نقل قول omiddeymi1368
با سلام و احترام؛
اول یه سؤال: یه تاپیک واحدی وجود نداره که آدم سؤالاشو توش مطرح کنه و جواب بگیره؟ چون اینجوری که هر کس بخواد مشکلشو توی یه تاپیک مجزا بیاره که زیاد جالب نیست، تالار هم بیخودی سنگین میشه!!!! خودم سه ساعت گشتم تا بالأخره مجبور شدم بیام اینجا مشکلمو مطرح کنم.
حالا غرض از مزاحمت:
روی بعضی از آیکونهای لپ تاپم، علامت "ورود ممنوع" اومده(تصویر زیر)، بعضی وقتا هم این علامت ورود ممنوع تبدیل میشه به یک "تیک سبز رنگ". حالا این قضیش چیه؟؟ الکی ما رو وارد این بازیهای پیچیده کردن!!!!
ممنون از توجه شما دوست عزیز.
با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز
اول از همه از این که وقت گداشتید و پیشنهادتان را بیان میکنید بسیار ممنونم .
هدف از این کار و ایجاد نکردن یک پست مجزا برای این تالار به دو دلیل است :
1 ) هدف تالار صرفا جوابگویی به مشکلات دوستان هست و هیچ پست دیگری درون تالار قرار نمیگیرد که بخواهد نظم تالار بهم بریزد و هر کسی از دوستان می تواند به زیر تالار مربوطه مراجعه و سوال خود را مطرح کند .
2) اگر هر یک از دوستان یک پست جداگانه ایجاد کند باعث می شود که هر وقت به سوالش جواب داده شد به صندوق پیامش این خبر ارسال شود و اینطور کاربر مجبور نیست هر بار به پست خود سر بزند و ببیند آیا کسی جواب سوالش را داده و یا خیر .
در مورد مشکلتان هم ممکن است به خاطر چند دلیل باشد اما ابتدا به چند سوال در مورد مشکلتان پاسح دهید :
1 ) آیا همیشه این مشکل وجود داشته ؟؟؟ یعنی قبلا با ویندوز های دیگه هم این مشکل بوده ؟؟؟
2 ) ویندوز شما 64 بیتی هست و یا 32 بیتی ؟؟
3) آیا آنتی ویروس و یا هر نرم افزار امنیتی روی سیستم شما نصب هست ؟؟؟؟؟
4 ) آیا نرم افزار های فایروال و یا خود فایر وال ویندوزتان فعال هست ؟؟؟؟
5 ) آیا آپدیت خاصی از اینترنت برای ویندوزتان نصب کردید ؟؟؟؟
6) آیا این مشکل باعث میشود که به برنامه ها دسترسی نداشته باشید ؟؟؟؟
7) احیانا یادتان نیست از چه موقع این مشکل به وجود آمده یعنی با نصب کدام نرم افزار ؟؟؟؟
در کل این مشکل به احتمال بسیار زیاد برای نرم افزار های امنیتی به خصوص فایر وال ها ایجاد میشود که هر بار که شما به اینترنت متصل میشوید این نرم افزار های می آیند و تمام برنامه هایی که روی سیتمتان هست را از لحاظ های مختلف چک میکنند
به سوال ها جواب بدید تا انشاالله بتونم بهتر راهنماییتان کنم.
با تشکر فراوان از همراهیتان