شور_قارچ
اول قارچهارو هرمدلی که دوست دارید برش بزنید ولی اگه از این قارچ کوچولوهاباشه خوشگلترمیشه همون درسته بندازید،بعدبشوریدوآب بزارید جوش بیاد یه کم نمک ویه کم سرکه سفید بریزیدحتماسرکتون سفیدباشه،بعدیه قل که زدسریع برداریدآبکش کنید.توی ظرفی که میخواهی شورو بزارید اول یه کم فلفل وسیرو کرفس بریزید،کرفس خيلی کم 1 ساقه کوچیک کافیه سیرم 6 حبه درسته باشه یعنی خردش نکنید فلفل سبزم4 تاکافیه خردش کنید، بعدلابلا با قارچ بریزیدتوظرف موردنظر،حالا سرکه 2 سوم و آب یک سوم باشه نمک هم به میزان لازم اینارو هم بزنید بریزید توش، 2 روزه حاضرمیشه بزارید یخچال دیگه بیرون نزارید