0

مقالات ورزشی

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:مقالات ورزشی

افزایش آنتی اکسیدان بدن توسط پروتئین Whey

افزایش آنتی اکسیدان بدن توسط پروتئین Wheyرادیکال‌های آزاد عناصر شیمیائی دوباره فعال‌شده‌ای هستند که به‌صورت طبیعی در جریان متابولیسم بدن تولید می‌شوند. آنها می‌توانند به‌صورت ترکیبات خطرناک به غشاء سلول، DNA، عروق خونی و عضلات بچسبند و باعث آسیب‌های جدی و تخریب سلول‌ها شوند. آنها را در ذهن خود مثل زنگ روی فلزات بدانید که نابودکننده بافت‌ها بوده و باعث بالا رفتن سن می‌شوند.
آنتی‌اکسیدان‌ها به رادیکال‌های آزاد می‌چسبند و آنها را بی‌ضرر و اصطلاحاً خنثی می‌سازند. مهم‌ترین و فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان گلوتاثیون (glutathione) نام دارد و مقدار آن در بدن روی توانائی بدن جهت مبارزه با رادیکال‌های آزاد تأثیر دارد. تمرینات شدید، عمل جراحی یا استرس‌های احساس می‌توانند باعث کاهش و حتی تهی شدن این آنتی‌اکسیدان مهم در بدن شوند و در نتیجه ریسک آسیب‌رسانی رادیکال‌های آزاد را افزایش دهند.
محققان فرانسوی یافته‌اند که با خوراندن یک نوع پروتئین Whey قبل از ۲ ساعت قبل از تمرین شدید به موش‌ها، حدود ۸۰ درصد مقدار گلوتاثیون در کبد آنها در مقایسه با گروه دیگری که گلوکز یا شبه‌دارو مصرف کردند، افزایش‌یافته. بنابراین مصرف پروتئین Whey که Cysteine فراوانی دارد پیش از تمرین ممکن است از تهی شدن ذخایر گلوتاثیون در اثر تمرینات شدید جلوگیری کند.

مجله دانش ورزش

سه شنبه 7 دی 1389  11:15 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

انرژی و فعالیت های جسمانی در ورزش

انرژی و فعالیت های جسمانی در ورزشواکنش های شیمیایی که نیازی به مصرف اکسیژن ندارند به سرعت انرژی قابل توجهی برای دوره های کوتاه زمان تولید می کنند . این نوع واکنش های بی هوازی سریع برای حفظ یک عملکرد معیاری سطح بالا در فعالیت های سرعتی و سایر اعمال انفجاری شدید کمال اهمیت را دارند . برای مقایسه در فعالیت های هوازی طولانی مدت ، انرژی از مواد غذایی و از طریق واکنش هایی که نیازمند اکسیژن اند گرفته می شود . برای اینکه این عمل نتیجه بخش باشد فرآیند شرایط فیزولوژیک ایجاب می کند تا از چگونگی تولید انرژی برای حفظ فعالیت های ورزشی ، منابع این انرژی و انرژی مورد نیاز برای فعالیت معین آگاهی داشته باشیم .
در این بخش به طور گسترده ای نحوه اخذ انرژی شیمیایی موجود در مواد غذایی به وسیله یاخته و استفاده از ان برای توان دهی به اعمال زیستی بررسی می شود و البته بر اهمیت مواد غذایی و فرآیندهای انتقال انرژی در تداوم اعمال فیزیولوژیک به هنگام فعالیت های سبک ، متوسط و شدید تاکید می کند.

محمد مهدی کی پور
http://allofsport.blogfa.com

سه شنبه 7 دی 1389  11:21 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

ایمنی در شنا

ایمنی در شناشناکردن یکی از فعالیت‌های تفریحی رایج در ماه‌های گرم تابستان است، اما نباید نکات ایمنی اساسی را فراموش کرد.
هر سال عده زیادی در هنگام شنا کردن دچار شکستگی، پیچ‌خوردگی، رگ‌به‌رگ ‌شدگی و کبودشدگی می‌شوند. با کمی احتیاط می‌توان از این صدمات جلوگیری کرد.
این نکات ایمنی را هنگام شنا کردن به یاد داشته باشید:
▪ هرگز به تنهایی شنا نکنید و نگذارید دیگران به تنهایی شنا کنند.
▪ کودکان را در هنگام شنا کردن همه اوقات تحت نظر داشته باشید. هر کسی که نزدیک آب مراقب کودکان است، باید احیای قلبی- عروقی را بداند و بتواند یک کودک را نجات دهد.
▪ هرگز هنگامی که احساس خستگی، سرما یا گرمای مفرط می‌کنید، شنا نکنید.
▪ همیشه عمق آب را امتحان کنید تا اطمینان حاصل کنید که عمق آن برای شیرجه‌رفتن مناسب باشد.
هنگامی در آب‌های آزاد مانند دریا یا دریاچه شنا می‌کنید، این نکات را در نظر داشته باشید:
▪ به دقت وضع آب و هوا را در نظر داشته باشید. در حین توفان،مه یا بادهای قوی به دریا نروید.
▪ بعد از توفان برای شنا به دریا نروید، اگربه نظر می‌رسد آب دارد بالا می‌‌آید یا سیلاب رخ می‌دهد.
هنگام شیرجه‌رفتن از روی تخته شیرجه این نکات را در نظرداشته باشید:
▪ در هر بار تنها یک نفر روی تخته شیرجه برود.
▪ تنها از انتهای تخته پرش، شیرجه را انجام دهید.
▪ پس از شیرجه با شناکردن از تخته شیرجه دور شوید، تا جا برای شیرجه نفر بعدی باز شود.

همشهری آنلاین

سه شنبه 7 دی 1389  11:29 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

این حرکت‌ها برای رفع خستگی است

۱. ماساژ پوست‌سر: با انگشت‌ها ریسه موهایتان را شانه کنید. دست را در حالی‌که به پوست سر فشار می‌دهید به سمت تارک فرق سر برده با قسمت گوشتی سرانگشت‌ها ماساژ دهید. سپس تمامی سطح جمجمه را با نوک انگشتان به حالت حرکات دورانی کوچک ماساژ دهید.
بعد با شست هر دو دست، از گوشته سر تا پس سر را ماساژ دهید تا هر دو انگشت به هم ملحق شوند این حرکات را چندین مرتبه تکرار کنید.
۲. ماساژ بازو (دست): برای سهولت در انجام این کار، بهتر است که بازوها را آغشته به ژل یا کرم مرطوب‌کننده نمائید.
ابتدا ماهیچه خارجی بازو که آویخته شانه است را بین کف دست و انگشتان بگیرید. سپس دست را تا بازو پائین بیاورید و دوباره به طرف شانه‌ها بالا ببرید. این حرکت را با قسمت‌ ماهیچه داخلی بازو نیر انجام دهید. سپس در حالی‌که انگشتان را به ماهیچه‌های دست فشار می‌دهید (به جز شست) تا مچ دست پائین آمده و دوباره با فشار دادن انگشتان روی ماهیچه‌ها به سمت ماهیچه‌های خارجی بازو بالا ببرید.
۳. ماساژ ساق پا: به کم دست راست، قوزک پا را در دست بگیرید و دست چپ را روی دست راست قرار دهید. همزمان و به‌طور آهسته در حالی‌که با دو دست روی پا فشار می‌آورید، تا قسمت ران دست‌ها را بالا بیاورید.
۴. ماساژ ماهیچه‌های ران: دست‌ها را روی سطح خارجی ران قرار دهید. ماهیچه را بین کف دست و انگشت‌ها بگیرید و خوب فشار دهید به همین ترتیب ماهیچه‌های ران و باسن را ماساژ دهید همین حرکت را روی ماهیچه‌های دیگر تکرار کنید. انجام این عمل شدید موجب درد می‌شود.
۵. ماساژ کف پا: روی قالی یا موکت بنشینید. یکی از پاها را جمع کنید طوری‌که زانو در زیر چانه قرار بگیرد. به این ترتیب راحت می‌توانید کف پا را ماساژ دهید. کف پا را در دو دست بگیرید، طوری که انگشتان دست به سمت کف پا و دو انگشت شست روی پشت پا قرار بگیرند. دست‌ها را به سمت پاشنه حرکت دهید در حالی‌که به سختی به کف پا فشار می‌آورید. سپس با کمک انگشت شست، تاندون‌ها و انگشت‌های پا را تا قوزک پا ماساژ دهید. در پایان انگشت شست پا را بین دو انگشت گرفته، فشار دهید و به سمت خارج بکشید.

سه شنبه 7 دی 1389  11:31 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بازی های دبستانی و ورزش

بازی های دبستانی و ورزشیکی از مسائلی که از اهمیت خاصی برخوردار است شیوه برخورد با کودکان و چگونگی آموزش دادن به آنها است زیرا وقتی جوانان دچار اشتباهی می شوند، بزرگ ترها درصدد گرفتن ایرادهای مختلف برمی آیند. حال آنکه اگر به دوران کودکی جوانان و همچنین به شیوه تربیتی و آموزشی بزرگ ترها نظری بیفکنیم، خواهیم دید که اغلب مشکلات از همان زمان آغاز می شود و این مسأله تنها به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در زمینه های مختلف تربیتی و آموزشی است. (جهت آگاهی بیشتر، علاقه مندان می توانند به پیوست مراجعه کنند.)
کتاب بازی های دبستانی و ورزش نوشته نازنین افلاطونی است.کتاب حاضر مجموعه ای از منابع مختلف علمی است که هدف آن آموزش و پرورش کودکان از طریق فعالیت بدنی و نیز بازی های کودکانه است.این کتاب در ۵ فصل و در سه هزار نسخه به چاپ رسیده که قیمت آن دو هزار تومان است و خواندن آن به علاقه مندان توصیه می شود.

روزنامه ایران ورزشی

سه شنبه 7 دی 1389  11:36 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

با دویدن شاداب و سلامت بمانید

بخش مهمی از همه ورزشها را دویدن به خود اختصاص داده است. این ورزش ساده نه فقط باعث آب شدن چربیهای بدن می شود، بلکه شادابی و روحیه مثبت برای بدن فراهم می آورد.
از مزایای عمده دویدن می توان به سلامت ماندن قلب و ریه اشاره کرد. همچنین تقویت عضلات اصلی بدن، کشش و انعطاف پذیری آنها، تقویت استخوانها، تنظیم ضربان قلب و فشار خون از مزیتهای عمده دویدن هستند. اشخاصی که بطور منظم و مستمر این ورزش را انجام می دهند، معمولا سالمتر از دیگران هستند. این افراد همچنین دارای خوابی بهتر بوده و عمومآ استرس کمتری به سراغشان می رود. دویدن اشکال مختلفی دارد، بهترین نوع آن که برای تمامی افراد با سنین مختلف پیشنهاد می شود، دویدن آرام و طولانی مدت است. توجه داشته باشید که اگر از بیماریهایی نظیر دیابت، درد سینه، بیماریهای ریوی، آسم، بیهوشی، فشار خون بالا رنج می برید و یا اخیرا عمل جراحی کردید ، حتمآ قبل انجام این ورزش، با پزشک خود مشورت کنید.
http://faraz.blogfa.com/

سه شنبه 7 دی 1389  11:38 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

برای رفع خستگی ”پا“ چه باید کرد:

بهترین راه رفع خستگی پاها آن است که هر روز پس از بازگشت به منزل، ابتدا پاها را شسته و سپس بر روی زمین طوری دراز بکشید که پاها بالاتر از سر قرار گیرد. بدین منظور می‌توان از گذاشتن صندلی و یا چند بالش در زیر پاها استفاده نمود. درحین این عمل، پاها را به آرامی ماساژ دهید. دست را از قسمت‌ پنجه پا به‌طرف زانو حرکت دهید. این عمل به گردش خون کمک نموده و خستگی پاها را از بین می‌برد. قرار دادن پاها به‌طور متناوب در آب گرم و سرد نیز بسیار مؤثر است. در پایان کار بایستی از آب سرد جهت شستشو استفاده نمود. مخلوط آب لیموترش و سرکه با آب در رفع خستگی پاها اثر خوبی دارند.
تقویت پا:
هر روز صبح، پیش از آنکه از رختخواب خارج شوید، پاهایتان را ورزش دهید. ابتدا زانوها و سپس پا را خم کنید. بعد پاها را به‌صورت صاف و کشیده به‌سمت بالا به‌صورت عمود بر بدن ببرید. علاوه بر این نرمش، حرکت زیر نیز در قوی کردن عضلات پاها بسیار مؤثر است.
روی پنجه‌های پاها بایستید و تا آنجا که ممکن است خود را بالا بکشید. سپس به آرامی به حالت اولیه گرفته و کف پاها را بر روی زمین بگذارید. حرکت را از روزی ۱۰ بار شروع کرده و به‌تدریج به تعداد آن بیافزائید. پس از انجام تمرینات فوق، پاها را با روغن بادام و یا زیتون ماساژ دهید.

سه شنبه 7 دی 1389  11:40 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

برای دویدن چه لباسی بپوشیم؟ ‌

برای دویدن چه لباسی بپوشیم؟ ‌پوشیدن لباس مناسب در هنگام دویدن، اهمیت دارد. این نکات را در مورد پوشیدن لباس در دویدن رعایت کنید. ‌ هنگامی که هوا سرد است، چند لایه لباس بپوشید. ‌ داخلی‌ترین لباس باید طوری طراحی شده باشد که رطوبت خارج ‌شده از پوست را جذب کند. ‌ لایه میانی عرق را جذب کرده و گرمای بدن را حفظ ‌کند و لایه بیرونی شما را از باد و باران حفظ نماید. در هوای بسیار سرد، پوستتان را برهنه در مقابل هوا قرار ندهید. می‌توانید از وازلین در این خصوص ‌استفاده نمایید. ‌ از کفش مناسب و محکم دو استفاده کنید که به حد کافی جاذب ضربه باشد. کفش‌های دویدن خود را هر ۹ تا ۱۲ ماه یکبار عوض کنید. ‌ در ماه‌های تابستان، زمانی از روز که در آن می‌‌دوید بر نوع پوشش‌تان موثر است. در صبح زود یا غروب که هوا خنک‌تر ‌است بدوید.‌

روزنامه آفتاب یزد

سه شنبه 7 دی 1389  11:41 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بچه ها! ورزش

بچه ها! ورزشبه طور حتم شما بچه ها ورزش کردن رو خیلی دوست دارین چون علاوه بر این که باعث سلامتی و تندرستی می شه شادی و نشاط رو به همراه میاره.بهتره همه شما بچه ها ورزش رو تو برنامه روزانتون بگنجونین و تنبلی، کسلی و خستگی رو از خودتون دور کنین.بهسا ۱۱ سال داره و می گه: من ورزش کردن رو خیلی دوست دارم و همیشه صبح ها ورزش می کنم و سرحال و با نشاط به مدرسه می رم. هومن ۱۰ ساله هم می گه: من دوچرخه سواری و شنا رو خیلی دوست دارم ولی مامانم می گه فصل زمستون سرده و ممکنه سرما بخوری و نتونی به مدرسه بری.سپیده ۹ ساله هم عنوان می کنه: من ورزش کردن رو دوست ندارم. چون نمی تونم خیلی خوب ورزش کنم و دوستانم منو مسخره می کنن.
او ادامه می ده: من همیشه زنگ های ورزش خودمو به مریضی می زنم تا حرکات ورزشی رو انجام ندم و مورد تمسخر دوستام قرار نگیرم. آریا ۸ ساله می گه: من ورزش دسته جمعی رو خیلی دوست دارم. ورزش تو مدرسه خیلی لذت بخشه. ای کاش همه زنگ ها، زنگ ورزش بود. علی ۱۰ ساله هم می گه: من ورزش کردن رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه به دلیل عینک نمی تونم خیلی جنب و جوش کنم و تا حالا چند تا عینک تو زنگ ورزش شکستم. سالار ۹ ساله هم می گه: اگه در طول سال تحصیلی هم، کلاس های ورزشی مثل ژیمناستیک، کاراته و ... باشه خیلی خوبه.او ادامه می ده: بیشتر کلاس های ورزشی فصل تابستون تشکیل می شه و ما بچه ها در طول سال نمی تونیم به ورزش بپردازیم. سوگل ۸ ساله هم می گه: من پیاده روی و ورزش در پارک و فضاهای سرسبز رو خیلی دوست دارم.او اضافه می کنه: همیشه من و خانواده ام فصل بهار و تابستون به شهربازی می ریم و از هوای تمیز و فضای سبز اون جا استفاده می کنیم و به ورزش می پردازیم.خب بچه های خوب و مهربون، امیدوارم همیشه با انجام حرکات ورزشی صحیح، شاداب و سلامت باشین و مراقب دوستان خوبتون که عینک دارن هم باشین و هیچ کس رو مسخره نکنین.نکات ایمنی در ورزش رو فراموش نکنین و مراقب باشین تا هنگام ورزش کردن آسیب نبینین. سالم و بانشاط باشین.

عابدیان

روزنامه خراسان

سه شنبه 7 دی 1389  11:42 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

باشگاه تناسب اندام

باشگاه تناسب اندام۱) پرس صندلی چرخ‌دار
اگر در خانه صندلی چرخ‌دار برای میز کامپیوتر دارید، می‌توانید چند حرکت دست و بازو را وقتی پشت میزتان نشسته‌اید، انجام دهید. در حالی که روی صندلی خود نشسته‌اید، دو لبه میز را با دست نگه دارید و با استفاده از عضلات بازو سعی کنید خودتان را به سمت میز بکشید و سپس دوباره خودتان را به عقب هل دهید. این حرکت روی عضلات جلو بازویتان کار می‌کند.
۲) مارش حین ظرف شستن
زندگی خیلی پرمشغله است، به همین دلیل اگر وقت ندارید، می‌توانید چند کار را هم‌زمان انجام دهید. برای مثال، وقتی جلوی ظرف‌شویی ایستاده‌اید و ظرف می‌شویید، می‌توانید در جا مارش بزنید. همین‌طور می‌توانید تمرین ساق هم انجام دهید. فقط کافی است روی پنجه پا، خودتان را بالا و پایین بکشید.
۳) لگد با کاناپه
می‌توانید با استفاده از کاناپه به عنوان یک تکه تجهیزات ورزشی، روی عضلات ران و باسن خود کار کنید. سر پا بایستید، طوری که یکی از دسته‌های کاناپه روبه‌روی‌ شما باشد. به جلو خم شوید، وزن‌تان را روی دسته کاناپه بیندازید.
سرتان را پایین نگه دارید تا به عضلات گردن‌تان فشار وارد نشود. با پای راست‌تان به سمت عقب لگد بزنید، به صورتی که کف پایتان با سقف موازی شود و سپس دوباره آن را پایین بیاورید.
اگر حرکت را درست انجام دهید باید در عضلات باسن و ران احساس سوزش کنید. ۱۵ بار تکرار را برای هر کدام از پاها انجام دهید.

روزنامه سلامت

سه شنبه 7 دی 1389  11:43 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بعد از جراحی رباط صلیبی

بعد از جراحی رباط صلیبیورزشکارانی که تحت عمل جراحی ترمیم رباط صلیبی قدامی‌زانو قرار می‌گیرند، پس از گذراندن درمان‌های اولیه فیزیوتراپی باید آماده انجام حرکات دشوارتر شوند تا به تدریج توانایی حضور در ورزش مورد نظر را کسب کنند. برنامه دویدن به‌طور عمده پس از ماه سوم پس از عمل آغاز می‌شود و از اهمیت زیادی برخوردار است. البته پیش از شروع برنامه دویدن باید بتوانید تعدادی از حرکات را زیر نظر فیزیوتراپیست انجام داده تا در صورت آمادگی به شما اجازه شروع دویدن داده شود. به یاد داشته باشید برنامه زیر می‌تواند متناسب با وضعیت شما تغییر کند.
▪ هفته اول: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۴۰۰ متر با شدت ۵۰ درصد بدوید. این دوره را چهار بار و سه روز در هفته تکرار کنید.
▪ هفته دوم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۸۰۰ متر با شدت ۵۰ درصد بدوید. این دوره را دو بار و سه روز در هفته تکرار کنید.
▪ هفته سوم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۱۶۰۰ متر با شدت ۵۰ درصد بدوید. در ادامه ۴۰۰ متر راه بروید. این دوره را یک بار و سه روز در هفته انجام دهید.
▪ هفته چهارم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۴۰۰ متر با شدت ۵۰ درصد بدوید. در ادامه ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۸۰۰ متر با شدت ۷۵ درصد بدوید، سپس ۴۰۰ متر راه بروید . این دوره را دو بار و سه روز در هفته تکرار کنید.
▪ هفته پنجم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۱۶۰۰ متر با شدت ۷۵ درصد بدوید. در ادامه ۴۰۰ متر راه بروید. این دوره را دو بار و سه روز در هفته تکرار کنید.
▪ هفته ششم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید سپس ۴۰۰ متر با شدت ۷۵ درصد بدوید. در ادامه ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۸۰۰ متر با شدت ۱۰۰ درصد بدوید و دوره را با ۴۰۰ متر پیاده روی تمام کنید. این دوره را دو بار و سه روز در هفته تکرار کنید.
▪ هفته هفتم: ابتدا ۴۰۰ متر راه بروید، سپس ۱۶۰۰ متر با شدت ۱۰۰ درصد بدوید. در ادامه ۴۰۰ متر راه بروید. این دوره را دو بار و سه روز در هفته انجام دهید.

روزنامه سلامت

جمعه 10 دی 1389  11:39 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بهای پرورش اندام را بپردازید

بهای پرورش اندام را بپردازیدظاهراً بدنسازی از ورزش های ارزان به حساب می آید. شما می توانید با پرداخت وجه ناچیز ماهانه عضو یک باشگاه بدنسازی شوید و از امکانات آن طی ۳ تا۴ روز در هفته استفاده کنید و یا حتی با خرید یک جفت دمبل و هالتر و یک میز پرس در منزلتان یک باشگاه کوچک راه اندازی کنید. خب تا اینجای کار مشکلی نیست. ولی کاش قضیه به همین جا ختم می شد. مهم ترین قسمت این ورزش بعد از پرداخت حق عضویت شروع می شود. یعنی پرداخت قیمت تمرین و تغذیه طبیعی است که که برای بدست آوردن هر چیزی در این دنیا باید بهای آن را هم پرداخت کنید. برای بدست آوردن یک اندام متناسب و سلامتی بدن هم قیمتی مشخص شده که خدمت تان عرض می کنم.
اولین اصل در پرورش اندام داشتن یک رژیم غذایی مناسب است. رژیم غذایی مناسب یعنی چه؟ بطور کلی یعنی تأمین پروتئین و تمامی ۲۱ نوع آمینواسید مورد نیاز به اضافۀ تأمین انرژی بدن برای عضله سازی توسط کربوهیدرات ها در غیر این صورت بدن پروتئین مورد نیاز خود را از شکستن بافت های عضلانی و تبدیل آن به پروتئین بدست خواهد آورد و این یعنی فاجعه. یعنی هر چه رشته کرده اید پنبه می شود. عضلاتی را که به سختی و با زحمت زیاد پرورش داده اید، در اثر سوء تغذیه به باد فنا می روند.
اینجاست که پرورش اندام از یک ورزش ظاهراً ساده و ارزان تبدیل به یک ورزش پیچیده و گران می شود. بدن انسان نمی تواند پروتئین مورد نیاز خود را در یک وعدۀ غذایی تأمین کند، حتی اگر شما یک مرغ درسته را در یک وعده میل کنید، فقط مقداری از آن جذب شده و بخشی از پروتئین آن بیهوده به هدر خواهد رفت. از اینرو باید مقدار پروتئین لازم را به تدریج به بدن وارد کنید. به همین جهت مجبورید هر ۳ ساعت یکبار یک وعده غذایی داشته باشید. بدین ترتیب شما حدود ۶ وعده غذایی خواهید داشت که مثلاً ۱۰۰ گرم استیک یا ۱۰۰ گرم شنسیل مرغ یا ماهی یا پروتئین گیاهی مانند سویا، لوبیا، حبوبات و غلات باید در هر وعدۀ آن گنجانده شود.
جدای از این، مصرف مکمل هم بودجه ای جداگانه می طلبد. انواع مکمل ها با وزن ها و طعم های مختلف و ترکیبات گوناگون و چربی سوزها و آمینواسیدها و مکمل های حاوی کربوهیدرات و غیره هر کدام با قیمت ها و کیفیت های متفاوت به خودی خود هزینۀ این ورزش را بالا می برد.
تنها ماده ای که مصرف آن برای بدنساز بسیار ضروری است و تقریباً رایگاه تمام می شود، نوشیدن روزانه ۱۲ لیوان آب است. البته اگر مشتری آب معدنی هستید، باز هم برایتان هزینه آور است.
تازه این مطالب مربوط به پرداخت قیمت تغذیه شماست. بهای تمرین شاید ارتباطی با اسکناس نداشته باشد ولی تحمل دردهای عضلانی و خستگی های شدید ناشی از تمرین احتمال آسیب دیدگی در مفاصل یا بافت های عضلانی در اثر تمرین یا افتادن وزنه روی بدن، از پرداخت هر گونه وجه نقدی سخت تر است.
با تمام این حرف ها ممکن است هیچکدام از این اتفاقات برای شما رخ ندهد و یا هدف شما از بدنسازی لزوم پرداخت چنین هزینه هایی را از بین ببرد. ولی به هر حال پرورش اندام ورزشی است که مرد میدان می طلبد.
دست و پنجه نرم کردن با فولاد سرد و تحمل و تازیانه های آن بر روی عضلات، اراده ای محکم، عزمی استوار و انگیزه ای قوی می خواهد. مطمئن باشید کسی که در حال حاضر به این ورزش می پردازد، مسلماً دارای ویژگی های فوق می باشد. در غیر این صورت از کنار باشگاه هم عبور نمی کرد.

خانواده ما

جمعه 10 دی 1389  11:40 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بهبود افسردگی با ورزش

بهبود افسردگی با ورزشطبیعت پیوسته در حركت و تغییر است‏‏‏‏, انسان نیز به عنوان جزئی از این طبیعت بایستی خود را با این حركت و تغییر هماهنگ كند و جسم و روح خود را پویا نگه دارد؛ كه این پویائی و تحرك رمز سلامتی اوست و در این مورد ضرب المثلی هست كه (( اّب جاری هیچ وقت نمی گندد ولی اّب راكد می گندد ))
عصر امروز كه عصر تكنولوژی و ماشین است بیش از پیش از فعالیت و حركت انسانها كاسته كه معضلاتی چون ناراحتی های روحی-روانی را با خود به ارمغان داشته و مراجعه افراد را به كلینیكهای روان درمانی وانجام مشاوره های روحی را بیشتر كرده است. بیماری افسردگی طیف وسیعی از افراد را درگیر خود كرده رفتارهای خود آزارانه كه اغلب به خودكشی می انجامد, ناامیدی, ذهنیت منفی, انزوا, عدم فعالیت, احساس ناتوانی و تغییرات كلّی فیزیولوژیك بدن از عوارض این بیماری است.
از آنجا كه جمعیت انبوهی از افراد به این بیماری غیر واگیر مهلك گرفتارند لذا درمان این بیماری برای همه حائز اهمیّت است.
در حیطه درمان افسردگی , تحقیقات زیادی صورت گرفته است و از روشهای مختلفی مثل دارو درمانی, روان درمانی, گفتار درمانی و.....استفاده شده ولی بنا به نتایج به دست آمده از تحقیقات ,ورزش در تعدیل این بیماری بسیار مؤثر بوده است ؛به گفته دكتر روبرت اس براون : ( هر نوع رژیم درمانی برای افسردگی تجویز شود باید تمرینات ورزشی باشد. )
ورزشهای آیروبیك كه ورزشهای سخت , شدید و مداوم اند در درمان افسردگی نسیار مؤثر اند ؛ به طور كلّی ورزش های منظم روزانه ( حتی ۲۰ دقیقه در روز ) برای پیشگیری از بسیاری بیماری ها مؤثر است؛با ورزش كردن هورمونی به نام ( اندروفین) ترشح میشود ؛این هورمون كه به (معجون جوانی) معروف است سبب طول عمر, سلامتی, شادابی مگردد و قدرت سیستم ایمنی را بالا میبرد (جلوگیری ازبیماری ام اس)
بهترین زمان برای ورزش كردن عصر میباشد چون فرد از وعده های روزانه بهره برده و انرژی كافی را ذخیره كرده است.
انجام مرتب و منظم تمرینات ورزشی آمادگی بدن را بالا میبرد و سبب آرامش قلب و شادابی فرد می گردد و فرد بهتر میتواند با هر گونه استرس های محیطی و خارجی بر خورد كند.
با ورزش كردن فرد به تناسب اندام, وزن ایده آل, توانائی فیزیكی و قدرت میرسد كه در او عزت نفس و اعتماد به نفس را كه شرط اساسی درمان افسردگی است بالا میبرد.
(دوپامینو سروتونین) ,از انتقال دهنده های شیمیایی است كه سبب تعادل عصبی میشود ؛ این ماده با ورزش متعادل می گردد و این نیز از معجزات دیگر ورزش است .

سایت تخصصی بدنسازی ایران

جمعه 10 دی 1389  11:42 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بی وزنی با وزنه

بی وزنی با وزنهوزنه زدن دوبار در هفته، در صورتی که درست انجام شود سلامتی را در طول زندگی تضمین می کند. تحقیقات نشان می دهد افرادی که دو بار در هفته از وزنه زدن در ورزش استفاده می کنند شانس بیشتری نسبت به سایرین در جلوگیری از پیشرفت اضافه شدن چربی به بدنشان و حتی پیشگیری از بروز انواع بیماری هایی مانند دیابت و ناراحتی های قلبی دارند. متخصصان نکته های زیر را هنگام کار با وزنه توصیه می کنند.
▪ تنفس: تنفس درست و مناسب در مدت زمان حمل وزنه ها، برای کنترل فشار خون ضروری است. در طول مدت حمل وزنه ها نفس عمیق بکشید و در میان دوره ورزش به طور طبیعی تنفس کنید.
▪ زمان: چربی های خود را در یک دوره بسوزانید و در فکر تغییر ناگهانی وزن نباشید و به جای آن به طور آرام، منظم و با احتیاط عمل کنید. این بهترین راه برای رسیدن به نتیجه است.
▪ تعداد حرکت: نیازی نیست که ۱۵ مرحله پشت سر هم وزنه حمل کنید تا نتیجه را ببینید. یک یا دو مرحله حرکت ،شما را به نتیجه می رساند.
▪ شروع آسانتر: شما قوی هستید اما نیازی نیست که این قدرت را به همه نشان دهید. وزنه ای که برای توان شما سنگین است بلند نکنید. باید توانایی این را داشته باشید که ۱۰ تا ۱۵ حرکت پی درپی را قبل از این که ماهیچه هایتان احساس خستگی کنند انجام دهید.
▪ رعایت توازن: اطمینان حاصل کنید که اکثر ماهیچه های بدنتان در حال فعالیت هستند. عضلات شکم، سینه، پا، بازو و دست ها و عضلات پشت. از همه آنها به طور یکنواخت و به یک میزان استفاده کنید.
استراحت: یک فرصت یک یا دو روزه به خودتان بدهید تا انرژی صرف شده در ورزش را به دست آورید.

روزنامه ایران

جمعه 10 دی 1389  11:46 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

پله پیمایی و رسیدن به سلامتی

پله پیمایی و رسیدن به سلامتیپیشرفت روزافزون علم و فناوری های نوین درکنار مزیت های متعددی که برای جوامع بشری داشته، همواره اثرات جانبی ناخوشایند و حتی مخرب بر جسم و روح انسان گذاشته است.
امروزه بسیاری از فعالیت ها و کارهای مهم به وسیله کامپیوتر و اینترنت و در اصل پشت میزها انجام می شود. در بیشتر اداره ها کارمندانی را می بینیم که شاید فقط برای خوردن ناهار یا استفاده از سرویس بهداشتی از پشت میزهای خود برای چند دقیقه ای بلند می شوند و ساعت های طولانی بدون هیچ تحرک فیزیکی مشغول به فعالیت هستند. در ساختمان های چند طبقه وجود آسانسور، پله برقی و دیگر تجهیزات مدرن موجب شده است که تحرک افراد تا حد قابل توجهی کاهش یابد. اخیراً گروهی از محققان دانشگاه ژنو مطالعاتی روی افرادی که در محیط های بسته کار می کنند، انجام داده و دریافته اند که این افراد اگر فقط به جای استفاده از آسانسور از پله استفاده کنند و برای پیگیری کارهای خود در طبقات مختلف ساختمان پله پیمایی کنند، سالم تر می مانند و میزان مرگ و میر در این افراد تا ۱۵ درصد کاهش می یابد.
«فیلیپ مایر» محقق ارشد دانشگاه ژنو اظهار می کند: «پله پیمایی در افراد کم تحرک به تناسب وزن، تنظیم فشار خون و تعادل بدن کمک می کند.
در تحقیقی که در دانشگاه ژنو انجام شده است، از یکصد نفر از کارکنان دانشگاه ژنو خواسته شد که به مدت سه ماه فقط از پله استفاده کنند، نتایج حاصله از این آزمایش بسیار چشمگیر بود و کاهش وزن، کاهش تجمع چربی، کنترل فشار خون و کلسترول به عنوان اثرات مفید استفاده از پله ها در این افراد بشدت مشهود بود.

کبری آکیش

روزنامه ایران

جمعه 10 دی 1389  11:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها