0

مشکل نصب نشدن nvidia

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:مشکل نصب نشدن nvidia

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

هیچ فرقی نمیکنه که اول کدومو نصب indecision

اونکه فرق میکرد اولویت نصبش نصب ویندوز xp و ویندوز 7 بود نه نرم افزار کارت گرافیک

اشکال جای دیگست ...

با عرض سلام و ادب مجدد

اول از همه به خاطر مشارکت شما در این تایپیک بسیار ممنونم

در مورد این مسئله باید عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که خدمات کامپیوتری دارم و اکثرا کسانی که لپتاپ دارند با این مشکل مواجه هستند و معمولا مربوط به اولویت در نصب گرافیک ها هستند البته مشکلات دیگری هم هست مثل همان آپدیت ها و... و اصلا در سوال دوستمون ویندوز xp گفته نشده فقط ایشون گفته اند که ویندوز عوض کرده اند .

انشالله که مشکل دوست ما حل شده است که دیگر سوالی نپرسیده اند .

با تشکر

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 21 دی 1394  7:29 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

هیچ فرقی نمیکنه که اول کدومو نصب indecision

اونکه فرق میکرد اولویت نصبش نصب ویندوز xp و ویندوز 7 بود نه نرم افزار کارت گرافیک

اشکال جای دیگست ...

با عرض سلام و ادب مجدد

اول از همه به خاطر مشارکت شما در این تایپیک بسیار ممنونم

در مورد این مسئله باید عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که خدمات کامپیوتری دارم و اکثرا کسانی که لپتاپ دارند با این مشکل مواجه هستند و معمولا مربوط به اولویت در نصب گرافیک ها هستند البته مشکلات دیگری هم هست مثل همان آپدیت ها و... و اصلا در سوال دوستمون ویندوز xp گفته نشده فقط ایشون گفته اند که ویندوز عوض کرده اند .

انشالله که مشکل دوست ما حل شده است که دیگر سوالی نپرسیده اند .

با تشکر

من ویندوز ایکس پی رو مثال زدم برادر

اقا اصن نه حرف من نه حرف شما ؛ تشریف ببیرد customer support در سایت رسمی nvidia بپرسید ببینید چی بهتون میگن ! اصلا اولویت نصب مطرح نیست اخه ! لطفا دلیل منطقی بیارین !

من خودم حرف شمارو امتحان کردم رو سیستم دوستم ؛ اصلا مشکلی پیش نیومد در صورتی که اینتل رو اول نصب کردم ! حداقل اگه بازهم رو حرفتون هستین ، دقیقا پروسه بک گراند رو شرح دهید که بتونم قانع بشم ( منظورم مراحل نصب نیستااا ، اتفاقاتی که رویه سیستم میفته ) .

و صد البته جواب ندادن شخص دلیل نمیشه مشکلشون حل شده یا حداقل از راه شما حل شده ! خوشحال میشم اگه پروسه‌ی ویندوز رو در راستایه این اتفاق واسم توضیح بدین تا منم یه چیزی یاد بگیرم .

با تشکر فراوان

دوشنبه 21 دی 1394  10:07 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

اقا اصن نه حرف من نه حرف شما ؛ تشریف ببیرد customer support در سایت رسمی nvidia بپرسید ببینید چی بهتون میگن ! اصلا اولویت نصب مطرح نیست اخه ! لطفا دلیل منطقی بیارین !

من خودم حرف شمارو امتحان کردم رو سیستم دوستم ؛ اصلا مشکلی پیش نیومد در صورتی که اینتل رو اول نصب کردم ! حداقل اگه بازهم رو حرفتون هستین ، دقیقا پروسه بک گراند رو شرح دهید که بتونم قانع بشم ( منظورم مراحل نصب نیستااا ، اتفاقاتی که رویه سیستم میفته ) .

و صد البته جواب ندادن شخص دلیل نمیشه مشکلشون حل شده یا حداقل از راه شما حل شده ! خوشحال میشم اگه پروسه‌ی ویندوز رو در راستایه این اتفاق واسم توضیح بدین تا منم یه چیزی یاد بگیرم .

با تشکر فراوان

با سلام مجدد

این مشکل هیشه به وجود نمی آید یعنی برای تمامی کسانی که دو نوع کارت گرافیک روی سیستم دارند چه آنبرد باشد و یا خارجی وجود ندارد و خیلی کم اتفاق می افتد .

بنده روی حرفم کاملا هستم و اصلا نگران نباشید برایتان کاملا شرح میدهم .

بحث اولویت مطرح نیست که مثلا حتما باید یک درایور را اول نصب کرد من برای این مسائل را به طور کلی شرح نمیدهم چون گاهی نیازی نیست منظور بنده از اولویت این است که گاهی سیستم وقتی یک کارت گرافیک را از یک شرکت نصب میکنیم برای نصب کارت گرافیک بعدی از شرکت دیگر ارور میدهد که شما یک کارت گرافیکی دیگری روی سیستم نصب دارید و اجازه نصب کارت گرافیک بعدی را نمیدهد و یا پس از نصب اجازه استفاده از حداکثر توان گرافیک را به شما نمیدهد که یا باید به صورت دستی کارت گرافیک قبلی را غیر فعال کنید و یا اول کارت گرافیک دیگری را نصب کنید و بعد درایور گرافیک قبلی را .

منظور بنده از اولویت این بوده است نه این که حتما باید یک کارت گرافیک زودتر و یا دیر تر آن یکی نصب شود و این را هم بگویم این مشکل روی چند تا از آپدیت های خاص به وجود می آمده و خیلی کم مشکل ساز هست و با آپدیت های جدید این مشکل وجود ندارد.

بدون شک اگر کسی دنبال حل مشکل خودش باشد به مدام انجمن سر میزند و اگر هم مشکلش برطرف نشده باشد باز سوالات دیگری مطرح میکند .

باز هم اگر سوالی داشتید بنده درخدمتم

دوشنبه 21 دی 1394  10:49 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

با تشکر فراوان

با سلام مجدد

این مشکل هیشه به وجود نمی آید یعنی برای تمامی کسانی که دو نوع کارت گرافیک روی سیستم دارند چه آنبرد باشد و یا خارجی وجود ندارد و خیلی کم اتفاق می افتد .

بنده روی حرفم کاملا هستم و اصلا نگران نباشید برایتان کاملا شرح میدهم .

بحث اولویت مطرح نیست که مثلا حتما باید یک درایور را اول نصب کرد من برای این مسائل را به طور کلی شرح نمیدهم چون گاهی نیازی نیست منظور بنده از اولویت این است که گاهی سیستم وقتی یک کارت گرافیک را از یک شرکت نصب میکنیم برای نصب کارت گرافیک بعدی از شرکت دیگر ارور میدهد که شما یک کارت گرافیکی دیگری روی سیستم نصب دارید و اجازه نصب کارت گرافیک بعدی را نمیدهد و یا پس از نصب اجازه استفاده از حداکثر توان گرافیک را به شما نمیدهد که یا باید به صورت دستی کارت گرافیک قبلی را غیر فعال کنید و یا اول کارت گرافیک دیگری را نصب کنید و بعد درایور گرافیک قبلی را .

منظور بنده از اولویت این بوده است نه این که حتما باید یک کارت گرافیک زودتر و یا دیر تر آن یکی نصب شود و این را هم بگویم این مشکل روی چند تا از آپدیت های خاص به وجود می آمده و خیلی کم مشکل ساز هست و با آپدیت های جدید این مشکل وجود ندارد.

بدون شک اگر کسی دنبال حل مشکل خودش باشد به مدام انجمن سر میزند و اگر هم مشکلش برطرف نشده باشد باز سوالات دیگری مطرح میکند .

باز هم اگر سوالی داشتید بنده درخدمتم

ممنونم از وقتی که گزاشتین

شاید دلیل اینکه قانع نمیشدم همین بود که عرض کردید ( منظور نادر بودن این ارور هستش ) با استدلال شخصی فکر میکنم دلیل این اولویت استفاده نکردن شرکت از قطعات ساخته شده در یک دوره زمانی باشه و قطعه قدیمی فقط با نرم افزاری که بعد از مونتاژ لپ تاپ وارد بازار شده دچار این مشکل نمیشه .

اخه منم سیستم های چند گرافیکه رو راه اندازی کرده بودم ولی با این ارور مواجه نشده بودم  .

اگه بازهم اشتباه فکر میکنم اصلاح فرمایید .

خیلی خیلی ممنونم

دوشنبه 21 دی 1394  11:02 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110 

ممنونم از وقتی که گزاشتین

شاید دلیل اینکه قانع نمیشدم همین بود که عرض کردید ( منظور نادر بودن این ارور هستش ) با استدلال شخصی فکر میکنم دلیل این اولویت استفاده نکردن شرکت از قطعات ساخته شده در یک دوره زمانی باشه و قطعه قدیمی فقط با نرم افزاری که بعد از مونتاژ لپ تاپ وارد بازار شده دچار این مشکل نمیشه .

اخه منم سیستم های چند گرافیکه رو راه اندازی کرده بودم ولی با این ارور مواجه نشده بودم  .

اگه بازهم اشتباه فکر میکنم اصلاح فرمایید .

خیلی خیلی ممنونم

با سلام مجدد

خواهش میکنم

بله حرف شما کاملا درست هست و خوشبختانه دیگر در سری های جدید این مشکلات وجود ندارد .

با تشکر فراوان از همراهیتان

دوشنبه 21 دی 1394  11:13 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

سلام

منم یه پیشنهادی دارم

برا منم اینجوری میشد

شما یه درایور هست به این اسم Intel(R) HD Graphic Driver تقریبا 140مگه دان کن اول اینو نصب کن بعد ورژن نهایی nvidiav,...امیدوارم حل شه

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

جمعه 25 دی 1394  11:43 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها