مجله آشپزی مثبت - هلنا مصفا: اگر از طرفداران پروپاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ میخواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بیدردسر است و میتواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.
مواد لازم برای 4 نفر
-
2 عدد بادمجان
-
2 عدد سیبزمینی پخته
-
1 عدد سیبزمینی خام
-
1 عدد پیاز
-
1 عدد تخممرغ
-
1 ق س ماست
-
1 ق س آرد گندم
-
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. بادمجانها را درون فر یا روی اجاقگاز کبابی کنید. پوست بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.
2. حالا در یک ظرف مناسب سیبزمینیها را رنده کنید.
3. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
4. تخممرغ، ماست و پیاز را به سیبزمینی اضافه کنید.
5. بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
6. وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد بهاندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.
نکته:
اگر دلتان میخواهد شامیتان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.