معاون اجتماعي ناجا گفت: در سال جاري نيز، افزايش کشف حجاب و بيبند و باري نداشتيم اما در برخي از نقاط، تجري و بدحجابي وجود دارد.
سردار سعيد منتظرالمهدي در بيستمين نشست کارگروه عفاف و حجاب کشور که با حضور دستگاههاي مرتبط اعم از نمايندگان مجلس و نهادها و سازمانهاي مسئول تشکيل شد، گفت: پليس، آخرين ايستگاه در بين ۲۶ دستگاه مسئول در امر عفاف و حجاب است.
وي در ادامه اصليترين علت بدحجابي و تبرج در جامعه از منظر روانشناسي را، کاهش اعتماد به نفس، دانست و افزود: زنان و مردان ما بالفطره دين مدار هستند و خوشبختانه در سال جاري نيز، افزايش کشف حجاب و بيبند و باري نداشتيم اما بهرحال، در برخي از نقاط، تجري و بدحجابي وجود دارد.
منتظرالمهدي با اشاره به اينکه در موضوع عفاف و حجاب، همگان بايد به ميدان آمده و نقش خود را ايفا کنند، گفت: اگر شرکاي اجتماعي پليس وظيفه خود را در راستاي افزايش عفت عمومي و حجب و حيا در جامعه، بدرستي انجام دهند، ديگر نيازي به اقدام پليس نيست.
معاون اجتماعي ناجا بر اهتمام جدي پليس در ايفاي نقش سلبي خود و حتي فراتر از آن، در حوزه پيشگيري و آموزش همگاني، تأکيد کرد و گفت: تقويت حوزه ايجاب و پيشگيري اجتماعي، با هدف کاهش هزينههاي حاصل از مداخله و مقابله انتظامي، صورت ميگيرد.
وي تأکيد کرد: نيروي انتظامي بر سر اصول خود پافشاري ميکند و پاسداري از ارزشهاي والاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را در جبين و پيشاني مأموريتهاي خود ميداند.
به گفته وي، پليس همواره به امنيت اخلاقي جامعه و فراهم کردن زيرساختهاي اين مهم، توجه ويژه دارد تاجاييکه تأمين اين بخش از امنيت براي آحاد مردم، از دغدغههاي اصلي فرمانده نيروي انتظامي است.
منتظرالمهدي خاطرنشان کرد: پليس در کنار ديگر شرکاء و نهادهاي مسئول در مأموريت پراهميت عفت عمومي و حجب و حيا، ميتواند چهره و سيماي شهر را به طليعه و منظري از جامعه اسلامي تبديل کند.