی پخته شده:نیم کیلوگرم

طرز تهیه:
فر را روی 170درجه سانتی گراد قرار دهید.
آب آناناس، کره، شکر، نشاسته ذرت، سرکه، سس سویا و پودر زنجبیل را در قابلمه روی حرارت متوسط به مدت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا مواد غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند.
مواد را به طور منظم هم بزنید.
سس آماده شده، تکه های آناناس، فلفل دلمه ای و گوشت قلقلی را در ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید 30دقیقه در فر بپزد. (می توانید روی حرارت ملایم گاز نیز قرار دهید.)

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 3 آبان 1394  8:13 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها