0

علامت "ورود ممنوع" بر روی آیکونها!!!!!

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

علامت "ورود ممنوع" بر روی آیکونها!!!!!

با سلام و احترام؛

اول یه سؤال: یه تاپیک واحدی وجود نداره که آدم سؤالاشو توش مطرح کنه و جواب بگیره؟ چون اینجوری که هر کس بخواد مشکلشو توی یه تاپیک مجزا بیاره که زیاد جالب نیست، تالار هم بیخودی سنگین میشه!!!! خودم سه ساعت گشتم تا بالأخره مجبور شدم بیام اینجا مشکلمو مطرح کنم.

حالا غرض از مزاحمت:

روی بعضی از آیکونهای لپ تاپم، علامت "ورود ممنوع" اومده(تصویر زیر)، بعضی وقتا هم این علامت ورود ممنوع تبدیل میشه به یک "تیک سبز رنگ". حالا این قضیش چیه؟؟ الکی ما رو وارد این بازیهای پیچیده کردن!!!!

ممنون از توجه شما دوست عزیز.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 17 مهر 1394  10:05 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:علامت "ورود ممنوع" بر روی آیکونها!!!!!

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام؛

اول یه سؤال: یه تاپیک واحدی وجود نداره که آدم سؤالاشو توش مطرح کنه و جواب بگیره؟ چون اینجوری که هر کس بخواد مشکلشو توی یه تاپیک مجزا بیاره که زیاد جالب نیست، تالار هم بیخودی سنگین میشه!!!! خودم سه ساعت گشتم تا بالأخره مجبور شدم بیام اینجا مشکلمو مطرح کنم.

حالا غرض از مزاحمت:

روی بعضی از آیکونهای لپ تاپم، علامت "ورود ممنوع" اومده(تصویر زیر)، بعضی وقتا هم این علامت ورود ممنوع تبدیل میشه به یک "تیک سبز رنگ". حالا این قضیش چیه؟؟ الکی ما رو وارد این بازیهای پیچیده کردن!!!!

ممنون از توجه شما دوست عزیز.

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز

اول از همه از این که وقت گداشتید و پیشنهادتان را بیان میکنید بسیار ممنونم .

هدف از این کار و ایجاد نکردن یک پست مجزا برای این تالار به دو دلیل است :

1 ) هدف تالار صرفا جوابگویی به مشکلات دوستان هست و هیچ پست دیگری درون تالار قرار نمیگیرد که بخواهد نظم تالار بهم بریزد و هر کسی از دوستان می تواند به زیر تالار مربوطه مراجعه و سوال خود را مطرح کند .

2) اگر هر یک از دوستان یک پست جداگانه ایجاد کند باعث می شود که هر وقت به سوالش جواب داده شد به صندوق پیامش این خبر ارسال شود و اینطور کاربر مجبور نیست هر بار به پست خود سر بزند و ببیند آیا کسی جواب سوالش را داده و یا خیر .

در مورد مشکلتان هم ممکن است به خاطر چند دلیل باشد اما ابتدا به چند سوال در مورد مشکلتان پاسح دهید  :

1 ) آیا همیشه این مشکل وجود داشته ؟؟؟ یعنی قبلا با ویندوز های دیگه هم این مشکل بوده ؟؟؟

2 ) ویندوز شما 64 بیتی هست و یا 32 بیتی ؟؟

3) آیا آنتی ویروس و یا هر نرم افزار امنیتی روی سیستم شما نصب هست ؟؟؟؟؟

4 ) آیا نرم افزار های فایروال و یا خود فایر وال ویندوزتان فعال هست ؟؟؟؟

5 ) آیا آپدیت خاصی از اینترنت برای ویندوزتان نصب کردید ؟؟؟؟

6) آیا این مشکل باعث میشود که به برنامه ها دسترسی نداشته باشید ؟؟؟؟

7) احیانا یادتان نیست از چه موقع این مشکل به وجود آمده یعنی با نصب کدام نرم افزار ؟؟؟؟

در کل این مشکل به احتمال بسیار زیاد برای نرم افزار های امنیتی به خصوص فایر وال ها ایجاد میشود که هر بار که شما به اینترنت متصل میشوید این نرم افزار های می آیند و تمام برنامه هایی که روی سیتمتان هست را از لحاظ های مختلف چک میکنند 

به سوال ها جواب بدید تا انشاالله بتونم بهتر راهنماییتان کنم.

با تشکر فراوان از همراهیتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
شنبه 18 مهر 1394  8:17 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

با سلام و تشکر فراوان بابت پاسخگویی خوشگلت!!!!

در مورد سؤال اول که دستامو میارم بالا تا اعلام کنم: آقا تسلیم. قانع شدم!

پاسخ سؤالات مرتبط با مشکل خودم:

1 ) آیا همیشه این مشکل وجود داشته ؟؟؟ یعنی قبلا با ویندوز های دیگه هم این مشکل بوده ؟؟؟ خیر، جدیداً اینجوری شده. یه هویی! یک هفته، شایدم اندکی کمتر!

2 ) ویندوز شما 64 بیتی هست و یا 32 بیتی ؟؟ 32 بیتی

3) آیا آنتی ویروس و یا هر نرم افزار امنیتی روی سیستم شما نصب هست ؟؟؟؟؟ بله. آنتی ویروس nod-32، نرم افزار امنیتی هم که فک نکنم!

4 ) آیا نرم افزار های فایروال و یا خود فایر وال ویندوزتان فعال هست ؟؟؟؟ بله

5 ) آیا آپدیت خاصی از اینترنت برای ویندوزتان نصب کردید ؟؟؟؟ اصلاً آپدیت نمیکنم، یعنی اعتقادی به آپدیت ندارم. فقط آنتی ویروس رو به صورت آفلاین آپدیت میکنم.

6) آیا این مشکل باعث میشود که به برنامه ها دسترسی نداشته باشید ؟؟؟؟ چرا، به برنامه ها دسترسی دارم.

7) احیانا یادتان نیست از چه موقع این مشکل به وجود آمده یعنی با نصب کدام نرم افزار ؟؟؟؟ اخیراً نرم افزار خاصی رو نصب نکردم. فقط یه نرم افزار برای usb protection (کلیک)

از توجه و لطف شما ممنونم. دمت هات شکلات!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 18 مهر 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و تشکر فراوان بابت پاسخگویی خوشگلت!!!!

در مورد سؤال اول که دستامو میارم بالا تا اعلام کنم: آقا تسلیم. قانع شدم!

پاسخ سؤالات مرتبط با مشکل خودم:

1 ) آیا همیشه این مشکل وجود داشته ؟؟؟ یعنی قبلا با ویندوز های دیگه هم این مشکل بوده ؟؟؟ خیر، جدیداً اینجوری شده. یه هویی! یک هفته، شایدم اندکی کمتر!

2 ) ویندوز شما 64 بیتی هست و یا 32 بیتی ؟؟ 32 بیتی

3) آیا آنتی ویروس و یا هر نرم افزار امنیتی روی سیستم شما نصب هست ؟؟؟؟؟ بله. آنتی ویروس nod-32، نرم افزار امنیتی هم که فک نکنم!

4 ) آیا نرم افزار های فایروال و یا خود فایر وال ویندوزتان فعال هست ؟؟؟؟ بله

5 ) آیا آپدیت خاصی از اینترنت برای ویندوزتان نصب کردید ؟؟؟؟ اصلاً آپدیت نمیکنم، یعنی اعتقادی به آپدیت ندارم. فقط آنتی ویروس رو به صورت آفلاین آپدیت میکنم.

6) آیا این مشکل باعث میشود که به برنامه ها دسترسی نداشته باشید ؟؟؟؟ چرا، به برنامه ها دسترسی دارم.

7) احیانا یادتان نیست از چه موقع این مشکل به وجود آمده یعنی با نصب کدام نرم افزار ؟؟؟؟ اخیراً نرم افزار خاصی رو نصب نکردم. فقط یه نرم افزار برای usb protection (کلیک)

از توجه و لطف شما ممنونم. دمت هات شکلات!!!!

با عرض سلام و ادب مجدد

این مشکل به احتمال خیلی زیاد برای برنامه های امنیتی به خصوص فایروال و آنتی ویروس هست و یا برنامه ای که توانایی دسترسی به برنامه های دیگه شما را دارد و به این صورت عمل می کند که هر بار برنامه های شما را چک می کند و از طریق همون گزینه ها به شما اطلاع میدهد ، برای همین هست که گاهی گزینه ها تیک دارند و گاهی هم علامت ممنوع و این علامت ها هم صرفا برای برنامه ها هست و آیکون های خود ویندوز و یا فایل ها این علامت را ندارند . در تنظیمات برنامه های امنیتی نگاهی کنید گزینه ای مربوط به دسترسی و یا عدم دسترسی به کنترل برنامه ها باشد و شما آن را غیر فعال کنید .
در مورد نرم افزار usb protection هم باید عرض کنم که برنامه نود برای چک کردن سیستم و فلش کافی هست چون ممکنه که این برنامه با نود همزمان باعث بروز مشکل بشه همانطوری که هیچگاه دو نوع آنتی ویروس را روی یک سیستم نصب نمیکنند و ممکن است موجب کند شدن سیستم و یا از کار افتادن یکی از دو نرم افزار شود .
البته نرم افزار هایی برای درست کردن شکل آیکون هست ولی خوب این مشکل به دلیل نرم افزار های امنیتی ویا یک نرم افزار به وجود آمده و یا فعال بودن گزینه های فایروال خود وینوز .
اگر واقعا این مشکل آذارتون میده میشه از طریق همان نرم افزار ها این مشکل را رفع کرد و شکل آیکون را تغییر داد .
با تشکر فراوان از همراهیتان

شنبه 18 مهر 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

قربونت برم داداش، از اینکه وقت گذاشتی و واضح و شفاف برام توضیح دادی، ممنونم. واقعاً لطف کردی. حسابی دمت گرم .

راستی یه چیز دیگه، این علامت ورود ممنوع بعضی وقتا سیاه و سفید هم میشه.

الآن یه علامت دیگه(به صورت قفل) هم دیدم(شکل زیر).

جالبه که یه دفه این علامتا ظاهر شده!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 18 مهر 1394  9:54 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

قربونت برم داداش، از اینکه وقت گذاشتی و واضح و شفاف برام توضیح دادی، ممنونم. واقعاً لطف کردی. حسابی دمت گرم .

راستی یه چیز دیگه، این علامت ورود ممنوع بعضی وقتا سیاه و سفید هم میشه.

الآن یه علامت دیگه(به صورت قفل) هم دیدم(شکل زیر).

جالبه که یه دفه این علامتا ظاهر شده!

با عرض سلام مجدد

خواهش می کنم داداش انجام وظیفه است .

برای برطرف کردن قفل کنار آیکون ها به ترتیب مراحل زیر را بروید انشالله برطرف میشود .

بروی ایکون فایل ( ها )  کلیک راست نموده و Properties رو انتخاب کنید، در  تب Security  گزینه  Edit را انتخاب نموده و سپس گزینه Add را انتخاب نمایید.
بعد روی گزینه Advanced کلیک کرده و گزینه Find Now را انتخاب نمایید. 
سپس در لیست پایین گزینه User  را انتخاب و دکمه OK راانتخاب کرده و در صفحه باز شده دکمه Ok و باز هم Ok و باز هم OK را انتخاب نمایید!!! .
یک نکته هم بگم که اگر این مشکل بروی تمامی فایل های یک درایو رخ داده است. تمامی مراحل فوق باید در Properties درایو مورد نظر اعمال شود.

یک چیز دیگه هم که البته ربطی به این نداره ، ولی خوب سعی کنید همیشه در قسمت change user account control settings همیشه روی گزینه never notify باشه خیلی از مشکلات به خصوص در حین نصب برنامه ها به خاطر همین مورد هست .
موفق باشید .

یک شنبه 19 مهر 1394  7:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

خیلی ممنون بابت راهنماییهات و به خصوص وقتی که برام در نظر گرفتی. 

موفق و سربلند باشی داداش.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 19 مهر 1394  9:56 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها