طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی
آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 2 ساعت
مواد اولیه برای درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی :
آرد 2لیوان
شکر 1ونیم لیوان
کدو حلوایی (رنده شده) 3لیوان
دارچین 2قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
روغن مایع 1لیوان
تخم مرغ 4عدد
طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها و شکر را و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
آرد ، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار آن را الک کنید و بعد کم کم آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
کدو حلوایی را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید. کاغذ مخصوص کیک یزدی(کاپ کیک) را داخل قالب قرار دهید و تا نصف هر قالب از مایه کیک بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 تا60 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه کیک ها آماده شدند آنها را از فر خارج کرده و را از قالب جدا کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با پودر قند ، خامه زده شده و … تزیین و سرو کنید.

نکاتی در مورد تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
1)در صورت تمایل کدو حلوایی را نیم پز کرده و یا به صورت پوره شده استفاده کنید.
2)میتوانید به جای شکر از همان میزان عسل استفاده کنید.
3)بهتر است مقداری پوره کدوحلوایی تهیه کرده و برای تزیین روی کاپ کیک از آن استفاده کنید.
4)این مواد را برای تهیه کیک کدو حلوایی(در قالب بزرگ)هم میتوانید مورد استفاده قرار دهید.