#مربای_انار برای صبح های پاییز درست کنید
مواد لازم برای مربای انار :
انار : 4 تا 5 عدد متوسط
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
شکر : یک کیلو
طرز تهیه مربای انار :
آب یک عدد انار را بگیرید و با شکر مخلوط کنید.
بقیه انارها را هم دانه کنید و در یک ظرف لعابی بریزید.
مخلوط شکر و آب انار را روی دانههای انار بریزید. انار را 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آبلیمو را اضافه کنید و ظرف محتوی مواد را روی حرارت ملایم بگذارید.
بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. وقتی #مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید.