طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی
مواد لازم :
گوشت گوساله 1 کیلو گرم
3 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ
1/3 فنجان تازه فشرده آب لیمو
1/ قاشق چایخوری تازه فلفل سیاه
فلفل قرمز
جعغری خرد شده
مواد لازم برای سس کباب:
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
2 قاشق غذاخوری سرکه
1/3 فنجان روغن زیتون
نمک 1½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.
بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.