مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان با آبغوره
بادمجان : دو کیلو ( نه زیاد بزرگ باشه نه زیاد کوچیک )
آبغوره : تقریبا " دو لیتر
آب و نمک : به میزان لازم
خیار : نیم کیلو
هویچ : نیم کیلو
گشنیز: 250 گرم
نعناع : 250 گرم
سیر: 750 گرم
سیب : نیم کیلو
طرز تهیه
سر بادمجانها رو بگیرید و یه شکاف مثل شکاف نون ساندویج تو شکم باد مجونها بدید ، بادمجونها رو بریزید تو قابلمه و به میزان مساوی آب غوره و آب رو با تقریبا 2 قاشق غذا خوری نمک قاطی کنید و بریزید رو بادمجونها تا جائی که روی بادمجونها رو مایع بپوشونه ، بعد درظرف رو بزارید و رو حرات ملائم بزارید تا بادمجونها چخته بشه ، با چنکال میزان پخت بادمجونها رو تست کنید ، مواظب باشید که زیاد نپزه چون وا میره! بعد با دمجونها رو بریزید تو صافی تا خنک بشه ، مایع تو قابلمه رو هم بریزید دور .
خیار ، هویچ ، سیب و سیر رو رنده کنید با گشنیز و نعناع خرد شده مخلوط کنید ( میتونید همه این مواد رو چرخ هم بکنید یا اینکه ریز خرد کنید ولی رنده کردن از همه بهتره ) حدود یک قاشق غذا خوری نمک به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد یه فنجان آبغوره بهش مخلوط کنید تا این مواد با آب غوره خیس بخورن ، مزه ش رو تست کنید تا زیاد شور یا کم نمک نشه ، مواد آماده رو مثل ساندویج توی بادمجونها پرکنید و اونها رو منظم توی شیشه بچینید درآخر از کناره شیشه با ملایمت آبغوره رو روی بادمجونها بریزید تا جائی که تمام فضای داخل ظرف پر بشه ، بعدش در ظرف رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال بعد از 4 روز آماده ست.
میتونید درمرحله آخر که روی بادمجونها ی پر شده رو آبغوره می ریزید به جای آبغوره آب گوجه فرنگی بریزید ، در هردوحال من تضمین نمیکنم که انگشتاتون سالم بمونن