چیکن شفردزپای یا (پای چوپان)
سیب زمینی اب پز 5عدد متوسط .
کره 25گرم
شیر گرم 1 لیوان
نمک و فلفل برای پوره سیب زمینی
پیاز یک عدد بزرگ نگینی شده
فیله سینه مرغ 500گرم
فلفل دلمه رنگی و سبز 100گرم
قارچ 250گرم
زعفران به میزان لازم
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پودر پاپریکا به میزان لازم
پنیر پیتزا 100گرم
پودر سوخاری مقداری
طرز تهیه :
مرغ رو با یک پیاز متوسط و مقداری نمک و فلفل به همراه 1 فنجان آب بپزید و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید
پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. قارچها و فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و تفت دهید . بعد ادویه ها و زعفران رو بریزید و تفت بدید تا قارچها و پخته شود . میتوانید ذرت و نخود فرنگی هم بریزید.سپس مرغ ریش شده را به مواد اضافه کنید.یه مقدار که خنک شد سس مایونز رو اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد
توی ظرف پیرکس مواد را بریزید و پهن کنید . آویشن رو روی مواد بپاشید.پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
سیب زمینی ها را رنده ریز کرده یا با پوره ساز پوره کنید . و توی قابلمه با شیر گرم و کره و نمک و فلفل تفت بدید تا پوره حاضر شود روی مرغ ها ریخته و پهن کنید و با چنگال روش طرح بزنید .من با قیف به صورت شکوفه زدم. کمی پودر سوخاری روش بریزید.(من به دلخواه خودم فلفل قرمز روی پودر سوخاری ریختم). و توی فر 170درجه به مدت نیم ساعت بپزید . بعد گریل را روشن کنید تا رویش طلایی شود .