طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه
آماده سازی: 5 دقیقه - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه برای تهیه سوپ کدو حلوایی : برای 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شده) 1 و نیم فنجان
سیر (ریز شده) 4 حبه
زیره سبز (آسیاب شده) 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز (تازه آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری
لوبیا سیاه (کنسرو، شسته و خشک شده) 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم)
کنسرو گوجه فرنگی (بدون آب، خرد شده) 1 فنجان
آبِ گوشت 4 فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) 1و نیم فنجان، 450 گرم
خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.