مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: سالاد ماکارونی را همه خانم ها بلدند درست کنند، حالا میخواهیم کمی مدرن تر عمل کنیم و با تغییراتی یک نوع سالاد پاستای اروپایی تر درست کنیم. البته تغییرات که چه عرض کنم، تقریبا تمامی مواد تشکیل دهنده را تغییر داده ایم. کوبیدیم و از اول ساخته ایم!!
مواد لازم:
-
لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه
-
کنسرو ذرت 4/1 پیمانه
-
فلفلدلمهای رنگی خردشده 4/1 پیمانه
-
گوجهفرنگی گیلاسی 4/1 پیمانه
-
پاستا شکلدار آبکش شده 3 پیمانه
-
ریحان تازه خرد شده 4/1 پیمانه
-
آب لیموترش تازه یک عدد
-
پنیرخامهای 2 قاشق سوپخوری
-
فلفلقرمز خرد شده (تند) یک قاشق چایخوری
-
سس چیلی یک قاشق چایخوری
-
ذرت کوچک به میزان لازم
-
زیتون سیاه خردشده 4/1 پیمانه
-
فیلد آناناس خردشده 4/1 پیمانه
-
نمک مقداری
-
مایونز 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. لوبیا قرمز را پخته، کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس پاستاها را آبکش کنید، روی آنهاآب سرد بگیرید، بعد روغن مایع بریزید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
2. فلفل دلمهای و گوجههای گیلاسی را خرد و زیتون سیاهها را نیز حلقه حلقه کنید.
3. حالا کلیه مواد سالاد را با هم مخلوط کنید. پنیرخامهای، مایونز، فلفل قرمز، آب لیموترش و سس چیلی را با هم بزنید تا یکدست شود. سپس به سالاد اضافه و کاملا مخلوط کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا مزهدار شود و در ظرف موردنظر سرو کنید.